2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Doğumdan sonra hemşire götürünce ya bebekler karışırsa korkusu var bende Geri getirdiğinde tanıyabilecek miyiz acaba

ben eşime şimdiden tembihledim.Doğumhane kapısında video çekime hazır bekle diye.
kolunda ki isimlik suratı vs hemşire bebek odasına götürene kadar yakından çek diye.

Ben çevremde hangi arkadaşım yakınımın doğumunda gitsem doğumhane kapısında bekleyip, videoya çektim öyle. :)

Ayy deme öyle aklıma geldikçe çok duygulaniyorum :) sürekli benimleydi bizi ayiracaklar an gelecek çok kötü ve mutlu olurum herhalde :) zıt duygular iç içe :)
NisanFRM kızlar bende de aynı duygular iç içe karışmış farklı duygular şimdi hemşirenin götürme meselesi de iyi değil yaa hemen bana versinler kuzumu

" Beklenen doğum tarihinden önceki üç haftaya kadar Kurumunda çalışabileceği tabip raporuyla onaylanan memurun bu süre içinde kanuni izinlerini (hastalık izni, mazeret izni, yıllık izin vb.) kullanması mümkündür. Ancak, bu kanuni izin süreleri doğum sonrası analık izni süresine ilave edilmeyecektir. "

Kızlar benimde 28 hafta bitti bebek yukarda inşallah döner dönen varmı bu haftadan sonra ilk çocuğum asagidaydi bu yukarda

Kızlar aranızda midesi yanan ekşiyen var mı ben her yemekten sonra rahatsız oluyorum acaba neden olabilir

benim de mide ekşimem oluyor cnm ama sadece ikindi ya da öğle ana yemek yersem, normal porsiyon yersem zaten kusuyorum normalde yediğimin yarısı yetiyor bebik tepikleyip midemi bulandırıyor aksi halde,,,, ekşimelerim reflü tarzı değil yemek borusuna çıkmıyor arkadaşlar saç çıkınca olabilir demiş olabilir valla bnm aklıma gelmemişti mantıklı ..
ama kahvaltıda hiç yaşamıyorum ya da meyve yersem midem çok rahatlıyor sulu sulu soğuk soğuk meyve iyi gidiyor..
artık istesem de yemek yiyemiyorum az az sık sık da yiyemiyorumki ... ya yemek aklıma gelmiyor ya da yediklerimi 2 saatte sindiremiyorum sıkış tıkış oluyor midem valla cnm çekiyor bişeyler ama biliyorum yesem midemde yer yok kesin çıkartırım oğlan da bi yandan tepikliyor benim gibi özgürlüğüne rahatlığına düşkün olacak heralde kadın kadın yerimi daraltma diyor herhalde

Kızlar göbeği çatlayan var ni

ben hamilelikten önce yaklaşık 2 ay karın çalışmıştım hatta 3 çizgiyi görmüştüm yani, bizim ailede hep bi göbek sorunu vardır o yüzden güzelce erittim ama biraz hızlı eritmişim demekki alt karnımda bi kaç tane çatlak oluşmuştu.. şimdi sadece onlar var hamilelik dolayısıyla yeni bir çatlağım oluşmamış.. sonuçta vücudum çatlağa meyilli.. earth mama angel baby nin çatlak yağ ve kremini kullanıyorum bi de unibabyden yağ almıştım parabensiz diye.. açıkcası çatlağı çok düşünerek değil de sırf kaşıntı oluor o bölgeyi nemli tutun yorumlarından dolayı aldım ve kullanıyorum.. yağ ve kremlerden mi bilmiyorum da bence daha kilo almadım ondan çatlamadı bundan sonra çatlarsam da artık kısmet zaten.. daha önce çok kilo verdim kalça ve bacak arkalarımda çatlağım var yani en azından selülitim yok sarkmam yok güzel spor yaptım sağlıklı beslendim yaşam tarzımı rayına oturttum sıkı bi vücudum oldu hamilelikte rahat ediyorum buna da şükür 6-7 yıl hep diyet yap vermen gereken kilonun sadece yarısını ver sonra yine geri al bi de sen yine kilo aldın diyenler, sanki farkında değilim baya sinir olmuştum 72 kiloyla evlendim, şimdi bana ne zmn elalemin yeni gelini hakkında şöyle toplu böyle toplu deseler, birinin kilosu hakkında laf etseker lütfen öle çekiştirmeyin insanlar kilo verebilir üzmeyin kimseyi diyorum gerçekten bireysel konular bunlar

