2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Geçmiş olsun cnm benimde 2 kez kanamam oldu. Rabbim yardımcımız olsun. Bebeğin seninledir ve iyidir ins. Progestan kullanıyorum bende. Doktorun ne diyecek muhakkak haber ver bizede olur mu?
Dualarım seninle.
Çokteşekkür ederim zeynep. Dr normal dedi mi? Bana hafif düşük tehlikesi dedi niolabilir filan dedi. Senin çok kan geldi mi?

Çokteşekkür ederim zeynep. Dr normal dedi mi? Bana hafif düşük tehlikesi dedi niolabilir filan dedi. Senin çok kan geldi mi?
2 gün süren pembe kahve akıntı şeklinde oldu.peceteye geliyordu sadece. Sonra 1 gun olmadı diğer gün pembe kanama. 1 saat surdu azdi. Doktor olabilir dedi ayrıntılı olarak cumartesi günü gittiğim zaman konuşacağım. Kan sulandırıcı igne kullaniyorum ondan da olabilir ağır gelmiş olabilir dedi.

Cnn boşver milleti bu kez yapmadan hadi yap ikisi bir buyur sonra olmaz felan diyolar ne yapsan her zaman kac hazır milleti ne takiyon hayırlı sağlıklı olsunn yavrun bakarsın cnm
inşallah cnm zaten doğumdan sonra işi bırakıcam 2 cocukla calışmam zor olur büyürler napalım sağlıkla olsunda

Merhaba :) Bende ekim annesi olucam inşallahhh :) Kalp atışlarını duydunuz mu siz? Bana martın 5-6 sı gibi duyabileceğimi söyledi doktorum

kızlar merhaba,18 ocakta rahim filmi çektirmiştim ve çok şükür bende sizler gibi 5+4 haftalık hamileyim.öncesinde 1 kürtaj 1 kimyasal gebelik geçirdim.
cumartesi günü kan testi yaptırdığımda değerim 636 çıkmıştı salı günü doktora gittim çok şükür keseyi gördük.
bursada oturuyorum doktorum Ziya Çetin kesinlikle öneririm kendisi muhteşem bir doktor allah razı olsun.
doktorum elevit, gyno ferro sanol, oksapar verdi bu ilaçları dün kullanmaya başladım oksapar cok yakıcı bir iğne 5 dk sonra acısı geçiyor rabbim evladımıza sağlık versin bu acılar gelir geçer inşallah. 1 martta tekrar doktoruma gidicem kalp atışlarını duyarız dedi rabbim inşallah hepimize güzel hayırlı haberlerle karşılaşmayı nasip etsin.

ben haftaya persembe gunu gıdıyorum ultrasyona doktor ole dedı ama bılmıyorum :)

Aaa ikimizin bebeklerinin geliş günleri aynııı görünüyor :) Umarım duyarsın bebişin kalp atışlarını, bende duysam bi rahatlicam ama sanki diken üstündeyim hep

Ay maşallah :) Allah tamamına erdirsin inşallah :) Güzel bir hamilelik geçirirsin umarım :) Elevit'in kokusunu sindirebildin mi

tamam canim denerim

cok sukur keseyi gordum 5+5 haftalik.ayin 29 una cagirdi bebisi goruruz dedi. bu arada elevitte domuz katkisi varmis o doktor niye verdi ki.arastirabilirsiniz eleviti

Ay maşallah :) Allah tamamına erdirsin inşallah :) Güzel bir hamilelik geçirirsin umarım :) Elevit'in kokusunu sindirebildin mi
allah razı olsuncanım benim inşallah hepimizin :) hiç kokmuyor kiiii yada ben algılayamadım zaten şuan hamilelik belirtisi olarak sadece arada kasıklarımda hafif ağrılar oluyor bide göğüslerim biraz acıyor o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…