2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

canım ben de faydalı hiç bir şey yemiyorum nerdeyse . 3,5 kilo verdim. bugün kontrolüm vardı dr a soyledim hiçbir şey olmaz bebeğe o senden beslenir kendini zorlama dedi.

Allah bu doktorlara akil versn insan iliskileri sifir..benim de acildeki verdi progestan niye diye panik yapiyoz olabilir gebelerde boyle kanamalr normal diyor. Off dokuz dogurmak bu olsa gerek,allah dualarimizi kabul etsn melekleri bize bagislasin

Bana da dua edin kızlar bulantımın azalmasından şüphelenip dr gittim kalp atımını 111 ölçtü. Geçen cuma 160 ölçülmüştü. Dr yarın yine gel dedi inşallah anlık bişeydir dualarınızı esirgemeyin

Canım benimde 7+5 olmasi gerekirken 7+1 dedi doktor çok kafama takmadım kalp atışını da dinletmedi doktor ama gösterdi. yani ben 7+1 de gördüm inşallah şimdi de görür ordaki doktor. ama su an gormese bile haftaya göreceksin inşallah canım

Kanamam başladı kızlar kontrol de çok umut yok Dedi bu doktorda

besyo_86 Canim çok sevindim yat arkadaşım done döne yat hic kalkma

merve100 Canım sen duymustun kalbini hatirliyorum dinletmisti degilmi gecen hafta ? Hemen koyverme kendini belki anlık birşeydir umarım güzel haberler verirsin dualarim seninle..

inşallah geç döllenmedir ve Yüce Allah'ın izniyle sağlıkla gelişmeye devam eder....Hayırlı haberlerini bekliyorum..

@sulesusutesekkur ederim canimm merak ettiğin için... Eve ciktim ama bir ay hep yatacakmisimm

besyo_86 kanaması olan,düşük tehlikesi olan tüm arkadaşlarım,hepniz için dua ettim.Canım sen de hep aklımdaydın.Hamilelik zor,risklerle dolu bir süreç.Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın inşallah.Canım eve çıkmana,daha iyi olmana çok sevindim.İnşallah daha da iyi olacaksın

Sedebu Allah razi olsun canimm ..6 gun hastanrde kaldimm dr evdecyatacaksan cikaricam dedi...hastanede yatmaktansa evde ecyatarim dedimm10 gündduşbile yasak,.

@sulesusutesekkur ederim canimm merak ettiğin için... Eve ciktim ama bir ay hep yatacakmisimm
Olsunn bak cok sukur bebis seninle kimildama hicbisi yapma sakin ev kirlenmis tozlanmis sakin ha..
Hic kalkma hep yat kitap fln okursun:)
hicbisey icin degmez bebisi riske sokmaya gececek bu gunler de, guzel dusun guzel seyler olacak gör bak

Canim inşallah iyi oluruz bende bugün kontrole gittim içerde kanamam cokmuş heyet raporu verdi allah hayirlisini versin beklemek yatmak öyle zorki
osebebten 6 gumdir hastanede yatiorum bugünciktimm ... ve yaticamm bi ayy sakin ihmal etmee sakasi yokbu isinn bunu anladimm sakin hicbisey yapmaa

Olsunn bak cok sukur bebis seninle kimildama hicbisi yapma sakin ev kirlenmis tozlanmis sakin ha..
Hic kalkma hep yat kitap fln okursun:)
hicbisey icin degmez bebisi riske sokmaya gececek bu gunler de, guzel dusun guzel seyler olacak gör bak
Cokkk sukurr Allah ' imma.annesine el bile salladi bugunn.ultrasondan ...oyle korkttuk ki zaten duydum iki saatsinrasinda ucuklar cikti dudagimdaa..(iui korkuttu cokta canim acidi hastanede 5 yerden damar yol anca bulumfu ama herseye ragmenn sukutler olsunAllah'imaa

merve100 canimm Allah bebeğini sana bagislasin ins .Allah ' tan umut kesilmezz dur bakalim kotu düşünme caninm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…