2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
hayirli aksamlar kizlar cok heyecanliyim yarin 10:30 da randevum var benimde :) hastahane hakkinda konusulmus bende soyluyum dogum 600 tl kontrol 35 tl ozele gidiyorum tahlillerde 15 tl filan ama pek tahlil olmaz uc aya bi tekrarlar doktorum

Kaç haftalık tam olarak canım bekleyin biraz daha acele etmeyin ya.. hayırlısı neyse o olsun inşallah.
CuteMom canım artışın var bekle biraz daha bak doktor bana bile erken aslinda bebegi gormek icin dedi bugün. 8+1 de falan git. Sabret canım.

Cnm Allah yardımcın olsun ilk bebeğimi kaybettim ben kalbi durmuştu. Rabbim hayırlısını nasip etsin bir doktora daha git bence. Ben de kanama olmamıştı. Bu sefer kanama var ama kalp atışlarını duyduk. Rabbim çok büyük rahmeti üzerimizde olsun ins. Rabbim yüzünü güldürsün ins

Acele etmeyın hemen kese görünmuyor. Ben 10 gün geçtikten sonra gittigim halde zor göründü kese. 7 haftadan önce karından gözukmez zaten.

Benim ilk bebeğim bilgisizlik işte. 4+5 görünüor takvime göre. Kese görürmüyüm ki? 9 seneden sonra kaygılıyım işte. Hayırlısı

Büyük ihtimal gözükür ama görünmezse hemen telaşa kapılma bazen rahim duvarı kalın olanların daha geç görüşebiliyormuş ben ilkinde 6. Hafta da gördüm 7. Haftanın sonunda kalp atışı görüldü

Benim ilk bebeğim bilgisizlik işte. 4+5 görünüor takvime göre. Kese görürmüyüm ki? 9 seneden sonra kaygılıyım işte. Hayırlısı
Zaten gittiğinde doktor anlatır canım benim de ilk ama okuya araştıra insan herşeyi öğreniyor :))) kese ve kalp atışı için acele etme ben 7+4te hepsini bir gördüm ve duydum içini ferah tut :)) allahım bebişlerimizi bize bağışlasın

İşte elde değil uzun zaman sonra büyük bir süpriz inş güzel hbrler verebilirim bende sizlere

Bende araştırmaya başladım işte artık. Sizlerin paylaşımlarındanda öğreniyorum. Allahım sağ salim kavuştursun bekleyen herkesin

emelcim ben bilgilerimi yazmisim ama eklememissin

hayirli aksamlar kizlar cok heyecanliyim yarin 10:30 da randevum var benimde :) hastahane hakkinda konusulmus bende soyluyum dogum 600 tl kontrol 35 tl ozele gidiyorum tahlillerde 15 tl filan ama pek tahlil olmaz uc aya bi tekrarlar doktorum
Yeni gelin :)))) atlamışım şimdi gördüm. Hayırlı olsun ya ben de hiç fiyat hastane doktor araştırması yapmadım. Çok mu gamsızım ne :) ama fiyatın iyi geldi bana. Normal doğum fiyatı mı bu Can'ım.

Ya kizlar az once unutup arkadasin 4 yasindaki kizini kucagima aldim bose olmamistir degil mi kasigima bi agri girdi sanki bi seferden bise olmaz die dusunuyorum

cicekkokusu

Teşekkür ederim cancağzım. Da benim durumum normal bir siklusu içermedi ama bu ay. 5 Ocaktan itibaren 12 Şubata kadar dünyanın günü geçti gitti. Yumurtlama tarihim normal bir siklusun ortalama günlerinde gerçekleşmedi yani. Velhasıl, olur böyle şeyler. Senin tahmin etme işlemin hoşuma gitti : ) Sizlere Allah hayırlı gebelikler hayırlı evlatlar versin. Allaha şükür benim bir çocuğum var, üstelik hiiiiç olmaz dedikleri halde hiç tedavi olmadan. Hiç moralinizi bozmayın, her kötülüğü arkaya atın gitsin : ) olmasa benim olmazdı. Bu ay heyecan yaşamamın sebebi, ben hamile kalmamam gereken bir tedavi sürecindeyim. Korunurken acaba hamile mi kaldım diye hem tatlı telaşe içine düştüm hem korktum. O yüzden kendimi burada buldum. Regl olmamda da bir hayır varmış diyerek, sizlere mutluluk dolu aşk dolu hamilelikler diliyorum. : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…