benim gittiğim doktor 85 tl aynı hastanede başka doktor var 200 tl fark ediyor yani testleri bilmiyorum çünkü hiç para ödemesim bir kere kan testi yaptırdım sigortadan önce oda 40 idi
benim gittiğim doktor 85 tl aynı hastanede başka doktor var 200 tl fark ediyor yani testleri bilmiyorum çünkü hiç para ödemesim bir kere kan testi yaptırdım sigortadan önce oda 40 idi
BEN DOĞUM İÇİN VERDİĞİM BU PARAYA ÜZÜLMÜYORUM HATTA GAYET NORMAL GELİYOR DEVLET HASTANESİNE GİDİP REZİLLİK ÇEKMEKTENSE BURDA KRALLAR GİBİ İLGİ GÖREBİLİYORUM İSTEDİĞİMİ SORUYORUM İSTEDİĞİM ZAMAN ULAŞIYORUM DEVLET HASTANESİNDE ÇOK ZOR İKİİ KERE GİTMİŞTİM MUAYNEYE BİR DAHA HAYATTA GİTMEM DOĞUM SONUÇTA ÖZEL Bİ DURUM
Kizlar yazilanlari okuyorum da forumda simdilik kiz yogunlugu var gibi geldi :))
Ben de cok merak ediyorum ruyalarima giriyor...
11 hafta bitti bgn.. haftaya 2li icin gidecegiz.. gittigimizde bir tahminde bulunur mu dr acaba...
Insallah her sey yolundadir
hımm bu zor soru oldu tatlım :) ben sormadım hiç ama sezeryan 3000 civarıydı en son arkadaşım orda doğum yaptı ordan hatırlıyorum, normalde 2500 falandır tahminen. telefonla öğrenebilirsin sanırım
BEN DOĞUM İÇİN VERDİĞİM BU PARAYA ÜZÜLMÜYORUM HATTA GAYET NORMAL GELİYOR DEVLET HASTANESİNE GİDİP REZİLLİK ÇEKMEKTENSE BURDA KRALLAR GİBİ İLGİ GÖREBİLİYORUM İSTEDİĞİMİ SORUYBende ozel hastaneye gidiorum hic idevlete görmedimama arada bbebeğiggörmekiiçingidicem bi dDr varmis iyidiolar...orasioyle tabi doğumOnmli canim ben sadece uuçuk rakamlara greksiz
Doğum ücretleri falan öğrenilmis ben daha hiçbir şey bilmiyorum serklaj bile ne kadara yapilcak bilmiyorum :) muayene ucreti 50 lira muayenede kan tahlili idrar tahlili de 40 lira tutmustu ikili ne kadar diye sormuştum o da 40 civarı demişti sizin fiyatlara bakınca benimki baya makul :)
Bu arada hanımlar benim canim hicc is yapmak istemiyor.sabah erken uyanip okula gidiyorum gelince hibir sey yapasim gelmiyor.yapsam da olmuyorayran yapsam sulu,yemek yapsam tuzlu....yani olmuyo siz de durum nsl?
Bu arada hanımlar benim canim hicc is yapmak istemiyor.sabah erken uyanip okula gidiyorum gelince hibir sey yapasim gelmiyor.yapsam da olmuyorayran yapsam sulu,yemek yapsam tuzlu....yani olmuyo siz de durum nsl?
Okula gitmen de bir iş zaten. Hem de en zor iş bence. Ben yapmıyorum evde hiçbir şey. Direkt eve gidince yatıyorum zaten tüm gün okulda canım çıkıyor. Evde halim kalmıyor bişi yapmaya
Yorgun geliosun zat="olipps, post: 45771621, member: 290439"]Bu arada hanımlar benim canim hicc is yapmak istemiyor.sabah erken uyanip okula gidiyorum gelince hibtuzlu....yani olmuyo siz de durum nsl?[/QUOTE]
Yorgun geliosun zaten eve gidince de halin kalmior hic normal canim
iş dönüşü ben de halsiz oluyorum, neyse ki eşim yardımcı oluyor. birkaç akşamdır yemekleri salatayla hallediyoruz zaten. ilginç bir şekilde canım salata istiyor akşamları, bize de kolaylık oluyor.