2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kozalaktan adam boşver takma kafana.gitsen emin ol çocuğa birşey olsada senin suçun olucak hiç demeyecek ki ben surat astım kızda zorladı kendini. En azından evinde uzan doktorun dediğini yap.

Sabah napariz gidebilcezmi annemlere dedi bende durumu biliyosub dr da tatilde bi aksilik olmasindan korkuyorum dedim.ki gece uyuyamiyorum annelerde hic uyuyamam dedim.iyi tamam dedi.ama soyleyis seklini anlamazmi insan kocasinin.gelmek istemedigim icin hayir dedigmi dusundu yani.sonrasinda sarildi vs ama ben soyleme tarzini biliyorum.tamam gidicez dedim kalktim yanindan.israrla ben tripli filan soylemedim die gece boyu tartistik.ben cok abartiyorum demekmi istiharat isini yatmicam artik dikkatte etmicem biseu olursada umrumda degil.yoruldum cok yoruldum.

Bayramlarda kocalar aynı oluyo. Benim eşimde kurbanimizin başına gitmedi sana birsey olursa yanında adam yok kalıyim diye. Annemler gitti annemle babam uğraşıyorlar bu yaşlarında. eşimin ablası çağırdı esimi onun eşi de gitmiş kurbana evde tekmis cocuklariyla napcakmis. Bütün gün onun yanında durdu daha şimdi geldi. Güya beni düşünüp kurbana gitmedi ama ablasinin bi lafıyla bütün gün orda geçirdi. Bana birsey olursa çağırmam dedim. Olsaydı cagirmazdim zaten ama bunu unutmicam çok agrima gitti

Saka gibiler gercekten.anlamadigim konu ablasina nasil bi faydasi dokuncak tek basina neden duramiyomus cocuklara esinmi bakicak.konu aileleri olunca diger hersey teferruatmi yani biz neyiz burda.insana kendini okadar degersiz hissettiriyolarki bu hissinn unutulacagini hic sanmiyorum bende.buraya neden doktuysem icimi insan tanimadigi insanlara daha kolaymo anlatabilio acaba

Benim de riskin vardı işte yatıyorum sabah da biraz lekelenmem oldu. Ona rağmen gitti. Iste aman burda anlatıyoruz içimiz rahatliyo daha iyi oluyo kimseye anlatamiyoruz. Yine de biz kendimizi dusuncez bebeklerimjz onların ailelerinden önemli.

kızlar bebek arabsını ne aldınız ?@sevyeg casual alan sen miydin cnaım ? civildemiydi o indirim

Ablasina ne gbi bi faydasi olacagini hala cozemedim ya neyse aileden olmasi ve cagirmasi yeterli neyi dusuncezki neden nasil diye bosver.inanki farkinda bile degiller nasil kirip doktuklerinin canim.aynen dedigin gibi ona ofkemden yatmicam gorursun dinlen diye yalvaricaksin bu cocugu tekbenmi dusunucem diyorumda vicdan nasil el versin skintisini bebegim cekicek

İyi bayramlar kızlarr. Şu bayramı atlatsaydık.. Kvalide stresi bayram gezmesi milletin çenesi bunaldım valla
cidden hayırlısıyla güzelce atlatırız inşallah
eşim sağolsun bi yere gitmeyelim dedi merdiven çıkmak artık çok zor
uykusuzda olunca beynim dönük birden ağrı giriyo
stres yapmamak lazım Allah eşlere ve kvalidelere anlayış versin

Biz cok uzagiz kvalidelerden ama kadinin sozleri yuzunden gecen bayram birbirimize girdik hamileligim boyunca israrla benmle tartismayan dikkat eden adam resmen yuzume haykirdi allah yakin olanlarin yardimcisi olsun insallah soz konusu aile olunca hamilelik bile unutuluyo cunku

ikili setmiydi canım sadece bebek arabsını mı aldın ne kadardı fiyatı

Evet canim travel sistem.500 liraya aldim 980 filan gorunuyordu fiyati baya dusmustu.sonrasinda 100 tl daha zam yapilmis sanirm ben aldiktan sonra 600 olmustu fiyati.hafif bi araba netten tanitim videosunu izleyip ona gore almistim

Evet canim travel sistem.500 liraya aldim 980 filan gorunuyordu fiyati baya dusmustu.sonrasinda 100 tl daha zam yapilmis sanirm ben aldiktan sonra 600 olmustu fiyati.hafif bi araba netten tanitim videosunu izleyip ona gore almistim
güle güle kullan inş bebeginle bikac sorum bebegin yüzü sana dönük olabiliyormu ? cift taraflı mı

Kızlar doğumlarımıza çok azkaldı
Ben hala çanta yapmadım.. Sanki çok eksik varmış gibi geliyor

Herkeze hayırlı bayramlar kızlar.
Bu bayram gerçekten sıkıcı be sinir bozucu ya:/
bizde eşimle tartştk biraz ailesi yüzündn ay söz konusu ailesi olunca ölüyorlar yaa anlamıyorm nasıl bir aşk buu bizler hep ikinci pilana atılıyorz.
Oof yine sıkıldım:)

Kızlar doğumlarımıza çok azkaldı
Ben hala çanta yapmadım.. Sanki çok eksik varmış gibi geliyor
benmide eksigim var halaooff

boşver takma canım erkekler hep mi öle acabaa ya degişik yani

Kızlar erkekler kendilerini ailelerine sürekli kanıtlamak zorunda hissediyorlar bence. Hastalıklı bi durum. o yüzden de kendilerine karşı eşleri hep fedakarlık yapsın istiyorlar aksi takdirde erkek olduklarını nasıl kanitlayacaklar ailelerine :))) büyüyemiyorlar o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…