Benim ki onu öğlen saatleaboli, post:süpürdü yerle83, member: 69684"]Ben de evdeyim cnm yalnız değilsin eşim ev süpürüyor sagolsun[/QUOTE]
Benim ki onu oglen saatlerinde yapti supurdu yerleri sildi :))
Antibiyotiği boool su ile iç, meyve filan özellikle kivi, c vitamini için ye. Bitki çayı çok önermiyorum, hamilelikte riskli olabiliyo, doktor öyle dedi, limonlu ballı ılık su iç..
Antibiyotiği boool su ile iç, meyve filan özellikle kivi, c vitamini için ye. Bitki çayı çok önermiyorum, hamilelikte riskli olabiliyo, doktor öyle dedi, limonlu ballı ılık su iç..
Hepsini yapıyorum inan normalde hastalığım 1 ay sürer. Çok baş ağrım var sinüzitten dolayı parol içtim bana misin demedi. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin cümlemize ins.
Kızlar bgn fmf atağım oldu , bebeğe birşey olacak diye çok korktum , hemen hastaneye gittik . Bebeği kontrol ettiler çok Şükür bebiş gayet sağlıklı dedş doktor , 4 serum taktılar .... İnşallah işe yarar ve daha iyi olur herşey
Hepsini yapıyorum inan normalde hastalığım 1 ay sürer. Çok baş ağrım var sinüzitten dolayı parol içtim bana misin demedi. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin cümlemize ins.
Amin canım amin... Hastalığın normalde 1 ay mı sürer? Zor atlatıyorsun sanırım. Doktoruna dedin mi böyle geçirdiğini hastalık sürecini? Tekrardan çok geçmiş olsun
Kızlar bgn fmf atağım oldu , bebeğe birşey olacak diye çok korktum , hemen hastaneye gittik . Bebeği kontrol ettiler çok Şükür bebiş gayet sağlıklı dedş doktor , 4 serum taktılar .... İnşallah işe yarar ve daha iyi olur herşey
besyo_86
ben de evdeydım :) ama bugün pek bi hamarattım sabah kalktım kendimi iyi hissediyorum baktım. az iş yap dedim kendime :) bi başlayınca şu da bu da derken uzadı. sonra uyudum uyandım uydum :) az önce de yürüyüşten geldim. pzt gelmesinnnnnn :)))
Maşallah istezeynep_xx, post: 45898177, member: 372631"]besyo_86
ben de evdeydım :) ama bugün pek bi hamarattım sabah kalktım kendimi iyi hissediyorum baktım. az iş yap dedim kendime :) bi başlayınca şu da bu da derken uzadı. sonra uyudum uyandım uydum :) az önce de yürüyüşten geldim. pzt gelmesinnnnnn :)))[/QUOTE]
Masallah iste yapmissin, ben sadece aksam yemek yemeğe ciktim geldim okadar uzun bir aradan sonra ilk defa...