2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
iş dönüşü ben de halsiz oluyorum, neyse ki eşim yardımcı oluyor. birkaç akşamdır yemekleri salatayla hallediyoruz zaten. ilginç bir şekilde canım salata istiyor akşamları, bize de kolaylık oluyor.
Ay benim de deli gibi salata yiyesim var. hiç halim kalmıyor eve gidince aperatif bişiler yapıyoruz eşimle daha çok o yapıyo zaten :)

cheesecake30 eskiden ofiste falan da yerdim sık sık ama doktor artık dışarıda salata yemek yok, iyi yıkanmıyor deyince akşam yemeklerine kaldı. hiç aklıma da gelmezdi canımın salata çekeceği :) eşlerden böyle destekler bekliyoruz sağolsunlar :)

cnm ya senin cinsiyet belli oldu mu belirtilerimiz aynı benimki kız 11+5 de gitmiştim merak ettim seninki ne acaba
selm arkadaşlar benim de belirtiler sizinle aynı, cinsiyetleriniz inş belli olur tez zamanda :)

İki gündür tarifsiz bir ağrı var sağ kasigim da. Bir noktada. Bıçak saplanır gibi oluyor geçiyor sonra yine.. dün akşam acile gittik. Once kadin dogum bakti bisey yok bebek iyi dedi. Normal acile yonlendirdi. Apandisit ten şüphelendiler. Test ultrason ıdrar hiç bir şey çıkmadı. Bugün için tekrar ultrasona çağırdı kadın doğumcu. Sabah gel bakalım dedi. Sonra eve geldik oğlum ateşlendi. Bütün gece ateşten kıvrandi yavrum.sabah gidemedim öğlene kaldı. Gittim bebek çok şükür iyi dedi. Cinsiyet sordum o arada, daha erken dedi ama pipisi var erkek gibi dedi. biliyorsunuz gecen hafta kendi doktorum kiza benzetmisti. Bu haftalardaki tahminler çok doğru olmuyor anlaşılan. Şimdi kız mı erkek mi bilemiyorum. Zaman gösterecek artık. Neyse ağrıyı falan da unuttum çocukla uğraşırken ise de gitmedim bugün. Evde oğluma bakıyorum.
Hepinize güzel hafta sonları.
zeynepzumra hayırlı evlat olsunlar inşallah canım. Değişebilir benimki gibi daha erken.
M melek1212 canım cinsiyet ne dedi doktor..

2 gün önce önce zift gibi sonra kahverengiye dönen bir kanamam oldu ama 2 gundur yok
canim ben 5ci haftadan beri hic durmadan lekelernme goren biryim inan her gun geliyordu 3 kere acik rengde adet pedini dolduracak kadar kanamam da oldu sukur 10 gundur bir sey yok ama belki yine gele bilir ama nerdeyse 1bucuk ay geldi yani dinlen kipirdama durucak insallah cok zor anliyorm bende gece yarisi kac kere kokru ile wc ye kacdgmi bilyorm

Benimde 3 kere kırmızı pedi dolduracak şekilde 2 kere de yine pedi dolduracak şekilde kanamam oldu ya artık bitmiştir benim hergün olmadı çok şükür senin şuan kaçıncı haftadasin

benim doktor 16ci haftaya belli olur dedi ben sormadim hic
16. haftaya kadar beklmek istemiyorum ben ya, şu dr.ların 16. hfta takıntısını anlamş değilim. Benim randevum nisanın 6 sında 14. hafta olacak inş, daha cinsiyetle ilgili hiç konuşmadık ve haftada vermedi bakalım o randevumda tahimini de olsa birşey söyleyecek mi

Benimde 3 kere kırmızı pedi dolduracak şekilde 2 kere de yine pedi dolduracak şekilde kanamam oldu ya artık bitmiştir benim hergün olmadı çok şükür senin şuan kaçıncı haftadasin
12ci haftayi doldurdum bugun senle yakin tarihlerimiz 2li teste ne zamana gidiceksin ya ben 2li test diyerek sanirim kafaai yiyecem

insallah canim ben cinsiyyetini pek merak etmiyorm tek derdim ikili testdir ama bir prensesn evimize gelmesini isterm ama bakarsin prens gelir uykumda hep kiz cocugu gordm hamile kaldgm ay sari bir kiz cocugum var gordm esimde de bende esmeriz ))))))))kayinvalidem sarisin acaba ona mi benzemis?))))))))))

kızlar birşey sorcam çok merak ediyorum. Rüyanızda bebeğinizi görüyor musunuz? Ben daha cinsiyetini öğrenmedim ama hamile kalmadan birkaç ay önce başladı hala da devam ediyor, her seferinde bir kız çocuğu görüyorum. Hani böyle kız görüpte erkek çıkan yada kız görüpte kız çıkan vs. arkadaşlar var mı?

Bende hep o prensesten görüyorum hemde dünyalar tatlısı işte sırf oyüzden merak ediyorum acaba gerçekten kız mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…