Canim ben bu konuda biraz ulkeciyim galiba :) türkiyede üretilen bezleri tercih edicem :) şu anda komili aklıma en yatan :) beğenmezse pasam sleepyi denerim :)Kızlar hangi marka bez almalıyım sizce hangisi daha iyidir
Cok uzun zamandır evden çıkmıyorum. Iki gece klima acik uyudum,ayaklarimdan usutmus olabilirim diye yordum kendimceumumi yerlerde tuvaleti çok kullanıyor musun acaba? denize yada havuza falan girdin mi ? intim likidlerden kullanabilirsin ben hamileliğin başından beri kullanıyorum. Bütün genital bölgede enfeksiyon riskini azaltıyor. Her gün kullanacaksın demişti doktor bana.
Ayy canım benim o kasılmalar 24. Haftada mi ne başladı :) gecen 30. haftada çok feci sancılar çektim geliyor galiba dedim doktor tahlil yaptı kum dokuyormusum... antibiyotik tedavisi ile geçti o... şimdi yine arada oluyor o kasılmalar. .. bebis de döndü galiba hareketlere bakınca... artık 12 sinde kontrol var bakicaz oylemi:)Slm kizlar.bugun benim ilk kez yalanci kasilmam oldu karnimda.cok heycanlandim.kizimi normal dogurdum Rabbim sagliklica bunuda normal dogurmayi nasip eder insallah.kasilmam oldukca gülesim geldi resmen
Benim daha dönmemisti son kontrolde.kizim 34 de dönmüştü.insallah bu da güzelce döner.ayaklar tepede diye döndü sanirim demistim.ama resmen ikiye katlanmis kafasiyla ayaklari ayni yerdeymis.dönmemiş.karnim bi anda aci sekilde taslasiyo ama bölgesel tabi.dogumda sanci geliyo sanciyla birlikte karnin kasiliyo.Allah herkese saglikli normal dogum nasip etsin.yasanacaklari bildigim icin heycan daha fazla oluyo sanirimAyy canım benim o kasılmalar 24. Haftada mi ne başladı :) gecen 30. haftada çok feci sancılar çektim geliyor galiba dedim doktor tahlil yaptı kum dokuyormusum... antibiyotik tedavisi ile geçti o... şimdi yine arada oluyor o kasılmalar. .. bebis de döndü galiba hareketlere bakınca... artık 12 sinde kontrol var bakicaz oylemi:)
Kendim için konuşuyorum tam tecrübesizim bu konuda :) onun içinde gayet rahatım galiba :) bilgisizlik bazen çok güzel :) bi konuda korkularım var sadece erken gelirse diye... finallerim var iki hafta sonra bi de annemin yanımda olmaması düşüncesiBenim daha dönmemisti son kontrolde.kizim 34 de dönmüştü.insallah bu da güzelce döner.ayaklar tepede diye döndü sanirim demistim.ama resmen ikiye katlanmis kafasiyla ayaklari ayni yerdeymis.dönmemiş.karnim bi anda aci sekilde taslasiyo ama bölgesel tabi.dogumda sanci geliyo sanciyla birlikte karnin kasiliyo.Allah herkese saglikli normal dogum nasip etsin.yasanacaklari bildigim icin heycan daha fazla oluyo sanirim
Korkma Allahin izniyle bisey olmaz.insallah hersey yolunda gider guzelce.Kendim için konuşuyorum tam tecrübesizim bu konuda :) onun içinde gayet rahatım galiba :) bilgisizlik bazen çok güzel :) bi konuda korkularım var sadece erken gelirse diye... finallerim var iki hafta sonra bi de annemin yanımda olmaması düşüncesibaşka yok elhamdulillah :)
Ben de komiliyi görünce sevindi, bugün arkadaş aldı, denicek bakalım inşallah memnun olursa ben de alırımCanim ben bu konuda biraz ulkeciyim galiba :) türkiyede üretilen bezleri tercih edicem :) şu anda komili aklıma en yatan :) beğenmezse pasam sleepyi denerim :)
Çok teşekkür ederim.. ilaçları da denk geldikçe içiyordum.. kötü anne oldum bu ara..özellikle dikkat edeyim o zaman omegaya.. antidepresan içilecek gibi değil.
