- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
- 123
Çokteşekkür ederim zeynep. Dr normal dedi mi? Bana hafif düşük tehlikesi dedi niolabilir filan dedi. Senin çok kan geldi mi?Geçmiş olsun cnm benimde 2 kez kanamam oldu. Rabbim yardımcımız olsun. Bebeğin seninledir ve iyidir ins. Progestan kullanıyorum bende. Doktorun ne diyecek muhakkak haber ver bizede olur mu?
Dualarım seninle.
2 gün süren pembe kahve akıntı şeklinde oldu.peceteye geliyordu sadece. Sonra 1 gun olmadı diğer gün pembe kanama. 1 saat surdu azdi. Doktor olabilir dedi ayrıntılı olarak cumartesi günü gittiğim zaman konuşacağım. Kan sulandırıcı igne kullaniyorum ondan da olabilir ağır gelmiş olabilir dedi.Çokteşekkür ederim zeynep. Dr normal dedi mi? Bana hafif düşük tehlikesi dedi niolabilir filan dedi. Senin çok kan geldi mi?
Cnn galiba rahim boyu felandir kese boyun kac peki
inşallah cnm zaten doğumdan sonra işi bırakıcam 2 cocukla calışmam zor olur büyürler napalım sağlıkla olsundaCnn boşver milleti bu kez yapmadan hadi yap ikisi bir buyur sonra olmaz felan diyolar ne yapsan her zaman kac hazır milleti ne takiyon hayırlı sağlıklı olsunn yavrun bakarsın cnm
Aynen öyle diğer bebeğe kim bakito kac yaşındainşallah cnm zaten doğumdan sonra işi bırakıcam 2 cocukla calışmam zor olur büyürler napalım sağlıkla olsunda
Cnn alt sağ köşede yaziyoBilmiyorum ki kese boyu gs oluyor galiba ama öyle bi değer yok ultrason çıktısında
Cnn alt sağ köşede yaziyo
Merhaba :) Bende ekim annesi olucam inşallahhh :) Kalp atışlarını duydunuz mu siz? Bana martın 5-6 sı gibi duyabileceğimi söyledi doktorum
ben haftaya persembe gunu gıdıyorum ultrasyona doktor ole dedı ama bılmıyorum :)
kızlar merhaba,18 ocakta rahim filmi çektirmiştim ve çok şükür bende sizler gibi 5+4 haftalık hamileyim.öncesinde 1 kürtaj 1 kimyasal gebelik geçirdim.
cumartesi günü kan testi yaptırdığımda değerim 636 çıkmıştı salı günü doktora gittim çok şükür keseyi gördük.
bursada oturuyorum doktorum Ziya Çetin kesinlikle öneririm kendisi muhteşem bir doktor allah razı olsun.
doktorum elevit, gyno ferro sanol, oksapar verdi bu ilaçları dün kullanmaya başladım oksapar cok yakıcı bir iğne 5 dk sonra acısı geçiyor rabbim evladımıza sağlık versin bu acılar gelir geçer inşallah. 1 martta tekrar doktoruma gidicem kalp atışlarını duyarız dedi rabbim inşallah hepimize güzel hayırlı haberlerle karşılaşmayı nasip etsin.
annem bakıyo canım 8 aylık olacak bu ayAynen öyle diğer bebeğe kim bakito kac yaşında
Aaa ikimizin bebeklerinin geliş günleri aynııı görünüyor :) Umarım duyarsın bebişin kalp atışlarını, bende duysam bi rahatlicam ama sanki diken üstündeyim hep
merhaba canimAy çok güldüm Can'ım istenmeyen gelin:))) merhaba bu arada
tamam canim denerimsibelkkocak tatlım bilgisayardan bizi takip ediyorsan listenin üstüne gelip mousela hareket ettirebilirsin listeyi :) ama telefondan yada tabletten giriyorsan listeyi tuttüp yukarı doğru hareket ettirirsen görürsün :) yani listenin hareketti mesajinkinden bağımsız:) liste mesaja gömülü :)
Yok cnm küçük w yazar o haftan ultrasonda aslında isaretlemistir GS yazar alttada boyutu yazar neyse cnm bebis iyi olsundaTekrar baktım şimdi d:0.36 cm yazıyor o olabilir mi
allah razı olsuncanım benim inşallah hepimizin :) hiç kokmuyor kiiii yada ben algılayamadım zaten şuan hamilelik belirtisi olarak sadece arada kasıklarımda hafif ağrılar oluyor bide göğüslerim biraz acıyor o kadar.Ay maşallah :) Allah tamamına erdirsin inşallah :) Güzel bir hamilelik geçirirsin umarım :) Elevit'in kokusunu sindirebildin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?