- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Ben hep ruya gorurdum ama hamilelikte daha bi arttiYa kızlar ben acayip rüya görüyorum hamile olmadan hiç gormezdim şimdi film gibi masallah
Amin canım Rabbim hayırlara çıkarsın rüya bile olsa çok korkunç bende 1-2 kere rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm uyandigim gibi altımı elliyordum ıslaklık var mı diye sonra hemen tuvalete gidiyodum geçen hafta da gerçeğini yaşayınca artık sık sık bakıyorum yattigim yerden bile :) eşim sapık mısın diyo ama ne yapayım çok korkuyorum bir şey gelecek diyeGünaydın güzel anneler.rüyamda çamaşırım kanlar içindeydi ve kabus gibi bir rüyaydı.düşük tehlikesi olan arkadaşları daha iyi anlamış oldumAllah kimseye yaşatmasın...
Amin canım Rabbim hayırlara çıkarsın rüya bile olsa çok korkunç bende 1-2 kere rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm uyandigim gibi altımı elliyordum ıslaklık var mı diye sonra hemen tuvalete gidiyodum geçen hafta da gerçeğini yaşayınca artık sık sık bakıyorum yattigim yerden bile :) eşim sapık mısın diyo ama ne yapayım çok korkuyorum bir şey gelecek diyeGünaydın güzel anneler.rüyamda çamaşırım kanlar içindeydi ve kabus gibi bir rüyaydı.düşük tehlikesi olan arkadaşları daha iyi anlamış oldumAllah kimseye yaşatmasın...
serum rahatlattı tabi iyiki gitmişim hem bebegi de gördüm rahatladim.çok rahatsizsan git bence serum verirler ilaç alamadığımiz için zor geçiyor hastalık.zaten çok içiyorumserum iyi gelmedi mi canım.. ben de acile mi gitsem diyorum...
limonlu ballı sıcak su içtim
Gittim cnm iğne vurdu antibiyotik ve parol verdi çok fenayım yaserum rahatlattı tabi iyiki gitmişim hem bebegi de gördüm rahatladim.çok rahatsizsan git bence serum verirler ilaç alamadığımiz için zor geçiyor hastalık.
ya lütfen antibiyotik fln içme normal insana bile iyi değil bide hamilesin.sogan sarımsak fln yemeye calis bol bol dinlen 7 günde geçiyor zaten. doktor bi arkadaşım ilaç icsende icmesende grip soğuk algınlığı 1 hafta sürer demişti. ben de bekliyorum giderek hafifliyor zatenGittim cnm iğne vurdu antibiyotik ve parol verdi çok fenayım yanasıl geçecek bilmiyorum.
Bende antibiyotik kullandım bence gerekmese vermezler enfeksiyon bebeğe kotu etkiliyor kullanmalı diye düşünüyorumya lütfen antibiyotik fln içme normal insana bile iyi değil bide hamilesin.sogan sarımsak fln yemeye calis bol bol dinlen 7 günde geçiyor zaten. doktor bi arkadaşım ilaç icsende icmesende grip soğuk algınlığı 1 hafta sürer demişti. ben de bekliyorum giderek hafifliyor zaten
Zar karar hesabına göre ilaç veriyoruz dedi dr. İçmezsem benim 1 ay sürüyor normalde hastalığım ve ateşim vardı ateş çok zararlı hamilelikte. Mecbur içtimya lütfen antibiyotik fln içme normal insana bile iyi değil bide hamilesin.sogan sarımsak fln yemeye calis bol bol dinlen 7 günde geçiyor zaten. doktor bi arkadaşım ilaç icsende icmesende grip soğuk algınlığı 1 hafta sürer demişti. ben de bekliyorum giderek hafifliyor zaten
Kolay gelsin cnm allah tez vakitte yarin sabah olsun insallahbende 24 nöbetindeyim kader arkadaşım :)
Dr da enfeksiyon bu ilaçtan daha zararlı dedi ve ateş var ateş çok tehlikeli hamilelikte dedi. İçtim mecburenBende antibiyotik kullandım bence gerekmese vermezler enfeksiyon bebeğe kotu etkiliyor kullanmalı diye düşünüyorum
Ay canım güldürdü eşin beni:)))sapık mısın demiş.allah hepimizinkileri korusun zaten riskli zamanları atlatmak üzereyiz.ama fenaydı yanı.Amin canım Rabbim hayırlara çıkarsın rüya bile olsa çok korkunç bende 1-2 kere rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm uyandigim gibi altımı elliyordum ıslaklık var mı diye sonra hemen tuvalete gidiyodum geçen hafta da gerçeğini yaşayınca artık sık sık bakıyorum yattigim yerden bile :) eşim sapık mısın diyo ama ne yapayım çok korkuyorum bir şey gelecek diye
Ben haftam ilerledikçe daha çok korkuyorumAy canım güldürdü eşin beni:)))sapık mısın demiş.allah hepimizinkileri korusun zaten riskli zamanları atlatmak üzereyiz.ama fenaydı yanı.
