supersin? ellerine sağlıkKızlar ben de bebişime oda lambası yaptım perdenin kumaşından.
Eki Görüntüle 1865730
Allah yardimcin olsun canım.bebeginin de en hareketli olmaya basladigi zamanlar13aylik bir bebegim var canim hareket kisitlamak imkansiz benim icin gecem gunduzum yok su an insallah saglikla kucagimiza aliriz
hamile olunca anladım.
hamileliğin ilk 3 ay ve son 3 ayı sıkıntılı.
4-5-6 aylar daha rahat.
o yuzden hamileliğin başında ve sonunda olanlara kesinlikle yer verilmeli.
hamile hcg sonucunu önümüzde asılı gezemeyiz
Kendini iyi hissettiginde git canm cunku sicaklarda tansiyon zaten artik oynuyo bizim iniyo cikiyovazgeçtim gitmekten,güvenemedim akşam üstü iş çıkışı oluyor ve çok kalabalık oluyor,toplu taşımada malesef yerde vermiyorlar. Başka bir gün inşallah.
Zaten en çok o kadınların sinsi bakışlarına sinir oluyorum, evet kalk ben oturacam demek var ama insanlara da güven olmuyor bir tane deliye denk gelirim olan oğluşuma olur psikopatlar çoğaldı maalesefkadınların bakışları birde sinsi sinsi rahatsız ediyor...sanada öyle geliyor mu?
ben geçmişte yanımda bir hamile ile ayaktayız kadın 8.5 aylık hamile karnı burnunda kimse yer vermiyor.Ben metrobüsün içinde bağırdım hamile var kimse yer vermiyor mu diye,kimse umursamadı bakıp kafalarını çevirdi...
Hani ön kısımda ki koltuklar var ya onlar yasal olarak yaşlı,engelli ve hamileler yasal oturma hakkının oldugu yer.
Gecen sene Venediğe gitmiştim.
Otobüste cam kenarı turist olarak dışarda ki manzarayı izlerken omzumda bir el hissettim baktım yaşlı bir teyze,burası yaşlıların yeri cabuk kalk ben oturcam dedi.Rica yok kalk ben oturcam dedi ,hemen kalktım yer verdim tabii.
Bizde bunu yapmalıyız
Evet yaa yaşlı yaşlı insanlar bile ayakta o küçücük çocuklar oturuyor tamam hadi çocuğuna kıyamıyorsun o zaman sen kalk yer ver , bir keresinde öyle birine denk geldim kadın kendi kalktı çocuğum kalkmasın ben kalkarım dedi ve ayakta gitti kadının bu hareketi hoşuma gitmişti ama hem kendi otursun hem çocuğu sonrada umursamaz bencil çocuk yetişiyortoplu taşıma mevzusu gerçekten içler acısı kimse yer vermiyor bazen yaşlılar yer veriyor kendimden utanıyorum. Özellikle gençleri dürtüp hamileyim oturabilir miyim demek gerek de onu da ben yapamıyorum. Bazen görüyorum, otobüs tıklım tıkış insanlar kendilerine yer bulmuş el kadar çocukları da yandaki koltuklara oturtturuyorlar çocuk daha küçükten bencil yetiştiriliyor.
Şimdi ki nesil sen herşeyin üstündesin sen ne istersen o olacak şeklinde yetiştirildiği için maalesef böyle nesiller yetişiyor. Umarım biz bebişlerimizi vicdanlı, anlayışlı, hakkını arayan , adil insanlar olarak yetiştiririz aslında çok büyük sorumluluğumuz varAynen canın aynen küçücük çocuk bile yer vermez olmuş bende bi ara yaşadım küçük çocuk bakıyor yer vermiyor. Aracın içindekiler kalk falan dediler çocuğa bende yazık kalkmasin oda hamile galiba dedim hiç üstüne alınmadı. Vay be nasıl bir nesil yetişiyor
Allah dagittigimiz gunleri de gosyersin insallahbende şişeri toparladım sayılır üzerlerine etiket kaldı sadece. bişiler yapıp bitirdikçe mutlu oluyoruz :)
sorma canım aynıydım bende. sağıma döndüm tam uyuycam gümm diye bi tekme yedim yatağa doğru mecbur soluma döndüm. harekete devam etti ama uyumuşum bi yerden sonra sızdım sanırım. bi ara mide yanmasıyla uyandım, fenaydı
son bi kaç gündür dahada sıcak canım benim. haftasonuna biraz serinliycekmiş hava inşallah. ben eminönüne hep 9 vapuruyla falan geçtim şapka ve güneş kremini sürdüm ve 12-1 olmadanda döndüm çok yormadı ama şimdi düşünemem geçmeyi mesela, artık ağırlaşıyoruz bir an önce hallet bence işlerini
hemde ne hareket hic sorma canim sagol :)Allah yardimcin olsun canım.bebeginin de en hareketli olmaya basladigi zamanlar
bebek beziyle yatak siparis edecektim bende bez deilde yatak defolu falan gelirde sonra sagol canim yazdigin icinben yapmıştım,ürünler geçikmelide olsa geldi,sadece bir ürün bildiğin sokakta sürünmüş üzeri kir çamur içinde,az defolu geldi.Ürün çok mühüm birşey olmadığı için geri dönüş yapıpı strese girmedim.
