2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar belime ağrı girior ama sadecesoll tarafıma korkamqm gerekir
Miki ya endiselendim

teşekkür ederiim :) bundan da alıcam kesinlikle herkes tavsiye etti çevreden de sağol canım içim rahatladı valla :))

Miki ya endiselendim
Aşırı bel ağrısı iyi değil cnm kimi gebelikte doğum sancısı bele vurur. Doktorunn nosu varsa ara yoksada bence bir git görün ( tabi aşırı bir ağrı varsa ve hayla devam ediyorsa) inşllh bir sıkıntı yoktur cnm

Miki ya endiselendim

sırt üstü yatmak en rahat gibi geliyor ama sonrasında benim belimin ağrımasında sebep oluyor.Zaten bebeğe kan gitmesenede engel oluyormuş.Yatış şekline,yan yatmaya,tek tarafa değilde iki tarafa dönüşümlü yatmaya ,oturuken dik oturmaya çalış.
Bebeklerin ağırlığı artmışdır 32.haftadasın beline vurur artık ağrısı.Geçmiş olsun.

Kizlar ic bacaktan vajina ya dogru agrim var 1 aydir yürümek bile bazen zor yatarken bacagimi oynatmak bile. Dr ilac ve igne verdi dr fayda etmedi boyle bi durum yaşayan varmi

Günaydın kızlar dun bahsetmiştim ağrım var diye ankaraya dönünce gece acile geldik ağrım sabahkine oran azalmis olsada ne olur ne olmaz diye burda ki arkadaşların başına gelenleride okuyunca nstye bağlandim ve sancım çıktı maalesef doktorum gondermedi eve ciğer gelistirici iğne vurdular birde sancı giderici erken doğum riski varmış doktorumu bekliyorum bakalım sonuc ne olacak ins. 32. Hafta çalışır raporu alabilirim alamazsamda ne yapalim paşam sağolsun

aynen canım. bi düzen yok. dr ihtiyaç duyduğu zaman her türlü kontrol edebiliyo. ben sordum benim dr 32den sonra 2 haftada 1e indiriyo kontrolleri 35tede nst başlıyomuş. yanlış hatırlamıyosam 36dan sonrada her hafta kontrole çağırıyo doğuma kadar. eğer mümkünse ve bir aksilik görmezse çatı muaynesini son ana kadar yapmasın istiycem. sezeryanda olsa doğum sancıları başladığı zaman gitmek istiyorum hastaneye

göğüslerin büyüklüğüyle alakası yokki sütün. bide sezeryandan değil anesteziden kaynaklanıyo sütün geç gelmesi. eğer epidural vs olursa o zaman hiç bi sıkıntı yaşanmadan süt geliyo tıkır tıkır. yakın zamanda bi arkadaşım normal doğum yaptı tam işlemleri bitti derken tekrar kanaması başlayınca acil ameliyata alınmıştı ve doğumdan hemen sonra emzirmiş olmasına rağmen ameliyattan snra 10 saat falan emziremedi sütü gelmediği için. ama sonra herşey normale döndü. doktoruna anesteziden kaynaklanıyo sütünün gelmemesi panik yapma sen sakin ol gelicek diye destekte bulunmuştu. bebeğe az miktarlarda mama verdiler mecburen hastanedeyken süt gelsin diyede sürekli aralarda emzirmeyi denedi ve sonuçta sütü geldi, hiçte bir sıkıntısı olmadı başka çok şükür

cnm ben baby&me nin erkek bebek tanışma paketini almıştım ebebekte indirimliydi (69.90 tl) 2 ay kadar önce almıştım içinde tüm deterjan leke çıkarıcı ürünleri vardı yorumları da güzeldi ayrıca ilk zamanlar için ıslak pamuk mendilleri de vardı, ileriki aylarda unibaby ıslak mendile geçeceğim.

tüm şampuan, duş jeli,bebek sabunu,süt, yağ, nemlendirici gibi kozmetik ürünleri almanyadaki akrabalarıma söyledim orda bi ürün 3 euro ztn onlar da hediye getirecek bir şeyler arıyorlardı bundan sonra her yıl bübchene bağlarız

bebek tırnak bakım seti bebedor 13,99 tl ebebek

pişik kremi olarak bepanthol alacağım ama sudokrem de aldım ben bulunsun diye 250 mg 35.70 tl, iyileştirici özelliği çok yüksekmiş (devitrin.com)

medifine temassız ateşölçer 64,90 tl (minico.com)
WMA235 dijital bebek telsizi 104.90 (ebebek)
lansinoh göğüs ucu kremi 24,90 (n11)

saç fırçası ve tarağı chicco düşünüyorum ben, ebebekte pahalı biraz eminönünde 25 tlydi, n11de pembesi 18 tl, o yüzden en son indirim yakalayamazsam eminönünden alırım diyorum

bebek bezi prima premium care 1 paket alacağım sadece, yenidoğan mı 1 numara mı artık kilosuna göre de pakete bakmak lazım emin değilim cnm

beni çatı muaynesi doğum falan değilde bu tantanalar yorucaaakkkk. ikiside aynı kafada annemlerin. eşimse dr ne derse onu yaparız kafasında. ama çocuk şu kadar giyindi diye doktoru her dakika arayamıycağımız için naneyi yedim ben. artık ben açarım üstünü onlar örterler tahminen. alırım kuzumu koynuma yatarım artık ne halleri varsa görsün onlarda :)

cnm çok geçmiş olsun inş vakitlice sağlıkla gelir bebeğin, peki sancın nasıldı çok şiddetli miydi, hangi bölgelerde daha çok ağrın oluyordu, sıklığı ne kadardı acaba

Canım tüh yoruldugun kadar varmış, dikkat et kendine çok geçmiş olsun. nasıl bi ağrı vardı? Dr dan çıkınca haber ver mutlaka

öncesinde ne yapılabilir bilmiyorum ama doğum sonrası yengemde 2 göğsündede vardı aynı sıkıntı. balonun tepe kısmındaki kalın lastiği kesip göğsüne geçirmişti annemler. ve çok işe yaramıştı. emzireceği zamanlar çıkarıp temizliyodu göğsünü sonra tekrar takıyodu. aklında olsun canım ama sen yinede doktoruna yada bebek hemşirelerine bi sor istersen

Aynen canım çok hızlı geçiyor bende bi yandan geçmesin istiyorum ya içimdeki kıpırtı bitsin istemiyorum ama bi an öncede doğsun kucağıma alayım istiyorum

aynı durumdayım bende yaa. hem kıpırtıları gitsin istemiyorum hemde bir an önce gelsin öpüp koklıyım gözümle göriyim koynumda yatırıyım istiyorum

Günaydın kızlar bugün çok kötüyüm gece belime bir ağrı girdi hala çekiyorum karnimda ağrımaya başladı çok korkuyorum.

ben ikeadan alıcam herşeyi canım. normal beşik yatak alıcam yan trabzanı açılabilen bi modeli var hoşuma gitti o

cnm geçmiş olsunnn.. eğer öyle olursa da evinde dinlenerek beklersin önemli olan Sağlık kuzucum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…