2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Aynen valla ben 40 bulmazsam iyi :))) ama belirtilerin varr canım hadi hayırlısı bende dün gittim hastaneye biraz artmış sancılar ama doğum yapacak kadar değil

Amin canım geleceğii yok benim kuzunun öyle açıklık ve az sancıyla bekliyorum

İyi bayramlar kızlarr. Şu bayramı atlatsaydık.. Kvalide stresi bayram gezmesi milletin çenesi bunaldım valla

peki olmuyor deyip eve yollama durumları var mı acaba ya da şimdi neler yaptırıyorlar sana açılsın, sancı artsın diye ?
Canım sancı çok olmayınca eve göderiyorlar ama sanırım artık geliyor kızım sanırım güçlü ağrılar giriyor belime. Tabi düzenli olursa. Bu arada suni sancı veriliyor normalde ama bende istemedim ebemiz doktorumuzda tehlikeli bi durum olmadığı için gerek görmediler

Iyi bayramlar kizlar.berbat bi bayram benim icin.erken dogum riskimden dolayi istiharat verdi dr bundan dolayi yatiyorum evde.kv me de gitmedim haliyle bugun.evden cikmak istemedigim icin esim trip atti aksam.anlayamiyorum gercekten bi benimmi evladim bi benimmi icim yanicak basinw bisey gelirse.ben isterdimki ben gitmek istesem bile onun bizi dusunup nereye gdiosun demesini.sabahta hazirlanmayw basladim bi yere gelmiyosun istemiyorum seni dedi cikti gitti.yatak istiharatine uydugum icinmi sucluyum bem suan bisile4 diyin bana.gurbetteyum zaten ailem yok.bu halimle birde elalem ne der kaygisiyla bebegimi riskemi atmaliydim.

Ya canım boşver sen gayet normal davranmışşın.. Eşinde garipmiş yani. Bırak tribini atsın istedigi kadar.. Sacmalamıs

Kozalaktan adam boşver takma kafana.gitsen emin ol çocuğa birşey olsada senin suçun olucak hiç demeyecek ki ben surat astım kızda zorladı kendini. En azından evinde uzan doktorun dediğini yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…