2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Iyi aksamlar annisler nasilsiniz bugun cok iyiydim ev işine epey doydum koca gün iyi yorulmusum ama

geçmiş olsun ilacınızı için elbette.

ben de ilk hamileliğimde antibiyotik kullandım.
zaten hamile olduğunuz için doktorunuz etkisi minimum bir ilaç vermiştir.
hiç üzülmeyin, hemencecik iyileşmeye bakın.

benim ilk oğlumun muayenelerinde hep bizi üzgün gönderdi kerata, en fazla kolunu falan hareket ettirmiştir yani,
tüm hamilelik de bu şekilde geçti.
tembel derdim ben ona :)

doğumdan sonra da sakin bir bebek olarak hayatına devam etti.
Allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etin.
uslu olacak keratalar demek ki.

ilk oğlumda 20. haftalarda tam adını koyarak hissetmiştim.
öncesinde hissetmişsem de emin değildim.
10. haftada nasıl hissedilebilir ki, zaten bebek ne kadar.
el insaf yani o tanıdıklara.
boşverin siz onları en iyisi, bundan sonra hiç bir dediklerini ciddiye almayın.

ne güzel mide bulantıları azalmaya başlamış çoğunuzda.

peki bende,
tam tersi,
hiç midem bulanmazken 10. haftada olan oldu, haftasonu kaç kez kustum.
hamilelikten ziyade biraz rahatsızım, ondandır diye düşünüyorum, yoksa bu haftada mide bulantısı başlamaz değil mi?

hala kilo almadım güzel haber :) ama şişkinlik var ve sıkmamak için hamile pantolonuna geçiş yaptım.

onun dışında sağlıklı şeylere karşı antipatim var,
yumurta, süt, yoğurt, et yiyemiyorum.
ilk hamileliğimde de bunlara duyarlılığım olmuştu ama bu kadar fazla değil. zorla da olsa tüketebiliyordum.

of of, 2. zor oluyormuş ya...

@Anatolya ya o eş dosta bakma bağırsaktaki gazlarını bebek sanmislardir allah aşkına 5-6 cm bebeğin o kadar nasıl gücü olsun ki tekme atsin kadınların hamilelik ve doğum hikayeleri bitmez diye boşa demiyorlar ben ilk bebeğimi 18-20 arası bir zamanda hissetmiştim şolimdi ikincide daha tık yok ki normalde yani olmaması ilk oğlum çok hareketliydi bakalım bu nasıl olacak

besyo_86 bende aynı canım hep evdeyim hava çok güzel eşime yalvardim piknik yapalım diye dışarı cikarmiyor ev hapsindeyim benim birde bahar alerjim var dışarda alerji olurum diye korkuyor ya millet dışarda ben evde canım sıkılıyor

CaUOTE="tugbavebebik, post: 45900775, member: 732141"] besyo_86 bende aynı canım hep evdeyim hava çok güzel eşime yalvardim piknik yapalım diye dışarı cikarmiyor ev hapsindeyim benim birde bahar alerjim var dışarda alerji olurum diye korkuyor ya millet dışarda ben evde canım sıkılıyor[/QUOTE]
Canim bende cikakim dedim sahile cikarmadi havada esmeye baslamisti.. Aynen bendede alerji var sinüzitmigren ... Sonra aksam ilk defa disari ciktik biseylrr yemeye yüreğimi unutmusum

Canim benim kizim da o kadar hareketliydikki 10 haftalik kontrolde bile kipir kipirdi 12+2 de gittim galiba bu bebegim de kiz olmasi ihtimali var hic kipirdamadi o kadar uzgunum ki iyi bir dr buldum cuma gunune randevu alabildim onada gidecegim bir problem mi var diye off moralim cok bozuk bebis hic kipirdamadi

Canim bende cikakim dedim sahile cikarmadi havada esmeye baslamisti.. Aynen bendede alerji var sinüzitmigren ... Sonra aksam ilk defa disari ciktik biseylrr yemeye yüreğimi unutmusum[/QUOTE]
Bendede aynı alerji ve sinüzit bu hafta dayan haftaya götüreyim dedi şaka gibi ya ben gezmeyi seven biriyim birde çalışmaya alismisim evde kalmak çok canımı sıkıyor ama artık haftaya atlatirim ve yavaş yavaş alemlere akarim :)

T tugbavebebik aynen bende calisiodumm bide geziodum da dildir dildir psikolojik bozuldu yahuu... Kaslarimi bile aldiramadim kuaföre götür beni dddimm..:))) olmaz Yatman lazim diyip duruyor bu akşam zar zir cikartti onuda çok oturmayalim diye yemek yedik geldik ... Gun yüzü görmek istiyorumm

Kızlar keçi sütü içmeye başladım artık.bulantılarımın geçmesini bekliyordum zira kokusu tadı biraz farklı:)))aranızda kullanan var mı?çok faydalı dediler başlayım dedim artık

EvetTE="zeran, post: 45901362, member: 675841"]Anne sütüne en yakın sütmüş canım.kokusu ve tadı ağır ama denemeye değer bence[/QUOTE]
Evet onu bende duydum da şuannormal sutu zor icebiliorumm.. Benim üst komsumda hhamile5. Ayda baslamis kkeçissütüneiicemem gibi suan canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…