2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Bende hamile göbeği kaldı 3 ay önce doğum yapınca malum ama düzenli beslenir ve yürüyüş yaparsam kilo veririm diye düşünüyorum 175 boyum aslında normal çıkıyorum ama ben rahatsız oluyorum

ne guzel canım bızımde bır tanıdık hamılelık boyunca adet gordum normalde duzensızken hamılelıkte duzenlı olmus :) esım bu cumartesı gıdelım dıyo ama emın olamadım[/QUOTE]
git bencede canım için rahat eder.ben kanda çıkınca acaba dış gebelik olabilir mi falan diye düşündüm zaten doktor keseyi görünce 2 hafta sonra gel der en fazla insan kese görünce bole rahatliyo

Bende hamile göbeği kaldı 3 ay önce doğum yapınca malum ama düzenli beslenir ve yürüyüş yaparsam kilo veririm diye düşünüyorum 175 boyum aslında normal çıkıyorum ama ben rahatsız oluyorum
verirsin canım zaten çıkacak gobusler sağ salim alalım kucağımıza sonra Ne yapar ne eder veririz inşallah

Kesin diyosun kız ınankı ıster kız ıster erkek olsun yeterkı saglıkla olsun ama ınsallah doldurur da tahmının tutar hadı bakalım
Insallah tutar dedigin gibi saglikli olsunlarda hayurli evlat olsunlarda biz ikisini de seweriz

Hmmm Sağol canım anladım inşallah o değere yükselir de görürüm gittigimde
Biz 5+0 da keseyi gördük ama dr erken döllenme oldugunu soyledi beta hcg yaklasik 6000 oldugundada yolk kesesi goruluyor gönlünü ferah tut hayrlisi ile keseyide bebegide görürsün inşallah

Çok geçmiş olsun cnm sabır Rabbim Her şeyin hayırlısıni versin dua et belki böylesi daha hayırlı dır 5.6 aylıkken dogumda veya sonra kaybermek daha acı olurdu öyle düşün benim arkadaşım iğneler felan bebek gelişti 7 aylikken doğdu kuves felan evde 2 ay bigun ansızın nefeste sorun 10 gun yoğun bakım allah rahmet eylesin arkadaş kahroldu 6.8 ay sonra birdaha gebe kaldı 1oglu oldu simdi gene gebe ağla içine atma acıni yaşa ama sonra kendine dikkat et ve yeni yarınlara kapini ac canım

H hollydr Can'ım şimdi sana hiçbir tavsiye öneri üzüntünü azaltmaya yetmez moralin düzelmez Can'ın yanar yukarı da arkadaşın da dediği gibi hayırlısı buymuş diyip tevekkül et inan ben 28 hafta iken kaybettim makattan geldi yüzü gözü elleri saçları aklımdan çıkmıyor gülerek girdiğim hastaneden ellerim karnım bomboş yıkılarak çıktım böylesi daha büyük acı şuan yazarken bile aklıma geldi gözlerim doldu eşyalarını sakladım hepsi güzelce duruyor bohça şeklinde , Rabbim inşallah en iyisi en güzelini en hayırlı Zaman'da tekrardan nasip eder

Merhaba kızlar. Karnıma çok şiddetli ağrılar giriyor. Baştan beri karın ağrım oluyor ama gaz sancısı, ishal ağrısı gibi olurdu. Bugün sanki bıcak saplanmış gibi ağrılarım oldu. Yerimden kımıldayamadım. Napsam bir doktora mı görünsem? Korkmaya başladım.

Canım dün gece öyle ağrılarım oldu ki anlatamam kasıklarıma karnıma kramplar girdi. Göbek deliğime dokunamadım çok canım acıdı. Bugün doktora gittim bebek yerleştiği için, rahim büyüdüğü için oluyormuş. Birde benim adet dönemime denk geliyormuş bugünler o sebepten böyle ağrı çekiyormuşum halada devam ediyor. Hiç stres yapma bu aylarda ağrı olması çok normal dedi doktor.

Karın ağrısına alışıktım ama bu türlü şiddetli olanı korkuttu açıkçası. Neyseki senin doktorun normal demiş, inşallah geçer gider şu kritik haftalar. İnsan herşeyden nem kapıyor. Çok sağol canım içimi rahatlattın.

Ah sen birde bana sor canım bu ağrının sebebini araştırmaktan bi hâl oldum. Neyse ki bugüne randevum vardı doktor bu haftalarda ağrının olabileceğini söyledi miniklere rahat bir ortam hazırlanıyormuş şuan bile sağa dönsem solum ağrıyor, sola dönsem sağım. Uyuyamıyorum ama bebişler rahat olsun biz idare ederiz bu ağrılarla Allah kötü bir şey göstermesin

Biz 5+0 da keseyi gördük ama dr erken döllenme oldugunu soyledi beta hcg yaklasik 6000 oldugundada yolk kesesi goruluyor gönlünü ferah tut hayrlisi ile keseyide bebegide görürsün inşallah

İnşallah canım benim yumurtlama geç oldu biliyorum ovu testi yaptim bu ay adetin 17 18 gün yumurtladım sanırsam inşallah hayirlsiiyla bizde görürüz kesemizi bebeğimizi

Günaydın arkadaşlar
Dün doktora gittim malesef kalbi durmuş bebeğimin... Kürtaj olmam gerektiğini bebeğin zehirleyebileceğini söyledi... Dün sabah yattım hastaneye kürtaj yapıldı ve malesef ayırdılar bebeğimi benden çok kötüyüm şuan hiç böyle olmamıştım... Listeden beni çıkarabilirsiniz.. Sizler sağlıkla alın inş bebeklerinizi kucağınıza..

canım benim Rabbim sabır versin sana nasıl bi duygu olduğunu bilirim herşeyin hayırlısı diye dua et ve bununla Allah'ın seni sınadığını unutma . Düşüklerden sonra daha kolay hamile kalınıyor çabucak toparlanırsın inşallah çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…