2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Cok uzun zamandır evden çıkmıyorum. Iki gece klima acik uyudum,ayaklarimdan usutmus olabilirim diye yordum kendimce

Slm kizlar.bugun benim ilk kez yalanci kasilmam oldu karnimda.cok heycanlandim.kizimi normal dogurdum Rabbim sagliklica bunuda normal dogurmayi nasip eder insallah.kasilmam oldukca gülesim geldi resmen
Ayy canım benim o kasılmalar 24. Haftada mi ne başladı :) gecen 30. haftada çok feci sancılar çektim geliyor galiba dedim doktor tahlil yaptı kum dokuyormusum... antibiyotik tedavisi ile geçti o... şimdi yine arada oluyor o kasılmalar. .. bebis de döndü galiba hareketlere bakınca... artık 12 sinde kontrol var bakicaz oylemi:)

Benim daha dönmemisti son kontrolde.kizim 34 de dönmüştü.insallah bu da güzelce döner.ayaklar tepede diye döndü sanirim demistim.ama resmen ikiye katlanmis kafasiyla ayaklari ayni yerdeymis.dönmemiş.karnim bi anda aci sekilde taslasiyo ama bölgesel tabi.dogumda sanci geliyo sanciyla birlikte karnin kasiliyo.Allah herkese saglikli normal dogum nasip etsin.yasanacaklari bildigim icin heycan daha fazla oluyo sanirim

Kendim için konuşuyorum tam tecrübesizim bu konuda :) onun içinde gayet rahatım galiba :) bilgisizlik bazen çok güzel :) bi konuda korkularım var sadece erken gelirse diye... finallerim var iki hafta sonra bi de annemin yanımda olmaması düşüncesi başka yok elhamdulillah :)

Korkma Allahin izniyle bisey olmaz.insallah hersey yolunda gider guzelce.

D Delikadinnn canım ben bez olarak prima düşünüyorum. ilk zamanlar için premium care önerdi bi arkadaşım belki değişim zamanı gelene kadar ondan kullanırız.

Çok teşekkür ederim.. ilaçları da denk geldikçe içiyordum.. kötü anne oldum bu ara.. özellikle dikkat edeyim o zaman omegaya.. antidepresan içilecek gibi değil.

nacizane tavsiyem antedepresanı hiç bir zaman kullanma. kullanırken iyi hissedersin ama bıraktığın anda herşey dahada kötü olabilir. kesinlikle yaşadıkların kolay değil, o gece istanbulda bile çok etkilendikki değil ankarada olmak. dua et sürekli, kafanı bir şekilde dağıtmak için bişeyler yapabilirsin. mesela esrarengiz bahçe diye boyama kitabı vardı. oğluşunada al boyama kitabı birlikte boyayın. o da çok etkilenmiştir herşeyden. onada çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah.
kötü anne oldum diye bir şey yok, ben ilaçlarımı hamileliğimin başından beri düzgün içemedim, unutuyorum içmek istemiyorum bazen ama şükür herşey yolunda. 1 hafta ileride yada geride olması zaten bir sorun olduğu anlamına gelmiyomuş. sen gönlünü ferah tut, bebeğine hazırla kendini canım Rabbim yardımcın olsun

Slm kizlar.bugun benim ilk kez yalanci kasilmam oldu karnimda.cok heycanlandim.kizimi normal dogurdum Rabbim sagliklica bunuda normal dogurmayi nasip eder insallah.kasilmam oldukca gülesim geldi resmen

inşallah istediğin gibi normal doğurursun hayırlısıyla canım benim.

ya nasıl oluyo bu kasılma? karnım sertleşiyo arada böyle geriliyomuş gibide bi ağrı giriyo bazen. ne iş yapıyosam bırakıyorum biraz dinleniyorum öyle geçiyo ama anlamadım sancı bumu? :)

Canım benim kzıım da seninki gibi duruyor sanırım.. 20 den sonra hiç normal bebek gibi yatay durmadı karnımda, hep değişik değişik duruyodu doktor da şaşırıyodu, hala aynı :) en son gittiğimzde de başı yanda ayakları aşağıdaydı kambur duruyodu yine.. Düşününce üzülüyorum bazen niye böyle duruyo diye ama :) napayım kendi tercihi eğer böyle devam ederse sezeryan olur sanırım.. Ama Ben de çok istiyorum 32 de başaşağı olsun sonra kanala girsin normal doğum olsun.. Hakkımızda hayırlısı olsun önemli olan sağlıkla kucağımıza almak

Canım ben de merak ediyorum sancı kasılma nasıl oluyor ki acaba :) yaşamadım daha önce sanırım, senin anlattığın hissiyatı bana bebek yapıyo, o ön kısımda toparlanınca ve ittirince dediğin gibi oluyo, ayaktaysam oturuyorum, ya da uzanıyorum geçiyo yer değiştiriyo:) belki kasılmaları bebek mi yapıo

Kasılma demişken... Gece bacağıma giren kramplar devam ediyo resmen yatakta hareket etmekten sağa sola dönmekten korkar oldum. Ek olarak Magnezyum içiyorum 1 haftadır ama faydasını görmek için tamamen bitmesi mi gerekiyor ki ?

bana hep bebek yapıyomuş gibi geliyodu ama şüpheye düştüm şimdide bi kasılma sancı falan hissetmiyorum diye. haftaya gidicem doktora sorucam o zaman bakalım neymiş

Canim arkadaşım var ona danistim:) kendi doktorunu önerdi sanmed hastahanesinde hüseyin görmüşe gidicem memnun kalırsam doğumu da orda yaparım inşallah :)
Benim doktorum da Ayşe baz oda çok iyi oda şanmed de eşim bayan doktordan yana o yüzde hüseyin beye gidemiyorum 1 2 defa mecburen gittim düşük tehlikesi vardı ve cok yardimci olmuştu. Bakarsın aynı gün aynı hastanede beraber doğum yaparız. :) sen korkmuyorsun beni sakinlestirirsin:)

Bende Ayşe baza gidiyordum da sanırım değiştiricem eşimin isteği üzerine. Çok dr değiştirdimde inşallah bulacağım dr son olcak :)Emel de baya sakin maşallah bende aynısını kendisine dedim tanışalım sakinleştirme konusunda senden yardım alalım diye :)

ben en son 28de gittim 1 ay sonra çağırdı tekrar bende 2 haftaya indirmesini bekledim ama 32. haftada gel dedi
Tamam canım bekliyoruz bakalım
Canım 32 den sonra 34 36 38 diye gidiliyor diye biliyorum
Ya umarım tam 32+0 da gitmek gerekmiyordur, 31 kusurleride kabul etsinler ya bayramdan sonra az açık kalsın inş

Tamam canım bekliyoruz bakalım

Ya umarım tam 32+0 da gitmek gerekmiyordur, 31 kusurleride kabul etsinler ya bayramdan sonra az açık kalsın inş
Canm bana doktorum tam 32 de vermis olman lazim dedi gecirmemen gerekiyo dedi ama incesini bilmiyorum benm 32 cumartesiye denk geliyo ben cumadan vercekmisim raporu dun konustuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…