- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
inşallah canım birde herkes bana tepki veriyor önce hazırkini büyütseydin bu ne hız falan diyenler stres oldum yaniInsalhh cnm bende 2 hafta sonra gidicem . . Üzülme cnm dinlen sen ilaç yazdiysa insalhhh bisey olmaz bin dua et cnm elini karnım koy salavat cek rabbim yavrularimizi bagislasin kucagimiza almaui nasip etsin insalhhhhh hayirlisi ile
çok sağol canım. sağlıkla gelsin hepimizin bebişleriDarısı başımıza ins :) Gözün aydın cnm
Kizlar mujdeli haber veremiyorum pazartesi aksami 1731 olan degerim 3400 yerine 2667 yukselmis dr gorusmedim nobetci dr dogumdaydi artik ne olacaksa olsun 17 gundur belirsizlik beni artik kendimi hamile gibi goremiyorum malesef kizlar sizlere hayirli dogumlar diliyorum benim bu saattrn sonra normal gebelik yasama ihtimalim %50 altina dustu dilerimki dis gebelik degildir. Burada olmayi cok isterdim ama olmuyor iste kizlar
çok sağol canım iyi haberlerinizi alacaz burdan eminim benCanim hayırlısı olsun gözün aydın darısı başımıza :)
İnşallah canım :)çok sağol canım. sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri
Benim ilk çocukta vardı bebiş buyudukce yok oldu normal doğum olursa bidaha olmaz dedi dr ama ben mecburen sezeryan oldum ama öyle oncrki gibi rahatsız eden cinsten tekrarlama di normal insanlar gibi
Normalde 6+2 gunluksunuz dımı masallah ırıce bır bebek sızınle olacak gıbı :)
canım çok geçmiş olsun. seni anlıyorum çünkü benim bi tane kendiliğinden gebeliğim var ama gelişmedi kalp atışı olmadı ağustos sonu kürtaj olmak zorunda kaldım. ama bak ocakta tekrar hamile kaldım. arkası çabuk gelir.Bende bugün doktora gittim kese haftasına uygun değil kalp atımı da yok hafif kanamam var düşmezse muhtemelen alınacak Kalp atımınınduyan arkadaşlar sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah inşallah nasip olur
Aylincim tam tersi bende cok uyuyorum.Dun aksam 9 du yattigimda..Yakinda gozum acik uyucam diye korkuyorum.Gunun yorgunlugu pesinde uykuyu getiriyor bana sanirim
Kızlar doktorum henuz sonucu bılmıyor cumartesı sabahı ogrenecek ama benım artık hıc umudum kalmadı normal bır gebelıge donecegıyle ılgılı.
Yükseliş devam edıyor ama yeteri kadar değil bu hem dış gebelik h emde bozulmuş bi gebeliği anımsatıyormuş. Bız dun 6+1 gunlugunuz beta bu sekılde cıkınca hıc usg bıle gırmedım bısı gozukmeyecek dıye acıkcası. cuma gunu tekrarlanacak sonuc cumartesı bakılacak ondan sonra artık ne oldugu bellı olacak sanıyorum . @olipps sana neden dıs gebelık suphesı dedıler ? kan sonucun guzel katlamıs cunku
Haftaya duyarsın inşallah tatlım üzme kendini bebisin iyidir :) genelde böyle oluyor bu haftalarda :)sonra duyuluyor ama :)merhaba kızlar
dün doktora gittim ve susam tanemi gördüm henüz kalp atışı yok ama
haftaya çağırdı onun için çok değişik oldum ya
Haftaya duyarsın inşallah tatlım üzme kendini bebisin iyidir :) genelde böyle oluyor bu haftalarda :)sonra duyuluyor ama :)
canım karından mı baktırdın :) inşallah devamı gelir.merhaba kızlar
Canım karından duyulmamış olabilir. Kaç haftalık? 6+4 te karından duyulmadı vajinal duyuldu benim.merhaba kızlar
Cnn boşver milleti bu kez yapmadan hadi yap ikisi bir buyur sonra olmaz felan diyolar ne yapsan her zaman kac hazır milleti ne takiyon hayırlı sağlıklı olsunn yavrun bakarsın cnminşallah canım birde herkes bana tepki veriyor önce hazırkini büyütseydin bu ne hız falan diyenler stres oldum yani
Geçmiş olsun cnm benimde 2 kez kanamam oldu. Rabbim yardımcımız olsun. Bebeğin seninledir ve iyidir ins. Progestan kullanıyorum bende. Doktorun ne diyecek muhakkak haber ver bizede olur mu?Kızlar 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim. 2 gündür leke geliyo dün de kan geldi. Dr iğne verdi. Bugün dr görecekilk defa ama çok korkuyorum ya bişey olursabana bi moraş verin 17 ocaktı son adetim. Testte değerim 1169 çıktı. 4-5 haftalık sanırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?