2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Haklisin canim ben kizimda 2 dra gidiyordum kritik donemlerde kafama takildi kahvaltiyi yapıp gittim cikolatali ekmek de yedim kahvaltida ama kipirdamiyordu kalbi atiyordu dinletmedi de bana gordum kalbi
Canım hiç kafana takma böyle şeyleri benim ilk bebeğim kıpır kıpırdı doktor durmuyo hiç derdi. Sonuç hüsran şimdi de uykucu Rabbim sonunu güzel etsin hareket etmiş etmemiş hiç önemli değil uyucak büyücekler :) bende daha kalp atışını dinlemedim doktor gösteriyor bak kalbi atıyor diyor dünyalar benim oluyo hiçte hareket etmiyo en son ayrıntılı ultrasonda uykudan kalkabildi bebis ama ondada doktor 10 saniye bişey gösterdi. ense kalınlığı güzel dedi boyu iyi burun kemiği oluşmuş dedi daha ne olsun çok şükür Rabbime :)

Evet canımcım birlikte beklicez. Benimki de anlattı baya beklemiyordum bu kadarını :))) sonuçlarda çok iyi gelecek eminim ben:)

Iyi yine hareket etmis seninkigorursun isnallah canim hizli atınca ki diyolar ama insallah hayirlisi olur
Canim benim oglanin ben daha hic gormedim hareket ettigini esim uyuyan bebek adini koymustu ogrenmeden once hep uyuyor galiba ama kizim hep hareket halinde. Bence hic takilma ona belki seninki de oglandir yada tembeldir
Ayyyy bugün sen de teste gitmişsin ne güzel maşallaaahhh:))
Evet canim sukur aldik hayirli haberleri rahatladik

3 hafta bitiyor cnm kullanali

Bitmiş mi peki kanaman ="emineyildiz, post: 45890472, member: 499121"]3 hafta bitiyor cnm kullanali[/QUOTE]
Bitmis peki kanaman ?

Günaydın kızlar
Bebişleri hareket etmiyor diye korkan arkadaşlar korkmayın benim doktorum bu haftalarda fazla hareket beklemiyoruz bebeğe bağlı kimi biraz tembel kimi biraz hareketli oluyor dedi
Doğduklarında biz size imreneceğiz ne güzel uyuyorlar diye kalbinizi ferah tutun.
Yarında benim kontrolüm var hayırlısı bakalım

Ben hala kendime dr ve hastane secemedigimden deneme surecindeyim.o yuzden her hafta bi dr a kontrole gidiyorum.cok zevkli oluyo uygun dr ve hastane bulana kadar aramaya devam.kalp atisi dinletmiyo diyenler icinde benim dr larin hepsi kalp atisini sesli sekilde duymak bebege zarar veriyo diye sadece pit pit goruntu gossteriyolar.herkese musmutlu pazarlar dilerim..ilk bebegi olan hamisler suan ossura ossura uyuyodur tabi.dogsun ben sizi gorcem

İnş canım uykucu olucak bunlar demekki:)
Dr.da beni rahatlattı, uyuyordur hiç önemli değil hareket etmesi suan dedi. Babasida bende spor yapmayı severiz. Hele babasının mesleği o am demekki bizimki baya Uyuyordu. Rahatsız etmeyin dedi heralde. bide arkası donuktu bize. Canım seninde randevun iyi geçsin inş. Güzel haberlerle gel.

Cnm benm ilk hamileligim ama nobetteyim yarin sabah cikicam taa 24 saat insallah iyi gecer

Günaydın güzel anneler.rüyamda çamaşırım kanlar içindeydi ve kabus gibi bir rüyaydı.düşük tehlikesi olan arkadaşları daha iyi anlamış oldumAllah kimseye yaşatmasın...

Acile gittim novalgin iğne vurdu dr ins bebeklerim iyidir antibiyotik ve ağrı kesici yazdı ama pek faydası olmaz bol bol dinlen dedi. Hamile olduğumu söyledim zararı yok dedi ama yine de korkuyorum
Bu iğneden vurulan var mı?

Gunaydin kizlar :) aslinda bir ara yazmistim ama kimse hatirlamaz sanirim :) o donrm kptu haber duymaktan korktugum icin buradan uzak durdum. 10 haftalik hamileyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…