Kızlar bugün doktora gittim 32+1 günlük olduk 2188 gr olmuş tombiş kızım 44 cm boyu suyumuzda oldukça iyiymiş şuan yan yatiyormuş nst de iyi çıktı ağrı sancı yok çok şükür
Amin canım inşallah Hİçbir sebep yokken sabah suyum geldi evdede hiç bir yapmıyordum eğilmiyordum bile diyebilirim yemeğim önüme geliyor gün boyu yatıyorum ama nasip işte ağrımyokken suyum geldi birdenbire(
Maşallah canım kuzuna iyi büyümüş.Kızlar bugün doktora gittim 32+1 günlük olduk 2188 gr olmuş tombiş kızım 44 cm boyu suyumuzda oldukça iyiymiş şuan yan yatiyormuş nst de iyi çıktı ağrı sancı yok çok şükür
Günaydın kızlar.. Bir iki gündür karın derilerim acıyor, içten ve dıştan. Çok gergin hissediyorum. Sanırım göbeğimin altında acıyan yerler de çatlak oluştu. O kadar kremleniyorum. Bir iki gündür de vazelini ıslatıp sürüyordum ama kaşıntı vardı. Çatlak olacakmış meğer. Acaba doğumdan sonra biraz toparlar mı bu çatlaklar kendini? kısa kısa bir kaç çizgi var ama benim karnım çok büyüdü. Toplamda 8 kilo aldım, 8. aydayım.. Kilomun hemen hepsini karnımdan aldım. Kalça ve basenlerde, kol, bacakta yok. ama biraz ödem oluştuğunu hissediyorum. Ayaklarım gün içinde bileğime kadar şişebiliyor, el parmaklarımda da eklem ağrıları ve hafif şişlik var. Yani ödemlerimle birlikte 8 kilo almama rağmen çatlak oluştu.. Tüm gece düşündüm, üzüldüm..
Ay maşalah size yaa :) demek 32 bitince 2 kiloyu geçiyolar. Ben de diyorum karnım bu ara bi büyüdü sanki, e normalmiş baksana 2 kilo oluyolarmış :) Allah sağlık versn canımKızlar bugün doktora gittim 32+1 günlük olduk 2188 gr olmuş tombiş kızım 44 cm boyu suyumuzda oldukça iyiymiş şuan yan yatiyormuş nst de iyi çıktı ağrı sancı yok çok şükür
Günaydın. Ay bende bir an önce zamn geçsn çıksn artk diyorm. Onu kucağıma aldığmda meme verdiğimde sanmıyorm karnımdaki günleri özleyeyimgünaydın kızlar, ben doğumdan sonra içimde hareket etmesini çok özliycem galiba bebeğimin. hem bir an önce vakit geçsin yanımıza gelsin istiyorum hem keşke birkaç ay daha kalsın diyorum. sonra hava ısınıyor ay bitsin bu hamilelik diyorum tekrar
günaydın kızlar, ben doğumdan sonra içimde hareket etmesini çok özliycem galiba bebeğimin. hem bir an önce vakit geçsin yanımıza gelsin istiyorum hem keşke birkaç ay daha kalsın diyorum. sonra hava ısınıyor ay bitsin bu hamilelik diyorum tekrar
günaydın kızlar, ben doğumdan sonra içimde hareket etmesini çok özliycem galiba bebeğimin. hem bir an önce vakit geçsin yanımıza gelsin istiyorum hem keşke birkaç ay daha kalsın diyorum. sonra hava ısınıyor ay bitsin bu hamilelik diyorum tekrar
Canim benimde gobek deligime sanci giriyorGünaydın kızlar.. Bir iki gündür karın derilerim acıyor, içten ve dıştan. Çok gergin hissediyorum. Sanırım göbeğimin altında acıyan yerler de çatlak oluştu. O kadar kremleniyorum. Bir iki gündür de vazelini ıslatıp sürüyordum ama kaşıntı vardı. Çatlak olacakmış meğer. Acaba doğumdan sonra biraz toparlar mı bu çatlaklar kendini? kısa kısa bir kaç çizgi var ama benim karnım çok büyüdü. Toplamda 8 kilo aldım, 8. aydayım.. Kilomun hemen hepsini karnımdan aldım. Kalça ve basenlerde, kol, bacakta yok. ama biraz ödem oluştuğunu hissediyorum. Ayaklarım gün içinde bileğime kadar şişebiliyor, el parmaklarımda da eklem ağrıları ve hafif şişlik var. Yani ödemlerimle birlikte 8 kilo almama rağmen çatlak oluştu.. Tüm gece düşündüm, üzüldüm..
Canim benimde gobek deligime sanci giriyor(
Neden acaba
Catlak gibi degil ama boyle sanci gibi
Cnm ayni sorun bende de oldu cok gergindi karnim catlamaya basladi bi suru krem surdum ama catladi sadece gobek buyudu o yuzden catladim die dusunuyorumGünaydın kızlar.. Bir iki gündür karın derilerim acıyor, içten ve dıştan. Çok gergin hissediyorum. Sanırım göbeğimin altında acıyan yerler de çatlak oluştu. O kadar kremleniyorum. Bir iki gündür de vazelini ıslatıp sürüyordum ama kaşıntı vardı. Çatlak olacakmış meğer. Acaba doğumdan sonra biraz toparlar mı bu çatlaklar kendini? kısa kısa bir kaç çizgi var ama benim karnım çok büyüdü. Toplamda 8 kilo aldım, 8. aydayım.. Kilomun hemen hepsini karnımdan aldım. Kalça ve basenlerde, kol, bacakta yok. ama biraz ödem oluştuğunu hissediyorum. Ayaklarım gün içinde bileğime kadar şişebiliyor, el parmaklarımda da eklem ağrıları ve hafif şişlik var. Yani ödemlerimle birlikte 8 kilo almama rağmen çatlak oluştu.. Tüm gece düşündüm, üzüldüm..
Hangi balık yağı canımCanım elevit
Ferro sanol
Ve balık yağı kullanıyorum ben hergün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?