2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Yok kesenin boyutu değil 6.5cm yazıyor çünkü bak resim atıyorum
onun ne oldugunu bılmıyorum canım sey GA ADET TARIHIN CRL gebelık haftan GS erken gebelık donemı olcumu dıgerlerı sanırım baska bısı amabılmyorum

Kızlar bebeği de kalp atışını da gördük. Detayları daha sonra yazacağım. Çok mutluyum... Rabbim herkese göstersin. :)
kızlarr gözünüz aydın olsun ınsallahhhh
Sanada masallahhhh
hadı hamılelerın duaları kabul olur kızlar bende guzel haberler alayım yolk sac bebek kese bısıler gorelım

Inşallah canım Allah sağlıkla nasip etsin hepimize

Kızlar bebeği de kalp atışını da gördük. Detayları daha sonra yazacağım. Çok mutluyum... Rabbim herkese göstersin. :)
Gözün aydın canım. Amin.. detayları bekliyoruz :)
Cnm 4+3 te benim tek kese 6mm görülmüştü. İnş sağlıkla hayırlısıyla kucağımiza alırız bebeklerimizi :)

Bak sana demistim keseyi rahimde gorduyse dis gebelik ihtimali yok artik :) hadi insallah hersey yolunda gider

Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı.bebeğimi ve kalp atışlarını tekrardan gördüm ve duydum.1,2 cm olmuş fasülyem.7+5 günlükmüşüm.kalp atışını duymak beni fena heyecanlandırdı.anlatılmaz bir duygu..allahım herkese nasip etsin innnşalllah

Seninle aynıyız canım bende 4+5 :) sen alttan muayene oldun mu bide yolk kesesini gördün mü

Iyi aksamlar hanimlar sanirim aranizdayim5 gun once lekelenmem oldgu icin dr gittim alttan muayenede kitle gorup dis gebelik olabilir dedi.kanda hcg 314 cikti.. docente gittim dun ve bugun bakti dis gebelik göremedi ve bugun hcg 1090 çıktı. Yunurtanin yaninda kitle i dis gebelim olamaz dedi.hayirlisi cuma tekrarlanacak hcg.benim de muhtemel dogum 26 ekim insallah sorun yoktur hayirli aksamlar

Hiç bir kur ilac gün hesabi hikaye ben 1.2 aydır bosladim ama muhtemel yumurtlama günü gene bir araya geldim olmadi buay üniversite finaf sinavi esim çok hastaydi 20.25 gun düzelmedi adetletim 1gun sürer 2.duş a girerim 3. Gün ve 17.gün bir pazar sabahi kaçamağı ve hemen duşa girdim kaynar su ile ve bütün gün ayakta felandm hiç ihtimal vermedim test te çift cizgi cok etti dr kontrolünde ben hep 11.12.13.gun yumurtlama olurdu ama ama ben 17 sideki kacamakla hamileyim hersey kafada bitiyor baska uğraş bulun fark bile edemezsinki bebis gelmiş yani hamilelik pazardan pazara hafta atliyor haaa haaa

Biz senle ayni gidiyoruz bendede kanama vardi dr ilac vermedi yat dedi 1hafta sonra başka hastaneye yonlendirdi 25inde gitcek tahlilleri ora eksiksiz yapiyormus bulanti halsizlik mahvetti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…