2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Günaydın güzel anneler.rüyamda çamaşırım kanlar içindeydi ve kabus gibi bir rüyaydı.düşük tehlikesi olan arkadaşları daha iyi anlamış oldumAllah kimseye yaşatmasın...
Amin canım Rabbim hayırlara çıkarsın rüya bile olsa çok korkunç bende 1-2 kere rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm uyandigim gibi altımı elliyordum ıslaklık var mı diye sonra hemen tuvalete gidiyodum geçen hafta da gerçeğini yaşayınca artık sık sık bakıyorum yattigim yerden bile :) eşim sapık mısın diyo ama ne yapayım çok korkuyorum bir şey gelecek diye

Günaydın güzel anneler.rüyamda çamaşırım kanlar içindeydi ve kabus gibi bir rüyaydı.düşük tehlikesi olan arkadaşları daha iyi anlamış oldumAllah kimseye yaşatmasın...
Amin canım Rabbim hayırlara çıkarsın rüya bile olsa çok korkunç bende 1-2 kere rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm uyandigim gibi altımı elliyordum ıslaklık var mı diye sonra hemen tuvalete gidiyodum geçen hafta da gerçeğini yaşayınca artık sık sık bakıyorum yattigim yerden bile :) eşim sapık mısın diyo ama ne yapayım çok korkuyorum bir şey gelecek diye

serum rahatlattı tabi iyiki gitmişim hem bebegi de gördüm rahatladim.çok rahatsizsan git bence serum verirler ilaç alamadığımiz için zor geçiyor hastalık.
Gittim cnm iğne vurdu antibiyotik ve parol verdi çok fenayım ya nasıl geçecek bilmiyorum.

Gittim cnm iğne vurdu antibiyotik ve parol verdi çok fenayım ya nasıl geçecek bilmiyorum.
ya lütfen antibiyotik fln içme normal insana bile iyi değil bide hamilesin.sogan sarımsak fln yemeye calis bol bol dinlen 7 günde geçiyor zaten. doktor bi arkadaşım ilaç icsende icmesende grip soğuk algınlığı 1 hafta sürer demişti. ben de bekliyorum giderek hafifliyor zaten

Bende antibiyotik kullandım bence gerekmese vermezler enfeksiyon bebeğe kotu etkiliyor kullanmalı diye düşünüyorum

Zar karar hesabına göre ilaç veriyoruz dedi dr. İçmezsem benim 1 ay sürüyor normalde hastalığım ve ateşim vardı ateş çok zararlı hamilelikte. Mecbur içtim ins 2-3 günde toplarlanirim. Şuan çok fenayım gözüm burnum akıyor ateş var yatıyorum

Ay canım güldürdü eşin beni:)))sapık mısın demiş.allah hepimizinkileri korusun zaten riskli zamanları atlatmak üzereyiz.ama fenaydı yanı.

Ay canım güldürdü eşin beni:)))sapık mısın demiş.allah hepimizinkileri korusun zaten riskli zamanları atlatmak üzereyiz.ama fenaydı yanı.
Ben haftam ilerledikçe daha çok korkuyorum daha çok bağlanıyorum gidecek diye ödüm kopuyor Rabbim hepimizi sağ salim kavustursun bebislerine

Çok . Gecmid çmiş ol
Cok gecmis oldun acil şifalar Versin Allah

Dr da enfeksiyon bu ilaçtan daha zararlı dedi ve ateş var ateş çok tehlikeli hamilelikte dedi. İçtim mecburen
Senin antibiyotik in adı neydi canım?
Çok geçmiş olsun.. Bende bademcik iltihaplanması vardı. Verilen antibiyotik normalde bana hiiiiç etki etmeyen bir antibiyotikti, zaten başka veremem hamilesin dedi. Önceden de kullandığımdan etki etmeyeceğini bildiğimden ben bıraktım. Doktorun dediği gibi ama ateş yüksek ve düşmüyorsa almak lazım. Tekrardan geçmiş olsun.

Can

Canım insallaaahh iyi haberler alırız .
Ben de hareketli görmedim hiç daha.. Salı günü. 12+0 olacak.
Bi iyi oldugunu duysam .
Ultrasonla ilk baktıgında gozlerimi kapatıyorum o kadar kötü oluyorumki..
Allah bizlere bağışlasın inşallah..

Saolasın cnm. İsmi neydi antibiyotik in ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…