2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar bu videoyu izlwdiniz mi. O kadar buyuk yuvarlak karın olur mu ben şaşirdim. Şu an bile benim karnim hic o abartili buyuk degil bazen moralim bozuluyor

karnın yuvarlaklığı olabilirde o kadar sağa sola hareket etmesi şaşırtıcı geldi bana

canım sıkma kendini 1 hafta ileride geride olması normal zaten, tansiyonuna dikkat et havalar sıcak diye yükseldi benimde biraz bu 2-3 gündür. sen dinlenmene bak annesi kuzun büyüyo merak etme. hareketlerini takip et mutlaka riskinde varsa dahada önemli

ben hala 3-4 haftada 1 gidiyorum. sanırım 32den sonra sıklaştırıcak hiç sormadım gerçi, hastaneden doktordan farkedebilir kontrole çağırma süreleri

Nefes almanin ne oldugunu anladim bu hamileligimde..gece uyandim nefes alamiyorum sanki,kalktim elimi uuzumu yikadim tekrar uyudum.1 saat sonra tekrar sicradim yataktan.koyevi cok basik,havasizliktam olucektim nerdeyse.

bende nefes problemi yok ama terlemeyi öğrendim bende hamilelikte. yazın bile çok terlemezdim, şimdi resmen sular akıyo heryerimden. gece bi uyandım su gibiyim

sağlıkla gelir o hiiç merak etme. evham yapınca illa bi sıkıntı çıkabiliyo rahat insana sıkıntı uğramıyo çok şükür, çekim yasası :)

daha nerene nefes alıcan bakalım, en hızlı sen gidiyosun sanırım, maşallah kuzuyaa

ben deneyimli değilim ama bir yakınım almıştı doğmadan bir dakika bile durmadı içinde çocuk o kadar parada ziyan oldu
valla su urune o kadar para yazik arkadaslar uzun sure kullanilmiyor cunku onun yerine fisher pricenin ev tipi ana kucaklari daha uygun ve kullanisli her yere tasidim ben onu simdide cikarticam kizimda kullanicam

moralini bozma, doktorun sorun yok demiştir eminim. Bundan sonra 2 haftaya kadar değişimler olacak bir seferinde önde giderse sonra geride çıkacak 1 hafta çokta takılmanı gerektirecek bir durum değildir. doktorların kıyaslamalar ortalamalara göre kimi bebek kısa oluyor kimi uzun, kimi tombul kimi zayıf o yüzden doktor sağlıklı dediyse üzme kendini

ben en son 28de gittim 1 ay sonra çağırdı tekrar bende 2 haftaya indirmesini bekledim ama 32. haftada gel dedi

ben hiç evham yapmıyorum işte çok şükür
Allah a emanet diyorum doktor bile dedi hiç bişey yaptırmadın ne kadar kadercisin diye
dedim Allah ın izniyle iyi o inşallah bişey olmayacak
gerçekten zorlanıyorum baya haftasına göre iri benim oğluşum napalım kime çekti bilmiyorum
ama tek sıkıntım normal doğum olmazsa böyle büyük giderse hayırlısı diyorum paşam iyi olsun da :)

Canım 32 den sonra 34 36 38 diye gidiliyor diye biliyorum

Kızlar bi kaç gündür aşagıdaki kemiklerim agrimaya başladi.çatı kemikleri mi acaba?akşama dogru yurumekte zorlaniyorum.kuyruk sokumu da ağriyo.tum gun oturark calışmanin etkisi birazda heralde..sizde var mi böle ağrilar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…