Kizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim.bende kullanayim o zaman bana niye vermediyse bu dr.anlamadim belki de bebegimin gelisimi iyi oldugu icin vermemistir. 3 aydir vitamin kullanmamis oldum ya insallh bisey olmaz.Kansizlik icin onerebileceginiz yiyecek içecek varmi acaba?kan degerim 10.32
canım raporda 32 haftalık yazıyor zaten. artısı yazmıyor..Benim doktorum da 32+7 ye gün verdi.ne zaman geleyim çalısabilir almak için dedim direk kendi öyle söyledi.peki arkadaslar okul müdürleri bunu sıkıntı edermi.hani mesela yok 32+O da alman gerekirdi falan derler mi yani okul müdürüyle de bu konuyu konusmalı mıyız
Benim doktorum da kan ilacina başlattıktan sonra vitamini kesti.saglikli beslen,sebze ve meyve ye,buna gerek yok dedi. Kendisi Hacettepe mezunu doçent. Bastan beri takviyeden cok hoşlanmıyor,dogali dan kendin tüket dedi hepSelam kizlar vitamin ilaci kullaniyormysunuz.dr.um bana 12.haftadan sonra bi defa yazdi vitamin bi dahada yazmadi ama dün saglik ocagindaki ebe bana vitamin i surekli kullanmam gerektigini soyleyip ilac verdi.30 haftalik hamileyim bu arada.
Selam kizlar vitamin ilaci kullaniyormysunuz.dr.um bana 12.haftadan sonra bi defa yazdi vitamin bi dahada yazmadi ama dün saglik ocagindaki ebe bana vitamin i surekli kullanmam gerektigini soyleyip ilac verdi.30 haftalik hamileyim bu arada.
dualarım bebeğinle.. İnşallah iyi olacak kuzum daha iyi olacak. Hayırlısı buymuş sizin içinArkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
önceden annelerimiz vitamin içmemiş canım içini çürütme gelişimi de güzelse inşallah bişey olmazKizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim.bende kullanayim o zaman bana niye vermediyse bu dr.anlamadim belki de bebegimin gelisimi iyi oldugu icin vermemistir. 3 aydir vitamin kullanmamis oldum ya insallh bisey olmaz.Kansizlik icin onerebileceginiz yiyecek içecek varmi acaba?kan degerim 10.32
Saglik ocagi ücretsiz vitamin takviyesi yapıyorSlm benim doktorda bir defa yazdi ama emzirirken de devam edeceksin dedi ilac ucuz olduğu için ben tekrar tekrar yazdirmaya gerek duymadim
Arkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
İyi olmuş canım, bak bişiy paylaşıcam orda diyo ki son 3 ay kalsiyum çok önemli diyo. d vitamini de öyle sonucta bebeklerimizin kemiklerinin güçlenmesi içinKızlar Aranızda bebeğinin gelişimi son adet tarihine göre 2 hafta önden giden var mı ?...
Bu Aradacicekkokusu ve NisanFRM bgn doktoruma D vitamini eksikliğimi gösterdim Devit 3 verdi , günde 10 damla ...
Sorumu unuttum size böyle oluyor muArkadaşlar hamilelikte sık tuvalete çıkma diye bişey var ama hamilelik geçirmiş arkadaşlara da soruyorum benim gibi olmamışlar hiç, benim tosuncuk özellikle ben ayaktayken öyle bi baskı yapıyor ki zor yürüyorum kaçırmadan, eğilmeyi, yukarıya uzanmayı hiç saymıyorum bile, bana geliyor bunca hareketime rağmen nasıl uyumuyor, arabada giderken bile o kadar sallanıyorum bana mısın demiyor, hep bi baskı halinde, bastırmaya çalışıyor annesinimaşallah subhanallah da böyle olunca yoruyor, normalde çok gezen ben evden çok uzaklaşamıyoorum wc işi yüzünden, daha kendime pijama gecelik vs, almadım
önceden annelerimiz vitamin içmemiş canım içini çürütme gelişimi de güzelse inşallah bişey olmaz
kan için pekmez
kuru çekirdekli siyah üzüm önerebilirim
ya da böğürtlen suyu doğal
bunlar iyi gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?