Bende heyecanla bekliyorum o tekmelemeleriKızlar sanırım bugün ilk tekmeyi yedim oğluşumdan..sever gibi tekmeledi annesini
Canım ben de salı gidice ..allah hepimizin yardımcısı olsunYarın ben de kontrole gidiyorum. 2'li test yapılacak. Dualarinizi eksik etmeyin ne olur.
Yarın ben de kontrole gidiyorum. 2'li test yapılacak. Dualarinizi eksik etmeyin ne olur.
Zar karar hesabına göre ilaç veriyoruz dedi dr. İçmezsem benim 1 ay sürüyor normalde hastalığım ve ateşim vardı ateş çok zararlı hamilelikte. Mecbur içtimins 2-3 günde toplarlanirim. Şuan çok fenayım gözüm burnum akıyor ateş var yatıyorum
Günaydın kızlar
Bebişleri hareket etmiyor diye korkan arkadaşlar korkmayın benim doktorum bu haftalarda fazla hareket beklemiyoruz bebeğe bağlı kimi biraz tembel kimi biraz hareketli oluyor dedi
Doğduklarında biz size imreneceğiz ne güzel uyuyorlar diye kalbinizi ferah tutun.
Yarında benim kontrolüm var hayırlısı bakalım
Kızlar birşey sorucam ben şuan 10+5 haftadayım bebeğimi hissetmedim daha doktorumda çok erken daha diyor ama eş dost tanıdık biz sen gibiyken çoktan hissetmeye başlamıştık falan diyorlar içime kurt düşürüyorlar siz hissediyor musunuz
besyo_86 bende aynı canım hep evdeyim hava çok güzel eşime yalvardim piknik yapalım diye dışarı cikarmiyor ev hapsindeyim benim birde bahar alerjim var dışarda alerji olurum diye korkuyor ya millet dışard yürümeyi yzacaktim:)) zaten arabadanindim 10 adim sonra restauranttydim ggerçi yurumedim bile ..cok binaldim ama artik yaa ... Gecmeyen bas agrilarimda cok fena... Yatmaktan mo oluot anlamadim artik ya
Canim benim kizim da o kadar hareketliydikki 10 haftalik kontrolde bile kipir kipirdi 12+2 de gittim galiba bu bebegim de kiz olmasi ihtimali var hic kipirdamadi o kadar uzgunum ki iyi bir dr buldum cuma gunune randevu alabildim onada gidecegim bir problem mi var diye off moralim cok bozuk bebis hic kipirdamadibenim ilk oğlumun muayenelerinde hep bizi üzgün gönderdi kerata, en fazla kolunu falan hareket ettirmiştir yani,
tüm hamilelik de bu şekilde geçti.
tembel derdim ben ona :)
doğumdan sonra da sakin bir bebek olarak hayatına devam etti.
Allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etin.
uslu olacak keratalar demek ki.
Canim bende cikakim dedim sahile cikarmadi havada esmeye baslamisti.. Aynen bendede alerji var sinüzitmigren ... Sonra aksam ilk defa disari ciktik biseylrr yemeye yüreğimi unutmusum[/QUOTE]CaUOTE="tugbavebebik, post: 45900775, member: 732141"]besyo_86 bende aynı canım hep evdeyim hava çok güzel eşime yalvardim piknik yapalım diye dışarı cikarmiyor ev hapsindeyim benim birde bahar alerjim var dışarda alerji olurum diye korkuyor ya millet dışarda ben evde canım sıkılıyor
Anne sütüne en yakın sütmüş canım.kokusu ve tadı ağır ama denemeye değer benceBen icmiorum belkiilerde icebilirim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?