Canimm maşallah subhanallah rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin karindan mi bu görüntü? Bursada doktorun kim? Ben Ziya çetin e gidiyorum çok memnunum sanada önerebilirim. Senin doktorun kim?Eki Görüntüle 1783595 buda minik bebegimin ilk resmi
İlk gebelik tam bi tecrübe dönemi galiba gerçi sürekli yeni birşeyler çıkıyor 8 haftalık olana kadar gitmezdim bilsemcokta faydali degil ultrason bebek icin olabildigince az girmek gerekiyomus benim doktorum oglumdada bundada kalp atis sesini 3 aylik olana kadar dinletmedi gosterdi ultrasondan sadece bebege o ses zarar veriyo dedi doktorum
evet cnm karindan ben ozlem caylana gidiyorum memnunum cnm doktorumdan 2.bebegimide onda dogurucam allahin izniyleCanimm maşallah subhanallah rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin karindan mi bu görüntü? Bursada doktorun kim? Ben Ziya çetin e gidiyorum çok memnunum sanada önerebilirim. Senin doktorun kim?
aynen cnm ilk bebekte öyle yapiyoruz tecrube edene kadar cocuk 100kere ultrason a giriyo hepimiz yapiyoruz o hatayiİlk gebelik tam bi tecrübe dönemi galiba gerçi sürekli yeni birşeyler çıkıyor 8 haftalık olana kadar gitmezdim bilsem
canım benim kanamam yok 3 güne bir o yüzdenIgneyi gun asiri mi oluyorsun canim
Aaa turşu yasakmıymış neden acaba ?
bak onu duymamıştım
vallahi ben 1-2 kg kesin aldım buna eminim cunku yaklasık 25 gunun 18 gununu ay gelısmıyor kese yok vah neden yok kese derken paket paket antep fıstıkları cevızlerı yedım :)
var canım doktoruna bir DanışÖyle mi ben iğnesi olduğunu bilmiyordum
cok sevindim canımKizlarrr bebislerin ikisininde kalp atislarini duyduk ve gorduk cok sukur bin sukur ya...o kadar guzel bir duyguydu ki bakmaya dinlemeye doyamadim...rabbim hepimziin bebislerini bagislasinn...hepimize saglikla sihhatle kucagimiza aldigimiz gunleri yasatsin
geçmiş olsun canım allah daha büyük acı göstermesinGünaydın arkadaşlar
Dün doktora gittim malesef kalbi durmuş bebeğimin... Kürtaj olmam gerektiğini bebeğin zehirleyebileceğini söyledi... Dün sabah yattım hastaneye kürtaj yapıldı ve malesef ayırdılar bebeğimi benden çok kötüyüm şuan hiç böyle olmamıştım... Listeden beni çıkarabilirsiniz.. Sizler sağlıkla alın inş bebeklerinizi kucağınıza..
canım çok üzüldüm inşallah bir sonraki yolunda giderArkadaşlar 2 haftadır olan kanamaların artık sına erdi.çarşamba günü bebeklerden birinin kalbinin durduğunu öğrendik, doktor bu şekilde devam edebilir hamilelik yeter ki kanama olup diğerini de dusurmesin dedi.dün sabaha karşı 4 te başlayan sancılarım 7 de kanama başlamasıyla son buldu.hemen hastaneye geldik.çok fazla kan kaybediyordum.büyük tansiyonum beşe düştü. Kan degerlerim yarıya.hemen operasyona aldılar.2 ünite kan verildi.artık bebislerim benimle değiller.neye uzulecegimi şaşırdım.4 ay süren tüp bebek sürecine mi,harcadığımız paralara mı,umutlarımin bitmesine mi bilemiyorum.hepinize sağlıklı ve güzel hamilelikleri diliyorum.herşey gönlünüze göre olur inşallah.
valla bu hafta raporluydum bulantılardan haftaya nasıl gidicem okula hiç bilmiyorum çok halsizim okullar tatil olsun artıkokulların kapanmasını iple çekiyorum canım. bizim de 23 nisan hazırlıkları başladı ben çalıştırıyorum. bulantılar halsiz bırakıyo kafam kazan gibi oluyo resmen..Yemekten sonraki rahatsızlık bende de oluyo. hayırlıısyla karne günü gelsin artık :)
üzülme tatlım hamileliğin sonuna kadar bile kullansan bebişin sağlıkla doğunca senin şekerde geçerKızlar galiba ben insüline başlıcam çok moralim bozuk hamileliğin tadını çıkartamıyorum bu yüzden
Geçmiş olsun tatlım umarım herşey yoluna girer ama hiç yorma kendini yatBütün terslikler beni mi bulur anlamadım. 7+1 im ama ultrasona göre 6+3 üm ayrıca kalp atışını göremedik bebek ve kocaman bir yolkum var. Ve kese kadar tam tepesinde koca bir kan bölgesi... Merdiven bile çıkma dedi... Vajinal baktığı halde duyamadık kalp atışını ben anlamadım bu işi yaw...
