Merhaba hanımlar Rabbım hepımıze hayırlısıyla bebegımızı elımıze almayı nasıp etsın. 35 haftalık hamıleyım yalnız elim ayagım ozellıkle parmaklarım kasıntı ıcınde sızde de kasıntı var mı veya verebılecegınız bir tavsıye varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
Merhaba kızlar çok geçmiş olsun. Kaşıntı bende de olmuştu biara karaciğer enzimlerinize baktirmanizi öneririm. Alerjik bir durum olabilir.Gunaydin kizlar bende okuyordum hep ama yazmak istedim sonunda uye oldum 35+2 deyim Allah insallah hepimize saglicakla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder.
Benimde son 3 4 gundur hafif kasintilarim basladi Ozellikle ayaklarimin alti ellerimin ici . Kontrolumde haftaya ama doktora yazdm durumu kan testi gerekir mi die haber bekliorum. Yuzduk kuyruguna geldik onemli birsey degildir umarim.
Bi ben bulamıyorum bu keselerden bakmadıgım yer kalmadı:/Eki Görüntüle 1880544
Bizim kesemiz böyle teyzeleri. Carsidan buldum 7.5 lira.
Canım sen nasılsın bugünlerde pimpiriklenmiyorsun kız sen bebek doğunca napacaksin çok merak ediyorumBi ben bulamıyorum bu keselerden bakmadıgım yer kalmadı:/
Canım ben alıp göndereyim sana, Ruza teyzesinden minige ufacık bir hediye olsun...Bi ben bulamıyorum bu keselerden bakmadıgım yer kalmadı:/
Oyyyy çok miniklermiş inşallah biraz daha dayanirlarGünaydın güzel annelerinşallah herkes iyidir sizlerden dua istiyorum bebeklerim 33 haftalık dün kontrolde doktorumuz bebeğin biri doğum pozisyonunu almış suyu da azalmış dedi salı günü tekrar çağırdı durum devam ederse çarşamba sezeryana alırım dedi çok endiseliyim daha çok küçük kuzularım nolur dua edin bize
İnşallah daha çok miniklerdayanirlar
Canim bu sabah girerken zaten seni düşünerek girdim belki yazmışsındır diye güzel haberlerle gelEwet anneler benim de geceleri hicccc uykum yok. Bugun daat 10 da randevum var dua edin bana lutfen
Canim inşallah normal e döner herşey, bu arada dinlen, iş falan bişey yapmaİnşallah daha çok minikler
Ayycanım cok teşekkür ederim cok kibarsınCanım ben alıp göndereyim sana, Ruza teyzesinden minige ufacık bir hediye olsun...adresini gönder özelden yollayım.
Canm aynen öyleKızlar temizlik işini nası yapıyosunuz, ben onbeş dk yapıyorm onbeş dk oturuyorm akşama kadar anca bitiyor bazen annem geliyor o yapıyor
Benim de kolum ağrıyor bazen yük bindiği için ama ayağım ağrımadı hiç, genelde karnımın üstüne yattığım tarafta vurunca bebiş ondan uyuyamıyorumYa kızlar ben uyurken sağa dönüyorum sağ kolum sağ ayağım mahvoluyor ağrıdan. Sola dönüyorum aynı şekilde on dakika bile dayanamıyorm ağrılarına. Uykular tamamen haram olmuş günde iki üç saat deliksiz uyuyamıyorm bilesizde ayak kol ağrısından mı yoksa karnınzdn mı rahat edemeyip uyuyamıyorsnz
Canim benim de belli olmuyor, bebek bazen fena baskı yapıyor dediğin gibi 10 dakika 10 dakika iş yapıyorum bazen de iyi hissediyorum peş peşe yapıyorum bitsin diye ama bu sefer de kasıklarım ağrıyor korkuyorumKızlar temizlik işini nası yapıyosunuz, ben onbeş dk yapıyorm onbeş dk oturuyorm akşama kadar anca bitiyor bazen annem geliyor o yapıyor
Canım bebek bağırsaklara baskı yapıyor olabilir. Ben de hissediyorum bazen. Doğumla alakalı olacağını sanmıyorum çünkü ıkınma en son aşama..Merhaba kızlar bugün bende ıkınma hissi var ya sanki kabiz olmuş gibi ama değil anlamıyorum neden sizde de böyle bişey var mı
Ya kapida odeme olsa ah diger turlu hesablarina para yatir kargo parasi derken cok tutuyorCanim instagram kullaniorsan eger orda arama kismina bulut yastik yaz, bir suru butik var yapan. Bende ordan buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?