2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Allah şifa versin yavruna canım. Sana da güç kuvvet versin. Gerçekten zor. Ben şimdi tek başına bir eve anca yetiyorum ki temizlik yok çocuk yok. Sadece iş ve yemek yapmak. Onda bile yetersiz hissediyorum. Canını sıkma güçlü anne :))

Günaydın kızlaarrrr...

cheesecake30 benim sonuçlar çıkmış... Birazdan doktorumla görüşcem.. Perşembe demişlerdi erken çıkmış, belki seninki de çıkmıştır canım bi sor istersen.. Baktım baktım hiçbir şey anlamadım,,, umarım iyidir .

inşallah güzel haberler alırsın :)) sonucunun resmini at istersen

gunaydınlar,

gercekten çalısıyorsan cocukta varsa hamilelik bulantılı sıkıntılıda gecıyorsa cok zorlanılıyor...allahım sabır ver bana dıyorum kucagıma alacagım gunu hayal ederek zorlukları bastırmaya calısıyorum...ailedende kımse yoksa bi yemek getırcek pişirecek bi işin ucundan tutacak kaç kat artıyor kadının yuku bende çamasırlar yıkanıyor asılması ıcın kac saat beklıyor kurudumu toplanması kac gun suruyor ..katlanmasını hiç demiyorum komple yatagın ustune atıyorum ıcınden secip alıyorum valla

günaydınlar kızlar, dana gibi uyuyan ben dün gece uyuyamadım doğru dürüst. sinirlerim bozuldu. mantarım azdı. sabaha karşı uyuyunca işe geç kaldım. bu çocuk da annemin bana dediği gibi olacak galiba gece uyumaz gündüz uyanmaz :)))

merhaba necati bey şimdi medicana da tüp bebek bölümünde
Ben 2011 aralıkta doğum yapmıştım ama 2008 de tanimistim Ali Sami Gürbüz ile özel muayene si vardı ali bey euro fertilde oda doğum evindeydi oğlumu Ali Bey takip etmişti her muayenesi 150 liraydi ozaman ama ilk çocuğum 3 gün yaşayıp öldüğü için gözümüz gormemisti çokta memnun idim dogumumuda Necati bey hastanede yaptırmıştı demek ki orda değil artık zaten bunlar çok bilgili Tup bebek Dr lriydi birinden birine gitme imkanın olsa iyi olurdu

Rabbim başka acılar yaşatmasın canım gerçekten doktor çok önemli iyi insanlarla karışılaşalım hepimiz

Rabbim başka acılar yaşatmasın canım gerçekten doktor çok önemli iyi insanlarla karışılaşalım hepimiz
Amin canım kan pıhtılaşmasi varmış bende o yüzden dedi Dr şimdi clexan kullanıyorum oglumdada kullandım çok şükür sağlıklı buda sağlıklı olur inşallah bu arada bende Aksaray merkezdeyim annem Konyalı bi çok akrabam Konyada polis lojmanlarinda da kız kardeşim var sık sık gelir giderim konya ya çok güzel bir şehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…