Bende yatiorum hala evdeyim sadece yemek wc yemek için kalkiorum bakalimÇok şükür kanamam bugün yok inşallah bitmiştir sen nasilsin
Ay benim de deli gibi salata yiyesim var. hiç halim kalmıyor eve gidince aperatif bişiler yapıyoruz eşimle daha çok o yapıyo zaten :)iş dönüşü ben de halsiz oluyorum, neyse ki eşim yardımcı oluyor. birkaç akşamdır yemekleri salatayla hallediyoruz zaten. ilginç bir şekilde canım salata istiyor akşamları, bize de kolaylık oluyor.
canim senin lekelerin bitdi mi?Bende yatiorum hala evdeyim sadece yemek wc yemek için kalkiorum bakalim
Ne zaman bitecek bu tehlikemiz pazartesi kontrolum var bakalım ne diyecek ama raporumu uzatacagi kesinBende yatiorum hala evdeyim sadece yemek wc yemek için kalkiorum bakalim
iyiidir canim hetda arkadasm senin bulatn cok erken baslamis dedi o yuzden iyidir bebis ama dikat et yediyne mesela ben et tavuk balik yiyemiyorm onlar daha cok bulanti yapiyor ama sebze meyve yogurt guzelce yiyorm evde limon olsun hep oda iyi geliyor beni mahv eden buzdolabidi ya nasil kokuyor felalkettt))))))))))
selm arkadaşlar benim de belirtiler sizinle aynı, cinsiyetleriniz inş belli olur tez zamanda :)cnm ya senin cinsiyet belli oldu mu belirtilerimiz aynı benimki kız 11+5 de gitmiştim merak ettim seninki ne acaba
canim senin lekelr devam ediyormu peki?Ne zaman bitecek bu tehlikemiz pazartesi kontrolum var bakalım ne diyecek ama raporumu uzatacagi kesin
benim doktor 16ci haftaya belli olur dedi ben sormadim hicselm arkadaşlar benim de belirtiler sizinle aynı, cinsiyetleriniz inş belli olur tez zamanda :)
ayyyyy nasıl kızzz öğrendin mi cinsiyetini maşalllaaahhh ne çabukk
Süper ya çok sevindim erkenden öğrenip meraktan kurtulmana, bende öğrenmek istiyorum artık :))tşk edirim cnm valla dr dedi kız gibi duruyor bakalım bi ay sonra değişmezse kızım olacak inşallah :))
2 gün önce önce zift gibi sonra kahverengiye dönen bir kanamam oldu ama 2 gundur yokcanim senin lekelr devam ediyormu peki?
canim ben 5ci haftadan beri hic durmadan lekelernme goren biryim inan her gun geliyordu 3 kere acik rengde adet pedini dolduracak kadar kanamam da oldu sukur 10 gundur bir sey yok ama belki yine gele bilir ama nerdeyse 1bucuk ay geldi yani dinlen kipirdama durucak insallah cok zor anliyorm bende gece yarisi kac kere kokru ile wc ye kacdgmi bilyorm2 gün önce önce zift gibi sonra kahverengiye dönen bir kanamam oldu ama 2 gundur yok
Benimde 3 kere kırmızı pedi dolduracak şekilde 2 kere de yine pedi dolduracak şekilde kanamam oldu ya artık bitmiştir benim hergün olmadı çok şükür senin şuan kaçıncı haftadasincanim ben 5ci haftadan beri hic durmadan lekelernme goren biryim inan her gun geliyordu 3 kere acik rengde adet pedini dolduracak kadar kanamam da oldu sukur 10 gundur bir sey yok ama belki yine gele bilir ama nerdeyse 1bucuk ay geldi yani dinlen kipirdama durucak insallah cok zor anliyorm bende gece yarisi kac kere kokru ile wc ye kacdgmi bilyorm
16. haftaya kadar beklmek istemiyorum ben ya, şu dr.ların 16. hfta takıntısını anlamş değilim.benim doktor 16ci haftaya belli olur dedi ben sormadim hic
12ci haftayi doldurdum bugun senle yakin tarihlerimiz 2li teste ne zamana gidiceksin ya ben 2li test diyerek sanirim kafaai yiyecemBenimde 3 kere kırmızı pedi dolduracak şekilde 2 kere de yine pedi dolduracak şekilde kanamam oldu ya artık bitmiştir benim hergün olmadı çok şükür senin şuan kaçıncı haftadasin
insallah canim ben cinsiyyetini pek merak etmiyorm tek derdim ikili testdir ama bir prensesn evimize gelmesini isterm ama bakarsin prens gelir uykumda hep kiz cocugu gordm hamile kaldgm ay sari bir kiz cocugum var gordm esimde de bende esmeriz ))))))))kayinvalidem sarisin acaba ona mi benzemis?))))))))))16. haftaya kadar beklmek istemiyorum ben ya, şu dr.ların 16. hfta takıntısını anlamş değilim.Benim randevum nisanın 6 sında 14. hafta olacak inş, daha cinsiyetle ilgili hiç konuşmadık ve haftada vermedi bakalım o randevumda tahimini de olsa birşey söyleyecek mi
canim senin lekelerin bitdi mi?
Bende lekelenme olmadi hic içerde cçokkanamam vardi birde bebek cçokasadaydi canim bakalim dDryat dDiorrriske atmayalim diorcanim senin lekelerin bitdi mi?
Bende hep o prensesten görüyorum hemde dünyalar tatlısı işte sırf oyüzden merak ediyorum acaba gerçekten kız mı diyeinsallah canim ben cinsiyyetini pek merak etmiyorm tek derdim ikili testdir ama bir prensesn evimize gelmesini isterm ama bakarsin prens gelir uykumda hep kiz cocugu gordm hamile kaldgm ay sari bir kiz cocugum var gordm esimde de bende esmeriz ))))))))kayinvalidem sarisin acaba ona mi benzemis?))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?