Kizlar bu videoyu izlwdiniz mi. O kadar buyuk yuvarlak karın olur mu ben şaşirdim. Şu an bile benim karnim hic o abartili buyuk degil bazen moralim bozuluyor
kızlar kontrolden geldim. bebeğim her zaman 1 hafta önden giderdi. şimdi geride cıktı. moralim cok bozuldu. 2 hafta sonra tekrar gideceğim. inşallah eski haline döner. ama kafamda bir sürü soru işareti var. tansiyon yüksekliğinden dolayı bu haftalardan sonra iyice risk artıyormuş. ya bebeğime birşey olursa. hareketlerinde de bi azalma var. dua ediyorum bolca ama çok kötüyüm çok üzüldüm.
Arkadaşlar en son 26. haftamda dr a gittim. dr. bidaha 32 de gel çalışabilir raporu vereyim ozaman dedi. Ama okuduğum bazı yerlerde 28den sonra artık 15 günde bir dr a gidilmesi gerektiği...ama sizlerde de bu kadar sık çağırmıyorlar değilmi?
Nefes almanin ne oldugunu anladim bu hamileligimde..gece uyandim nefes alamiyorum sanki,kalktim elimi uuzumu yikadim tekrar uyudum.1 saat sonra tekrar sicradim yataktan.koyevi cok basik,havasizliktam olucektim nerdeyse.
zaten düzelir ben sıkıntı yapmıyorum
ne 2 li ne 3 lü ne 4 lü test yaptırdım
detaylıya da girmedim
şekerde yükletmedim makinayla kendim ölçtüm :)
dedim benim çocuğum Allah a emanet Rabbim ne verirse kabulüm inşallah sağlıklı sıhhatli gelecek
eşek sıpam iyi maşallah doktorun söylediği şeylerde anne karnında tedavilik bir şeyi yok
o yüzden bir sıkıntı olmadan gelecek inşallah doğuncada düzelecek hayırlısıyla
ben deneyimli değilim ama bir yakınım almıştı doğmadan bir dakika bile durmadı içinde çocuk o kadar parada ziyan olduCanlar selam
Deneyimli anneler 4 moms mamaroo kullanan var mıbaranızda?
Bu urunu almayı düşünüyorum cok begendim.
valla su urune o kadar para yazik arkadaslar uzun sure kullanilmiyor cunku onun yerine fisher pricenin ev tipi ana kucaklari daha uygun ve kullanisli her yere tasidim ben onu simdide cikarticam kizimda kullanicamben deneyimli değilim ama bir yakınım almıştı doğmadan bir dakika bile durmadı içinde çocuk o kadar parada ziyan oldu
şu an resmen korktumKizlar bu videoyu izlwdiniz mi. O kadar buyuk yuvarlak karın olur mu ben şaşirdim. Şu an bile benim karnim hic o abartili buyuk degil bazen moralim bozuluyor
moralini bozma, doktorun sorun yok demiştir eminim. Bundan sonra 2 haftaya kadar değişimler olacak bir seferinde önde giderse sonra geride çıkacak 1 hafta çokta takılmanı gerektirecek bir durum değildir. doktorların kıyaslamalar ortalamalara göre kimi bebek kısa oluyor kimi uzun, kimi tombul kimi zayıf o yüzden doktor sağlıklı dediyse üzme kendinikızlar kontrolden geldim. bebeğim her zaman 1 hafta önden giderdi. şimdi geride cıktı. moralim cok bozuldu. 2 hafta sonra tekrar gideceğim. inşallah eski haline döner. ama kafamda bir sürü soru işareti var. tansiyon yüksekliğinden dolayı bu haftalardan sonra iyice risk artıyormuş. ya bebeğime birşey olursa. hareketlerinde de bi azalma var. dua ediyorum bolca ama çok kötüyüm çok üzüldüm.
ben en son 28de gittim 1 ay sonra çağırdı tekrar bende 2 haftaya indirmesini bekledim ama 32. haftada gel dediArkadaşlar en son 26. haftamda dr a gittim. dr. bidaha 32 de gel çalışabilir raporu vereyim ozaman dedi. Ama okuduğum bazı yerlerde 28den sonra artık 15 günde bir dr a gidilmesi gerektiği...ama sizlerde de bu kadar sık çağırmıyorlar değilmi?
ben hiç evham yapmıyorum işte çok şükürsağlıkla gelir o hiiç merak etme. evham yapınca illa bi sıkıntı çıkabiliyo rahat insana sıkıntı uğramıyo çok şükür, çekim yasası :)
daha nerene nefes alıcan bakalım, en hızlı sen gidiyosun sanırım, maşallah kuzuyaa
kızlar ultrason kağıdımda fl 58,9 mm yazıyo
boyu kaç olmuş oluyo?
cnm ben daha once 32den 36 haftaya kadar 2 haftada bir son ayda her hafta gittim doguma kadar oyle devam ettim yani
ben daha büyük karınlarda gördüm ama bu gerçek değil şekli ve hareketlerden bununla oynandığı çok belli.şu an resmen korktum
bende bu hamileligimde oyleyim:) 22. Haftada detayliya gittim birdahada gitmedim haftaya gidicem bendeben 2 ayda bir gidiyorum doktora :) en son 22 hafta gitmiştim.haftaya giderim,bakalım ne diyecek doktor
Merhaba cnm, benim arkadaşm kullanıyo çok memnun bebek bayılıyo onda yatmaya. Ama pahalı azcık :)Canlar selam
Deneyimli anneler 4 moms mamaroo kullanan var mıbaranızda?
Bu urunu almayı düşünüyorum cok begendim.
Canım harika olmuş ellerine sağlık :)Kızlar ben de bebişime oda lambası yaptım perdenin kumaşından.
Eki Görüntüle 1865730
Canım 32 den sonra 34 36 38 diye gidiliyor diye biliyorumArkadaşlar en son 26. haftamda dr a gittim. dr. bidaha 32 de gel çalışabilir raporu vereyim ozaman dedi. Ama okuduğum bazı yerlerde 28den sonra artık 15 günde bir dr a gidilmesi gerektiği...ama sizlerde de bu kadar sık çağırmıyorlar değilmi?
Canım 7 ile çarpıyorsun 41 cm :) maşalahkızlar ultrason kağıdımda fl 58,9 mm yazıyo
boyu kaç olmuş oluyo?
Aynen eğer yıllık izinler geri gelmezse benimde beş gün yancak ağustosta kullanırım diye plan yapıyodum bendeEwet oyle canim. Mesela benim 4 gunluk iznim var 32. Haftandan once kullanmam gerekiyor ama izinler kapali oldugu icin kullanamiyorum dolayisiyla yanicak.
böyle karın da olmaz heralde hadi oldu diyelim bebeğin hareketleri çok aşırı geldi :)Kizlar bu videoyu izlwdiniz mi. O kadar buyuk yuvarlak karın olur mu ben şaşirdim. Şu an bile benim karnim hic o abartili buyuk degil bazen moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?