- 22 Temmuz 2015
- 864
- 755
- 103
- 45
ınsallah ya cok dua edıyorum herkes sag salim kavussun bebegıneAllahın izniyle birşey olmaz,dua et ,kötü düşünme,bu haftalardan sonra doktor zaten kontrolleri sıklaştırıyor.
Önemli olan bu sonuç için doktorun sana ne dediği.
Bebeklerin hareketleride buyudukleri yerleri daraldığı için az olurmuş,onu sıkıntı yapma.
İnşallah bir sonra ki gidişinde güzel şeyler duyup rahatlarsın.
cok stres yaptım aslında kafam hep onda. ınsallah son haftalarımız ıyı gecerCanım birbirimize haber edelim. Burda çoğu hoca bu durum olmasaydı, kafa iznindeydi. Çoğu okula uğramıyordu. İnş. öyle bir durum olur ya...Sadece bu durum için istiyorum hiç yapamadım öyle
Canım kafana takma sakın moralini bozma ultrason ölçümleri çok değişkenlik gösterrimiş son haftalarda, 2 3 hafta fark olmadığı sürece hiç sıkıntı olmazmış. Stres olma sen beslenmene devam et büyür o annesi
mutlaka doktora gıdın. ılaclara hemen baslayın. bu haftalardan sonra cok önemli tansiyon. ihmal etmeyın sakınBenim tansiyonum 14 e çıkmış burnum kanadı da anladım. Çok korkuyorum
Aynen oyle valla cok abartili bence gercek de degilböyle karın da olmaz heralde hadi oldu diyelim bebeğin hareketleri çok aşırı geldi :)
Canım her bebek farklı markayı severmiş ama prima pampers öneriyorlar bana hepKızlar hangi marka bez almalıyım sizce hangisi daha iyidir
Canım çok geçmiş olsun. Darbe girişimini ben de yaşadım çok etkilendim. Seni çok iyi anlıyorum. çok kötüydü en çok hamileler ve yaşlı insanlar etkilendi eminim.. Allah yaşatmasın bir daha öyle..Selam kızlar...
Uzun zaman oldu giremedim buraya. vakit buldukça okudum ama yazamadım. temmuz başında yıllık izin alıp Ankaraya gitmiştim. bayramı da orda geçirdim. 3-4 gün ailemle tatile gittik. yoruldum galiba ağrılarım oldu 10 gün istirahat aldım aynı gece darbe girişimini yaşadım orada. zor günler geçirdim. hala etkisinden kurtulamadım. uykusuz geceler, her gece aynı rüyalar.. bugün psikiyatriye gittim. lustral başlayalım dedi. lohusalıkta daha büyük sıkıntılar yaşarsın dedi. başlayacaktım ama prospektüsü okudum vazgeçtim. bebekte sorunlara yol açabiliyormuş. kalp sıkışması için de kardiyolojiye gitmiştim kolestroller yüksek çıktı. 10 ağustosa da eko için gün verdiler onu bekliyorum. o zaman göstereceğim sonuçları. bakalım inşallah toparlarım bir an önce.
31+1 deyim. geçen hafta kontrole gitmiştim. bebek 1 hafta gerilemiş. yaşadıklarından etkilenmiş olabilir dedi doktor. artık 2 haftada kontrole gideceğim. haftaya çalışabilir alacağım ama acaba 32+6 da falan alabilir miyim.. tam 32 de alırsam 37. hafta kurban bayramı 2. gününe denk geliyor. hem raporu almak zor hem kurban bayramı tatilim yanmış olacak. en azından o haftayı da aktarmış olurum.
geldi mi her şey üst üste geliyor oğlum ateşli iki gündür. onunla uğraşıyorum. boğaz enfeksiyonu yine. antibiyotik başladı doktor. birkaç günde düşer inşallah.
