2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Cok iyi ya. Masallah canim. Ben de iyi bir doktor bulamadim konyada yaşiyorum. Hala arayiş icindeyim. Ve cinsiyetini cok merak ediyorum. Insallah bana da biseyler soyler gittigimde
Slm cnm oğlumu konyada doğum yapmıştım faruk Sükan doğum evinde Necati özcimen vardı çok iyi bilgili ona git istersen

Bende biseyler almaya 5..5 ayda baslarim DİE dusunuorum ..
İlk baslarda öyle değildim ama şuan erken diye dusnuorum bende.. Hastane falan yatincakorkuor insan nede olsa

@leyl-i efruz

Cnm benm hep camasirimda oluyo gunde iki uc degistiriyorum o akinti yuzunden ayni dedigin gibi ama ben basindan beri progestan kullaniyorum bana sorunmus gibi gelmedi
inşallah değildir hastanede sürekli kanamayi soruyorlardı ben krem gibi akıntım var dedim son 2 gün.. onemsemediler alttanda muayene etti önemli olsa bişey verir ya da derlerdi en azından

@leyl-i efruz yatiosum dimi sende nasil gidiyor?? Benimde annem var II haftadir hic gitmesim istiorumm
yatıyorum canım benim annem geldi 1 hafta kalıp gitti babamda yalnız hasta olmuş annem olmadan hayatta iyileşemez. Eşim hallediyo çok şükür işleri. yemek yerken oturuyorum tuvalete gidip geliyorum onun dışında yatış uzmanı oldum her şekilde yatabiliyorum :)

[QUOTEWC ve leyl-i efruz, post: 45918152, member: 635906"]yatıyorum canım benim annem geldi 1 hafta kalıp gitti babamda yalnız hasta olmuş annem olmadan hayatta iyileşemez. Eşim hallediyo çok şükür işleryemek yerken oturuyorum tuvalete gidip geliyorum onun dışında yatış uzmanı oldum her şekilde yatabiliyorum :)[/QUOTE]
Bende wc ve yemek için kalkiorum..dra gitmek en buyuk hobim başka cikmilrum cunku:))) ha birde gecen aksam sadece yemek yemeye ciktik o kadar.konuda çok oturdum diyip getirdi hemen eve
.

Canim hangi sehirdeydin sen?

Kizlar bugun 1 de doktor rAndevum var . Ikili test vs de var.
Nornalde calisiyorum uyurum biraz diye dusunmustum ama o kadar gerginimki mumkun olmadi.

Dualarinizi eksik etmeyin kizlar.
Günaydın canım herşey yolunda gider inşallah stres yapma

inşallah canım. ebbeğim iyi olsunda dayanıyoruz napalım

Kızlar Allah bilir siz daha önce konusmussunuzdur ama ben de bir sorayım. .
Aranızda İstanbullu anne var mı varsa hangi hastanelere gidiyorlar? İlk doğumunun üzerinden hayli vakit geçti cahil kaldım bu konuda :))
anadolu yakasındayım canım ben koşuyolu medipol hastanesinde leyla hanım var ona gidiyorum, hayırlı olsun seninde bebişin :)

ben crinone jelden zannediyodum ama jeli bırakalı 3 gün oldu hala su gibi akıntı oluyo bendede, hormon seviyesi arttığı için sanırım cumartesi gidince sorucam doktoruma

Günaydın. Oğlum sabah yine ateşlendi. acile gittik sinüzit, burun tıkanıklığı, kısaca üst solunum yolu enfeksiyonu. 2 gün önce bıraktık antibiyotiği. Allah başka keder vermesin de yoruldum artık hastalıktan. 2 gün rapor alayım dedim acilden yok acilde rapor verilmezmiş yok aile hekimine gidecekmişim. istediklerine nasıl veriyorlar... ağlayarak çıktım sinirim bozuldu. ilk hamileliğini yaşayanlar bugünlerin değerini bilin gerçekten. ikinciler daha zor oluyor. kendinizi düşünemiyorsunuz bile. işe geldim oğlum evde babasıyla. öğleden sonra ben gideceğim eşim işe gidecek. aklım evde, yorgunum, uykusuzum, çok moralim bozuk. Allah sağlık versin hepimizin evladına.

Cok gecmis olsun...
Benim de 9 yaşında bir kızım var ve hadi eşleri saymayalım, resmen 3'e bolunuyorsunuz... Bir taraftan sabah banyoda kusarken bir taraftan da gidip çocuğunuzun kahvaltisini hazirliyorsunuz... hastalığı günlük rutinleri ödevleri. ..
İş hayatı da takipte tabi...
Zor iş vesselam.
Hepimize kolay gelsin

Ben kızımda badem yağı ve Vaselin sürdüm tek bir çatlağım yok.

Badem yağı tüylenme yapmadı canım ya kimden duyduysam tüylenme yaptı ded

Canım ben mustela kullanmaya başladım 2.aydan beri günde bir sürüyprum banyodan banyoya da bebe yağı inşallah çatlamayız

ayy bende başlayım artık bu hafta kontrolde doktorumla konuşup başlayım inşallah çatlamayalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…