Benimki de tam ortada ama sola daha yakın gibi birde tam nir fasülye şeklinde 2 kızım var hayırlusı olsun önce tabi de umarım bu da oğluş olur kısmet insan bi heyecanlanıyorŞimdi baktım oğlumunkine tam ortada canım:) aman allahım aklıma kötü kötü şeyler geldi:)) ben de şunu duymuştum kese yuvarlak ise kız fasülye gibiyse erkek. Ayrıca yumurtlama gününden sonra dçllendi ise kız hemen döllendiyse erkek. 3. Eğer enfeksiyonun varsa kız olurmuş. Bunu hamile kalmamı sağlayan kadın doğumcu dedi. Sen zaten böyle hamile kalırsan kızın olur. Nrden dedim. Enfeksiyonunolanın kızı oluypr dedi:))
enfeksiyon konusuna katilmiyorum bende mantar vardi ogluma hamileyken baya kasinti koku filan.ama bu sefer yok hic biseycikŞimdi baktım oğlumunkine tam ortada canım:) aman allahım aklıma kötü kötü şeyler geldi:)) ben de şunu duymuştum kese yuvarlak ise kız fasülye gibiyse erkek. Ayrıca yumurtlama gününden sonra dçllendi ise kız hemen döllendiyse erkek. 3. Eğer enfeksiyonun varsa kız olurmuş. Bunu hamile kalmamı sağlayan kadın doğumcu dedi. Sen zaten böyle hamile kalırsan kızın olur. Nrden dedim. Enfeksiyonunolanın kızı oluypr dedi:))
Dualarimiz senie canim,allah yardimcin olsun.Kızlar benim kanamam geldi biraz, hastaneye geldimiğne yapacaklar bekliyorum. Herşeyin hayırlısı
zannetmiyorum canim benim de hcg degerim 2 gunde bir kontrol edildi yaklasik 3 kat artti..sorun olarak gormediler bunu.internette emsalleri de cok☺ikiz oldugunu hc zannetmiyormbu arada bana da kizim olacak gibi gelioKizlar merhaba bir sorum olacak allahin izniyle hamile kaldim yarin 4 haftalik olacak sali beta hcg 32 ydi persembe ikiye katlamasi gerekir dedi doktor benimki 126 olmus sizce cok artmamismi ikiz falan olabilirmi ??? Birde gunasiri tahlil yaptiran oldumu aranizda ben cok korkuyorum kan degeri duser die
Canım dr demesine göre 4 haftalıksın... 2 haftalık demesi döllendiktrn sonra ki evre. Sıkma cnını ama kalp atışı beklemek istemiyorsan kesenin için de bebeği de görmek istiyorsan en az 3 hafta bekle canım. Rahat edrrsin..
Cok yaptigim soylenemez canim calisiyorum,3 buçuk yasinda oglum var..esim gecen evi supurdu..mutfak isleri yine ben de,allahtan kis çok ütü çıkmıyor. .su kritik gunleri atlatalim sonrasi.allah kerimKızlar ev işini napıyosunuz ya?
valla sadece oglumu doyurabiliyorum 2 gunde bir supurge oyle idare ediyorumKızlar ev işini napıyosunuz ya?
Canım folik asit dışında diğer tüm besinleri ilk üç aynbebeğin zaten senden tüketicek. Bu 3 ay da kendin için dikkat etmelisin. Biriey hissetmiyorum diye pek harelet yapma. Uzun yürüyüşlerden ve ağır ev işlerinden sakın... Ayrıca dayanamıyorsN bile 2 hafta dayan çünkü şuan gerçelten dr sana sçyleyeceği bişey yok. Bende iki kere gittim yarın 7 haftalığım elde gözle görülür birşey yok. Kese var için de bebek te var gibi ama kalp atışı olmadan hiç bir snlam ifade etmiyor dr için...Nursultani
3 hafta okadar uzun bi zaman gibi gelioki şuan nasıl sabrederim bilmiyorum dra gideli 2 gün oldu sanki bişeyler yapmam gerekiomuş ama hiç bişey yapmıyomuşum gibi hissediyorum yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum folik asit zaten 3 aydır kullanıyodum hala devam ediyorum hergün fındık ceviz yumurta yemeye süt içmeye çalışıyorum beslenme için sizin yaptığınız bi liste varmı bulantılar başlamadan düzenli besleniyim başladıktan sonra nasıl olurum bilemiyorum
Cnm ya senin son durum ne ben cok yorgunum hiç ayakta duramıyor kafam kalkmiyor haftaya dr a gitcem tahlilleri felan için sen nasilsin dr folikasit disinda bir ilaç felan başladımi yada nezaman basliycak diye konuştun mu benim 2gebelik 18.20.haftaya kadar zordu ama bulanti açlık tan e bunda az az yiyorum aç kalmıyorum herşey iyi de bu yorgunluk uyku hali off çok fenayim nefes alıp verirken bile yorgunlugum artıyor ve çok aşırı su içiyorum doymuyorum suya tabi tuvalettende çıkmıyor um sen neler yapıyorsun yazarmisin yaa daha 2aylik 7 ay nasil biter böyle olursa evdekiler sefil olduKendin
i değerlerle kasma Can'ım ben hamileliğimi idrar testiyle öğrendim aynı gün dr a gittim kese kalp atışını duydum.hiç beta hcg bile yapmadım
Yemek dışında hiçbirşeye el sürmüyorum daha önce bir bebeğimi kaybettim okuldan eve döner dönmez yatıyorum sonra yemek yapıyorum bulaşıkları bile eşim topluyor yeterki sen yat bebek sağlıklı dursun diyor gün boyu uyuyorum akşam yine uyuyorum kendime engel olamıyorumKızlar ev işini napıyosunuz ya?
