2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Aylincim tam tersi bende cok uyuyorum.Dun aksam 9 du yattigimda..Yakinda gozum acik uyucam diye korkuyorum.Gunun yorgunlugu pesinde uykuyu getiriyor bana sanirim
Beende yeni bu hic uykum yok gündüz bazen geliyor masela simdi ama uyumim ki belki gece daha iyi uyurum diye ama bu gece 2de uyandım telefondan oyun sizlerin mesajlari felan saat bu oldu

Canım sabah ezanlari ve bahar yağmurları sabah ezani ve yağmurlarla edilen dualar kabul olurmuş bol bol oku rabbim sen ve bebeğin için hayırlısı ni nasip etsin inşallah

Biz senle ayni gidiyoruz bendede kanama vardi dr ilac vermedi yat dedi 1hafta sonra başka hastaneye yonlendirdi 25inde gitcek tahlilleri ora eksiksiz yapiyormus bulanti halsizlik mahvetti beni
geçmiş olsun cnm sanada benim tahliller bir ay sonra yapılacak yatamicam maalesef izin alacak durumum yok şu an ilaç progestan verdi geçer inşallah

Siz nerdesiniz biz Temmuz'da Türkiye ye doncez doğuma oraya gelim nede olsa burda kalacak dr felan
ben doktora Gaziantep te hatem hastanesine gidiyorum cnm

Günaydın arkadaşlar... Ben de dun doktora gittim... Bebeği gördük ama kalp atışı yok dedi daha çok erkenmiş.... Haftaya tekrar gideceğim...

evet ama ben dün randevu saatimden önce girdim cok beklemedim şükür erken saate aldığım için olabilir zaten dr 7,5 ta geliyor 8 de almaya baslıyormus
Evet cnm ama ben rabdevusuz gittim sali günü 2 kez doguma gitti 4 saat bekledim ya . 2 hafta sonra hala dedi adam 1 ay dolu randevusu cnm anlayacahin

Ay çok güldüm Can'ım istenmeyen gelin:))) merhaba bu arada

Arkadaşlar otatli uykularim gitti halsiz yorgun bulanti var ama uyku yok gözlerimi kapatıyorum sabah olsun diye varmi benzeri durumda olan papatya cayi felan düşünüyor dum ıhlamur dan baska yasak
yasak mıymıs bilmiyordum ben tarcın elma ıhlamur içiyorum

Günaydın arkadaşlar yoğun bir gün bugün benim için. Yorulduğumda kanamam oluyor. Bugünde olursa rapor alıcam

Aynen cnm cok yogjn ranrevu almayknca cok bekliuorsun sen kalp atisini duydun mu dun
duydum yaa çok şükür gümbür gümbür atıyordu maşallah darısı sana canım. sadece beni üzen kesenin etrafında kanama varmış düşük tehlikem var ilaç yazdı

inşallah canım ya, sağlıkla kavuşuruz. Ben çok bekledim. 33 yaşındayım. hayırlı haberler alırız inşallah.

Canim alttan muayene de dis gebelik ihtimali verdiler mi?bana var dediler simdi baska dr o bisey degil dedi. Adete 5 gun kala 314 3 gun kala 1090 cikti...gebesin diolar simdi de ben inanamiyorum bi aksilik cikmaz di mi

Sonuçların çok güzel çıkmış bence sıkıntı yaşamazsın olumsuz düşünme canım

duydum yaa çok şükür gümbür gümbür atıyordu maşallah darısı sana canım. sadece beni üzen kesenin etrafında kanama varmış düşük tehlikem var ilaç yazdı
Insalhh cnm bende 2 hafta sonra gidicem . . Üzülme cnm dinlen sen ilaç yazdiysa insalhhh bisey olmaz bin dua et cnm elini karnım koy salavat cek rabbim yavrularimizi bagislasin kucagimiza almaui nasip etsin insalhhhhh hayirlisi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…