2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Insalhh cnm bende 2 hafta sonra gidicem . . Üzülme cnm dinlen sen ilaç yazdiysa insalhhh bisey olmaz bin dua et cnm elini karnım koy salavat cek rabbim yavrularimizi bagislasin kucagimiza almaui nasip etsin insalhhhhh hayirlisi ile
inşallah canım birde herkes bana tepki veriyor önce hazırkini büyütseydin bu ne hız falan diyenler stres oldum yani

Canim doktora görünmeden olumsuz düşünme senin değerin zaten yavaş ilerledi başından beri ama doktor keseyi gördü sonuçta bi görün önce doktoruna bakalım ne diyecek .

Benim ilk çocukta vardı bebiş buyudukce yok oldu normal doğum olursa bidaha olmaz dedi dr ama ben mecburen sezeryan oldum ama öyle oncrki gibi rahatsız eden cinsten tekrarlama di normal insanlar gibi

Benim de ilk gebelikte doktor kese yok solda kist var demişti daha sonra başka doktora gittim kese var hamilesin Dedi kimse kisti demedi bidaha ama sol tarafım hep ağrıyordu , şimdi yine ağrıyordu artık alışmıştım hep olucak sanırım dedim doktor kist var Dedi keseyi gördüm diyince sormayı falan unuttum Nasıl geçer ne olur falan diye

sibelkkocak tatlım bilgisayardan bizi takip ediyorsan listenin üstüne gelip mousela hareket ettirebilirsin listeyi :) ama telefondan yada tabletten giriyorsan listeyi tuttüp yukarı doğru hareket ettirirsen görürsün :) yani listenin hareketti mesajinkinden bağımsız:) liste mesaja gömülü :)

canım çok geçmiş olsun. seni anlıyorum çünkü benim bi tane kendiliğinden gebeliğim var ama gelişmedi kalp atışı olmadı ağustos sonu kürtaj olmak zorunda kaldım. ama bak ocakta tekrar hamile kaldım. arkası çabuk gelir.

Aylincim tam tersi bende cok uyuyorum.Dun aksam 9 du yattigimda..Yakinda gozum acik uyucam diye korkuyorum.Gunun yorgunlugu pesinde uykuyu getiriyor bana sanirim

Bende uyumamak için direniyorum geçen hafta 21 saat uyumuştum eşim çok korkmuştu ağlamıştı hasta oldum falan diye sadece yemeğe kalktkm bi kere biraz oturdum iki kere de tuvalete kalkmışım tüm gün uyumuşum şimdi de en çok uyumak istiyorum , kızlar genelde uyuturmuş çok diye biliyordum ama hayırlısı

canım biraz daha sakin ol bekle bende doktorlar keseyi göremedi hiç hatta bitanesi kistin var kese de yok üstelik gaz var çok vajinal gaz bu iyi değil Dedi ben ilk gün çok ağladım 7. Haftaya giriyordum başka doktora gidicem dedim doktor baktı hem keseyi gördü hemde kalp atışı duyuldu , 7+ 3 te kanamam oldu düşük riski oldu ama 28 haftaya kadar sorunsuz ilerlemişti hamilelik .. Özele gitme devlete git orda baktır

merhaba kızlar
dün doktora gittim ve susam tanemi gördüm henüz kalp atışı yok ama
haftaya çağırdı onun için çok değişik oldum ya
Haftaya duyarsın inşallah tatlım üzme kendini bebisin iyidir :) genelde böyle oluyor bu haftalarda :)sonra duyuluyor ama :)

inşallah canım birde herkes bana tepki veriyor önce hazırkini büyütseydin bu ne hız falan diyenler stres oldum yani
Cnn boşver milleti bu kez yapmadan hadi yap ikisi bir buyur sonra olmaz felan diyolar ne yapsan her zaman kac hazır milleti ne takiyon hayırlı sağlıklı olsunn yavrun bakarsın cnm

Hayırdır inş hayır olsun rüyamda uyanıyorum hastanedeyim yatıyorum sedyeden bakıyorum kanamam var noldu diyorum kürtaj olmuşum. Bir ağlıyorum sormayın. Neden bana söylemeden yaptınız başka doktora da giderdim emin miydiniz diyorum. Ağlayarak uyandım.
İlk bebeğimin 10. Haftada kalbi durmuştu 12. Haftadaki kontrolde öğrenmiştik. Kürtaj oldum sonra. .. Şimdi yine bebeklerimin kalbi durursa diye korkuyorum ins bilinçaltı rüyasıdır. Rabbim hayra çıkarsın ins.
Rabbim yüzümüzü güldürsün. Hepimizin bebeklerini korusun ins.

Kızlar 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim. 2 gündür leke geliyo dün de kan geldi. Dr iğne verdi. Bugün dr görecekilk defa ama çok korkuyorum ya bişey olursa bana bi moraş verin 17 ocaktı son adetim. Testte değerim 1169 çıktı. 4-5 haftalık sanırı

Geçmiş olsun cnm benimde 2 kez kanamam oldu. Rabbim yardımcımız olsun. Bebeğin seninledir ve iyidir ins. Progestan kullanıyorum bende. Doktorun ne diyecek muhakkak haber ver bizede olur mu?
Dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…