2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım nette baktım yok, nette hurç gibi olanlar var sadece.
Ben ankara kentparka baktım vardı orda bu hurçların yanında ama acelem vardı alamadım başka zaman alırrım dedim, yani mağazalardan bak canım mecbur

Merhaba hanımlar Rabbım hepımıze hayırlısıyla bebegımızı elımıze almayı nasıp etsın. 35 haftalık hamıleyım yalnız elim ayagım ozellıkle parmaklarım kasıntı ıcınde sızde de kasıntı var mı veya verebılecegınız bir tavsıye varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Bu arada turk mali bebek bezleri hangileri bilen var mi

Merhaba kesinlikle doktora gidip kan testi yaptirman gerekiyor hamilelikte kasinti çok önemli benimde olmustu doktorum durma hemen gel dedi cok şükür testlerimde birsey çıkmadı sonrasinda hamilelik dolayisi ile aci bebibere alerjim çıktığını tespit ettim geçmiş olsun doktora git için rahat etsin

El ayak sendromu gibi bişeymi acaba bencede doktoruna sor derim önemli bişey olabilir

Birde annenin doğu yılı ile bebeğe hamile kalma yılı ikiside ciftse veya tekse kız biri tek biri çift de erkek olurmuş benim 1996-2013 oğlum var

Gunaydinn guzel anneler uykusuz bir gece daha ne saga yatabiliyorum nede sola iyice keyfim kaçtı :S oglum daha vefaliydi kızım acimiyo bana

Günaydınlaaar ben de yoklama alacaktım uykusuz hatunlar burda mı diye
Ben de kızımda kuş tüyü gibi hafif Elif gibi dimdiktim, şimdi yaşlandım mı (3 sene geçti ) büyüklerin dedikleri gibi kız erkek gebelik farkı mı , anlamadım gitti, nefes alışım bile bi değişik yahu

Birde annenin doğu yılı ile bebeğe hamile kalma yılı ikiside ciftse veya tekse kız biri tek biri çift de erkek olurmuş benim 1996-2013 oğlum var
Günaydın yok bacım yok öyle bişi benim kızda tek-çift , erkektede tek-çift .
2 gebeliğimde de Çin takvimi tutmadı, bu gebelikte Rus takvimi doğruydu , ultrason resmine göre tahmin yapıyorlardu , ona grubunda değilde burda bizim forumda paylaştım ona da 3-4 arkadaş kız tahmin etti , erkek oldu

Günaydın çok şükür 2 gundur gece uyaniyorum ama 10 dakika icinde dalabiliyorum fakat yine sscma sapan ruyalar anlamsiz benim bir kac gündür mide bulantim ve yanmam artti su içmeye bile korkuyorum resmen eskisi gibi beslenemiyorum mide yanmasindan gobisden mide kayboldu zaten sagolsun oglumda iyice kaybolsun diye uğraşiyor

Cnm benmde ama ozellikle yattigimda pozisyon degistirirken resmen batiyo

belkide cnm ilk gebelik daha zor gectigi halde bu kadar zorlanmadim ama kızım hiç rahat vermiyo ayakta zor duruyorum resmen allah yardimcimiz olsun sanki bir 2 sene sonra hamile kalsam tasiyamiycakmisim gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…