2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benim ki onu öğlen saatleaboli, post:süpürdü yerle83, member: 69684"]Ben de evdeyim cnm yalnız değilsin eşim ev süpürüyor sagolsun[/QUOTE]
Benim ki onu oglen saatlerinde yapti supurdu yerleri sildi :))

Antibiyotiği boool su ile iç, meyve filan özellikle kivi, c vitamini için ye. Bitki çayı çok önermiyorum, hamilelikte riskli olabiliyo, doktor öyle dedi, limonlu ballı ılık su iç..
Hepsini yapıyorum inan normalde hastalığım 1 ay sürer. Çok baş ağrım var sinüzitten dolayı parol içtim bana misin demedi. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin cümlemize ins.

Kızlar bgn fmf atağım oldu , bebeğe birşey olacak diye çok korktum , hemen hastaneye gittik . Bebeği kontrol ettiler çok Şükür bebiş gayet sağlıklı dedş doktor , 4 serum taktılar .... İnşallah işe yarar ve daha iyi olur herşey

Hepsini yapıyorum inan normalde hastalığım 1 ay sürer. Çok baş ağrım var sinüzitten dolayı parol içtim bana misin demedi. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin cümlemize ins.
Amin canım amin... Hastalığın normalde 1 ay mı sürer? Zor atlatıyorsun sanırım. Doktoruna dedin mi böyle geçirdiğini hastalık sürecini? Tekrardan çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun.. İnşallah güzel haberlerini verirsin. En kısa zamanda toparlaman dileğiyle..

besyo_86 ben de evdeydım :) ama bugün pek bi hamarattım sabah kalktım kendimi iyi hissediyorum baktım. az iş yap dedim kendime :) bi başlayınca şu da bu da derken uzadı. sonra uyudum uyandım uydum :) az önce de yürüyüşten geldim. pzt gelmesinnnnnn :)))

Maşallah istezeynep_xx, post: 45898177, member: 372631"] besyo_86 ben de evdeydım :) ama bugün pek bi hamarattım sabah kalktım kendimi iyi hissediyorum baktım. az iş yap dedim kendime :) bi başlayınca şu da bu da derken uzadı. sonra uyudum uyandım uydum :) az önce de yürüyüşten geldim. pzt gelmesinnnnnn :)))[/QUOTE]
Masallah iste yapmissin, ben sadece aksam yemek yemeğe ciktim geldim okadar uzun bir aradan sonra ilk defa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…