Yaaa canim ne kadarda pahaliymis doktorun ben azeriyim burda cok ucuz ben 27 ultrasyona gidicem sadece 50 lira doktorumda 20 lira allah yardimciniz olsunGünaydın kızlar
Sabah kahvaltımı yedim geldim
Ezine peynir, salata , domates , tam buğday ekmeği ve 1 yumurta.
Şuanda özel sigortamı kontrol ediyordum , hafta sonu gittiğim doktorun muaynesi 1600 tl demiştim yani biz oraya gittiğimizde öğrendik ancak biz hastanenin sigorta şirketinden özel sigortamız var belki indirim olur ona göre almışlardır ücret diye düşündüm neyse baktım şimdi tam 1333 tl çekmişler muayneden . Yüreğime indi ne kadar pahalı ya doktor cok ıyıde ona ulasmak oyle zorkı. sımdı hastaneyı arıcam umarım tam 1 ay kontrol suresı vardırda 1 ay boyunca 1333 ıcın her hafta dr gıderımde ıcımde kalmaz barı ne dıyım
Buarada bende geç döllenmeyim 5+4 dedi doktor ama 10 gün sonra geldiğinde bakalım dedi tekrar hafta hesabı bakalım ne olacak
Zaten sureklı gıdemem ona can mı dayanır canım . Ama olan oldu pısman degılım belkıde baska doktor gebelıgı sonlandıracaktı ben ısrarla reglıye 1 hafta kala korunmasız ılıskı oldugunu soyluyordum doktorlar sallamıyordu bende dıs gebelık oldum dıye bu doktora gıttım en azından ıyı bı dr tanısını koysunda bosuna ıslem gormuyeyım dıye dusundum . Meger gec dollenmeymıs 1 subatta reglı olcam sanıyordum ama doktor degıl dıyor sen zaten 25 ocakta yumurtlamıssın dıyor . Bakalım hayırlısıyla ınsallah devamıda gelsınYaaa canim ne kadarda pahaliymis doktorun ben azeriyim burda cok ucuz ben 27 ultrasyona gidicem sadece 50 lira doktorumda 20 lira allah yardimciniz olsun
Zaten sureklı gıdemem ona can mı dayanır canım . Ama olan oldu pısman degılım belkıde baska doktor gebelıgı sonlandıracaktı ben ısrarla reglıye 1 hafta kala korunmasız ılıskı oldugunu soyluyordum doktorlar sallamıyordu bende dıs gebelık oldum dıye bu doktora gıttım en azından ıyı bı dr tanısını koysunda bosuna ıslem gormuyeyım dıye dusundum . Meger gec dollenmeymıs 1 subatta reglı olcam sanıyordum ama doktor degıl dıyor sen zaten 25 ocakta yumurtlamıssın dıyor . Bakalım hayırlısıyla ınsallah devamıda gelsın
Benim adetim geçene kadar hiç belirtim olmadı canım adet olmam gereken gün yolculuk yapmıştım eve giderken ıslaklık hissettim adet oldum sandım ama beyaz akıntıymış :) hatta o kadar ihtimal vermedim ki memlekete gitmiştim bulaşık yıkıyordum kızkardeşim bırak ben yıkarım belki hamilesindir dedi hayır imkansız dedim inanmadı karnımı yumrukladımkızlar gebelikte ilk olarak hangi belirtileri yaşadınız
HahahahaahahahBenim adetim geçene kadar hiç belirtim olmadı canım adet olmam gereken gün yolculuk yapmıştım eve giderken ıslaklık hissettim adet oldum sandım ama beyaz akıntıymış :) hatta o kadar ihtimal vermedim ki memlekete gitmiştim bulaşık yıkıyordum kızkardeşim bırak ben yıkarım belki hamilesindir dedi hayır imkansız dedim inanmadı karnımı yumrukladımAl bak yok işte dedim :) meğerse bebeğimi dövmüşüm haberim yok
: "]Kızlar, belki biliyorsunuzdur da paylaşmadan edemedim. Bir haftadır deli bir şişkinlik/kabızlık sorunum vardı, karnım davul gibi oldu vallahi. Ara öğünlerimin birinde yulaf ezmesi yemeyi akıl ettim sütle, nasıl iyi geldi nasıl anlatamam =)
Yulafta hem folik asit vs içeriğinden dolayı bebeğe yararlı hem de günlük lif ihtiyacımızın önemli kısmını karşılar.
İki kilogram zayıfladım, kuş gibi hafifledim diyebilirim.
Acil tavsiye ederim =)
P pinas
hemen deneyeceğim canım çok fena durumdayım 4-5 gün olmuştur çıkmayalı
Çok teşekkür ederim.hayirli olsun insallah haftaya duyarsin kalp atislarini :)
Geçmiş olsun canım... Görünmeyebilir evet... O aklıma gelmedi benim... Telefonla danış istersen doktora ulaşırsın inşallah...Canım sabaha kadar bişi gelmemiş.Dün acilde iğne yapmışlardı tutturucu. öyle peçeteye bulaşıyor. Gidicem bugünde dr bulamadım. ulaşmaya çalışıyorum. Ağrı kalmadı. belkide tutunma sancısıydı. öyle umud ediyorum. Geçen perşembe kese bile göremedim benDeğerim 1200 lerdeydi. Gitsem görürmüyüm acaba
Progestan dr vermedı ama kendı kendıme alıp ıcsemmı dedım bırde doktor yurt dısına gıtmıs suanda ulasmaıyorum belkıde gerek yok dıcek ama ne zararı olabılır kı dıye dusunuyorum .
Banada 29 subatta gel dedı canım ınsallah guzel sonuclanır, benım suanda takvım adete gore ama ben senınleyım galıba dımı?
Benımde progesteron hormonum dusuk ama dr ben onlara takılmıyorum onlar belırleyıcı bırseyler degıl dedı agrım pek yok dıyebılırım arada oluyor adet olcakmısım gıbıGeçmiş olsun canım... Görünmeyebilir evet... O aklıma gelmedi benim... Telefonla danış istersen doktora ulaşırsın inşallah...
Bana verdi doktor.. İçmek fayda etmez dedi vajenden uygulayacaksın dedi... Ağrın sızın yoksa gerek yoktur... Benim çok şiddettli ağrılarım vardı ondan verdi dr...
korkma cnm bisi olmaz suanda bulantilarimiz oldugu icin icimiz ne aliyosa onu yicez ben oglumda hicbir sey yiyemiyodum bile 3 ay oyle gecti sukur hicbir sorunumuz olmadi yavrumdakızlar ben ne yiyeceğimi şaşırdım. süt yumurta yoğurt kuru yemiş tatlı yiyemiyorum. dün aklıma geldi kurufasulye haşladım iş çıkışı onu yemeyi düşünüyorum. sabah küçük bir tost yedim. dün akşam yemedim. yeşil elma yiyorum midem bulanınca. acıkınca beyaz leblebi. bebek kötü etkilenmiyordur değil mi
korkma cnm bisi olmaz suanda bulantilarimiz oldugu icin icimiz ne aliyosa onu yicez ben oglumda hicbir sey yiyemiyodum bile 3 ay oyle gecti sukur hicbir sorunumuz olmadi yavrumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?