2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
uykusuz bir gece daha ve bu sefer grip geldi hapşurup burnum akıp duruyo
kalktım en sonunda eşimde uyusun diye

Tekrar konuşup düzgünce öğren. Kendini üzme ama elbet bir yerde doğurucaz hepimiz

Allah razi olsun,amin.Hepimiz hamileligin sikintilarini yasadigimiz icin birbirimizi cok iyi anliyoruz.
dun aksam 22.00 gibi ara verdim.2 gun dinlenirim.Sonra devam pazara tamamen esyalari tasimis olurum insallah.
sonrada yerlestirme.
Hepinizin bayramini kutluyorum.
Rabbim yavrularimizla huzurlu saglikli bir
omur versin insallah

ben tezcanliyimdir.yarina birakmayi sevmem.Yanimda ki isi yavas sallana sallana yapiyorsa yanlis yapiyorsa dayanamam.El atarim hemen.Esim istedgi isi gayet guzel yapar.Ama baska is olunca eli ayagi gitmez.
cani saolun,Rabbim bana yavruma saglik guc versin yaparim ben ☺

Canım benim inş. Kuveze gerek duymadan mis kokulu yavrunu güzelce kucağına alacaksın. Dualarimiz seninle
Sağol canım
Oyy büyüsün minik erkek, sanada geçmiş olsun. Bizleri bırakma hala bekleyeceğiz çünkü :)
Canım sana helal olsun. Ben doğumdan önce taşınmaya cesaret edemedim. İnş. Doğumdan 20 gün sonra fln çok soğuklar olmadan rahatça tasinabiliriz.

Herkese iyi bayramlar. Benim bu sabah hafif bi lekelenmem oldu. Ama onu bile tam anlamadım sancı ağrım yok. Takibini yapacagim artarsa napiyim doktora mi gideyim bekleyim mi bilemedimm

MarV-el cnm Allah güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
NisanFRM hamilelerde hep bi taşınma durumları oluor nedense, bizim bitti çok şükür inş sen de kolaylıkla halledersin. Allah yardımcın olsun cnm bnm
esmaasya ay cnm bnm ya bi an önce sağlıkla kavuşursun inş yawruna
Nursultani çok sağol cnm inşikak suresini ben de duymuştum hem çocuğun sakin uslu olması için hem doğumun kolay olması için diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…