- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
Merhaba kesinlikle doktora gidip kan testi yaptirman gerekiyor hamilelikte kasinti çok önemli benimde olmustu doktorum durma hemen gel dedi cok şükür testlerimde birsey çıkmadı sonrasinda hamilelik dolayisi ile aci bebibere alerjim çıktığını tespit ettim geçmiş olsun doktora git için rahat etsinMerhaba hanımlar Rabbım hepımıze hayırlısıyla bebegımızı elımıze almayı nasıp etsın. 35 haftalık hamıleyım yalnız elim ayagım ozellıkle parmaklarım kasıntı ıcınde sızde de kasıntı var mı veya verebılecegınız bir tavsıye varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
El ayak sendromu gibi bişeymi acaba bencede doktoruna sor derim önemli bişey olabilirMerhaba hanımlar Rabbım hepımıze hayırlısıyla bebegımızı elımıze almayı nasıp etsın. 35 haftalık hamıleyım yalnız elim ayagım ozellıkle parmaklarım kasıntı ıcınde sızde de kasıntı var mı veya verebılecegınız bir tavsıye varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
Haha ben o çikolata parasıyla çocuğuma oda yaptım abartmışlar bence hacışerif daha uygun lezzetlide aklınızda olsun :)https://cevizagaci.com/bebek-cikolatasi?gclid=CP_jxv618c4CFQ4o0wodIx8CxA
Sitesindeki cikolatalar cok guzel ama cok pahalii
Bak bende buda tutmadı inanmaBirde annenin doğu yılı ile bebeğe hamile kalma yılı ikiside ciftse veya tekse kız biri tek biri çift de erkek olurmuş benim 1996-2013 oğlum var
Gunaydinn guzel anneler uykusuz bir gece daha ne saga yatabiliyorum nede sola iyice keyfim kaçtı :S oglum daha vefaliydi kızım acimiyo bana
Günaydın yok bacım yok öyle bişi benim kızda tek-çift , erkektede tek-çift .Birde annenin doğu yılı ile bebeğe hamile kalma yılı ikiside ciftse veya tekse kız biri tek biri çift de erkek olurmuş benim 1996-2013 oğlum var
Cnm benmde ama ozellikle yattigimda pozisyon degistirirken resmen batiyoCanım benim d ağrıyo.. İyiydim öğlen ama akşam ağrı başladı, otururken ağrımıyo da yürürken ağrıyo yavaş yavaş yürümek zorunda kalıyorum ağrı olduğu zaman. Yorgunluk heralde
Evet cok pahaliymis goruntuleri guzel ama abartiHaha ben o çikolata parasıyla çocuğuma oda yaptım abartmışlar bence hacışerif daha uygun lezzetlide aklınızda olsun :)
Rakamlar cok ucuk geldi canimHaha ben o çikolata parasıyla çocuğuma oda yaptım abartmışlar bence hacışerif daha uygun lezzetlide aklınızda olsun :)
belkide cnm ilk gebelik daha zor gectigi halde bu kadar zorlanmadim ama kızım hiç rahat vermiyo ayakta zor duruyorum resmen allah yardimcimiz olsun sanki bir 2 sene sonra hamile kalsam tasiyamiycakmisim gibi geliyoGünaydınlaaar ben de yoklama alacaktım uykusuz hatunlar burda mı diye
Ben de kızımda kuş tüyü gibi hafif Elif gibi dimdiktim, şimdi yaşlandım mı (3 sene geçti ) büyüklerin dedikleri gibi kız erkek gebelik farkı mı , anlamadım gitti, nefes alışım bile bi değişik yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?