2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ayrıca kayınvalidene benzeme olasılığıda var tabi:) Sağlıklı olsun da kime benzerse benzesin dimi

Km

Bende lekelenme olmadi hic içerde cçokkanamam vardi birde bebek cçokasadaydi canim bakalim dDryat dDiorrriske atmayalim dior
anladm canim 16ci haftaya kadar ola bilyor benim kayinvalidem doguran gune kadar ondan kan gelmis o yuzden sen dinlen Allah koruru bebisinde senide amin

Ben hamile olmadan öncede hep rüyamda erkek bebek görüyordum daha bu gece rüyamda da kocamla birlikte erkek bebek bakıp seviyorduk pervane oluyorduk etrafında. ama kız yada erkek olsun diye takıntım yok tek isteğim sağlıklı hayırlı bir evlat evimizin neşesi bal kaymağı olsun

benim de öyle bir takıntım yok ikisi de farketmeyecek sağlıklı kucağımıza alalım yeter ama rüyaların tutma olaslığını da merak etmiyor değilim. canım sen cinsiyetini öğrendiginde mutlaka yaz bakalım tersi mi olcak

benim cinsiyet öğrenmeme daha 6 hafta var cinsiyeti o kadar çok merak etmiyorum allah biliyor ya bana sadece bebeğimi ultrasonda görmek iyi olduğunu bilmek yetecek ve daha randevuma 12 gün var ay anacım zaman geçmiyoooooooor
bide hep kız olucakmış gibi his var içimde .

canım merak etme Allahın izniyle her ultrsonda onu biraz daha büyümüş görceksin allahın izniyle :)

12ci haftayi doldurdum bugun senle yakin tarihlerimiz 2li teste ne zamana gidiceksin ya ben 2li test diyerek sanirim kafaai yiyecem
Benim bu pazartesi enseyi ölctu ben ikili test yaptırmak istemedim güvenirliği kesin değil ve allah korusun kötü bişey çıksa aldiramam

Hahahah senin niyet anlaşıldı o zamn inş kız olursa benzer kayınvalidene benim ki kız olsun ama eşime benzesin allah eşime kız güzelliği vermiş çünkü
kopdum vallahiii insallah canim ya benim tek isteym boy konusunda bana sakin benzemesin esim kayinvalidem boydan iyi

kopdum vallahiii insallah canim ya benim tek isteym boy konusunda bana sakin benzemesin esim kayinvalidem boydan iyi
hee bak o da var bn de kısa sayılmam ama eşim epeyce uzundur o konuda da çekerse fena olmaz hani
ozaman ne diyoruz allah önce sağlıklı sonra hayırlı sonrada gönlümüze göre evlat versin amin

O nasil bi

o nasil bisiy cnm dr a gitsen ya bebise zarari olcak bisiy mi?
aradm
O nasil bi

o nasil bisiy cnm dr a gitsen ya bebise zarari olcak bisiy mi?
Bugun daha iyiyim bol istirhat ve ıhlamur ve ballı limonlu aradada sıcak su içtim ve elektrikli sobaya dayandim terledim terledim duş ve şükür bugün daha iyiyim teşekkür ederim ilgine cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…