Cnn galiba rahim boyu felandir kese boyun kac pekiBen zaten kese boyu demedim kine olduğunu anlamadığım için sordum belki bilen vardır diye
Beende yeni bu hic uykum yok gündüz bazen geliyor masela simdi ama uyumim ki belki gece daha iyi uyurum diye ama bu gece 2de uyandım telefondan oyun sizlerin mesajlari felan saat bu olduAylincim tam tersi bende cok uyuyorum.Dun aksam 9 du yattigimda..Yakinda gozum acik uyucam diye korkuyorum.Gunun yorgunlugu pesinde uykuyu getiriyor bana sanirim
Canım sabah ezanlari ve bahar yağmurları sabah ezani ve yağmurlarla edilen dualar kabul olurmuş bol bol oku rabbim sen ve bebeğin için hayırlısı ni nasip etsin inşallahKızlar doktorum henuz sonucu bılmıyor cumartesı sabahı ogrenecek ama benım artık hıc umudum kalmadı normal bır gebelıge donecegıyle ılgılı.
Yükseliş devam edıyor ama yeteri kadar değil bu hem dış gebelik h emde bozulmuş bi gebeliği anımsatıyormuş. Bız dun 6+1 gunlugunuz beta bu sekılde cıkınca hıc usg bıle gırmedım bısı gozukmeyecek dıye acıkcası. cuma gunu tekrarlanacak sonuc cumartesı bakılacak ondan sonra artık ne oldugu bellı olacak sanıyorum . @olipps sana neden dıs gebelık suphesı dedıler ? kan sonucun guzel katlamıs cunku
Günaydın cnmGunaydinn..Calisan anneler ayakta sanirim
geçmiş olsun cnm sanada benim tahliller bir ay sonra yapılacak yatamicam maalesef izin alacak durumum yok şu an ilaç progestan verdi geçer inşallahBiz senle ayni gidiyoruz bendede kanama vardi dr ilac vermedi yat dedi 1hafta sonra başka hastaneye yonlendirdi 25inde gitcek tahlilleri ora eksiksiz yapiyormus bulanti halsizlik mahvetti beni
ben doktora Gaziantep te hatem hastanesine gidiyorum cnmSiz nerdesiniz biz Temmuz'da Türkiye ye doncez doğuma oraya gelim nede olsa burda kalacak dr felan
evet ama ben dün randevu saatimden önce girdim cok beklemedim şükür erken saate aldığım için olabilir zaten dr 7,5 ta geliyor 8 de almaya baslıyormusCnn ben memnunum 1 yıldır gidiyorum ama çok yoğun tek sorun bu
Evet cnm ama ben rabdevusuz gittim sali günü 2 kez doguma gitti 4 saat bekledim ya . 2 hafta sonra hala dedi adam 1 ay dolu randevusu cnm anlayacahinevet ama ben dün randevu saatimden önce girdim cok beklemedim şükür erken saate aldığım için olabilir zaten dr 7,5 ta geliyor 8 de almaya baslıyormus
yasak mıymıs bilmiyordum ben tarcın elma ıhlamur içiyorumArkadaşlar otatli uykularim gitti halsiz yorgun bulanti var ama uyku yok gözlerimi kapatıyorum sabah olsun diye varmi benzeri durumda olan papatya cayi felan düşünüyor dum ıhlamur dan baska yasak
kesin gideceğimiz tarih belli olsa şimdiden alırım randevu ama bir ay sonra ne günü izin alcam bilemiyorum ki durumlarıCnn ben memnunum 1 yıldır gidiyorum ama çok yoğun tek sorun bu
Aynen cnm cok yogjn ranrevu almayknca cok bekliuorsun sen kalp atisini duydun mu dunkesin gideceğimiz tarih belli olsa şimdiden alırım randevu ama bir ay sonra ne günü izin alcam bilemiyorum ki durumları
duydum yaa çok şükür gümbür gümbür atıyordu maşallah darısı sana canım. sadece beni üzen kesenin etrafında kanama varmış düşük tehlikem var ilaç yazdıAynen cnm cok yogjn ranrevu almayknca cok bekliuorsun sen kalp atisini duydun mu dun
Seninle de bebişlerimiz aynı canım benimde sat 15 Ocak inşallah sağlıklı bi şekilde kavuşuruz bebeklerimize bende gitmedim daha doktora gidince direk kalp atışlarını da duymak istiyorum biraz daha bekliycem sen gidersen mutlaka yaz buraya da olur mu
Canim alttan muayene de dis gebelik ihtimali verdiler mi?bana var dediler simdi baska dr o bisey degil dedi. Adete 5 gun kala 314 3 gun kala 1090 cikti...gebesin diolar simdi de ben inanamiyorum bi aksilik cikmaz di mi
Cnm 6 50 de ayaktayim allaha sukur sabah ayakta olmak sorun yaratmiyorGunaydinn..Calisan anneler ayakta sanirim
Insalhh cnm bende 2 hafta sonra gidicem . . Üzülme cnm dinlen sen ilaç yazdiysa insalhhh bisey olmaz bin dua et cnm elini karnım koy salavat cek rabbim yavrularimizi bagislasin kucagimiza almaui nasip etsin insalhhhhh hayirlisi ileduydum yaa çok şükür gümbür gümbür atıyordu maşallah darısı sana canım. sadece beni üzen kesenin etrafında kanama varmış düşük tehlikem var ilaç yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?