Aynen valla ben 40 bulmazsam iyi :))) ama belirtilerin varr canım hadi hayırlısı bende dün gittim hastaneye biraz artmış sancılar ama doğum yapacak kadar değilKız bu gidişle ben senden önce doguracam sabahdan beri sayamadim bugün baya kasildi karnim belim sirtimda çok ağrıyor ara ara da bıçak kesigi gibi agti giriyor rahmime yarın da böyle devam ederse acile gideceğim hazirliklarim ve temizliğimde daha bitmedi artık en gec çarşamba bitireyim de kafam rahat olsun
Amin canım geleceğii yok benim kuzunun öyle açıklık ve az sancıyla bekliyorumMarV-el cnm Allah güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
@NisanFRM hamilelerde hep bi taşınma durumları oluor nedense, bizim bitti çok şükür inş sen de kolaylıkla halledersin. Allah yardımcın olsun cnm bnm
esmaasya ay cnm bnm ya bi an önce sağlıkla kavuşursun inş yawruna
@Nursultani çok sağol cnm inşikak suresini ben de duymuştum hem çocuğun sakin uslu olması için hem doğumun kolay olması için diye
Canım benim yaa ben 4.06 dan sonrasını hatırlamıyorum bayıldım herhalde iyi bayramlarBen artık pes ettim açtım tv yi oturuyorum 2-3 saattir bayılıcam uykudan ama yok yani uyuyamıyorum
peki olmuyor deyip eve yollama durumları var mı acaba ya da şimdi neler yaptırıyorlar sana açılsın, sancı artsın diye ?Amin canım geleceğii yok benim kuzunun öyle açıklık ve az sancıyla bekliyorum
İyi bayramlar canım bende 5 den sonra bayılmışımCanım benim yaa ben 4.06 dan sonrasını hatırlamıyorum bayıldım herhalde iyi bayramlar
İyi bayramlar canım aynen öyle oldu napalım nasipCanim bayramin en erken uyanabi sen oldun
Iyi bayramlar
Herkese iyi bayramlar. Benim bu sabah hafif bi lekelenmem oldu. Ama onu bile tam anlamadım sancı ağrım yok. Takibini yapacagim artarsa napiyim doktora mi gideyim bekleyim mi bilemedimm
İyi bayramlar kızlarr. Şu bayramı atlatsaydık.. Kvalide stresi bayram gezmesi milletin çenesi bunaldım valla
napsın öyle durması yetiyor artık hamilelikten midr nedir herkes batıyo banaCanım hayırdır inşallah kvalide napıyor
Hahahaha :))napsın öyle durması yetiyor artık hamilelikten midr nedir herkes batıyo bana
haftalarımız da yakın bak :)) bağırıp kaçasın varHahahaha :))
Canım walla ben de herşeye sinir oluyorum neyseki tek degilmişim.
Canım sancı çok olmayınca eve göderiyorlar ama sanırım artık geliyor kızım sanırım güçlü ağrılar giriyor belime. Tabi düzenli olursa. Bu arada suni sancı veriliyor normalde ama bende istemedim ebemiz doktorumuzda tehlikeli bi durum olmadığı için gerek görmedilerpeki olmuyor deyip eve yollama durumları var mı acaba ya da şimdi neler yaptırıyorlar sana açılsın, sancı artsın diye ?
Iyi bayramlar kizlar.berbat bi bayram benim icin.erken dogum riskimden dolayi istiharat verdi dr bundan dolayi yatiyorum evde.kv me de gitmedim haliyle bugun.evden cikmak istemedigim icin esim trip atti aksam.anlayamiyorum gercekten bi benimmi evladim bi benimmi icim yanicak basinw bisey gelirse.ben isterdimki ben gitmek istesem bile onun bizi dusunup nereye gdiosun demesini.sabahta hazirlanmayw basladim bi yere gelmiyosun istemiyorum seni dedi cikti gitti.yatak istiharatine uydugum icinmi sucluyum bem suan bisile4 diyin bana.gurbetteyum zaten ailem yok.bu halimle birde elalem ne der kaygisiyla bebegimi riskemi atmaliydim.
Kozalaktan adam boşver takma kafana.gitsen emin ol çocuğa birşey olsada senin suçun olucak hiç demeyecek ki ben surat astım kızda zorladı kendini. En azından evinde uzan doktorun dediğini yap.Iyi bayramlar kizlar.berbat bi bayram benim icin.erken dogum riskimden dolayi istiharat verdi dr bundan dolayi yatiyorum evde.kv me de gitmedim haliyle bugun.evden cikmak istemedigim icin esim trip atti aksam.anlayamiyorum gercekten bi benimmi evladim bi benimmi icim yanicak basinw bisey gelirse.ben isterdimki ben gitmek istesem bile onun bizi dusunup nereye gdiosun demesini.sabahta hazirlanmayw basladim bi yere gelmiyosun istemiyorum seni dedi cikti gitti.yatak istiharatine uydugum icinmi sucluyum bem suan bisile4 diyin bana.gurbetteyum zaten ailem yok.bu halimle birde elalem ne der kaygisiyla bebegimi riskemi atmaliydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?