Yok kesenin boyutu değil 6.5cm yazıyor çünkü bak resim atıyorum
GECE OLURSA GECE KENDISI YOK NOBETCI DOKTOR GİRİYO AMELIYATINA CNMArkadasimda ayni seyleri soyledi.Sen dogumu onda mi yapacaksin?Normal dogum yanlısıymış
onun ne oldugunu bılmıyorum canım sey GA ADET TARIHIN CRL gebelık haftan GS erken gebelık donemı olcumu dıgerlerı sanırım baska bısı amabılmyorumYok kesenin boyutu değil 6.5cm yazıyor çünkü bak resim atıyorum
Kızlar bebeği de kalp atışını da gördük. Detayları daha sonra yazacağım. Çok mutluyum... Rabbim herkese göstersin. :)
kızlarr gözünüz aydın olsun ınsallahhhhKızlar bebeği de kalp atışını da gördük. Detayları daha sonra yazacağım. Çok mutluyum... Rabbim herkese göstersin. :)
Sanada masallahhhhBende geldim doktordan kese göründü 6 mm Dedi doktor kan tahlili yapmadı direk karından kese göründü diye bi de sol tarafımda kist çıktı :/ 15 gün sonra gel kan tahlili ve kalp atışına bakıcaz Dedi 4+ 5 im bu arada , sağlıkla güzel güzel büyür kucağıma alırım bu sefer inşallah
Bende geldim doktordan kese göründü 6 mm Dedi doktor kan tahlili yapmadı direk karından kese göründü diye bi de sol tarafımda kist çıktı :/ 15 gün sonra gel kan tahlili ve kalp atışına bakıcaz Dedi 4+ 5 im bu arada , sağlıkla güzel güzel büyür kucağıma alırım bu sefer inşallah
Ya evet onu biliyorum..Diger doktorlari da iyi medipol un ama insallah gece denk gelmezGECE OLURSA GECE KENDISI YOK NOBETCI DOKTOR GİRİYO AMELIYATINA CNM
Ölçü birimini değiştirmemiş olabilir belki çünkü seçilen yer belli , doktor kese Dedi kesin dimi
Bu akşam tanışacaksınız benceKızlar ınsallah bu aksam banada bebegım bı selam cakar ya ne hos olur
Gözün aydın canım. Amin.. detayları bekliyoruz :)Kızlar bebeği de kalp atışını da gördük. Detayları daha sonra yazacağım. Çok mutluyum... Rabbim herkese göstersin. :)
Cnm 4+3 te benim tek kese 6mm görülmüştü. İnş sağlıkla hayırlısıyla kucağımiza alırız bebeklerimizi :)Bende geldim doktordan kese göründü 6 mm Dedi doktor kan tahlili yapmadı direk karından kese göründü diye bi de sol tarafımda kist çıktı :/ 15 gün sonra gel kan tahlili ve kalp atışına bakıcaz Dedi 4+ 5 im bu arada , sağlıkla güzel güzel büyür kucağıma alırım bu sefer inşallah
Bak sana demistim keseyi rahimde gorduyse dis gebelik ihtimali yok artik :) hadi insallah hersey yolunda giderKızlar doktorla konustum
dıyorkı dıs gebelık oldugunu sanmıyorum ben zaten keseyı gormusum . sen cuma gunu gel dedı ama cuma gıdemıcem calısıyorum ben daha hafta bası tsh ıcın ızın almıstım neyse cumarttesı sabah gıdıcem ama beta yaptırarak gel dedı.
onun uzerınden konusacak bende bugun ve cuma aksamı testı tekrarlıcam ona gore gıdıcem doktora
Seninle aynıyız canım bende 4+5 :) sen alttan muayene oldun mu bide yolk kesesini gördün müBende geldim doktordan kese göründü 6 mm Dedi doktor kan tahlili yapmadı direk karından kese göründü diye bi de sol tarafımda kist çıktı :/ 15 gün sonra gel kan tahlili ve kalp atışına bakıcaz Dedi 4+ 5 im bu arada , sağlıkla güzel güzel büyür kucağıma alırım bu sefer inşallah
Hiç bir kur ilac gün hesabi hikaye ben 1.2 aydır bosladim ama muhtemel yumurtlama günü gene bir araya geldim olmadi buay üniversite finaf sinavi esim çok hastaydi 20.25 gun düzelmedi adetletim 1gun sürer 2.duş a girerim 3. Gün ve 17.gün bir pazar sabahi kaçamağı ve hemen duşa girdim kaynar su ile ve bütün gün ayakta felandm hiç ihtimal vermedim test te çift cizgi cok etti dr kontrolünde ben hep 11.12.13.gun yumurtlama olurdu ama ama ben 17 sideki kacamakla hamileyim hersey kafada bitiyor baska uğraş bulun fark bile edemezsinki bebis gelmiş yani hamilelik pazardan pazara hafta atliyor haaa haaacanımmm keşke regl olmasaydın tabi
ama önümüzdeki ay inşallah:)
canım yumurtlama tarihini kesin biliyorsan, regl olcağın gün tam 14 gün sonrasıdır, bilimsel gerçek bu :)
o yüzden senin durumunu sana anlatmaya çalıştım ben :)
bu ay da takip et yumurtlama gününü 14 gün sonrası bat günüdür:)
bu arada spor faydalı oluyor yumurta gelişimi açısından , bir de ben böğürtlen kürü yapmıştım istersen araştır cnm..
Biz senle ayni gidiyoruz bendede kanama vardi dr ilac vermedi yat dedi 1hafta sonra başka hastaneye yonlendirdi 25inde gitcek tahlilleri ora eksiksiz yapiyormus bulanti halsizlik mahvetti benikızlar şimdi doktordan geldim çook şükür kalp atışlarını duyduk yavrumun ultrasona göre 6+5 görünüyor geç döllenme demekki çünkü sata göre 7+4 olması lazımdı. biraz moralim bozuk kesenin etrafında kanama varmış düşük tehlikem var bende progestan kullanıcam inş bişey olmaz
Siz nerdesiniz biz Temmuz'da Türkiye ye doncez doğuma oraya gelim nede olsa burda kalacak dr felanAllah yardımcın olsun canım
Tatlım o kesenin rahimde bulunduğu konum olabilir yalnız tamamen tahmini diyorum bunu ...Yok kesenin boyutu değil 6.5cm yazıyor çünkü bak resim atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?