2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Gunaydin kizlar bende okuyordum hep ama yazmak istedim sonunda uye oldum 35+2 deyim Allah insallah hepimize saglicakla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder.
Benimde son 3 4 gundur hafif kasintilarim basladi Ozellikle ayaklarimin alti ellerimin ici . Kontrolumde haftaya ama doktora yazdm durumu kan testi gerekir mi die haber bekliorum. Yuzduk kuyruguna geldik onemli birsey degildir umarim.

Günaydın uykusuz annisler... her yerim tutulmuş ya ne yaptıysam.. ama uyuyorum çok şükür. uyuyamayanlarin Allah yardımcısı olsun..
Benim çanta da hazır sayılır. Kumaştan bir kese aldım carsidan hastane çıkışını dogumhaneye verilecekleri ona koydum. Diğer yedekler çantada. Hastane çıkışında çorap yoktu iki çift koydum keseye. Unutmayın sizler de. Ufak bir Biberon ve bir kutu mama, ağız mendili ve en az 3 çift yedek koyun bence. Ne olur ne olmaz.
Öperim gözlerinizden.. sağlıcakla kalın.

Merhaba kızlar çok geçmiş olsun. Kaşıntı bende de olmuştu biara karaciğer enzimlerinize baktirmanizi öneririm. Alerjik bir durum olabilir.

Günaydın güzel anneler inşallah herkes iyidir sizlerden dua istiyorum bebeklerim 33 haftalık dün kontrolde doktorumuz bebeğin biri doğum pozisyonunu almış suyu da azalmış dedi salı günü tekrar çağırdı durum devam ederse çarşamba sezeryana alırım dedi çok endiseliyim daha çok küçük kuzularım nolur dua edin bize

Oyyyy çok miniklermiş inşallah biraz daha dayanirlar

Ya kızlar ben uyurken sağa dönüyorum sağ kolum sağ ayağım mahvoluyor ağrıdan. Sola dönüyorum aynı şekilde on dakika bile dayanamıyorm ağrılarına. Uykular tamamen haram olmuş günde iki üç saat deliksiz uyuyamıyorm bile sizde ayak kol ağrısından mı yoksa karnınzdn mı rahat edemeyip uyuyamıyorsnz

Merhaba kızlar bugün bende ıkınma hissi var ya sanki kabiz olmuş gibi ama değil anlamıyorum neden sizde de böyle bişey var mı

Kızlar temizlik işini nası yapıyosunuz, ben onbeş dk yapıyorm onbeş dk oturuyorm akşama kadar anca bitiyor bazen annem geliyor o yapıyor

Canım ben alıp göndereyim sana, Ruza teyzesinden minige ufacık bir hediye olsun... adresini gönder özelden yollayım.
Ayycanım cok teşekkür ederim cok kibarsın

Biraz bakınıyım teyzesi bulamazsak senden rica ederiz:)

Kızlar temizlik işini nası yapıyosunuz, ben onbeş dk yapıyorm onbeş dk oturuyorm akşama kadar anca bitiyor bazen annem geliyor o yapıyor
Canm aynen öyle bir işe kalkınca bitirmedn oturmayan been şimdi on dkk yapıyorm beş dkk dinleniyorm, gündelik temizliğim akşama kadar zor bitiyor

Benim de kolum ağrıyor bazen yük bindiği için ama ayağım ağrımadı hiç, genelde karnımın üstüne yattığım tarafta vurunca bebiş ondan uyuyamıyorum
Canim benim de belli olmuyor, bebek bazen fena baskı yapıyor dediğin gibi 10 dakika 10 dakika iş yapıyorum bazen de iyi hissediyorum peş peşe yapıyorum bitsin diye ama bu sefer de kasıklarım ağrıyor korkuyorum

Merhaba kızlar bugün bende ıkınma hissi var ya sanki kabiz olmuş gibi ama değil anlamıyorum neden sizde de böyle bişey var mı
Canım bebek bağırsaklara baskı yapıyor olabilir. Ben de hissediyorum bazen. Doğumla alakalı olacağını sanmıyorum çünkü ıkınma en son aşama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…