- 3 Haziran 2015
- 530
- 396
- 23
merhaba canım bende bu hcg den bısey anlamadım sende benım gıbı gıtmedın sanırım doktora
aslında tam tersı cok sabırsız, hep olumsuz dusunen bırıyım canımSen yine sabirlisin canim ben idrarda öğrenir öğrenmez takvim yaptim hic bi günü kacirmamak icindoğru saglikli olsunlarda herseye katlaniriz napalim artik
Canim hic korkma 9 ayda kussan bebis senin depolarindan alacagini aliyor.Annem 9 ay bulanti yasamis ve sogandan baska bir sey yiyemezdim diyor,ben 4.5 kilo dogmusumBen gecen sene 80le hamile kalip 108le dogum yaptim,simdi 77 ile hamile kaldim.Kilolar gidiyo dogumdan sonra :)
ya bı ben kaldım desene bende esıme uyup gıtsem mı cumartesı doktora saatler gecmıyo :) evet canım ıkı katına cıkması gerekıyomus ee senınde cıkmıs sonra tekrar ıkıye katlamıs 510 olmus :) bbenım pazar 314 salı 935 oldu ama kendı kendımıze bakmaktan baska bısey yapmadık :) bende cok korkuyorum ya bebegım olmazsa vs vs korkuyla yasıyorumYok canım ikisinde de gittim doktora ilkinde %100 gebelik var ama değerin artması lazım tekrarla bi kaç gün sonra dedi cuma günü salı günü tekrarladım 510 çıktı doktor güzel yükselmiş haftaya da kese görünür dedi ama burda okuduğum kadariyla bazilarinin 2 günde 4 katı falan artan var fazlasıyla acaba yavaş mi ilerliyor diye korkuyorum
MasaAllah :)Ayy kızlar şimdi kalp sesini duymaktan geliyoruz . Allah ım Nasıl büyük bi mucize , minicik ama gümbür gümbür ses geliyor kalbinden
Kac uzaklas o doktordan canim sacmalamis,ben 7+2de duydum.Onceki gebeligimde de 7. haftada duydum.Kizlar bu gun doktora gitdim ultrason kağitlarina bakti bebeyin kalbinin duyulmasi gerekirmis bir suru olumsuz laf etdi canimi sikti artik o doktora gitmem 5 +5 gunluk bebeyin kalbi nasil atsin ya insallah 10 gun sonra baska doktora gidice hic sevmedim doktorumu
İki katindan fazla artmis canim masaAllah niye endiseleniyorsun ? Cuma 94 sali 500 arada 4 gun var.İki gunde bir iki kati artmali,pazar 200 oldu desek sali en az 400 olmaliydi senin guzel artmis masaAllah,endiselenme :)Kızlar Merhaba burda okuduğum. Kadarıyla beta hcg değerleri baya yüksek geldi bana benim geçen hafta cuma günü adet günümdu evde test yaptım hemen çift çizgi çıktı sonra kan vermeye gittim 94.96 çıktı salı günü tekrar kan verdim 510 çıktı burda çoğunluk daha çok yükselmiş geldi bana inşallah bi sıkıntı yoktur çok korkuyorum değer düşük artmıcak diye bugün de adetim gecikeli 1hafta oldu
ya bı ben kaldım desene bende esıme uyup gıtsem mı cumartesı doktora saatler gecmıyo :) evet canım ıkı katına cıkması gerekıyomus ee senınde cıkmıs sonra tekrar ıkıye katlamıs 510 olmus :) bbenım pazar 314 salı 935 oldu ama kendı kendımıze bakmaktan baska bısey yapmadık :) bende cok korkuyorum ya bebegım olmazsa vs vs korkuyla yasıyorum
@Careler çaresi benim reglden bir gün donra 188sonra 2 gün aralıklarla 500 ve 1180 oldu sonra haftasina da kese gördük
ınsallah saglıkla kucagımza almakta nasıp olur. olmuyor canım bende engel olamıyorumİşte benimki az geldi bana bi kimyasal gebeligim oldu ondan çok korkuyorum galiba engel olamıyorum malesef inşallah bebislerimize bişey olmaz
ınsallah saglıkla kucagımza almakta nasıp olur. olmuyor canım bende engel olamıyorum
Beta Hcg degeri yaklasik 1500 oldugunda kese görülürHcg tam kaç ken karında kese göründü sizin
Can'ım bizim 6+4 müş , vajinal muayene ile duyduk elh , ama haftaya tekrar muayeneye istedi haftaya daha net olur , emin olalım dediği .... Şnlallah cnm hepimizin muradı hayırlısıyla ve sağlıkla nasip olsunHadi gozun aydin darisi bizim gibi bekleyenlere kac haftalik hamilesin ben dun gitdim 5+5 dedi doktor ama klap atislarini duyamadik insallah birdaha gitdiyimde duyarim
ÇooookkkkkkCanim karnindan mi duydunuz?
Cok mutlusun di mi allah daim etsin canim
Canım aynen benimde 6+0 da vajinadan duyduk.Çooookkkkkk
Yok cnm vajinal baktı , zaten 11. Haftaya kadar gsliba Oray'ı tam hatırlamıyorum heyecandan o zmna kadar vajinal bakıyorlarmış ....
Beta Hcg degeri yaklasik 1500 oldugunda kese görülür
Soyle canim esinle bir nebze rahatliyor insanMalesef ve ben daha eşime söylemedim 1hafta oldu ben öğreneli korkumdan ona bile söylemedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?