Slm kizlar.bugun benim ilk kez yalanci kasilmam oldu karnimda.cok heycanlandim.kizimi normal dogurdum Rabbim sagliklica bunuda normal dogurmayi nasip eder insallah.kasilmam oldukca gülesim geldi resmen
Canım benim kzıım da seninki gibi duruyor sanırım.. 20 den sonra hiç normal bebek gibi yatay durmadı karnımda, hep değişik değişik duruyodu doktor da şaşırıyodu, hala aynı :) en son gittiğimzde de başı yanda ayakları aşağıdaydı kambur duruyodu yine.. Düşününce üzülüyorum bazen niye böyle duruyo diye ama :) napayım kendi tercihiBenim daha dönmemisti son kontrolde.kizim 34 de dönmüştü.insallah bu da güzelce döner.ayaklar tepede diye döndü sanirim demistim.ama resmen ikiye katlanmis kafasiyla ayaklari ayni yerdeymis.dönmemiş.karnim bi anda aci sekilde taslasiyo ama bölgesel tabi.dogumda sanci geliyo sanciyla birlikte karnin kasiliyo.Allah herkese saglikli normal dogum nasip etsin.yasanacaklari bildigim icin heycan daha fazla oluyo sanirim
Canım ben de merak ediyorum sancı kasılma nasıl oluyor ki acaba :) yaşamadım daha önce sanırım, senin anlattığın hissiyatı bana bebek yapıyo, o ön kısımda toparlanınca ve ittirince dediğin gibi oluyo, ayaktaysam oturuyorum, ya da uzanıyorum geçiyo yer değiştiriyo:) belki kasılmaları bebek mi yapıoinşallah istediğin gibi normal doğurursun hayırlısıyla canım benim.
ya nasıl oluyo bu kasılma? karnım sertleşiyo arada böyle geriliyomuş gibide bi ağrı giriyo bazen. ne iş yapıyosam bırakıyorum biraz dinleniyorum öyle geçiyo ama anlamadım sancı bumu? :)
Canım ben de merak ediyorum sancı kasılma nasıl oluyor ki acaba :) yaşamadım daha önce sanırım, senin anlattığın hissiyatı bana bebek yapıyo, o ön kısımda toparlanınca ve ittirince dediğin gibi oluyo, ayaktaysam oturuyorum, ya da uzanıyorum geçiyo yer değiştiriyo:) belki kasılmaları bebek mi yapıo
Benim doktorum da Ayşe baz oda çok iyi oda şanmed de eşim bayan doktordan yana o yüzde hüseyin beye gidemiyorum 1 2 defa mecburen gittim düşük tehlikesi vardı ve cok yardimci olmuştu. Bakarsın aynı gün aynı hastanede beraber doğum yaparız. :) sen korkmuyorsun beni sakinlestirirsin:)Canim arkadaşım var ona danistim:) kendi doktorunu önerdi sanmed hastahanesinde hüseyin görmüşe gidicem memnun kalırsam doğumu da orda yaparım inşallah :)
Bende Ayşe baza gidiyordum da sanırım değiştiricem eşimin isteği üzerine. Çok dr değiştirdimde inşallah bulacağım dr son olcak :)Emel de baya sakin maşallah bende aynısını kendisine dedim tanışalım sakinleştirme konusunda senden yardım alalım diye :)Benim doktorum da Ayşe baz oda çok iyi oda şanmed de eşim bayan doktordan yana o yüzde hüseyin beye gidemiyorum 1 2 defa mecburen gittim düşük tehlikesi vardı ve cok yardimci olmuştu. Bakarsın aynı gün aynı hastanede beraber doğum yaparız. :) sen korkmuyorsun beni sakinlestirirsin:)
Tamam canım bekliyoruz bakalımben en son 28de gittim 1 ay sonra çağırdı tekrar bende 2 haftaya indirmesini bekledim ama 32. haftada gel dedi
Ya umarım tam 32+0 da gitmek gerekmiyordur, 31 kusurleride kabul etsinler ya bayramdan sonra az açık kalsın inşCanım 32 den sonra 34 36 38 diye gidiliyor diye biliyorum
Canm bana doktorum tam 32 de vermis olman lazim dedi gecirmemen gerekiyo dedi ama incesini bilmiyorum benm 32 cumartesiye denk geliyo ben cumadan vercekmisim raporu dun konustukTamam canım bekliyoruz bakalım
Ya umarım tam 32+0 da gitmek gerekmiyordur, 31 kusurleride kabul etsinler ya bayramdan sonra az açık kalsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?