- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 37
Cok guzel seyler varda kapida odeme olsa keskekatipcan6868 merhaba canım bende yeni sipariş verdim yastıkları kubra_hobi güzel şeyler var
Günaydın güzel annelerinşallah herkes iyidir sizlerden dua istiyorum bebeklerim 33 haftalık dün kontrolde doktorumuz bebeğin biri doğum pozisyonunu almış suyu da azalmış dedi salı günü tekrar çağırdı durum devam ederse çarşamba sezeryana alırım dedi çok endiseliyim daha çok küçük kuzularım nolur dua edin bize
Kontrolden geldim kızlar bebeğim doğum kanalına başını dayamış iyice aşağıda kafası çarşamba günü tekrar gel çatıya bakalım dedi. Karnım da aşağıya düştü sanırım ekime kadar durmayacak
2700 gr 48 cmdi ultrasonda 2 hafta daha dursa çok güzel olucak kimse yok yanımızda anneler memlekette kurban kesecekler eşimde hep mesaideHadi hayırlısı o zaman canım kilosu falan nasıl her şey yolunda mı 1 hafta daha kalsa:) kendini kurtarmış o artık bir bebiş dahamı geliyor yani haftaya ayy baksanıza mide bulantısı cinsiyet derken geliyor artık evlatlarımız herkes sağ salim kucağına alsın inşallah
Gunaydin kizlar bende okuyordum hep ama yazmak istedim sonunda uye oldum 35+2 deyim Allah insallah hepimize saglicakla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder.
Benimde son 3 4 gundur hafif kasintilarim basladi Ozellikle ayaklarimin alti ellerimin ici . Kontrolumde haftaya ama doktora yazdm durumu kan testi gerekir mi die haber bekliorum. Yuzduk kuyruguna geldik onemli birsey degildir umarim.
canım benim kızkardeşim yanımda sağolsun herşeyimi yapıyor yoksa hem ev hem iş hayatta yapamazdım artık eşime kalırdı aslında kızkardeşim onun işine yarıyorKızlar temizlik işini nası yapıyosunuz, ben onbeş dk yapıyorm onbeş dk oturuyorm akşama kadar anca bitiyor bazen annem geliyor o yapıyor
Hayırlısı olsun cnm :)Kontrolden geldim kızlar bebeğim doğum kanalına başını dayamış iyice aşağıda kafası çarşamba günü tekrar gel çatıya bakalım dedi. Karnım da aşağıya düştü sanırım ekime kadar durmayacak
Emelcim hayrlı olsun gözün aydin bence senin oglan babaci bakti anneannesinde babasından baya uzak kalacak bir an once kavusayim sureyi kisaltayim diye eylülu bile beklemedi kuzucukHanımlar biz bugün mustafa Hamza yi taburcu ettik :) çok şükür kavuştum miniğime :) rabbim sizi de sağ salim kavustursun
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.maşallah oğlunaSoranlardan sormayanlardan rabbim razi olsun :) nihayet bugün tam oldum kızlar. ..
2700 gr 48 cmdi ultrasonda 2 hafta daha dursa çok güzel olucak kimse yok yanımızda anneler memlekette kurban kesecekler eşimde hep mesaide
Canım çok geçmiş olsun:) çok sevindim herşeyin yolunda olmasına eve geçmenize. Bize de dua et bizler de kavuşalım bebeklerimize sağlıkla :)Soranlardan sormayanlardan rabbim razi olsun :) nihayet bugün tam oldum kızlar. ..
Canim inşallah bekler bebiş ama Allah ın izniyle kurtardı o kendini sıkma kendini doğsa bile bi şekilde idare edilir anneanne gelir sen merak etme, doğum kanalına girdiği ultrasonda mı anlaşılıyor2700 gr 48 cmdi ultrasonda 2 hafta daha dursa çok güzel olucak kimse yok yanımızda anneler memlekette kurban kesecekler eşimde hep mesaide
Çok şükür c, bi daha hiç ayrılmayın inş, darısı hayırlısı ile bizim başımızaHanımlar biz bugün mustafa Hamza yi taburcu ettik :) çok şükür kavuştum miniğime :) rabbim sizi de sağ salim kavustursun
Çok çok sevindim canım. Çok şükür ikimizde iyi siniz dir inslh..ne zorluklar atlattın kimbilir.Allah bebeğini sana seni bebeğine bagislasin..bundan sonrası kolay inslh. .hiç yaşamamış gibi olursun inslh..Allaha emanet olun..Hanımlar biz bugün mustafa Hamza yi taburcu ettik :) çok şükür kavuştum miniğime :) rabbim sizi de sağ salim kavustursun
Geçmiş olsun, iyi bak kendi, dinlen bol bolAy ayy sonbahara girişi , grip olarak yaptım ... Grip oldum galiba , gözüm burnum akıyor , sabahtan beri de rahat 50 kere hapşırmışımdır
Amin inşallah Rabbim şifa ve sabır, güç versin sana da inş, bebişin biraz daha toparlasın kendini, düşmüyor mu tansiyonunÇok çok sevindim canım. Çok şükür ikimizde iyi siniz dir inslh..ne zorluklar atlattın kimbilir.Allah bebeğini sana seni bebeğine bagislasin..bundan sonrası kolay inslh. .hiç yaşamamış gibi olursun inslh..Allaha emanet olun..
Bende hala hastane de yatıyorum. Tansiyon yüzünden az daha aliyolardi bebegimi.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?