- 14 Ekim 2011
- 279
- 228
- 303
Sanırım kızım olucak göğüslerimin rengi açılıyor ilkinde koyulaşmıştı ..
Kızlar kanamam çok değil iki-üç saatte tam kırmızılaşmadan 3-5 damla geliyor. Yalnız şu anda sağ kasığımada ağrı girdi orta şiddette. Hatta makata doğru baskılıyor ağrı. Tecrübeleriniz varsa bana benzer beni aydınlatırmısınız
Böyle bir şey mi varmış? =))
Yalnız ben de kontrol ettim, koyulaşmış, bakalım her şey yolunda giderse ancak birkaç ay sonra bu teorinin gerçekliğini test edebileceğiz =)
Kızlar kanamam çok değil iki-üç saatte tam kırmızılaşmadan 3-5 damla geliyor. Yalnız şu anda sağ kasığımada ağrı girdi orta şiddette. Hatta makata doğru baskılıyor ağrı. Tecrübeleriniz varsa bana benzer beni aydınlatırmısınız
Evet bende inanmamıştım ama ilk gebelikte doğru çıktı , ilkinde koyulaştı çok erkekti cinsiyeti bakalım bu ne olucak :)
Ben hiç dikkat etmedim ilklerde... 3. olacak benim... Ama içime kız doğuyor bakalım hayırlısı...
anım herşey bence oldukça düzgün gidiypr. Bende 5 de gittim kese 4 mm yakın çıktı vajinal bakıldı ve cihaza göre 4+6 çıktım. Yani biraz geç döllenmiş. Canını sıkma. 10 gün git tekrar canım. Aks bir durum olsaydı dr söylerdi. Ve bu dönem ihityacın olan tek şey stres. Geçen baktırdım kese 12 mm olmuş 6 olmam gerekirden 5+6 çıktım .içinde zorda olsa bebeği gördük. Daha küçüktü çünkü: herkesin ki bir olmuyor cnm. Kimi 4 haftalıkken görüyor kimi 8 haftada. Canını sıkacak bir durum yok cnmSevgili Arkadaşlar,
Bir haftadır sessiz bir takipteyim. İnşallah sağ salim hayırlısıyla anne olmak kısmet olur hepimize.
Benim kafam çok karışık, 14 Ocak son adet tarihimdi. 11 Şubat ise beklenen adet tarihim. 15 Şubat Pazartesi günü kan testi yaptırdım, bhcg değeri 236 çıktı.
Perşembe günü doktora gittim, ultrasonda bir şey görünmedi, doktorum görmek icin erken olabilir dedi.
Cuma ise gebelik haberimi paylaştığımız bir arkadaşımız vajinal ultrasonografi yaptı. Aynı gün bhcg değerim 1716 çıktı. Keseyi gördü, 4mm imiş. Burada yazılanları okuyunca kese olması gerekenden küçük gibi geldi ve içinde embriyo yok henüz.
Acaba 5+1'de bu kadar küçük kese çap değeriyle haftaya güzel haberler alabilecek miyim?
Her gün doktora gidip kan tahlili yaptırasım var, strese de girmemeye çalışıyorum ama, nafile :)
Bana bir akıl verin kızlar. Benim durumumda olan var mı hala? Yarın tekrar kan testi yaptırsam mı? Doktora tekrar ne zaman gitsem, hemen bu hafta mı yoksa bir hafta daha beklemeli miyim?
