- 18 Ocak 2016
- 644
- 562
- 23
- 30
Neden değiştirceksin ben hamile kaldığımdan beri ona gidiyorum sadece acil gittiğim zaman başkasına gidiyorum. Kafam çok karışıyor doğum yaklaştıkça sanki hep sezeryan doğum yaptiriyor ayşe hanim hiç normale girdiğini görmedim. Görmedim derken benim hamilligim çok zor geçti her hafta gidiyordum hep sezeryan yapıyordu. Bizim şanmed de bi arkadas vardı en iyi doktor hüseyin bey ve Ayşe hanim dedi. Acaba kötü muBende Ayşe baza gidiyordum da sanırım değiştiricem eşimin isteği üzerine. Çok dr değiştirdimde inşallah bulacağım dr son olcak :)Emel de baya sakin maşallah bende aynısını kendisine dedim tanışalım sakinleştirme konusunda senden yardım alalım diye :)
Selam kizlar guunaydinn!! cook guzel gecsin gununuz..
Gunaydinlar,bez olarak ben de ilk baslarda prima premium care disunuyorum.oglumda da memnun kalmistim.
Bu arada benim oglanin hareketlerini gidiklamalarini kasiklarimda hissediyorum. Bazen totosunu yukari kaburgamin oraya dayiyor ama elleri asagida surekli kipir kipir
tecrübeli anne danışalım sana :)
bu bezlerin numaraları var.
1 numarasından ne kadar gider ne kadar almak gerekir.?
indirimde görürsek stoklarımızı ona göre yapalım.
bu bebek bezi,ıslak mendil için stok yapacaklar için nerede indirim var birbirimizi haberdar edelim.
1 numara 2-5 kg oluyo canım.bebek de cok hızlı kilo alıyo ilk ay.o yüzden stok yapmayın bence.1 paket yeterli olur.bi de bebegi sıkmasın die örnegin 1 numara 2-5 kg ama ben bebek 4bucuk kg olunca 2 numaraya gectim
Kızlarr misafiri çok olan ve onlara hizmet edebilen var mı? Benim bu ara misafirler bitmiyor ve ben çok zorlanıyorum. Geceleri ayaklarımın altı ağrıyor yürüyemiyorum. Uykum oluyor sürekli zaten. Sadece benim çevremdeki insanlar mı anlayışsız merak ettim
Canım yaa bizim detarjanlar için 40'ı çok erken bence en az 1 yıl beklekızlar karar verdim hacı şakirin granül deterjanını alıp bebişkonun herşeyi onunla yıkıycam ilk önce. doğduktan sonra alerjik bişi olmazsa 40ı çıkana kadar ona devam ederim sonra bizim deterjana geçer bi denerim noluyo diye. ama aklıma takılan şu, deterjanın yanı sıra bide yumuşatıcısını kullanmaya gerek varmı? hacı şakirde bildiğim kadarıyla yumuşatıcı yok, dalin yada uni baby alabilirim yumuşatıcıyı eğer gerekli derseniz
Kızlarr misafiri çok olan ve onlara hizmet edebilen var mı? Benim bu ara misafirler bitmiyor ve ben çok zorlanıyorum. Geceleri ayaklarımın altı ağrıyor yürüyemiyorum. Uykum oluyor sürekli zaten. Sadece benim çevremdeki insanlar mı anlayışsız merak ettim
Canım yaa bizim detarjanlar için 40'ı çok erken bence en az 1 yıl bekle
canım senin haftan kurban bayramına mı geliyor anlamadım ben :/Tamam canım bekliyoruz bakalım
Ya umarım tam 32+0 da gitmek gerekmiyordur, 31 kusurleride kabul etsinler ya bayramdan sonra az açık kalsın inş
