2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Can'ım benim de bulantım eskiye göre az.sürekli midem kaynıyor o kadar.mesela idrarın koyu olması da gebeliğün devam ettiğinin göstergesi bence.tansiyonum düşüyor 2 gündüz mesela ben onun da takipçisiyim.ama bizi de haberdar et lütfen ve dua et
ım eski

Hayırlı olsun Can'ım da cinsiyetini doktorlar tahmin edemediğine göre biz şu anda resme bakıp hiç edemeyiz bence diil mi)
Mutlaka öyledir canım ama bazı arkadaslar yerleştigi yere
Göre birseyler söylüyordu doğruluk payı olmasa bile "kendi aramızda egleniyoruz" diyelim.

Kizlar dansity sg idrar testi 1030 cikti normalde 1020 fazla proteyin demek kimsede varmi bu tahlili gebelikte tehliklelimi doktora gitmem daha 1 hafta var diyer tahliller normal bu dikkatimi çekti. Bilen veya bu durumu yasayan anlatirsa sevinirim.

Kızlar ben büyük bi sancı ile banyoya koştum ve elime düştü bebeğim şuan hastaneye yatırdılar gece operasyona alınıcam

Kızlar ben büyük bi sancı ile banyoya koştum ve elime düştü bebeğim şuan hastaneye yatırdılar gece operasyona alınıcam
Geçmiş olsun canım hakkında hayırlı olan büymuş Rabbim en kisa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah

Canim su an ne desem bos duadan başka birsey gelmiyor elimden ikimizde yaşadık daha once buda geçecek..Sabır ..Allah yardimcin olsun canim çok üzgünüm

Slm kızlar bnm piskolojimde çok bozuldu bugün kız kardeşim de 5 haftalik düşük yaptı kendimde belirti arayip duruyorum fazla bulantı yok bnde baştan beri öyleydi göğüs ağrısına takıldım kaldım sanki bir azalıyor bir çoğalıyor eşim yarın Dr a gidelim diyor bn gitmemek için elimden geleni yapıyorum iki hafta sonra gel demişti haftaya salı gitmem gerekiyor zaten o zamn bile gitmek içimden gelmiyor geçen yıl kontrole gittiğimde 10 haftalik olmasi gereken yavrum 8 haftada kalmıştı yine öyle olacak gibi geliyor çok korkuyorum ama Rabbim in takdiri korkunun ecele faydası yok tabi kii

Canım Allah sabır dayanma gücü versin. su an başka ne desem bilemiyorum çok zor ama sen güçlü bi kızsın ve Rabbimin de izniyle bunuda atlatacaksın sağlıklı bi hamileliğin olucak her şey güzel olacak pes etme yeter dualarım da olacaksın.

Okudu

Okudum ins duamida ettim Rabbim kabul etsin

Allah razı olsun hepinizden , kendi isteğimle kürtaj istemedim kendiliğinden düşer büyük ihtimal Dedi kanamam çok olursa o Zaman yaptırırım dedim , solda olan kistim artık sağda çıkıyor baya da büyümüş bir günde , düşen bebeği ya da cenini de genetiğe gönderdim

Cnm gelmiş geçmiş olsun Rabbim tekrar tez zamanda sağlıklı nasip etsin

Kızlar benim kadar halsizlik yaşayan varmı yaa bitirdi beni bu yorgunluk hissi yemek yemeye tuvalete gitmeye üşenir haldeyim yattığım yerden doğrulmak bile ölüm gelio yokmu bunun bi çaresi
12. Haftada rahatlarsin sabır bende oyleydim simdi az az bitiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…