Kozalaktan adam boşver takma kafana.gitsen emin ol çocuğa birşey olsada senin suçun olucak hiç demeyecek ki ben surat astım kızda zorladı kendini. En azından evinde uzan doktorun dediğini yap.
Bayramlarda kocalar aynı oluyo. Benim eşimde kurbanimizin başına gitmedi sana birsey olursa yanında adam yok kalıyim diye. Annemler gitti annemle babam uğraşıyorlar bu yaşlarında. eşimin ablası çağırdı esimi onun eşi de gitmiş kurbana evde tekmis cocuklariyla napcakmis. Bütün gün onun yanında durdu daha şimdi geldi. Güya beni düşünüp kurbana gitmedi ama ablasinin bi lafıyla bütün gün orda geçirdi. Bana birsey olursa çağırmam dedim. Olsaydı cagirmazdim zaten ama bunu unutmicam çok agrima gitti
Takvime bakınca öyle duruyor canım inşallah bayramdan sonra çantamı hazırlayıp temizlik yapcam kısmet olursa :)Canim senin birsey kalmamis ya :))
kızlar bebek arabsını ne aldınız ?@sevyeg casual alan sen miydin cnaım ? civildemiydi o indirim
Benim de riskin vardı işte yatıyorum sabah da biraz lekelenmem oldu. Ona rağmen gitti. Iste aman burda anlatıyoruz içimiz rahatliyo daha iyi oluyo kimseye anlatamiyoruz. Yine de biz kendimizi dusuncez bebeklerimjz onların ailelerinden önemli.
ikili setmiydi canım sadece bebek arabsını mı aldın ne kadardı fiyatıCasual otto trano aldim ben e bebekte indirimdeydi ben aldigimda.
cidden hayırlısıyla güzelce atlatırız inşallahİyi bayramlar kızlarr. Şu bayramı atlatsaydık.. Kvalide stresi bayram gezmesi milletin çenesi bunaldım valla
ikili setmiydi canım sadece bebek arabsını mı aldın ne kadardı fiyatı
güle güle kullan inş bebeginleEvet canim travel sistem.500 liraya aldim 980 filan gorunuyordu fiyati baya dusmustu.sonrasinda 100 tl daha zam yapilmis sanirm ben aldiktan sonra 600 olmustu fiyati.hafif bi araba netten tanitim videosunu izleyip ona gore almistim
Herkeze hayırlı bayramlar kızlar.
Bu bayram gerçekten sıkıcı be sinir bozucu ya:/
bizde eşimle tartştk biraz ailesi yüzündn ay söz konusu ailesi olunca ölüyorlar yaa anlamıyorm nasıl bir aşk buu bizler hep ikinci pilana atılıyorz.
Oof yine sıkıldım:)
benmide eksigim varKızlar doğumlarımıza çok azkaldı
Ben hala çanta yapmadım.. Sanki çok eksik varmış gibi geliyor
boşver takma canım erkekler hep mi öle acabaa ya degişik yaniHerkeze hayırlı bayramlar kızlar.
Bu bayram gerçekten sıkıcı be sinir bozucu ya:/
bizde eşimle tartştk biraz ailesi yüzündn ay söz konusu ailesi olunca ölüyorlar yaa anlamıyorm nasıl bir aşk buu bizler hep ikinci pilana atılıyorz.
Oof yine sıkıldım:)
Senin ne eksik canımbenmide eksigim varhalaooff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?