2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
osebebten 6 gumdir hastanede yatiorum bugünciktimm ... ve yaticamm bi ayy sakin ihmal etmee sakasi yokbu isinn bunu anladimm sakin hicbisey yapmaa
çook geçmiş olsun...aman kalkma yerinden..bol bol dizi izle, film izle, kitap oku...olumlu düşün.farzet ki tatildesin. Allah şifa versin

Kızlar alerjim azdı burnum tıkalı nefes alamıyorum bitki çayı yasak ilaç yasak yokmu ki bir çözümü nefes alamamaktan ölcem

Hanımlar çok teşekkürler Allah hepinizden razı olsun en hayırlısını nasip etsin ama ben lavabodan kalktım şimdi pıhtı pıhtı şryler düşmüş peçete de aynı şekilde ... Sanırkm artık dönüş yok

Kizlar şükür ben bugün ciktim hastaneden ama Dr bir ay heyet raporu verdi bana... Evde yataticam dinlenicem hicbir is yapmicam okulada gitmicem.... WC yatak yani bunada şükür
hastanede yatmak daha rahatsız edici evde yat gitsin canım hem sayılı gün değil mi geçer gider bende 13-14. Haftadan doğuma kadar yatcam sağ salim gelsinler de yatarız uykusuz geceler için enerji depolarız

Can'ım bulantılarının azalmasını bebeğin riskine bağladığını doktoruna sordun mu??bunu doktorun teyid etti mi acaba??belki de bulantılarının geçmesi normaldir artık.bebek de o anlık kalp atışı düşmüştür?merak ediyorum biraz daha Aydınlatsan??geçmiş olsun bu arada hemen umutsuz olma lütfen

İnşallah dediğin gibidir canım zaten dr içimi rahatlatsın diye gittim ne yalan söyleyeyim. Bulantım azaldı sizce normal mi dedim o da bazen evet bazen hayır dedi sonra Usgden baktı kalp atışı 111 yavaş biraz dedi yarın yine gel dedi clexane yaptı progestan yaptı bakalım yarın olsa hayrola

Ya deme oule( dokyirunu arasana nie hastanededdeğilsin sunan hemen git hastaneye belki kurtulur bireyolmazz

merve100 canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, Rabbim sabır versin. En yakın zamanda kucağını doldursun.
besyo_86 canım geçmiş olsun. Yat dinlen Allahını izniyle sağlıkla gelsin bebeğin.

_Winner_ canım anlık bir şeydir. Sıkma canını. En büyük düşman sıkıntı üzüntü. Rahat olmaya çalış. İnşallah yarın güzel haberler alırsın.

_Winner_ canım anlık bir şeydir. Sıkma canını. En büyük düşman sıkıntı üzüntü. Rahat olmaya çalış. İnşallah yarın güzel haberler alırsın.
İnşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ilk bebeğimin kalbi durmuştu yeniden aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum

Ya deme oule( dokyirunu arasana nie hastanededdeğilsin sunan hemen git hastaneye belki kurtulur bireyolmazz

Doktor zaten umutsuz konuşmuştu kontrol ederken de kanamam artmıştı zaten .. Şimdi de bu oldu belki kürtaja gerek olmadan kendisi düşer böyle

Canım moral bozmak üzülmek yok vardır bir hayır diyelim ben hamileligimi ogrendigimde yine canım yanacaksa kucağıma alamayacaksam hamileliğim ilerlemesin alışmadan bitsin diye dua ediyordum eşimde hasa Allah la pazarlık mi yapiyon dedi niyet o değil Rabbim biliyo goruyo ilerlediğinde kalp sesini duyduğunda ultrasonda tam bir bebek olduğunu gördüğünde cinsiyetini ogrendiginde hareketlerini hissettigin de karnın çıktiginda kaybetmek nasil bir acı en iyi sen biliyorsun o yüzden Rabbime Sığın eğer sonu güzel bitecekse bağışlasın sana bebeğini ama sonu hüsran olacaksa dayanma gücü versin ve en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin hakkında hayırlısı olsun canım seninde hepimizin de

Kızlar merhaba. Bugün doktora gittim.
7+5 deyim şuanda.
Nasıl sizce:) Cinsiyet tahmini var mı ki

Eklentiler

• image.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 97
C
Doktor zaten umutsuz konuşmuştu kontrol ederken de kanamam artmıştı zaten .. Şimdi de bu oldu belki kürtaja gerek olmadan kendisi düşer böyle
anım allah yardımcın olsun..
Bilirimnasıl zor birsey oldugunu. Rüyalarıma giriyor hala..
Alalh herseyin hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…