2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
cokta faydali degil ultrason bebek icin olabildigince az girmek gerekiyomus benim doktorum oglumdada bundada kalp atis sesini 3 aylik olana kadar dinletmedi gosterdi ultrasondan sadece bebege o ses zarar veriyo dedi doktorum
İlk gebelik tam bi tecrübe dönemi galiba gerçi sürekli yeni birşeyler çıkıyor 8 haftalık olana kadar gitmezdim bilsem

Canimm maşallah subhanallah rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin karindan mi bu görüntü? Bursada doktorun kim? Ben Ziya çetin e gidiyorum çok memnunum sanada önerebilirim. Senin doktorun kim?
evet cnm karindan ben ozlem caylana gidiyorum memnunum cnm doktorumdan 2.bebegimide onda dogurucam allahin izniyle

Igneyi gun asiri mi oluyorsun canim
canım benim kanamam yok 3 güne bir o yüzden

Canım turşu tuzlu olduğu için yasak

Öyle mi ben iğnesi olduğunu bilmiyordum
var canım doktoruna bir Danış

cok sevindim canım

geçmiş olsun canım allah daha büyük acı göstermesin

canım çok üzüldüm inşallah bir sonraki yolunda gider

valla bu hafta raporluydum bulantılardan haftaya nasıl gidicem okula hiç bilmiyorum çok halsizim okullar tatil olsun artık

Kızlar galiba ben insüline başlıcam çok moralim bozuk hamileliğin tadını çıkartamıyorum bu yüzden
üzülme tatlım hamileliğin sonuna kadar bile kullansan bebişin sağlıkla doğunca senin şekerde geçer

Geçmiş olsun tatlım umarım herşey yoluna girer ama hiç yorma kendini yat
Canım doktoruna sormadan bırakma bence

Allahım! Cok mutlusundur.allah daimetsin.
Nolur bulantınızın olmamasını kafaya takmayın.birsey yiyemiyorum işe gidip çalışamıyorum .
Alkah kolaylık versin hepimize
Aaa canım seninle 1 gün var aramızda :))) Çok mutluyum. Şükürler olsun. Zor hamile kaldım. Biraz bekletti :)))Ama Rabbime şükürler olsun nasip etti.
Sende gördün mü kuzunu?
Takmiyorum çok fazla. Sadece acikinca midem kazanıyor ufaktan.

Bende bugün öğrendim hamile olduğumu hala inanamıyorum Sizin gebelik haftanızı yazan aşağıdaki yazıları nasıl yaptınız aradım ama bulamadım

Kızlar merhaba.2 gündür su gibi akıntım oluyor iç çamaşırımı değişmek zorunda kalıyorum.renksiz ve kokusuz.noröal mi avanstılar endişelenmeli miyim?

Canim bende de ayni durum var ama arastirdigim kadari ile normalmis hamilelikte.
hmm anladım Can'ım.artan progesterona bağlı heralde o Zaman kötü Bi durum yoksa.ya offf şu 3 ayı Bi bitirsek rahatlatacaz.riskli bu aylar o yüzden imtina gösteriyorum her şekilde

hmm anladım Can'ım.artan progesterona bağlı heralde o Zaman kötü Bi durum yoksa.ya offf şu 3 ayı Bi bitirsek rahatlatacaz.riskli bu aylar o yüzden imtina gösteriyorum her şekilde
Ya hakikaten 3 ayi birtirsek sagsaglim.keske onunlada bitse korkular endiseler bebek dogana kadar bitmiyor ki..senin de ilk hamileligin mi?

Ya hakikaten 3 ayi birtirsek sagsaglim.keske onunlada bitse korkular endiseler bebek dogana kadar bitmiyor ki..senin de ilk hamileligin mi?
İlk Can'ım.2,5 sene bekletti.2 başarısız tüp bebek denemesi.sonra hiç beklemediğim vazgeçtiğim ayda meğer hamileymişim.zamanı varmış demek canım.ilk ve çok heyecanlıyım.allahım hepimizinkini sonuna kadar götürmeyi nasip etsin inşallah.senin ilk mi?

Insallah bu beklentilerinin sonuncu sag saglim bebigini kucagina alirsin insallah guzel sorunsuz bir hamilelik diliyorum..Rabbim yardimcin olsun..evet canim benimde ilk bebegim 2.ci deneme ayimizda oldu cok şükür..daha minicik ama en guzel duygulari yasatiyor bana bebegim cok heyecanli :)

Arkadaslar artik bunalima girdim 10 gundur raporluyum midem cok bulaniyor yedigim cikiyor kizimda da boyleydim artik aynaya bakacak takatim kalmadi cok kotuyum emedur hic fayda etmedi. Dr serum takariz demisti.Haftaya kadar kotu olursam zaten 7+2 yiz dayanamiyorum siz den bir care bulan oldu mu bulantilara bildiginiz birsey var mi cok caresizim

[QUOTEöğretmenim benimde komtriljpost: 45361562, member: 95791"]Selam arkadaşlar ben de bugun okul çıkışı gidebilir muayenede eşimle beraber tekrar kalp atımini duymak rahatlattı ve duygulandırdı bizi. Maşallah tam günüydü uyumlu gidiyor hala. Bugün 8. Hafta bitti 9 dan gün alacağız artık bir ay sonrasına gideceğim artık, rutin aylık kontroller olacak folik asit dışında başka bir şey vermedi. Kan tahlillerim yaptıracağım standart şeyler zaten. Bulantıları için az ye sık ye bol su iç dedi. Sporu sordum, özellikle havuzu merak ettim. Okula zaten hava iyi oldukça yürüyorum dedim, havuzda bir şey olmaz yeterki çıkar çıkmaz duş al mayonu değiştir. Asıl klor etkiliyor vajinayi ıslak kalmasın dedi başka da bir şey yok . Bizden bu kadar.[/QUOTE]
Bemde ogretmwnim okulda zaten hep ayaktayiz.benimde bir ay sonra ikili testin var

Allah yardimcin olsun zor zencefilli bulanti hapi var bide onu dene

Canım6+0 da duydum kalp atışını. Alkah heoimizin mutlulugunu yarıda bırakmasın.
Aynen seninle aramızda hiçbirsey yok neredeysr. Ben cok kotüyüm kıvrandırıyo midem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…