2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • kızımız geliyor

    OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

    OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

    OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

    OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

    OY: 7 2,3%

  • Ankete Katılan
    310
ınsallah ya cok dua edıyorum herkes sag salim kavussun bebegıne
 
cok stres yaptım aslında kafam hep onda. ınsallah son haftalarımız ıyı gecer
 
Selam kızlar...
Uzun zaman oldu giremedim buraya. vakit buldukça okudum ama yazamadım. temmuz başında yıllık izin alıp Ankaraya gitmiştim. bayramı da orda geçirdim. 3-4 gün ailemle tatile gittik. yoruldum galiba ağrılarım oldu 10 gün istirahat aldım aynı gece darbe girişimini yaşadım orada. zor günler geçirdim. hala etkisinden kurtulamadım. uykusuz geceler, her gece aynı rüyalar.. bugün psikiyatriye gittim. lustral başlayalım dedi. lohusalıkta daha büyük sıkıntılar yaşarsın dedi. başlayacaktım ama prospektüsü okudum vazgeçtim. bebekte sorunlara yol açabiliyormuş. kalp sıkışması için de kardiyolojiye gitmiştim kolestroller yüksek çıktı. 10 ağustosa da eko için gün verdiler onu bekliyorum. o zaman göstereceğim sonuçları. bakalım inşallah toparlarım bir an önce.
31+1 deyim. geçen hafta kontrole gitmiştim. bebek 1 hafta gerilemiş. yaşadıklarından etkilenmiş olabilir dedi doktor. artık 2 haftada kontrole gideceğim. haftaya çalışabilir alacağım ama acaba 32+6 da falan alabilir miyim.. tam 32 de alırsam 37. hafta kurban bayramı 2. gününe denk geliyor. hem raporu almak zor hem kurban bayramı tatilim yanmış olacak. en azından o haftayı da aktarmış olurum.
geldi mi her şey üst üste geliyor oğlum ateşli iki gündür. onunla uğraşıyorum. boğaz enfeksiyonu yine. antibiyotik başladı doktor. birkaç günde düşer inşallah.

umarım herkes iyidir... artık son trimerse girdik çoğumuz. Allah hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
 
Canım çok geçmiş olsun. Darbe girişimini ben de yaşadım çok etkilendim. Seni çok iyi anlıyorum. çok kötüydü en çok hamileler ve yaşlı insanlar etkilendi eminim.. Allah yaşatmasın bir daha öyle..
Canım kendini rahatlatmaya çalış ilaç kullanmayacaksan eminsen.. Küçük alışverişler yaparak oğluna ve bebişine bişeyler alarak.. Geride olması geçicidir bol protein alarak ve dinlenerek kapatabilirsin farkı :) bebişkolar ölçümlerde büyük küçük çıkabiliyor sonra düZeliyor:) Rabbim sağlık versin sana ve yavrularına
 
Allah razı olsun sağol canım benim.. alışveriş falan da yapmadım hiç. annem alıyor sürekli bişeyler. içimden gelmiyor hiçbir şey. bursa'da hava çok sıcak ve nemli. işe git, eve gel başka bir yere gitmek istemiyor canım. inşallah atlatırım bir an önce.
 

çok geçmiş olsun hem sana hem yavruna
Omega 3 tüket lohusalıkta pskolojinin sorunsuz geçmesi için hamilelikte içmek gerekiyormuş.Bebeğin gelişimine de senin pskolojinede iyi gelir.Takviye zararı yok.
 
Ben kızımda prima kullandım.1 yasına gircek ve çok memnunum.ikinci bebeğim için de prima düşünüyorum canım

tecrübeli anne danışalım sana :)
bu bezlerin numaraları var.
1 numarasından ne kadar gider ne kadar almak gerekir.?
indirimde görürsek stoklarımızı ona göre yapalım.
 
13aylik bir bebegim var canim hareket kisitlamak imkansiz benim icin gecem gunduzum yok su an insallah saglikla kucagimiza aliriz
benim de 15 aylik oglum var canim. Allah hayirli omur versin insallah. dedigin gibi o kadar zor ki kendini yormamak :)
 
çok geçmiş olsun hem sana hem yavruna
Omega 3 tüket lohusalıkta pskolojinin sorunsuz geçmesi için hamilelikte içmek gerekiyormuş.Bebeğin gelişimine de senin pskolojinede iyi gelir.Takviye zararı yok.
Çok teşekkür ederim.. ilaçları da denk geldikçe içiyordum.. kötü anne oldum bu ara.. özellikle dikkat edeyim o zaman omegaya.. antidepresan içilecek gibi değil.
 
Hmmm :) peki doğumu nerde yapmayı düşünüyorsun canım ben çok kararsızım doktorumdan memnunum fakat hastane kafamı karistiriyor
Canim arkadaşım var ona danistim:) kendi doktorunu önerdi sanmed hastahanesinde hüseyin görmüşe gidicem memnun kalırsam doğumu da orda yaparım inşallah :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…