umarım herkes iyidir... artık son trimerse girdik çoğumuz. Allah hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Kızlar hangi marka bez almalıyım sizce hangisi daha iyidir
Galiba en iyi prima herkes memnun kalmışBen kızımda prima kullandım.1 yasına gircek ve çok memnunum.ikinci bebeğim için de prima düşünüyorum canım
Evet canım banada hep prima öneriliyor bende prima alırım artikCanım her bebek farklı markayı severmiş ama prima pampers öneriyorlar bana hep
Allah razı olsun sağol canım benim.. alışveriş falan da yapmadım hiç. annem alıyor sürekli bişeyler. içimden gelmiyor hiçbir şey. bursa'da hava çok sıcak ve nemli. işe git, eve gel başka bir yere gitmek istemiyor canım. inşallah atlatırım bir an önce.Canım çok geçmiş olsun. Darbe girişimini ben de yaşadım çok etkilendim. Seni çok iyi anlıyorum. çok kötüydü en çok hamileler ve yaşlı insanlar etkilendi eminim.. Allah yaşatmasın bir daha öyle..
Canım kendini rahatlatmaya çalış ilaç kullanmayacaksan eminsen.. Küçük alışverişler yaparak oğluna ve bebişine bişeyler alarak.. Geride olması geçicidir bol protein alarak ve dinlenerek kapatabilirsin farkı :) bebişkolar ölçümlerde büyük küçük çıkabiliyor sonra düZeliyor:) Rabbim sağlık versin sana ve yavrularına
Kızlar hangi marka bez almalıyım sizce hangisi daha iyidir
Selam kızlar...
Uzun zaman oldu giremedim buraya. vakit buldukça okudum ama yazamadım. temmuz başında yıllık izin alıp Ankaraya gitmiştim. bayramı da orda geçirdim. 3-4 gün ailemle tatile gittik. yoruldum galiba ağrılarım oldu 10 gün istirahat aldım aynı gece darbe girişimini yaşadım orada. zor günler geçirdim. hala etkisinden kurtulamadım. uykusuz geceler, her gece aynı rüyalar.. bugün psikiyatriye gittim. lustral başlayalım dedi. lohusalıkta daha büyük sıkıntılar yaşarsın dedi. başlayacaktım ama prospektüsü okudum vazgeçtim. bebekte sorunlara yol açabiliyormuş. kalp sıkışması için de kardiyolojiye gitmiştim kolestroller yüksek çıktı. 10 ağustosa da eko için gün verdiler onu bekliyorum. o zaman göstereceğim sonuçları. bakalım inşallah toparlarım bir an önce.
31+1 deyim. geçen hafta kontrole gitmiştim. bebek 1 hafta gerilemiş. yaşadıklarından etkilenmiş olabilir dedi doktor. artık 2 haftada kontrole gideceğim. haftaya çalışabilir alacağım ama acaba 32+6 da falan alabilir miyim.. tam 32 de alırsam 37. hafta kurban bayramı 2. gününe denk geliyor. hem raporu almak zor hem kurban bayramı tatilim yanmış olacak. en azından o haftayı da aktarmış olurum.
geldi mi her şey üst üste geliyor oğlum ateşli iki gündür. onunla uğraşıyorum. boğaz enfeksiyonu yine. antibiyotik başladı doktor. birkaç günde düşer inşallah.
umarım herkes iyidir... artık son trimerse girdik çoğumuz. Allah hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Ben kızımda prima kullandım.1 yasına gircek ve çok memnunum.ikinci bebeğim için de prima düşünüyorum canım
benim de 15 aylik oglum var canim. Allah hayirli omur versin insallah. dedigin gibi o kadar zor ki kendini yormamak :)13aylik bir bebegim var canim hareket kisitlamak imkansiz benim icin gecem gunduzum yok su an insallah saglikla kucagimiza aliriz
Çok teşekkür ederim.. ilaçları da denk geldikçe içiyordum.. kötü anne oldum bu ara..çok geçmiş olsun hem sana hem yavruna
Omega 3 tüket lohusalıkta pskolojinin sorunsuz geçmesi için hamilelikte içmek gerekiyormuş.Bebeğin gelişimine de senin pskolojinede iyi gelir.Takviye zararı yok.
Ama pampers diyorlar cnmGaliba en iyi prima herkes memnun kalmış
Canim arkadaşım var ona danistim:) kendi doktorunu önerdi sanmed hastahanesinde hüseyin görmüşe gidicem memnun kalırsam doğumu da orda yaparım inşallah :)Hmmm :) peki doğumu nerde yapmayı düşünüyorsun canım ben çok kararsızım doktorumdan memnunum fakat hastane kafamı karistiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?