2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ben bulantı halsizlik koku çok fenayim öyle aysktada fazla duramıyorum sanki ayaklarimdan başıma doğru soğuk su akıyor öyleki bazen namazı oturarak kılıyor um o anda bile arada kasılma yaşıyorum

Evet ancak musait oldum kızlar. Yemek yedik toparladık oturuyoruz.
Gittik doktora, masaya çıkarken çok heyecanlandım. Kalbim yerinden çıkacak gibiydi.. doktor ilk uzaktan baktı, bir baktım kese boş gibi duruyor doktor da bişey demedi ben telaşlandim. Kese etrafını inceliyormuş meğerse. Sonra aslinda küçük daha ama dedi, bi yakınlaştı baktım pit pit minicik bişey atıyor. Eşim de gelmiş aaa atıyor diye bağırdı :) çok güzel bi andı. Herşey yolunda dedi doktor. Güzel yerde yerleşmiş, düşük riski yok. 1.15 cm'miş boyu. 7+2 sat'la uyumlu. Çok şükür Rabbime.
Birkaç test daha istedi doktor. Kan uyuşmazlığı olduğu için eşimle. Idrar tahlili falan yarın da onları alacağım. Diyetisyene yönlendirme istedim. Çünkü iki haftadır doğru düzgün bişey yemediğim halde 2 kilo almışım. Vücut ac kalinca yag depoluyormus hamile olduğum icin geleni depolayim diyormus. :) Yüzme, yürüyüş, pilates yapabilirsin dedi. Koşu bandında yürüyüş ve step hareketlerini istemiyoruz dedi. Zararlı olabilir dedi. 5 kilodan fazla ağır kaldırmamalisin dedi. Ben her gün düzenli olarak 14 kilo indirip kaldırıyorum dedim. :) başka bir çözüm bulun kaldırmayın dedi. Herhangi bir risk yok ama olmayacağı anlamına gelmez dikkat et dedi. Karnındaki de senin çocuğun dedi :) 12. Haftaya kadar ilişki önermiyoruz dedi. Sonuçları alın diyetisyenle görüşün tekrar değerlendiririz sonra da 4 hafta sonra görüşürüz dedi. Kaç defa nasılsınız keyfiniz nasıl diye sordu. Sevdim doktorumu. Bana güven veriyor.
Böyle işte kızlar. Sonuc olarak herşey çok güzeldi. :) darısı herkesin başına. :)

Pazartesi akşamı silik te olsa 2. Çizgiyi gördük dün akşam tahlil sonucunu aldık hcg 107 daha çok yeni bebişimiz 2 haftalık dr tekrar hcg ölçmek için 2 gün sonra çağırdi bakalım inş bi aksilik olmaz şimdilik herşey yolunda kokulara karşı hassasiyet ve kasık ağrısı dışında bi problem yok

amin canım darısı başımıza inşallah

kızlarr gözünüz aydın olsun ınsallahhhh
Sanada masallahhhh
hadı hamılelerın duaları kabul olur kızlar bende guzel haberler alayım yolk sac bebek kese bısıler gorelım

Âmin inşallah içini ferah tut çok stres yapma

Inşallah canım Allah sağlıkla nasip etsin hepimize

Âmin Canım inşallah hepimizin

Evet kese dedi haftasına uygun dedi hatta

O zaman bi sorun yoktur Can'ım o bence ölçü birimlerinde sorun olmuştur

Gözün aydın canım. Amin.. detayları bekliyoruz :)

Cnm 4+3 te benim tek kese 6mm görülmüştü. İnş sağlıkla hayırlısıyla kucağımiza alırız bebeklerimizi :)

Bende sat a göre dedim doktor daha 5 hafta bile değil Dedi bende sata göre böyle olması lazım dedim olabilir bidahaki gelmende daha net olur Dedi inşallah canım sonu güzel biter bu maceramızın

Seninle aynıyız canım bende 4+5 :) sen alttan muayene oldun mu bide yolk kesesini gördün mü

Yok Can'ım direk karnımdan baktı ben ilk 3 ay önceki üzücü olayımı anlattım üzüldü biraz o da hemşire de inceledi tüm eski ultrasyonları gebelik mi düşünüyorsun Dedi sanırım gebeyim dedim Ada'mın yüzü güldü gel bakalım Dedi direk karnımdan hemen göründü bişey demedi başka bi de sol tarafımda kisti söyledi ..

Cnn valla olabilir ama benm arkadasimin 5 hafyalikken 11 mm ama tek kese var şimdi 11 haftalık hamile ama bende ikiz ki değil mi 2 hafta sonra ogrenicem
Teşekkür ederim canım bende de tek kese vardı ama yine de bi heyecanlanıyo insan ikiz bi sevimli geliyo insanın gözünün önüne. Bende cumartesi gidecem kontrole kalp atışı için o zaman anlaşılır artık hayırlısı...

Bende bugün doktora gittim kese haftasına uygun değil kalp atımı da yok hafif kanamam var düşmezse muhtemelen alınacak Kalp atımınınduyan arkadaşlar sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah inşallah nasip olur

Kizlar mujdeli haber veremiyorum pazartesi aksami 1731 olan degerim 3400 yerine 2667 yukselmis dr gorusmedim nobetci dr dogumdaydi artik ne olacaksa olsun 17 gundur belirsizlik beni artik kendimi hamile gibi goremiyorum malesef kizlar sizlere hayirli dogumlar diliyorum benim bu saattrn sonra normal gebelik yasama ihtimalim %50 altina dustu dilerimki dis gebelik degildir. Burada olmayi cok isterdim ama olmuyor iste kizlar

Arkadaşlar size danışmak istedim. Benim son adet 15 ocak. Döngüm 26-27 gün. 14 şubatta silikte olsa çift çizgi gördüm. Hemen kan testine koştum 169,36. 16 şubatta tekrarladım 480. Sizce kan testini tekrarlamalımıyım? Yoksa direkt dr mı gidiyim.

Direk doktora git bence canım çünkü artışın iyi gayet. hayırlı olsun.

ya cnm konuya hakim degilim tam ama peki yukselis devam ediyo bu neyin gostergesi cnm dis gebelik falan mi

Doktorun açıklama yapmadan kendini üzme Cnm Allahım hayırlısını versin inş sağlıklı hamilesindir.

Canim alttan muayene de dis gebelik ihtimali verdiler mi?bana var dediler simdi baska dr o bisey degil dedi. Adete 5 gun kala 314 3 gun kala 1090 cikti...gebesin diolar simdi de ben inanamiyorum bi aksilik cikmaz di mi

Canim alttan maueyene de dis gebelik gorundu mi yukaridaki msj sana yazmistim alinti yapmamis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…