NisanFRM paylaşımın beni çok duygulandırdı ve heyecanlandırdı cnm, doğum yaklaşırken tekrar tekrar okuyacağım ve ben de yavruma kavuşacağım yolda aşmam gereken bi level diye düşünüyorum hepsini, bu güzel nimeti bizlere veren Allahım elbet bi kolaylığını sabrını verecektir sonrası da şükür zaten yawrum hiç zorlanmasın yeterki ona kavuştuğum anı düşünüp ağlayasım gelio ne para ne mal ne mülk ne kilo ne çatlak hepsi şöyle bi kenara, sevdiğim adamla ortak en kutsal en mücizevi parçamız.. Allah isteyen herkese versin inş amin

Canım bu durumda kullanamıyor muyuz yani? ben yıllık izinden şüpheliydim ama solunum yolu enfeksiyonu gibi durumlardan dolayı rapor alınırsa olur diye düşünüyordum. Ben büyük ihtimal kurbana kadar en fazla durabilirim. Sonra ne yazıkki farklı ilde doğum yapacağım için gelemeyeceğim işe...Allah yardımcımız olsun. Ben yine şu izinler açılsın tekrar sorarım.

amin rabbim hepimize önce sağlıklı sonra hayırlı evlatlar versin inşallah

Bu Level larda bitmek bilmiyor sonsuz.Her aşamasında seviniyoruz ama sonu yok,hayat bundan ibaret

Çok hoş bi yazı :) ayy yaşayalım biran önce :) zaten eşim ve annem kesin yanımda olsun istiyorum :) ikisi de çok güzel sakinlestirirler beni :)
Ayy canımm urfaya gelince hemen tanışalım yanıma gel :) ne güzel yaşayalım diyosunn :) ben çooook korkuyrum normal doğumdan yapamam diyorum ayy o anda bişe olur diyorum nefesim gider diyorummm sen bi an önce yaşayalım diyonn valla maşallahhhh :)))

şunu unutma uzmanlar sakin hamilelik geçirmeye çalışın diyor.Doğum sanıcısını etkiliyormuş.
Rahat olan anneler kolay ,stresli korkan annelerin ağrısı daha fazla oluyormuş.
O yuzden sen önce kendini sakinleştirmeye bak.
Doğumu düşünme,bu bilgiler sadece bilmemiz gereken tedbir kısmı
Karnında ki bebeği sev hergun onu hayal et.Aldığın kıyafetleri sev,bu şekilde biraz rahatlarsın.
Ben evde kullandığım el sıvı sabununu bile süt,badem sütü sabunları aldım,bebek kokusu bana çok iyi geliyor.

Ewet oyle canim. Mesela benim 4 gunluk iznim var 32. Haftandan once kullanmam gerekiyor ama izinler kapali oldugu icin kullanamiyorum dolayisiyla yanicak.

Ewet oyle canim. Mesela benim 4 gunluk iznim var 32. Haftandan once kullanmam gerekiyor ama izinler kapali oldugu icin kullanamiyorum dolayisiyla yanicak.

kızlar benim de boyle bır durumum var doktor ohal sebebıyle yanmayacak seneye aktarılacak sıkıntı yapma dedı
ne kadar doğru bılmıyorum tabı

Kızlar benimde 28 hafta bitti bebek yukarda inşallah döner dönen varmı bu haftadan sonra ilk çocuğum asagidaydi bu yukarda

cnm bence hala dönüp duruyorlar doğum için son hali almamışlardır, haftaya randevum benim de, gidince sorayım bari kaçıncı haftadan itibaren artık pozisyonunu değiştirmez bebek

Bende mustela catlam kremi ve nuxe un kuru yagini kullaniyorum.
Bilemiyorum en azindan elimden geleni yapmis olmak istiyorum.
Gobegim hicbirzaman yoktu simdi bayagi buyudu tabi.
Kismet artik bakalim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…