Canım doktoruna sormadan bırakma benceyarın progestan kullanamaya baslıcam. hafta sonuna getırdım kotu bırsey olursa evde olayım dıye. kullanan arkadaslara sorum şu: bunu kac gun kullanmak gerek. doktor bırsey demedi. cok kotu olursan mıktarını azalt dedı sadece. bı kullanıp bı bıraksak olurmu
Hepsi çok tatlı canım. Ben 1 sene 4 ayin üzerine hamile.kaldim. hersey çok tatlı ve güzel geliyor :)))Ay hiç gülesim yoktu sen çok yaşa Nerden gördün öyle tatlılığını minnacık fasulye :) :) :)
Aaa canım seninle 1 gün var aramızda :))) Çok mutluyum. Şükürler olsun. Zor hamile kaldım. Biraz bekletti :)))Ama Rabbime şükürler olsun nasip etti.Allahım! Cok mutlusundur.allah daimetsin.
Nolur bulantınızın olmamasını kafaya takmayın.birsey yiyemiyorum işe gidip çalışamıyorum .
Alkah kolaylık versin hepimize
Canim bende de ayni durum var ama arastirdigim kadari ile normalmis hamilelikte.Kızlar merhaba.2 gündür su gibi akıntım oluyor iç çamaşırımı değişmek zorunda kalıyorum.renksiz ve kokusuz.noröal mi avanstılar endişelenmeli miyim?
hmm anladım Can'ım.artan progesterona bağlı heralde o Zaman kötü Bi durum yoksa.ya offf şu 3 ayı Bi bitirsek rahatlatacaz.riskli bu aylar o yüzden imtina gösteriyorum her şekildeCanim bende de ayni durum var ama arastirdigim kadari ile normalmis hamilelikte.
Ya hakikaten 3 ayi birtirsek sagsaglim.keske onunlada bitse korkular endiseler bebek dogana kadar bitmiyor ki..senin de ilk hamileligin mi?hmm anladım Can'ım.artan progesterona bağlı heralde o Zaman kötü Bi durum yoksa.ya offf şu 3 ayı Bi bitirsek rahatlatacaz.riskli bu aylar o yüzden imtina gösteriyorum her şekilde
İlk Can'ım.2,5 sene bekletti.2 başarısız tüp bebek denemesi.sonra hiç beklemediğim vazgeçtiğim ayda meğer hamileymişim.zamanı varmış demek canım.ilk ve çok heyecanlıyım.allahım hepimizinkini sonuna kadar götürmeyi nasip etsin inşallah.senin ilk mi?Ya hakikaten 3 ayi birtirsek sagsaglim.keske onunlada bitse korkular endiseler bebek dogana kadar bitmiyor ki..senin de ilk hamileligin mi?
Insallah bu beklentilerinin sonuncu sag saglim bebigini kucagina alirsin insallah guzel sorunsuz bir hamilelik diliyorum..Rabbim yardimcin olsun..evet canim benimde ilk bebegim 2.ci deneme ayimizda oldu cok şükür..daha minicik ama en guzel duygulari yasatiyor bana bebegim cok heyecanli :)İlk Can'ım.2,5 sene bekletti.2 başarısız tüp bebek denemesi.sonra hiç beklemediğim vazgeçtiğim ayda meğer hamileymişim.zamanı varmış demek canım.ilk ve çok heyecanlıyım.allahım hepimizinkini sonuna kadar götürmeyi nasip etsin inşallah.senin ilk mi?
Allah yardimcin olsun zor zencefilli bulanti hapi var bide onu deneNiloya07 .!.:Arkadaslar artik bunalima girdim 10 gundur raporluyum midem cok bulaniyor yedigim cikiyor kizimda da boyleydim artik aynaya bakacak takatim kalmadi cok kotuyum emedur hic fayda etmedi. Dr serum takariz demisti.Haftaya kadar kotu olursam zaten 7+2 yiz dayanamiyorum siz den bir care bulan oldu mu bulantilara bildiginiz birsey var mi cok caresizim
Gozun aydin canim tebrik ederim gir kişisel bilgilerine orda tahmini doğum tarihini yaz duşucekBende bugün öğrendim hamile olduğumu hala inanamıyorum Sizin gebelik haftanızı yazan aşağıdaki yazıları nasıl yaptınız aradım ama bulamadım
Canım6+0 da duydum kalp atışını. Alkah heoimizin mutlulugunu yarıda bırakmasın.Aaa canım seninle 1 gün var aramızda :))) Çok mutluyum. Şükürler olsun. Zor hamile kaldım. Biraz bekletti :)))Ama Rabbime şükürler olsun nasip etti.
Sende gördün mü kuzunu?
Takmiyorum çok fazla. Sadece acikinca midem kazanıyor ufaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?