2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

bn bi ara düşündüm önüme yazı asıyım diye, riskli bir hamilelik geçiriyorum falan diye sonra vazgeçtim

vazgeçtim gitmekten,güvenemedim akşam üstü iş çıkışı oluyor ve çok kalabalık oluyor,toplu taşımada malesef yerde vermiyorlar. Başka bir gün inşallah.
Kendini iyi hissettiginde git canm cunku sicaklarda tansiyon zaten artik oynuyo bizim iniyo cikiyooda dengelerini sasirtti

Zaten en çok o kadınların sinsi bakışlarına sinir oluyorum, evet kalk ben oturacam demek var ama insanlara da güven olmuyor bir tane deliye denk gelirim olan oğluşuma olur psikopatlar çoğaldı maalesef

Evet yaa yaşlı yaşlı insanlar bile ayakta o küçücük çocuklar oturuyor tamam hadi çocuğuna kıyamıyorsun o zaman sen kalk yer ver , bir keresinde öyle birine denk geldim kadın kendi kalktı çocuğum kalkmasın ben kalkarım dedi ve ayakta gitti kadının bu hareketi hoşuma gitmişti ama hem kendi otursun hem çocuğu sonrada umursamaz bencil çocuk yetişiyor

Şimdi ki nesil sen herşeyin üstündesin sen ne istersen o olacak şeklinde yetiştirildiği için maalesef böyle nesiller yetişiyor. Umarım biz bebişlerimizi vicdanlı, anlayışlı, hakkını arayan , adil insanlar olarak yetiştiririz aslında çok büyük sorumluluğumuz var

Allah dagittigimiz gunleri de gosyersin insallah

bebek beziyle yatak siparis edecektim bende bez deilde yatak defolu falan gelirde sonra sagol canim yazdigin icin

meraba,çok uzun zamandır aktif değilim..yoğun işlerimden çok vakit bulamadım..
çok şükür bu tempoda bir sorunumuz yok oğlumla :) benim de 2.oğlum geliyor,Çınar

bu fili en uygun bulacağınız ve temin edeceğiniz yer "mama" diye bir uygulama var,yurtdışı alışveriş sitesi wish in uygulaması,,cep telefonunuza indiriyorsunuz ve direk alışveriş yapabiliyorsunuz..ordaki fiyatı 40tl+kargo gibi kargo da çok uyguna geliyor sadece biraz uzun zaman alıyor 1 ay gibi,ama geliyor mutlaka..ben de birkaç alışveriş yaptım sorunsuz ve çok memnun kaldım çünkü çok değişik orjinal şeyler var üstelik daha uygun..Trde de bazı ürünler satılıyor ama baya fiyat farkı oluyor..

Aynen büyük sorumluluğumuz var inşallah istediğimiz gibi yetistirebiliriz

çok teşekkür ederim bilginiz için :)

eveet kontrolden geldim
30 haftalık 1780 gr lık paşam herşeyi güzel yalnız
kafası 32 haftalık paşamın
böbrek büyümesi var
bunların doğumdan önce bir çözümü yok doğumdan sonra hepsi düzelecek inşallah
paşam anca yüzünün yarısını gösterdi bütün gün tepikliyo ama yüzünü esirgedi

maşallah tosuncuğaaa :) düzelebilir şeylerdir onlarda sıkma sen canını annesi

benim kızda yüzünü göstermemişti en son gittiğimizde bakalım haftaya göstericekmi

Kizlar bu videoyu izlwdiniz mi. O kadar buyuk yuvarlak karın olur mu ben şaşirdim. Şu an bile benim karnim hic o abartili buyuk degil bazen moralim bozuluyor

dr brown dediginiz biberondan Bi suru var hangisini almaliyim yenidogan icin sizce, bilen varmii

Haklısın canım teşekkür ederim rahatlattığın için

kızlar kontrolden geldim. bebeğim her zaman 1 hafta önden giderdi. şimdi geride cıktı. moralim cok bozuldu. 2 hafta sonra tekrar gideceğim. inşallah eski haline döner. ama kafamda bir sürü soru işareti var. tansiyon yüksekliğinden dolayı bu haftalardan sonra iyice risk artıyormuş. ya bebeğime birşey olursa. hareketlerinde de bi azalma var. dua ediyorum bolca ama çok kötüyüm çok üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…