2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bu kadar dogum parasimi olur ya ben normal 1400 epidural li 1600 sezeryanda hersey dahil 2000 2 li tarama 120 lira detaylida 60 lira ucmuslar resmen ya yazik yani heryerde ayni islem sonucta
senin fiyatla normal yani bende oyle cok vermiyorm 40 lira muayne 2liye hen uz girmedim ama normal dogum 2bin sezeryan 1600 lire duydum birde normal dogum neden pahali onu da anlamadm

[QUOTEçokcçokpahal uçuko
kızlar 2' li testi ne kadar ücrete yaptıracaksınız? ya da yaptırdınız?
kadıköy şifaya gidiyorum 695 tl fiyat verdi.
Fiyat cok
heesecake30, post: 45766832, member: 205881"]kızlar 2' li testi ne kadar ücrete yaptıracaksınız? ya da yaptırdınız?
kadıköy şifaya gidiyorum 695 tl fiyat verdi.[/QUOTE]
Fiyat cok çok pahali ayrintili ultrasonbbile 250 Lora ki özelhastaneye ggittiğimde halde ikiliye 32 lira odedik

kan ücretinde sorun yok o verilir ama detaylı ultrason yüksekmiş.12. haftada da yapıyomuş.
Cnm ya 12 de daha cocugun organlari tam gelismiyor ki zaten 5 cnm bir sey oluyor... neyine bakicakmis detayli :))) valla iyice bi dusun derim bana para tuzagi gibi geldi...

Merhaba arkadaşlar. Kontrole gitmiştim çok şükür iyi bebısler ikisi de kız gibi dedi :) sağlıklı olsunlarda önemli değil ama gönül 1 kız 1 erkek diyordu . Daha net değil dedi bakalım diğer kontrolde ne diyecek.

valla fiyat veren cadı kız böyle dedi ama belki de doktor farklı bişi diyecek bilemedim ki.

[QUOTE="cheesecake30, post: 45769978, member: 205881çok çok uçuk alla fiyat veren cadı kız böyle dedi ama belki de doktor farklı bişi diyecek bilemedim ki.[/QUOTE]
O hastane napior ki kanlari altin testide mi tasior cok çok abarti fiyat alternatif bir yer bul canim sen

[QUOTE="cheesecake30, post: 45769978, member: 205881çok çok uçuk alla fiyat veren cadı kız böyle dedi ama belki de doktor farklı bişi diyecek bilemedim ki.
O hastane napior ki kanlari altin testide mi tasior cok çok abarti fiyat alternatif bir yer bul canim sen[/QUOTE]
kan testi 150- detaylı ultrason 545 mişşşşş

senin fiyatla normal yani bende oyle cok vermiyorm 40 lira muayne 2liye hen uz girmedim ama normal dogum 2bin sezeryan 1600 lire duydum birde normal dogum neden pahali onu da anlamadm
hakkaten normal doğumun daha pahali oldugunu ilk defa duydum bide epudural varsa neysede cidden normal dogumda bisi yok sen yapiosun dogumu abartmalari gereksiz yani

cheesecake30 .!.:
O hastane napior ki kanlari altin testide mi tasior cok çok abarti fiyat alternatif bir yer bul canim sen
kan testi 150- detaylı ultrason 545 mişşşşş [/QUOTE]
Bide iki defa dwtayli istior diosun uyanikmis ayda nekdar para kazanilar doner sermayelrrden tuzlari kuru yani... Sukur calisioruz ogretmenim ben ama sacmalik yani nie vericemki o parayi onlara

kan testi 150- detaylı ultrason 545 mişşşşş
Bide iki defa dwtayli istior diosun uyanikmis ayda nekdar para kazanilar doner sermayelrrden tuzlari kuru yani... Sukur calisioruz ogretmenim ben ama sacmalik yani nie vericemki o parayi onlara[/QUOTE]

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE UZUN ZAMANDIR YAZAMOYRDUM DÜN TEKRAR KONTROLE GİTTİM ALLAHA ŞÜKÜR HERŞEY NORMAL DEDİ DOKTOR. CİNSİYET İLE İLGİLİ NET OLMAMAKLA BERABER TAHMİNDE BULUNDU..BEN DE ANKARA MEDİCAL PARKA GİDİYORUM DOĞUM SİGORTASI YAPTIRDIM HERŞEY DAHİL 4500 TL ÖDEDİM ARTIK PARA ÖDEMİYORUZ.

Akaradakiedicaldeelek1212, post: 45770558, member: 701458"]Bide iki defa dwtayli istior diosun uyanikmis ayda nekdar para kazanilar doner sermayelrrden tuzlari kuru yani... Sukur calisioruz ogretmenim ben ama sacmalik yani nie vericemki o parayi onlara[/QUOTE]

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE UZUN ZAMANDIR YAZAMOYRDUM DÜN TEKRAR KONTROLE GİTTİM ALLAHA ŞÜKÜR HERŞEY NORMAL DEDİ DOKTOR. CİNSİYET İLE İLGİLİ NET OLMAMAKLA BERABER TAHMİNDE BULUNDU..BEN DE ANKARA MEDİCAL PARKA GİDİYORUM DOĞUM SİGORTASI YAPTIRDIM HERŞEY DAHİL 4500 TL ÖDEDİM ARTIK PARA ÖDEMİYORUZ.[/QUOTE]@ melek1212
Akaradaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…