Cok gecmis oldun acil şifalar Versin AllahZar karar hesabına göre ilaç veriyoruz dedi dr. İçmezsem benim 1 ay sürüyor ngöre ilaç veriyoruz dedi dr. İçmezsem benim 1 ay sürüyor normalde hastalığım ve ateşim vardı ateş çoburnum akıyor ateş var yatıyorum
Çok geçmiş olsun.. Bende bademcik iltihaplanması vardı. Verilen antibiyotik normalde bana hiiiiç etki etmeyen bir antibiyotikti, zaten başka veremem hamilesin dedi. Önceden de kullandığımdan etki etmeyeceğini bildiğimden ben bıraktım. Doktorun dediği gibi ama ateş yüksek ve düşmüyorsa almak lazım. Tekrardan geçmiş olsun.Dr da enfeksiyon bu ilaçtan daha zararlı dedi ve ateş var ateş çok tehlikeli hamilelikte dedi. İçtim mecburen
Senin antibiyotik in adı neydi canım?
Sat ne zaman ?Canım bilmiyorum ki sata gore 12+0im.
canım seninle aynı hisleri yaşıyoruz inan ki bende muayenede kötü şey duymaktan korkuyorum ikili testi yaptırsamda olur yaptırmasamda olur ama pek yaptırma taraftarı değilim rabbim bana nasıl layık gördüyse ben onunla imtihan olucam inşallah.ama muayenede bebeğimin hareketli kıpır kıpır olduğunu görmek çooooook istiyorum.hatta girerken kocamdan telefonla kameraya çekmesini çok isteriim ultrason görüntüsünü ama birde kameryı hazırlarken ultrasonda kötü bir şey görmekten korkuyorum.bu korkular hep var ama bi yandan da diyorum ki eğer bebeğim beni bırakmış olsaydı göğüslerimdeki damarlar zamanla hormon düşeceği için kaybolurdu herhalde diyorum.ne bilim kendimi yatıştırcak belirtiler arıyorum.bende çarşamba günü gidicem doktora o zaman 11+6 olmuş olucam allahın izniyle inşallah sende bende güzeeeeeel haberlerle geliriz bebitolarımızı güzel güzel görürürz :))))anasının kuzusuuuuuuu tombalak aşan totonu ısırıcam senin bi an önce sağlıkla dünyaya gelmeleri nasip olur inşallah
Ben de evdeyim cnm yalnız değilsinBugün burasi nie sessiz acaba herkes disarda geziyor sanirimbi ben herzamanki gibi evdeyim sanirkmm
Saolasın cnm. İsmi neydi antibiyotik in ?Çok geçmiş olsun.. Bende bademcik iltihaplanması vardı. Verilen antibiyotik normalde bana hiiiiç etki etmeyen bir antibiyotikti, zaten başka veremem hamilesin dedi. Önceden de kullandığımdan etki etmeyeceğini bildiğimden ben bıraktım. Doktorun dediği gibi ama ateş yüksek ve düşmüyorsa almak lazım. Tekrardan geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?