canım hacı şakir granül kullandı kuzen,m ama memnun kalmadı, granüller erimedi çamaşırların üstünde kaldı diye anlattı. sıvı deterjan öneriyor, dalinin falan gibikızlar karar verdim hacı şakirin granül deterjanını alıp bebişkonun herşeyi onunla yıkıycam ilk önce. doğduktan sonra alerjik bişi olmazsa 40ı çıkana kadar ona devam ederim sonra bizim deterjana geçer bi denerim noluyo diye. ama aklıma takılan şu, deterjanın yanı sıra bide yumuşatıcısını kullanmaya gerek varmı? hacı şakirde bildiğim kadarıyla yumuşatıcı yok, dalin yada uni baby alabilirim yumuşatıcıyı eğer gerekli derseniz
Ya canım kötü değilde bana senin bebeğin eşi çok aşağıda böyle devam ederse seni üniversite hastanesine yönlendirmemiz gerekebilir dedi başka doktora gittik eşi aşağıda filan değil dedi eşimde başka doktora gidelim dedi kafamız karıştı açıkçası yoksa bende şimdiye kadar ayşe hanıma gidiyodum memnundum bana böyle diyince dr değiştirelim bide o bana baksın dedik 2 hafta sonra gidicem inşallah muayeneyeNeden değiştirceksin ben hamile kaldığımdan beri ona gidiyorum sadece acil gittiğim zaman başkasına gidiyorum. Kafam çok karışıyor doğum yaklaştıkça sanki hep sezeryan doğum yaptiriyor ayşe hanim hiç normale girdiğini görmedim. Görmedim derken benim hamilligim çok zor geçti her hafta gidiyordum hep sezeryan yapıyordu. Bizim şanmed de bi arkadas vardı en iyi doktor hüseyin bey ve Ayşe hanim dedi. Acaba kötü mu
ya düşündümde bilmiyorum hala net değilim o konuda ama çokta titizlenmek istemiyorum, bizim çamaşırlara karıştırmam zaten ama makinadada farklı deterjan kullansakta illaki karışıcak bizim deterjandan, sonuçta gözenekleri temizleyemiycezkii
Canım evet çok da titizlenme taraftarı bende değilim ama sanırım öyle olacağımya düşündümde bilmiyorum hala net değilim o konuda ama çokta titizlenmek istemiyorum, bizim çamaşırlara karıştırmam zaten ama makinadada farklı deterjan kullansakta illaki karışıcak bizim deterjandan, sonuçta gözenekleri temizleyemiycezkii
Benimki de döndü 1 haftadır ayaklar hep yukardaGunaydinlar,bez olarak ben de ilk baslarda prima premium care disunuyorum.oglumda da memnun kalmistim.
Bu arada benim oglanin hareketlerini gidiklamalarini kasiklarimda hissediyorum. Bazen totosunu yukari kaburgamin oraya dayiyor ama elleri asagida surekli kipir kipir
Hmmm anladım canımYa canım kötü değilde bana senin bebeğin eşi çok aşağıda böyle devam ederse seni üniversite hastanesine yönlendirmemiz gerekebilir dedi başka doktora gittik eşi aşağıda filan değil dedi eşimde başka doktora gidelim dedi kafamız karıştı açıkçası yoksa bende şimdiye kadar ayşe hanıma gidiyodum memnundum bana böyle diyince dr değiştirelim bide o bana baksın dedik 2 hafta sonra gidicem inşallah muayeneye
Hmm anladım canım :) ben sürekli böyleyim acaba iyi mi kötü mü hep biraz pinpirikliyim acikcasiYa canım kötü değilde bana senin bebeğin eşi çok aşağıda böyle devam ederse seni üniversite hastanesine yönlendirmemiz gerekebilir dedi başka doktora gittik eşi aşağıda filan değil dedi eşimde başka doktora gidelim dedi kafamız karıştı açıkçası yoksa bende şimdiye kadar ayşe hanıma gidiyodum memnundum bana böyle diyince dr değiştirelim bide o bana baksın dedik 2 hafta sonra gidicem inşallah muayeneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?