2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
zofrandan başkası işe yaramadı bende....inşallah bu gebelikte kusma olmaz. bu arada psikolojik diyenlerin bilgisinden şüphe ediyorum. ben bile bu halime okuduğum tezlerden bu seçeneğin son seçenek olduğunu öğrendim. onlarca sebebi var...
bugun muayenem vardı. kese göründü, bebek görünmedi. iki hafta sonraya gidip kalp atışını duyacağız inşallah...

Güzel haberlerini bekliyorum canım

Selam arkadaşlar ben de bugun okul çıkışı gidebilir muayenede eşimle beraber tekrar kalp atımini duymak rahatlattı ve duygulandırdı bizi. Maşallah tam günüydü uyumlu gidiyor hala. Bugün 8. Hafta bitti 9 dan gün alacağız artık bir ay sonrasına gideceğim artık, rutin aylık kontroller olacak folik asit dışında başka bir şey vermedi. Kan tahlillerim yaptıracağım standart şeyler zaten. Bulantıları için az ye sık ye bol su iç dedi. Sporu sordum, özellikle havuzu merak ettim. Okula zaten hava iyi oldukça yürüyorum dedim, havuzda bir şey olmaz yeterki çıkar çıkmaz duş al mayonu değiştir. Asıl klor etkiliyor vajinayi ıslak kalmasın dedi başka da bir şey yok . Bizden bu kadar.

cnm ben7+1 de bebegi bile tam goremedim. Bugun 8 haftalik olduk 1 haftada ben bebegimi hem kalp atisini gordum canını sıkma sabret biraz

Benim bebeğimin boyu 14.4 mm mış maşallah hepsine ya.

Kızlar bende 6+6 hamileyim. Dün kalp atışını duyduk. Çok mutluyum.
Benim hiç bulantim yok. Yalnızca göğüslerim acıyor. Arada da kasik ağrısı.
Allahım! Cok mutlusundur.allah daimetsin.
Nolur bulantınızın olmamasını kafaya takmayın.birsey yiyemiyorum işe gidip çalışamıyorum .
Alkah kolaylık versin hepimize

Amin cnm allah hepimize guzel guzel kucagimiza almayi nasip etsin A Ankaaa
Masallahh canimmm o bi kiz bencee
Buarada 7 1 bebegi gormemissiniz ben 6 4 keseyi gordum simdi 7 6 gitcem koekuyorum biras biras gec dollenme mi sizin kide ve benim yine uykudan basim fie fir donuyor

Kızlar ya bi kaç bişi okudum ultrason zararlı diye ayyy fikri olan var mı ya ingiltere ve abd de gebelik sürecinde toplam sadece 3 kez ultrason a girmek varmış

Aynen cnm oyleymis benimde geçen hafta sadece keseyi gordum bu hafta mucize gibi hem bebegimi gördü m hem kalp atisini stres yapma o yuzden rahat ol cnm
Masallahh canimmm o bi kiz bencee
Buarada 7 1 bebegi gormemissiniz ben 6 4 keseyi gordum simdi 7 6 gitcem koekuyorum biras biras gec dollenme mi sizin kide ve benim yine uykudan basim fie fir donuyor

Kızlar ya bi kaç bişi okudum ultrason zararlı diye ayyy fikri olan var mı ya ingiltere ve abd de gebelik sürecinde toplam sadece 3 kez ultrason a girmek varmış
cokta faydali degil ultrason bebek icin olabildigince az girmek gerekiyomus benim doktorum oglumdada bundada kalp atis sesini 3 aylik olana kadar dinletmedi gosterdi ultrasondan sadece bebege o ses zarar veriyo dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…