Çok güzeldi herşey,benim ilk heyecanımdı ve eşimden ailemden sonra hep sizinle yaşamıştım,paylaşmıştım.Sonu da güzel olsun çok isterdim,ama onda da bir hayır vardı demek ki.Seni çok andık canım sessizce gitmen çok dokundu hepimize ben hamilelik takvimini görünce haber verdim herkes çok sevindi hayirli dualarını gönderdi. Allah hepinize nasip etsin sağ salim bebeklerinizi alın kucağiniza inşallah.
aynen bende buz dolabını her hafta sonu siliyorum hala kokuyor tek umudum üç ay bitince her şeyin düzelceği ve her şeyi yiyebileceğim umuduyla kendimi teselli ediyorumBen mutfaga girmek bile istemiyorum ya o buzdolabi bulasik makinesi bi kokuyo bi kokuyo mutfagin kapisini kapatip hic ugramasam diyorum hele baliktan tiksindim bide burnumu kapatip yemeye caliscam balığı
Canım,biraz daha sabret haftaya kadar.İnşallah alacaksın kalp atışını.Kese normal , benek görünüyor ama kalp yok
aaa ciddi misin?benim de 6. haftada bebek bile görülmedi. kalp de duyulmadı..korkmaya başladım ben deBen hastaneden geliyorum bebeğin kalp atışı yok hafta da olmazsa alıcaz Dedi
Tam olarak ne dedi sana canim?benim de kanamam oldugunda bebek saglikli normal deyip verdi.eve geldm kanama gecmisti ama yine de aksam ictim.yarin kontrolum var soracagim.hayirli haberlerle insallah
Kese normal , benek görünüyor ama kalp yok
ama zaten hamileliğiniz daha erken, kalp olmaması normal değil miymiş?
bir gün fark var aramızda, dün doktora gittim ben de acile,
sadece kese vardı.
doktor bu zamanda normal kalp atışı olmaması demişti.
siz daha 6+5 siniz değil mi?
Canim kiz bu bebiste herkesin kizi oluyor galiba bebekler hep ayni yondeEki Görüntüle 1790261 buda benim meleyim kizlar cinsiyet tahmini yaparmisiniz
bende ayniyim seni cok iyi anliyorum cnm oglumu zor doyuruyorum sanki kalbim Hizlaniyo surekli bulantidan ama elimden bisi gelmiyoMidem bulaniyor. Gunler gecmek bilmiyor artik bianda geliyor canim kanim kalmiyor ..ilk gebeligimde de ayniydi caresi yok galiba etrafimdaki insanlar yasamamis benimki abartiymis gibi geliyor oysa cok kotuyum ben hamileler bile halimden anlamiyor canim istiyor ama birsey yiyemiyorum cok zor gunler AMA YINEDE SUKUR diyorum sabrediyorum
Hangi forumda canim bende cok merak ediyorum ikinci daha cok merak ediliyor sanki tabi basta saglikli olmlari ..Ayyy evet baska bir forumdada gosterdim ordaki bayanda erkek soyledi hadi hayirlisi bir oğlum var galiba ikincide yolda
nasıl yani dah aönce kalbi attı sonraki kontrolde mi yoktu?Evet ama kalp atışı görülmüştü önceden o yüzden bi de dedim ya 6+1 gözüküyor gelişmemiş Dedi :/ en son gittiğim de 6 haftalık demişti bende geç döllenme diye düşündüm hep ama bilmiyorum şimdi bekliyorum üniversite de bakalım ne dicek .. Dua edin sizde hayırlısını nasip etsin Rabbim
nasıl yani dah aönce kalbi attı sonraki kontrolde mi yoktu?
Mervecim burda bir kaç kişi yazmıştı bu gelişimle ilgili bir şey ordan hatırlıyorum,gelişimi Sat'a göre geriden gelirken normali yakalamış sonradanEvet Çarşamba çok küçük ama baya yakınlaştırarak çok az da olsa gördük acaba yanlış olabilir mi ? Bir de büyümemesi beni üzdü
Mervecim burda bir kaç kişi yazmıştı bu gelişimle ilgili bir şey ordan hatırlıyorum,gelişimi Sat'a göre geriden gelirken normali yakalamış sonradanEvet Çarşamba çok küçük ama baya yakınlaştırarak çok az da olsa gördük acaba yanlış olabilir mi ? Bir de büyümemesi beni üzdü
Mervecim burda bir kaç kişi yazmıştı bu gelişimle ilgili bir şey ordan hatırlıyorum,gelişimi Sat'a göre geriden gelirken normali yakalamış sonradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?