Yapmıyoruz kokutcaz az az ... Eşim Süpürgeler ben arada mutfagi topluyor az az yemek yada dışardan yapacak birsey yok az sabır 12.14.haftalarda tutunur az az is yaparsınKızlar ev işini napıyosunuz ya?
Can'ım dikkat et sakin ol bazen yerleşirken kanamalar olurmuş
Dualarimiz senie canim,allah yardimcin olsun.
Amin canım. Benim dualarımda seninle. İnşallah feraha kavuşacaksın. Duadan ve beklemekten başka çaremiz yok.
Daha yeni başlıyoruz canım
Benim farklı zamanlarda hem sağ hem sol kasığım ağrıyor , sürekli baş ağrısı, mide bulantısı var. Ruh halim de sürekli bozuk, bu süreçte çalışan anne adaylarını kıskanıyorum , tamam benim evde bacağımı uzatıp dinlenme imkanım var ama, her gün giyinip dışarı çıkıp , insanlarla iletişimde olmak iyi gelirdi bana , her halimize şükür tabi..
Sabırlı ol arkadaşım ben adetten 9 gün sonra sağlık Ocağında bthcg ölçtürdüm doktora daha gitmedim önümüzdeki Cumartesi günü gideceğim inşallah Kese var mıydı bebek göründü mü kalp atışı duyulmadı stresini yaşamak istemedim , 3 ay dolduğunda daha rahat olucaz inşallah , her şey Rabbimden neylerse güzel eyler..
Kızlar ev işini napıyosunuz ya?
Şimdi kanama gelmior ama peçete kontrolünde silinirek var. İnşallah tutunmaya çalışıyordur. Yarın iyi bir dr görünücem
Benim de 7. Haftamda olmuştu Nasıl acile gittiğimi anlatamam ve başka şehirdeydim öyle böyle bi kanama değildi beni gören gebeler hastaneden kaçmıştı resmen 1 gün yattım hastane de progestan hormonu düşmüş ve yerleşme kanaması Demişti doktor , gazla bez koymuşlardı arama sürekli kontrol ediyorlardı .
temizlik malzemesi kullanmak konusunda benimde kafam karışık çamaşır suyu kullanmadan olmazki temizlik sırf bu yüzden mutfağı nasıl temizliyceğimi düşünüyorum sonuçta hijyen şuan çok önemli ama temizlik yapamazsakta hijyenik olmuyoCanım çalışana da ayrı zor ben dükkanda bi elemana sinir olmaya başladım mesela kız sinirimi bozuyor duruşu bile ama sorun onda değil bende ben takıcak şey arıyorum resmen , eşime sarıyorum bu seferde kızın gözü göz değil öyle böyle , süslen evde dışarı çık yürüyüş yap yavaş yavaş bu da moral olur
Ben ağırlaşmadan dün detaylıca temizledim , ilk hamileliğim de eşim ve annem çok üzmüştü beni bu konularda şimdi pişmanlar kötüydüm ve yapamıyordum böyle anne mi olur çocuk doğunca napıcaksın falan ve ben koltukları bile kendim çekerdim eşime çek derdim tamam derdi kalkmazdı oyun ıynardı sinirimden ben yapardım herşeyi sonunda ne oldu bebeğimi 28 hafta da kaybettim . Şimdi keşke yapmasaydım diyorum keşke onlara bağırıp siz yapın kolaysa deseydim diyorum . Eşlerinizin bu günler için var işten yorgunda gelseler sizden iyi durumdalar her zaman bunu unutmayın onlar kendilerini siz kendinizi ve bebeğinizi taşıyorsunuz , yardım isteyin yukarı uzanmayın temizlik malzemelerinden uzak durun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?