Allah dagittigimiz gunleri de gosyersin insallah
kızlar bu fili bir çoğunuz görmüşsünüzdür
ben bundan çok istiyorum araştırmalarım sonucu ikea da varmış sitesinden baktım ama yok bulamadım
bulabileceğim başka yer var mı sizce hiç denk geldiniz miEki Görüntüle 1864934
Aynen büyük sorumluluğumuz var inşallah istediğimiz gibi yetistirebilirizZaten en çok o kadınların sinsi bakışlarına sinir oluyorum, evet kalk ben oturacam demek var ama insanlara da güven olmuyor bir tane deliye denk gelirim olan oğluşuma olur psikopatlar çoğaldı maalesef
Evet yaa yaşlı yaşlı insanlar bile ayakta o küçücük çocuklar oturuyor tamam hadi çocuğuna kıyamıyorsun o zaman sen kalk yer ver , bir keresinde öyle birine denk geldim kadın kendi kalktı çocuğum kalkmasın ben kalkarım dedi ve ayakta gitti kadının bu hareketi hoşuma gitmişti ama hem kendi otursun hem çocuğu sonrada umursamaz bencil çocuk yetişiyor
Şimdi ki nesil sen herşeyin üstündesin sen ne istersen o olacak şeklinde yetiştirildiği için maalesef böyle nesiller yetişiyor. Umarım biz bebişlerimizi vicdanlı, anlayışlı, hakkını arayan , adil insanlar olarak yetiştiririz aslında çok büyük sorumluluğumuz var
çok teşekkür ederim bilginiz için :)meraba,çok uzun zamandır aktif değilim..yoğun işlerimden çok vakit bulamadım..
çok şükür bu tempoda bir sorunumuz yok oğlumla :) benim de 2.oğlum geliyor,Çınar
bu fili en uygun bulacağınız ve temin edeceğiniz yer "mama" diye bir uygulama var,yurtdışı alışveriş sitesi wish in uygulaması,,cep telefonunuza indiriyorsunuz ve direk alışveriş yapabiliyorsunuz..ordaki fiyatı 40tl+kargo gibi kargo da çok uyguna geliyor sadece biraz uzun zaman alıyor 1 ay gibi,ama geliyor mutlaka..ben de birkaç alışveriş yaptım sorunsuz ve çok memnun kaldım çünkü çok değişik orjinal şeyler var üstelik daha uygun..Trde de bazı ürünler satılıyor ama baya fiyat farkı oluyor..
eveet kontrolden geldim
30 haftalık 1780 gr lık paşam herşeyi güzel yalnız
kafası 32 haftalık paşamın
böbrek büyümesi var
bunların doğumdan önce bir çözümü yok doğumdan sonra hepsi düzelecek inşallah
paşam anca yüzünün yarısını gösterdi bütün gün tepikliyo ama yüzünü esirgedi
bana pek gerçekmiş gibi gelmedi canım:)Kizlar bu videoyu izlwdiniz mi. O kadar buyuk yuvarlak karın olur mu ben şaşirdim. Şu an bile benim karnim hic o abartili buyuk degil bazen moralim bozuluyor
Haklısın canım teşekkür ederim rahatlattığın içinşunu unutma uzmanlar sakin hamilelik geçirmeye çalışın diyor.Doğum sanıcısını etkiliyormuş.
Rahat olan anneler kolay ,stresli korkan annelerin ağrısı daha fazla oluyormuş.
O yuzden sen önce kendini sakinleştirmeye bak.
Doğumu düşünme,bu bilgiler sadece bilmemiz gereken tedbir kısmı
Karnında ki bebeği sev hergun onu hayal et.Aldığın kıyafetleri sev,bu şekilde biraz rahatlarsın.
Ben evde kullandığım el sıvı sabununu bile süt,badem sütü sabunları aldım,bebek kokusu bana çok iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?