Baptin cnm gittin mi doktoraYa kızlar bu akşamdn beri bendede ters gidn birşyler var sanki. Belim ağrımaya başladı başta normal ağrıyor diye önmsmdm. Ama yaklaşk iki saattr şiddetlendi ve adt sancısı gibi bir sancı hafif çekiyorm. Böyle devm ederse acile gitmeyi düşünüyrm. Ne olack şimdi ya öf
arkadaslar herkese geçmış olsun. ınsallah herkes ıyıdır. bebekelr zamanlarını beklerler. ben de gıdıcem sancılar belden vurmya basladı ama korkudan gıdemıyorum persembeye randevu aldım.
peki konuşan var mı hastaneyle hanımlar? ücreti, gerekli şeyleri, vericekleri hizmeti falan?
Selam kızlar.size bi sorum olcak cevap verirseniz cok sevinirim.kafaya taktım baya.bizim cinsiyet hep tahmin asamasında kaldı şimdiye kadar.arkası dönük oluyo genelde bebişin.üç doktor erkege benzetti bi tanesi kesin eminim kız dedi.biz hazırlığımızı erkege göre yaptık ayrıntılı ultrason da da erkek denildiği için (ama ordada sırtı dönüktü) her neyse..haftasonu köye kayınvaldemlere gittik.bana senin karnın sivri değil enli yayvan dedi.ben de bilmem falan dedim.konuyu uzattıkca uzattı.sonra bu olayı arkadasıma ve anneme anlattım onlarda sivri erkek die yayvan kız die düşünülür o yüzden öyle demiş olabilir dediler.kafam cok karıstı.kız ya da erkek bebek bekleyenler karınlarınızın görünümü nasıl.benimki sivri değil mesela.böyle seylere de inanmak istemiyorum.ama hep tahmin edildi netlesmedi ya aklıma takıldı
Arkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
Canimmmm Allah yardimcin olsunnn tum dualarim seninle. Sen nasilsin bebek nasil haber ver bize.Arkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
Arkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
Canim hic ihmal etme. Ne kadar erken hastaneye gidersen o kadar iyi. Enduseye kapilma ama hastaneye git doktorlar baksin en azindn için rahatlar. Bize de haber et. Allah yardimcin olsunYa kızlar bu akşamdn beri bendede ters gidn birşyler var sanki. Belim ağrımaya başladı başta normal ağrıyor diye önmsmdm. Ama yaklaşk iki saattr şiddetlendi ve adt sancısı gibi bir sancı hafif çekiyorm. Böyle devm ederse acile gitmeyi düşünüyrm. Ne olack şimdi ya öf
Rabbim sana bagislasin yavrunu hic korkma Allahin izniyle kucaginada alacaksinArkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
Canım Rabbim sana da bebeğine de sağlık sıhhat versin dualarımız sizin için hayırlısıyla atlatacaksınız inşallah bu dönemi güzel haberlerini bekliyoruz inşallahArkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
Rabbim yavrunu sana bagislasin ..çok güçlü ol senden güç alsın. ..Allahın izniyle hersey yoluna girer inslh..dualarimiz seninle.Arkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
Allahim en kısa sürede çıkmayı nasip etsin canım sana da geçmiş olsunArkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
yakın arkadaşımla haftalarımız aynı benim erkek karnım sivri, arkadaşımın da erkek onun yayvan. Yani aşermeyle karınla marınla alakası yok bu işlerin emin olabilirsin. Kuzenim 9 ay yeşil erik aşerdi oğlu oldu mesela :)Selam kızlar.size bi sorum olcak cevap verirseniz cok sevinirim.kafaya taktım baya.bizim cinsiyet hep tahmin asamasında kaldı şimdiye kadar.arkası dönük oluyo genelde bebişin.üç doktor erkege benzetti bi tanesi kesin eminim kız dedi.biz hazırlığımızı erkege göre yaptık ayrıntılı ultrason da da erkek denildiği için (ama ordada sırtı dönüktü) her neyse..haftasonu köye kayınvaldemlere gittik.bana senin karnın sivri değil enli yayvan dedi.ben de bilmem falan dedim.konuyu uzattıkca uzattı.sonra bu olayı arkadasıma ve anneme anlattım onlarda sivri erkek die yayvan kız die düşünülür o yüzden öyle demiş olabilir dediler.kafam cok karıstı.kız ya da erkek bebek bekleyenler karınlarınızın görünümü nasıl.benimki sivri değil mesela.böyle seylere de inanmak istemiyorum.ama hep tahmin edildi netlesmedi ya aklıma takıldı
bir yakınımla doğum zamanlarımız çok yakın ikimizinde erkek, benim karnım önümde top gibi, sivri. Onun ki yayvan yanlara doğru genişlemiş durumda. Tamamen vücut yapısıyla alakalı benceSelam kızlar.size bi sorum olcak cevap verirseniz cok sevinirim.kafaya taktım baya.bizim cinsiyet hep tahmin asamasında kaldı şimdiye kadar.arkası dönük oluyo genelde bebişin.üç doktor erkege benzetti bi tanesi kesin eminim kız dedi.biz hazırlığımızı erkege göre yaptık ayrıntılı ultrason da da erkek denildiği için (ama ordada sırtı dönüktü) her neyse..haftasonu köye kayınvaldemlere gittik.bana senin karnın sivri değil enli yayvan dedi.ben de bilmem falan dedim.konuyu uzattıkca uzattı.sonra bu olayı arkadasıma ve anneme anlattım onlarda sivri erkek die yayvan kız die düşünülür o yüzden öyle demiş olabilir dediler.kafam cok karıstı.kız ya da erkek bebek bekleyenler karınlarınızın görünümü nasıl.benimki sivri değil mesela.böyle seylere de inanmak istemiyorum.ama hep tahmin edildi netlesmedi ya aklıma takıldı
Baptin cnm gittin mi doktora
Teşekkür ederm kızlar sorduğnz için. Gece uyuyakalmşm öyle az önce bir uyandm hayla ağrıyor, ama geceki kadar şiddetli değil. Ama doktora gidcm kimi sancı bele vuruyo diye korkuyorm. Gidince haber ederm kızlar teşekkür edermCanim hic ihmal etme. Ne kadar erken hastaneye gidersen o kadar iyi. Enduseye kapilma ama hastaneye git doktorlar baksin en azindn için rahatlar. Bize de haber et. Allah yardimcin olsun
Canim allah bebisine ve sana saglik ve acil sifalar versin. Ciğer gelistirici igne vurmadilar mi,arkadasim da 32.haftada dogum yapti masallah su an 5 aylik ve sağlıklıArkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?