2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Uzandim hemen nasil unuttum aklim almiyo kiz aliskin kucagima gelmeye elini uzatinca aliverdim kucagima
Olabilir tatlım, normal unutman uzan dinlen :) eskiden nenelerimiz annelerimiz ne işler yapıyorlarmis hamileyken :) çok endişe etme ama dikkat et bundan sonra :)

Kisti olan var mı ? Benim hep ağrırdı ama hiç düşünmemiştim sorun olur mu bu

Benim ilk bebeğim bilgisizlik işte. 4+5 görünüor takvime göre. Kese görürmüyüm ki? 9 seneden sonra kaygılıyım işte. Hayırlısı
Seninle de bebişlerimiz aynı canım benimde sat 15 Ocak inşallah sağlıklı bi şekilde kavuşuruz bebeklerimize bende gitmedim daha doktora gidince direk kalp atışlarını da duymak istiyorum biraz daha bekliycem sen gidersen mutlaka yaz buraya da olur mu

Cok geçmiş olsun cnm hakkınızda hayırlısı

Kisti olan var mı ? Benim hep ağrırdı ama hiç düşünmemiştim sorun olur mu bu
Benim ilk çocukta vardı bebiş buyudukce yok oldu normal doğum olursa bidaha olmaz dedi dr ama ben mecburen sezeryan oldum ama öyle oncrki gibi rahatsız eden cinsten tekrarlama di normal insanlar gibi

Arkadaşlar otatli uykularim gitti halsiz yorgun bulanti var ama uyku yok gözlerimi kapatıyorum sabah olsun diye varmi benzeri durumda olan papatya cayi felan düşünüyor dum ıhlamur dan baska yasak

Ben askerhastanesine gittim hep ama dr özel de bir hastaneye yönlendirdi bir kez gitcem devam etmiycem o özeli oglum dan biliyorum o hastane kan emici gibi 2.oglum Isparta'da doğurdum ordaki kadın doğum ve çocuk hastanesinde ve cok memnundum dr cok konuşmuyor du ibrahim bey ama tam teşkilatlı bir hastane tertemiz yeni doğan ünitesi küves felan herşey var hic ucret odemedim ki zaten randevulu bilemiyorum ama bu paralari bir doğuma harcarsaniz bebek dogunca ne napcaksiniz ordaki 2meshur ozel vardi onlarda 500.1000 di üstelik 10k dogum 10 felan çocuk dr helede tamer by isin uzmanı Isparta da olanlar degerlendirsin bugun olsa gene oraya giderim ama kadindogum da ebru hnm i secerim daha konuşkan

ruza CANIM ÇOK SEVİNDİM. BEN DE DÜN GİTTİM DOKTORA VE KALP ATIŞINI GÖRDÜK ŞÜKÜR BEN VAJİNAL BAKTIRDIM 8MM minik tamgünümle uyumlu 6+5 ben de dün 6+5 tim. çok sevindim. benzer şeyleri söyledi bana da benim oğlum da 16.5 kilo ve ben de bazen alıyorum kucağıma allahın izniyle bir şey olmaz inşallah, zorunlu haller oluyor yani.

Arkadaşlar otatli uykularim gitti halsiz yorgun bulanti var ama uyku yok gözlerimi kapatıyorum sabah olsun diye varmi benzeri durumda olan papatya cayi felan düşünüyor dum ıhlamur dan baska yasak
Aylincim tam tersi bende cok uyuyorum.Dun aksam 9 du yattigimda..Yakinda gozum acik uyucam diye korkuyorum.Gunun yorgunlugu pesinde uykuyu getiriyor bana sanirim

ya cnm konuya hakim degilim tam ama peki yukselis devam ediyo bu neyin gostergesi cnm dis gebelik falan mi

Doktorun açıklama yapmadan kendini üzme Cnm Allahım hayırlısını versin inş sağlıklı hamilesindir.

Canim alttan muayene de dis gebelik ihtimali verdiler mi?bana var dediler simdi baska dr o bisey degil dedi. Adete 5 gun kala 314 3 gun kala 1090 cikti...gebesin diolar simdi de ben inanamiyorum bi aksilik cikmaz di mi

Canim alttan maueyene de dis gebelik gorundu mi yukaridaki msj sana yazmistim alinti yapmamis..

Kızlar doktorum henuz sonucu bılmıyor cumartesı sabahı ogrenecek ama benım artık hıc umudum kalmadı normal bır gebelıge donecegıyle ılgılı.
Yükseliş devam edıyor ama yeteri kadar değil bu hem dış gebelik h emde bozulmuş bi gebeliği anımsatıyormuş. Bız dun 6+1 gunlugunuz beta bu sekılde cıkınca hıc usg bıle gırmedım bısı gozukmeyecek dıye acıkcası. cuma gunu tekrarlanacak sonuc cumartesı bakılacak ondan sonra artık ne oldugu bellı olacak sanıyorum . @olipps sana neden dıs gebelık suphesı dedıler ? kan sonucun guzel katlamıs cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…