Sagolasin canimm bakalim mecbur öyle olacak... İnş bi sıkıntı cikmazzbesyo_86 . Gecmis olsun cnm cok dikkat et kendine yat yatabildigin kadar bebisin rahat etsin
ım eskiİnşallah dediğin gibidir canım zaten dr içimi rahatlatsın diye gittim ne yalan söyleyeyim. Bulantım azaldı sizce normal mi dedim o da bazen evet bazen hayır dedi sonra Usgden baktı kalp atışı 111 yavaş biraz dedi yarın yine gel dedi clexane yaptı progestan yaptı bakalım yarın olsa hayrola
Hayırlı olsun Can'ım da cinsiyetini doktorlar tahmin edemediğine göre biz şu anda resme bakıp hiç edemeyiz bence diil miKızlar merhaba. Bugün doktora gittim.
7+5 deyim şuanda.
Nasıl sizce:) Cinsiyet tahmini var mı ki
Mutlaka öyledir canım ama bazı arkadaslar yerleştigi yereHayırlı olsun Can'ım da cinsiyetini doktorlar tahmin edemediğine göre biz şu anda resme bakıp hiç edemeyiz bence diil mi)
allahin izniyle bisey olmaz benim oglumda 5 ay dusuk tehlikem sonraki 4 ayda erken dogum riskiyle gecti ama oglum yerini sevdi 40+2 de gununu doldurup geldiİ
Sagolasin canimm bakalim mecbur öyle olacak... İnş bi sıkıntı cikmazz
allahin izniyle bisey olmaz benim oglumda 5 ay dusuk tehlikem sonraki 4 ayda erken dogum riskiyle gecti ama oglum yerini sevdi 40+2 de gununu doldur insallall canimm
Ah canım çok üzüldüm ya. Dualarım seninle.Kızlar ben büyük bi sancı ile banyoya koştum ve elime düştü bebeğim şuan hastaneye yatırdılar gece operasyona alınıcam
Geçmiş olsun canım hakkında hayırlı olan büymuş Rabbim en kisa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin insallahKızlar ben büyük bi sancı ile banyoya koştum ve elime düştü bebeğim şuan hastaneye yatırdılar gece operasyona alınıcam
Kızlar ben büyük bi sancı ile banyoya koştum ve elime düştü bebeğim şuan hastaneye yatırdılar gece operasyona alınıcam
Canım Allah sabır dayanma gücü versin. su an başka ne desem bilemiyorum çok zor ama sen güçlü bi kızsın ve Rabbimin de izniyle bunuda atlatacaksın sağlıklı bi hamileliğin olucak her şey güzel olacak pes etme yeter dualarım da olacaksın.Kızlar ben büyük bi sancı ile banyoya koştum ve elime düştü bebeğim şuan hastaneye yatırdılar gece operasyona alınıcam
T tugbavebebik -- @dilekkayra --poyyeb --- @msbebik --- @emelocco --- @mmry --- T Tnrtlh --- @ayselllllllllll --- @grpaysgl aysgl --- @zeynep_xx --- @solmez --- @ruziyye -- @Nursultani --- @erik86 --- @eleysu --- @kumral06 -- @anka_misali ___ @papatyadiyari --- @enfalvural1907 ---- @AvukatAnne ---- @selopi --- @12irmak --- @sibelkkocak @esmana @adatepe17 @browniii @10Ekim2016 @kendidebilmiyor @Fersevfa @Elbebek86 merve100 @karapapatya @masumsurat albaiulia A Ankaaa @beyaz_gelincik01 @stanger @Nesli 60 @Onunadimutluluk @olipps .. arkadaşlar hepimiz suan iyi kötü de olsa elhamdulillah hamile bir meleğe gebeyiz rabbim sağlıkla kucagimiza almayi da nasip etsin inşallah benim canan ve nuran arkadaşlarim var ikiside kardeşim gibi allah razı olsun çok iyi insanlar bu ya tüp bebek yaptılar tutmadı nuran 9 yil canan 6 yıldır istiyor bir bebek sahibi olmayı rica etsem hamilelerin duasi kabul olurmuş dualariniza bu kardeşlerimi de ekleyip 40 ayetel kursi okurmusunuz okuyamiyan lar 1 de okusaniz allah razı olsun
Canımmiyi misin?Kızlar ben büyük bi sancı ile banyoya koştum ve elime düştü bebeğim şuan hastaneye yatırdılar gece operasyona alınıcam
Cnm gelmiş geçmiş olsun Rabbim tekrar tez zamanda sağlıklı nasip etsinAllah razı olsun hepinizden , kendi isteğimle kürtaj istemedim kendiliğinden düşer büyük ihtimal Dedi kanamam çok olursa o Zaman yaptırırım dedim , solda olan kistim artık sağda çıkıyor baya da büyümüş bir günde , düşen bebeği ya da cenini de genetiğe gönderdim
12. Haftada rahatlarsin sabır bende oyleydim simdi az az bitiyor gibiKızlar benim kadar halsizlik yaşayan varmı yaa bitirdi beni bu yorgunluk hissi yemek yemeye tuvalete gitmeye üşenir haldeyim yattığım yerden doğrulmak bile ölüm gelio yokmu bunun bi çaresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?