2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
merhaba canım bende bu hcg den bısey anlamadım sende benım gıbı gıtmedın sanırım doktora

Yok canım ikisinde de gittim doktora ilkinde %100 gebelik var ama değerin artması lazım tekrarla bi kaç gün sonra dedi cuma günü salı günü tekrarladım 510 çıktı doktor güzel yükselmiş haftaya da kese görünür dedi ama burda okuduğum kadariyla bazilarinin 2 günde 4 katı falan artan var fazlasıyla acaba yavaş mi ilerliyor diye korkuyorum

Sen yine sabirlisin canim ben idrarda öğrenir öğrenmez takvim yaptim hic bi günü kacirmamak icin doğru saglikli olsunlarda herseye katlaniriz napalim artik
aslında tam tersı cok sabırsız, hep olumsuz dusunen bırıyım canım ama tam haftasnı bılemedıgımden yapmıyorum :) aılene falan soyledın mı ? benıum sadece kk dan tanıdıgım arkadslarım bılıyo :)

Bende evlilikten bu yana 20 kilo alip simdi 80 kilo ile hamile kaldim. Henuz cok erken biliyorum ama sizin normal mi sezeryan mi oldu dogum. Bu kilolarimla dogumdan biraz korkuyorum da.

ya bı ben kaldım desene bende esıme uyup gıtsem mı cumartesı doktora saatler gecmıyo :) evet canım ıkı katına cıkması gerekıyomus ee senınde cıkmıs sonra tekrar ıkıye katlamıs 510 olmus :) bbenım pazar 314 salı 935 oldu ama kendı kendımıze bakmaktan baska bısey yapmadık :) bende cok korkuyorum ya bebegım olmazsa vs vs korkuyla yasıyorum

@Careler çaresi benim reglden bir gün donra 188sonra 2 gün aralıklarla 500 ve 1180 oldu sonra haftasina da kese gördük

Ayy kızlar şimdi kalp sesini duymaktan geliyoruz . Allah ım Nasıl büyük bi mucize , minicik ama gümbür gümbür ses geliyor kalbinden
MasaAllah :)
Kac uzaklas o doktordan canim sacmalamis,ben 7+2de duydum.Onceki gebeligimde de 7. haftada duydum.
İki katindan fazla artmis canim masaAllah niye endiseleniyorsun ? Cuma 94 sali 500 arada 4 gun var.İki gunde bir iki kati artmali,pazar 200 oldu desek sali en az 400 olmaliydi senin guzel artmis masaAllah,endiselenme :)

ruziyye rahat ol. Benim kese göründü içinde yolk var 5+6 II doktor aaa kalp atini yok embriyo yok, hemen acile git dedi :) ben ise tecrübeden dolayi mutlu mutlu birazda içimden doktorla dalga geçerek ciktim oradan. Bir hafta sonra gittiğimde minik gunuyle uyumlu ve kalp atini oluşmuştu. Yarin da kontrolün var artik bu ay son. Buvarada gittiğim devlette bir doktordu. Kendi doktoruna da yarin gideceğim.

İşte benimki az geldi bana bi kimyasal gebeligim oldu ondan çok korkuyorum galiba engel olamıyorum malesef inşallah bebislerimize bişey olmaz

Kizlarrr bebislerin ikisininde kalp atislarini duyduk ve gorduk cok sukur bin sukur ya...o kadar guzel bir duyguydu ki bakmaya dinlemeye doyamadim...rabbim hepimziin bebislerini bagislasinn...hepimize saglikla sihhatle kucagimiza aldigimiz gunleri yasatsin

Hadi gozun aydin darisi bizim gibi bekleyenlere kac haftalik hamilesin ben dun gitdim 5+5 dedi doktor ama klap atislarini duyamadik insallah birdaha gitdiyimde duyarim
Can'ım bizim 6+4 müş , vajinal muayene ile duyduk elh , ama haftaya tekrar muayeneye istedi haftaya daha net olur , emin olalım dediği .... Şnlallah cnm hepimizin muradı hayırlısıyla ve sağlıkla nasip olsun

Canim karnindan mi duydunuz?

Cok mutlusun di mi allah daim etsin canim
Çooookkkkkk
Yok cnm vajinal baktı , zaten 11. Haftaya kadar gsliba Oray'ı tam hatırlamıyorum heyecandan o zmna kadar vajinal bakıyorlarmış ....

Çooookkkkkk
Yok cnm vajinal baktı , zaten 11. Haftaya kadar gsliba Oray'ı tam hatırlamıyorum heyecandan o zmna kadar vajinal bakıyorlarmış ....
Canım aynen benimde 6+0 da vajinadan duyduk.
Allah insallah mutlulugumuzu daim eder

Kızlar iyi akşamlar bugün çokkkkkkkk yoruldum mide bulantısı baş dönmesi yokluyor iyice ve galiba grip oluyorum nasıl gidiyor sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…