Canım hiç kafana takma böyle şeyleri benim ilk bebeğim kıpır kıpırdı doktor durmuyo hiç derdi. Sonuç hüsran şimdi de uykucu Rabbim sonunu güzel etsin hareket etmiş etmemiş hiç önemli değil uyucak büyücekler :) bende daha kalp atışını dinlemedim doktor gösteriyor bak kalbi atıyor diyor dünyalar benim oluyo hiçte hareket etmiyo en son ayrıntılı ultrasonda uykudan kalkabildi bebis ama ondada doktor 10 saniye bişey gösterdi. ense kalınlığı güzel dedi boyu iyi burun kemiği oluşmuş dedi daha ne olsun çok şükür Rabbime :)Haklisin canim ben kizimda 2 dra gidiyordum kritik donemlerde kafama takildi kahvaltiyi yapıp gittim cikolatali ekmek de yedim kahvaltida ama kipirdamiyordu kalbi atiyordu dinletmedi de bana gordum kalbi
Evet canımcım birlikte beklicez. Benimki de anlattı baya beklemiyordum bu kadarını :))) sonuçlarda çok iyi gelecek eminim ben:)Evet canımm gözümüz aydınnn.. Kanama bitmiş dedi, sonra kendi doktorumla görüştüm porgestanı bırakabilirsin dedi. 2 aydan sonra bıraktım çok şükürr.. Darısı diğer kullanan arkadaşlara.. Benim gittiğim doktor bakarken konuşa konuşa anlattı. O yüzdende baya uzun sürdü. Ters dönünce koptuk görme:))))) sonuçları alınca kendi doktorumla görüşcem , şimdide heyecanla perçembeyi beklicez seninle birlikte:))
İnşallah canım inşallahhEvet canımcım birlikte beklicez. Benimki de anlattı baya beklemiyordum bu kadarını :))) sonuçlarda çok iyi gelecek eminim ben:)
Iyi yine hareket etmis seninkigorursun isnallah canim hizli atınca ki diyolar ama insallah hayirlisi olurCanım Sağol hepimizin biciriklarina maşallah
umuttttt canım maşallah seninde kuzucuklarina :) bizimki maşallah 171 atiyordu çok hizliydi. Dr. Baya uğraştı uyandırmak için ama biara ellerini salladi biraz, poposu dönük tu bize, ins. Diğer gittigimizde görürüz hareketlerini inş. Canım
Canim benim oglanin ben daha hic gormedim hareket ettigini esim uyuyan bebek adini koymustu ogrenmeden once hep uyuyor galiba ama kizim hep hareket halinde. Bence hic takilma ona belki seninki de oglandir yada tembeldirCanlar ya benim bebis hic hareket etmedi hatta sordum dusunun yasiyor mu kalbi atiyor mu diye korktum simdi uyuyor heralde annesi dedi ama simdi siz anlatinca korktum kizimda da hatirliyorum 10 haftalikken kipirdardi ayy bi baska dra da mi gitsem ben ne zaman gitsem kipirdamiyor
Evet canim sukur aldik hayirli haberleri rahatladikAyyyy bugün sen de teste gitmişsin ne güzel maşallaaahhh:))
3 hafta bitiyor cnm kullanaliçok iyi yapmis doktorun benimde leke oldu doktor onemsemedi geçen hafta dünyanın kanı geldi gitti bebek dedim öyle başladım başka doktorun demesiyle ki onlar bile o kana bebek düşer diye 2 gün sonra baslatti hapa. ben midemi fena yapsada doğuma kadar kullanmaya razıyım bidaha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ama senin kullanmaya başlayalı çok olduysa hiç düşük riski kalmadiysa bıraktırır belki.
İnş canım uykucu olucak bunlar demekki:)Iyi yine hareket etmis seninkigorursun isnallah canim hizli atınca ki diyolar ama insallah hayirlisi olur
Canim benim oglanin ben daha hic gormedim hareket ettigini esim uyuyan bebek adini koymustu ogrenmeden once hep uyuyor galiba ama kizim hep hareket halinde. Bence hic takilma ona belki seninki de oglandir yada tembeldir
Evet canim sukur aldik hayirli haberleri rahatladik
Dr.da beni rahatlattı, uyuyordur hiç önemli değil hareket etmesi suan dedi. Babasida bende spor yapmayı severiz. Hele babasının mesleği o am demekki bizimki baya Uyuyordu. Rahatsız etmeyin dedi heralde. bide arkası donuktu bize. Canım seninde randevun iyi geçsin inş. Güzel haberlerle gel.Günaydın kızlar
Bebişleri hareket etmiyor diye korkan arkadaşlar korkmayın benim doktorum bu haftalarda fazla hareket beklemiyoruz bebeğe bağlı kimi biraz tembel kimi biraz hareketli oluyor dedi
Doğduklarında biz size imreneceğiz ne güzel uyuyorlar diye kalbinizi ferah tutun.
Yarında benim kontrolüm var hayırlısı bakalım
Cnm benm ilk hamileligim ama nobetteyim yarin sabah cikicam taa 24 saat insallah iyi gecerBen hala kendime dr ve hastane secemedigimden deneme surecindeyim.o yuzden her hafta bi dr a kontrole gidiyorum.cok zevkli oluyouygun dr ve hastane bulana kadar aramaya devam.kalp atisi dinletmiyo diyenler icinde benim dr larin hepsi kalp atisini sesli sekilde duymak bebege zarar veriyo diye sadece pit pit goruntu gossteriyolar.herkese musmutlu pazarlar dilerim..ilk bebegi olan hamisler suan ossura ossura uyuyodur tabi.dogsun ben sizi gorcem
Ne sacmadir hamileye 24 saat nobet tutturmak.neyse sende gece oralarda uyukla biraz artik yarin eve gidince dinlenirsin.Cnm benm ilk hamileligim ama nobetteyim yarin sabah cikicam taa 24 saat insallah iyi gecer
Insallah cnm ya hayirlisi yapacak bisey yokNe sacmadir hamileye 24 saat nobet tutturmak.neyse sende gece oralarda uyukla biraz artik yarin eve gidince dinlenirsin.
bende 24 nöbetindeyim kader arkadaşım :)Cnm benm ilk hamileligim ama nobetteyim yarin sabah cikicam taa 24 saat insallah iyi gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?