Sevgiler,
Canım benim son adetim 5 ocak bende hemde vajinal baktığı halde birşey görmedi ve bana bu tür cümleler kurmadı sana neden kurdu ki anlamadım. Daha kÜçük değil mi? Sonuçta 5 haftalıksın daha. Bence başka dr git. Ya da biraz bekle...Güzel dileklerin için teşekkürederim canım ama kendi doktorum da ayni şeyleri söyleyecek çok yıprandım gittim kan testi verdim sonuç 18303 çıktı En son geçen hafta cuma 1064du değerim iyi çıktı ama kese bozulmuş ultrason resmini gönderiyorum baksana şekli yuvarlak değil
Kızlar bebeğiniz kesenin sağında mı solunda mı? Solda olunca erkek sağda olunca kız oluyormuş. Oğlumun kağıtlarına baktım solda duruyomuş. Şimdiki sağda duruyor. Hadi hayırlısı:)
Va
jinal baktığında tam tersi oluyormuş benim vajinal kesenin solundaydı yani normal de sAğda. Benim kide ozmn kız:). Oğlumun ki yanımd değilmkağıtları olsaydı Bakacaktım
Şimdi baktım oğlumunkine tam ortada canım:) aman allahım aklıma kötü kötü şeyler geldi:)) ben de şunu duymuştum kese yuvarlak ise kız fasülye gibiyse erkek. Ayrıca yumurtlama gününden sonra dçllendi ise kız hemen döllendiyse erkek. 3. Eğer enfeksiyonun varsa kız olurmuş. Bunu hamile kalmamı sağlayan kadın doğumcu dedi. Sen zaten böyle hamile kalırsan kızın olur. Nrden dedim. Enfeksiyonunolanın kızı oluypr dedi:))
Kızlar ev işini napıyosunuz ya?
Gittim canım moralim okadar bozuk ki anlatamam ruh gibiyim kaç saattir, doktor kese sağlıklı değil embriyo da yok dedi dünya başıma yıkıldı geçen hafta kendi doktorum hersey çok normal uyumlu dediği için kendimi hep iyiye hazırlamıştım bu sefer olur sandım ama yine olmadı
Güzel dileklerin için teşekkürederim canım ama kendi doktorum da ayni şeyleri söyleyecek çok yıprandım gittim kan testi verdim sonuç 18303 çıktı En son geçen hafta cuma 1064du değerim iyi çıktı ama kese bozulmuş ultrason resmini gönderiyorum baksana şekli yuvarlak değil
Keşke dediğin gibi olsa ultrason resmimi gördün mü atmıştım kese hem düzensiz hemde içinde gölge gibi bişey var o ne olabilir acaba doktor sağlıksız kese düzelmez içinde embriyo yok
Can
anım herşey bence oldukça düzgün gidiypr. Bende 5 de gittim kese 4 mm yakın çıktı vajinal bakıldı ve cihaza göre 4+6 çıktım. Yani biraz geç döllenmiş. Canını sıkma. 10 gün git tekrar canım. Aks bir durum olsaydı dr söylerdi. Ve bu dönem ihityacın olan tek şey stres. Geçen baktırdım kese 12 mm olmuş 6 olmam gerekirden 5+6 çıktım .içinde zorda olsa bebeği gördük. Daha küçüktü çünkü: herkesin ki bir olmuyor cnm. Kimi 4 haftalıkken görüyor kimi 8 haftada. Canını sıkacak bir durum yok cnm
7+4 canım senin de gözün aydın olsun doktorum 7. Haftada gelmemi söylemiştigözün aydin canım kaç haftalik bebegin bende ne zaman gitsem diye düşünüyorum da kalp atmi için ?
Valla benim için hiç farketmiyir kız erkek kalp atışını duyayım:)) bir pipiye daha razıyım
Merhaba canim ben ilk olarak kasik ve goğus ağrisi yasadim birde akintim cokdukızlar gebelikte ilk olarak hangi belirtileri yaşadınız
Tatlım nasıl oldun şimdi... İmkanın varsa bir acile gidip bebeği görseydin... Kanamanın her türlüsü kontrol ister diye biliyorum... İnşallah sorun yoktur...
Progestan dr vermedı ama kendı kendıme alıp ıcsemmı dedım bırde doktor yurt dısına gıtmıs suanda ulasmaıyorum belkıde gerek yok dıcek ama ne zararı olabılır kı dıye dusunuyorum .Çok sevindim inan ben de benzer bir sıkıntı yaşadığım için sözlerin yüreğime su serpti.
Muayene ücreti biraz yüksekmiş ama bence gittiğine değmiştir.
Progestanı ben de her gün kullanıyorum dr.önlem olarak verdi hem clexane hem de coraspirin kullandığım için kanama riskine karşın 200mg
Banada 29 subatta gel dedı canım ınsallah guzel sonuclanır, benım suanda takvım adete gore ama ben senınleyım galıba dımı?Gozun aydin canim kalp atisi icin ne zaman gideceksin ? Ben hayla gitmedim doktora 27 si gidicem insallah kalp atisinida duyarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?