- 9 Haziran 2014
- 653
- 720
- 73
Günaydın arkadaşlar
Dün doktora gittim malesef kalbi durmuş bebeğimin... Kürtaj olmam gerektiğini bebeğin zehirleyebileceğini söyledi... Dün sabah yattım hastaneye kürtaj yapıldı ve malesef ayırdılar bebeğimi benden çok kötüyüm şuan hiç böyle olmamıştım... Listeden beni çıkarabilirsiniz.. Sizler sağlıkla alın inş bebeklerinizi kucağınıza..
Çok teşekkür ederim cnm bakalım pazartesi doktora gideceğim o Zaman öğreneceğim inşallah herşey yolundadırSana da çok geçmiş olsun canım. Tekrar etmesin inşallah. Doktor geçti düşük tehliken dedi mi? Ben tekrar gitmedim haftaya randevum kalp atışı için.
Gecmıs olsun ne dıyebılırım sasırdımGünaydın arkadaşlar
Dün doktora gittim malesef kalbi durmuş bebeğimin... Kürtaj olmam gerektiğini bebeğin zehirleyebileceğini söyledi... Dün sabah yattım hastaneye kürtaj yapıldı ve malesef ayırdılar bebeğimi benden çok kötüyüm şuan hiç böyle olmamıştım... Listeden beni çıkarabilirsiniz.. Sizler sağlıkla alın inş bebeklerinizi kucağınıza..
Guzel anneler nasilsiniz benm hala hic bulantim yok insan herkesten duyunca bulanti olsun istiyo
Günaydın elhamdulillah siz? Benim de bulantı yok ama yanma varGuzel anneler nasilsiniz benm hala hic bulantim yok insan herkesten duyunca bulanti olsun istiyo
ben napayımmmmmm benn bugün 6+5 haftalığız ne bulantı ne kusma yok kasık ağrısıda 4 gndür hiç yok sadece göğüs ağrısı var içim içimi yiyorum bebeğim sağlıklı mı acaba kalp atışları başladı mı acaba diye bir an önce salı gününü iple çekiyorum ;(Guzel anneler nasilsiniz benm hala hic bulantim yok insan herkesten duyunca bulanti olsun istiyo
Bugün bulantim biraz az ve çok mutluyum daha kusmaya getmedim inşallah bugünden sonra geçer dayanacak gücüm kalmadıGünaydın elhamdulillah siz? Benim de bulantı yok ama yanma var
Amin amin inşallahŞu mübarek gün hürmetine rabbim evlatlarımız korusun inşallah sağ salim kucağımıza alalım
aslında tam tersı cok sabırsız, hep olumsuz dusunen bırıyım canımama tam haftasnı bılemedıgımden yapmıyorum :) aılene falan soyledın mı ? benıum sadece kk dan tanıdıgım arkadslarım bılıyo :)
Şu mübarek gün hürmetine rabbim evlatlarımız korusun inşallah sağ salim kucağımıza alalım
Aminnnnn ins. Cuma günününyüzü suyu hürmetine Rabbim korusun bebeklerimizi ins.Şu mübarek gün hürmetine rabbim evlatlarımız korusun inşallah sağ salim kucağımıza alalım
çok üzüldüm güzelim. Ama allah en iyisini bilir ve hayır aramak lazım , en kısa sürede kendini toparlayınca inşallah bir bebek sana gelir.Günaydın arkadaşlar
canım çok üzüldüm Allahım sabırlar versin tez zamanda iyileşirsin inş. dualarım seninle.Günaydın arkadaşlar
aynı seyler bende de oluyo. doktora gıttım. calısıyorsan yorgunluktan oluyodur. aksamaları gelnce bol bol dinlen dedi. bide progestan basladıı. daha kullanmaya baslamadım. korktum yan etkilerinden. normal diyenler de var bu agrılar için. bende bebegıme bırsey olcak dıye cok korukuyorumMerhaba kızlar. Karnıma çok şiddetli ağrılar giriyor. Baştan beri karın ağrım oluyor ama gaz sancısı, ishal ağrısı gibi olurdu. Bugün sanki bıcak saplanmış gibi ağrılarım oldu. Yerimden kımıldayamadım. Napsam bir doktora mı görünsem? Korkmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?