Olabilir tatlım, normal unutman uzan dinlen :) eskiden nenelerimiz annelerimiz ne işler yapıyorlarmis hamileyken :) çok endişe etme ama dikkat et bundan sonra :)Uzandim hemen nasil unuttum aklim almiyo kiz aliskin kucagima gelmeye elini uzatinca aliverdim kucagima
Tatlım tahmini doğum tarihin nedir..
Sonradan gördüm tatlım kusura bakma :)Tatlım tahmini doğum tarihin nedir..
Seninle de bebişlerimiz aynı canım benimde sat 15 Ocak inşallah sağlıklı bi şekilde kavuşuruz bebeklerimize bende gitmedim daha doktora gidince direk kalp atışlarını da duymak istiyorum biraz daha bekliycem sen gidersen mutlaka yaz buraya da olur muBenim ilk bebeğim bilgisizlik işte. 4+5 görünüor takvime göre. Kese görürmüyüm ki? 9 seneden sonra kaygılıyım işte. Hayırlısı
Sonradan gördüm tatlım kusura bakma :)
Canim yaş , yaşadığın şehir, çalışma durumun , ve kaçıncı çocuğun olduğunu da yazar misin :)MarV-el bende kısmetse ekim annesiyim beni de eklermisiniz lütfen muhtemel doğum tarihi 19 ekim
Yaş 28 istanbul çalışmıyorum ilk çocuğum olcak inş ☺Canim yaş , yaşadığın şehir, çalışma durumun , ve kaçıncı çocuğun olduğunu da yazar misin :)
Yeni gelin :)))) atlamışım şimdi gördüm. Hayırlı olsun ya ben de hiç fiyat hastane doktor araştırması yapmadım. Çok mu gamsızım ne :) ama fiyatın iyi geldi bana. Normal doğum fiyatı mı bu Can'ım.
kusura bakma canim 27 den sonrasi gorunmuyo da47. Sıradasin canim
Cok geçmiş olsun cnm hakkınızda hayırlısıBende bugün doktora gittim kese haftasına uygun değil kalp atımı da yok hafif kanamam var düşmezse muhtemelen alınacak Kalp atımınınduyan arkadaşlar sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah inşallah nasip olur
Benim ilk çocukta vardı bebiş buyudukce yok oldu normal doğum olursa bidaha olmaz dedi dr ama ben mecburen sezeryan oldum ama öyle oncrki gibi rahatsız eden cinsten tekrarlama di normal insanlar gibiKisti olan var mı ? Benim hep ağrırdı ama hiç düşünmemiştim sorun olur mu bu
Evet ancak musait oldum kızlar. Yemek yedik toparladık oturuyoruz.
Gittik doktora, masaya çıkarken çok heyecanlandım. Kalbim yerinden çıkacak gibiydi.. doktor ilk uzaktan baktı, bir baktım kese boş gibi duruyor doktor da bişey demedi ben telaşlandim. Kese etrafını inceliyormuş meğerse. Sonra aslinda küçük daha ama dedi, bi yakınlaştı baktım pit pit minicik bişey atıyor. Eşim de gelmiş aaa atıyor diye bağırdı :) çok güzel bi andı. Herşey yolunda dedi doktor. Güzel yerde yerleşmiş, düşük riski yok. 1.15 cm'miş boyu. 7+2 sat'la uyumlu. Çok şükür Rabbime.
Birkaç test daha istedi doktor. Kan uyuşmazlığı olduğu için eşimle. Idrar tahlili falan yarın da onları alacağım. Diyetisyene yönlendirme istedim. Çünkü iki haftadır doğru düzgün bişey yemediğim halde 2 kilo almışım. Vücut ac kalinca yag depoluyormus hamile olduğum icin geleni depolayim diyormus. :) Yüzme, yürüyüş, pilates yapabilirsin dedi. Koşu bandında yürüyüş ve step hareketlerini istemiyoruz dedi. Zararlı olabilir dedi. 5 kilodan fazla ağır kaldırmamalisin dedi. Ben her gün düzenli olarak 14 kilo indirip kaldırıyorum dedim. :) başka bir çözüm bulun kaldırmayın dedi. Herhangi bir risk yok ama olmayacağı anlamına gelmez dikkat et dedi. Karnındaki de senin çocuğun dedi :) 12. Haftaya kadar ilişki önermiyoruz dedi. Sonuçları alın diyetisyenle görüşün tekrar değerlendiririz sonra da 4 hafta sonra görüşürüz dedi. Kaç defa nasılsınız keyfiniz nasıl diye sordu. Sevdim doktorumu. Bana güven veriyor.
Böyle işte kızlar. Sonuc olarak herşey çok güzeldi. :) darısı herkesin başına. :)
Aylincim tam tersi bende cok uyuyorum.Dun aksam 9 du yattigimda..Yakinda gozum acik uyucam diye korkuyorum.Gunun yorgunlugu pesinde uykuyu getiriyor bana sanirimArkadaşlar otatli uykularim gitti halsiz yorgun bulanti var ama uyku yok gözlerimi kapatıyorum sabah olsun diye varmi benzeri durumda olan papatya cayi felan düşünüyor dum ıhlamur dan baska yasak
Gunaydinn..Calisan anneler ayakta sanirimGunaydin herkese nasilsiniz anne adaylari
ya cnm konuya hakim degilim tam ama peki yukselis devam ediyo bu neyin gostergesi cnm dis gebelik falan mi
Doktorun açıklama yapmadan kendini üzme Cnm Allahım hayırlısını versin inş sağlıklı hamilesindir.
Canim alttan muayene de dis gebelik ihtimali verdiler mi?bana var dediler simdi baska dr o bisey degil dedi. Adete 5 gun kala 314 3 gun kala 1090 cikti...gebesin diolar simdi de ben inanamiyorum bi aksilik cikmaz di mi
Canim alttan maueyene de dis gebelik gorundu mi yukaridaki msj sana yazmistim alinti yapmamis..
Kaç haftalık tam olarak canım bekleyin biraz daha acele etmeyin ya..hayırlısı neyse o olsun inşallah.
CuteMom canım artışın var bekle biraz daha bak doktor bana bile erken aslinda bebegi gormek icin dedi bugün. 8+1 de falan git. Sabret canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?