2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

canım inşallah herşey yolunda gider bir kaç hafta daha dayanıp sabırsızlık yapmazlar minişler dualarım seninle

Hadi hayırlısı o zaman canım kilosu falan nasıl her şey yolunda mı 1 hafta daha kalsa:) kendini kurtarmış o artık bir bebiş dahamı geliyor yani haftaya ayy baksanıza mide bulantısı cinsiyet derken geliyor artık evlatlarımız herkes sağ salim kucağına alsın inşallah

2700 gr 48 cmdi ultrasonda 2 hafta daha dursa çok güzel olucak kimse yok yanımızda anneler memlekette kurban kesecekler eşimde hep mesaide

kelebek-58 canım geçmiş olsun bol bol dinlen hiçbir şey yapma inşallah minnoşlar biraz daha bekler ama ikizler aceleci oluyor ciğer geliştirici vurduysan için rahat olsun.

selopi geçmiş olsun canım bu ekim bebişleri biraz aceleci çıktı sanırım inş. en az 2 hafta daha sabreder bebiş.

merhaba hamilelikte kaşıntı önemli doktorun muhtemelen gel diyecek sonucundan haberdar et.
Onunadimutluluk canım randevun nasıl geçti haberlerini bekliyoruz.

Kızlar temizlik işini nası yapıyosunuz, ben onbeş dk yapıyorm onbeş dk oturuyorm akşama kadar anca bitiyor bazen annem geliyor o yapıyor
canım benim kızkardeşim yanımda sağolsun herşeyimi yapıyor yoksa hem ev hem iş hayatta yapamazdım artık eşime kalırdı aslında kızkardeşim onun işine yarıyor

Mrb anne adaylari surekli okuyorum ama yazmama pek firsat olmadi. Bugun 35+6 oldum cati muayenem yapildi. Ebe cok dar yirtigin cok olur dikisin falan parcalanirsin baya dedi sen normal yapamazsim yapsanda cok cekersin dedi. Ama kendimi normale hazirlamistim ve agri esigim cok yuksek korkmuyodum ama boyle diyince kafam karisti ve dr.a soyledim 20 eylüle sezeryan verdi. Epidural yapmiyorum genel daha iyi onda sikintilar cikiyo dedi acikcasi napcami sasirdim. Dr.um cok iyi hastalar tarafindada cok övgü duydum ama hem sezeryan hem genel anestezi suan kaldım öyle

Hanımlar biz bugün mustafa Hamza yi taburcu ettik :) çok şükür kavuştum miniğime :) rabbim sizi de sağ salim kavustursun
Emelcim hayrlı olsun gözün aydin bence senin oglan babaci bakti anneannesinde babasından baya uzak kalacak bir an once kavusayim sureyi kisaltayim diye eylülu bile beklemedi kuzucuk

Canım bekler inşallah bayramdan sonra gelir. Ama karnın aşağı iner inmez doğcak diye bişi yok benim işyernde oda arkdşmın 36 bitti karnı aşağı indi ama tam 3 hafta sonra doğurdu mesela :) yani herşeyin hazır olsun evet, ama hemen gelcek diye de bişiy yok stres yapma kendini yorma :)
2700 gr 48 cmdi ultrasonda 2 hafta daha dursa çok güzel olucak kimse yok yanımızda anneler memlekette kurban kesecekler eşimde hep mesaide

Soranlardan sormayanlardan rabbim razi olsun :) nihayet bugün tam oldum kızlar. ..
Canım çok geçmiş olsun:) çok sevindim herşeyin yolunda olmasına eve geçmenize. Bize de dua et bizler de kavuşalım bebeklerimize sağlıkla :)
Kendini daha iyi hissedince anlat bize annelik nasıl emzirmek nasıl Hamza nasıl huyu suyu nasıl çok merak ediyorum :):)

Canim inşallah bekler bebiş ama Allah ın izniyle kurtardı o kendini sıkma kendini doğsa bile bi şekilde idare edilir anneanne gelir sen merak etme, doğum kanalına girdiği ultrasonda mı anlaşılıyor

Hanımlar biz bugün mustafa Hamza yi taburcu ettik :) çok şükür kavuştum miniğime :) rabbim sizi de sağ salim kavustursun
Çok şükür c, bi daha hiç ayrılmayın inş, darısı hayırlısı ile bizim başımıza

Ay ayy sonbahara girişi , grip olarak yaptım ... Grip oldum galiba , gözüm burnum akıyor , sabahtan beri de rahat 50 kere hapşırmışımdır

Çok çok sevindim canım. Çok şükür ikimizde iyi siniz dir inslh..ne zorluklar atlattın kimbilir.Allah bebeğini sana seni bebeğine bagislasin..bundan sonrası kolay inslh. .hiç yaşamamış gibi olursun inslh..Allaha emanet olun..
Bende hala hastane de yatıyorum. Tansiyon yüzünden az daha aliyolardi bebegimi.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Ay ayy sonbahara girişi , grip olarak yaptım ... Grip oldum galiba , gözüm burnum akıyor , sabahtan beri de rahat 50 kere hapşırmışımdır
Geçmiş olsun, iyi bak kendi, dinlen bol bol
Amin inşallah Rabbim şifa ve sabır, güç versin sana da inş, bebişin biraz daha toparlasın kendini, düşmüyor mu tansiyonun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…