2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Cnm çok teşekkür ederim önerin için evt gerçekten az da olsa faydası oldu. Çok ama çok teşekkür ederim.

Kızlar eylül anneleri ne şöyle bir göz attım foto koymuşlar gobekleri baya çıkmış sizde durumlar ne kaç kilo aldınız ben 4 kilo vererek 57 kiloya düşmüştüm şimdi 1 kilo almişim

Sabahtan bu saate baş ağrısı baş ağrısı baş ağrısı cildiracagim artık. Bir tane parol içtim bir saat önce ama nafile kızlar ne olur bana biri bir çözüm bulsunnn ((((((
Can'ım beni dinle.sağ burun deliğini kapa15 defa uzuuuuuun nefes alıp ver.burundan al ağızdan ver.sonra sol bütün deliğini kapa 15 defa da aymı şekilde hava teneffüs et.kronik ağrı değilse hemen hafifliyor sürekli yaparım ben denemeye değer!!
Cnm çok teşekkür ederim önerin için evt gerçekten az da olsa faydası oldu. Çok ama çok teşekkür ederim.
tıca ederim ne demek.her zaman uygularım.üst üste geçmezse tekrar yaparım.aklınızda bulunsun taze anneler

Kızlar eylül anneleri ne şöyle bir göz attım foto koymuşlar gobekleri baya çıkmış sizde durumlar ne kaç kilo aldınız ben 4 kilo vererek 57 kiloya düşmüştüm şimdi 1 kilo almişim
Can'ım hassas tartıya göre 4 kilo almışım ama bana göre 2.göbeğim çıktı belim ince olduğundan ciddi anlamda çıktı.göbeğimin fotosunu kpymam ama.interneyte atanlarında anlamam.özellikle instagramdaki çok foto dönüyor.herkesin yaşadığını yaşıyorlar bi fark yok ama ne bileyim.öncelikle eşime hürmeten yapmam böyle bişey

Normalde yerinden kolay kolay oynamayan tansiyon değerlerim, ilkgebeligimde 9-4 lerde gezdi doğum yapacağım hafta 11-7 oldu ve o hafta doğum yaptım . Bu gebeligimde de ilk haftalarda bu yana düşük tansiyona geziyorum. Bu ayran icsenizde elinizde olan bir şey değil, çok normal ve aslında istenen değerler, gebelikte yüksek tansiyon çok tehlikeli. Ben de ders anlatırken bazen sendeliyorum, ama takacak bir durum yok inanın.

Benim de kanda bazı değerlerim düşük olmasına rağmen, doktorum folik asit dışında bir şey vermedi, belki ay sonu gittiğim muayenede verecek ama ben böyle rahatım. :)

Canim ben 13 haftalik hamileyim kilo mu koruyorum ne bir gram artıyor ne eksiliyor ben anlamadım neden boyle

Ben zaten normalden kilolu hamile kaldim.baslarda 2 kilo verdim sonrasinda da almadim hic ayni kilomda duruyorum.bunun icin caba sarfediyorum.

Ben zaten normalden kilolu hamile kaldim.baslarda 2 kilo verdim sonrasinda da almadim hic ayni kilomda duruyorum.bunun icin caba sarfediyorum.

Bende normalde zayıf biriydim ama dr gebelikten önce mineral vitamin açığın kapansın diyerek vitamin mineral takviyeleri ve folik asit verdi hamile olduğumy öğrenmeden iki kilo almıştım öğrendiğim de uf çok kilo alacam bu gidişle dedim ama bulantılardan aldığım iki kiloyu verfim şu an eski kilomdayım inşallah çok şişmeden ama sağlıklı bebeklerle tamamlarız

Benim dersim oglen 2 de.gunude yariladim sayilir ben
Günaydın canım bu hafts raporluyum ama gelecek hafta zorlu geçecek az kaldıdönem bitiyo sonra rahatız

Canim saglikli dogsunlar da,3 hafta sonra ogrenirsin.Ama sanki bu erkek hareket ettigini gormene sevindim.
Aynen canim yeterki saglikli olsunlar kuzular tabiki erkek deyince biraz sevindim ama inan onu hareket ederken gordum ya o kadar mutluyum ki kizim cok hareketliydi her ultrasonda kipir kipirdi yavruyu ilk kez kipirdarken gordum cok mutluyum ...yoksa senaryolar uretmeye baslamistim

psikolog işe yarayabilir canım, fazla düşünüp kendimizi strese sokuıyoruz ister istemez. yeni doktorun sürekli takip dediyse gözden kaçırmaz sanırım. tuvalet için daha sıvı yada bağırsak çalıştırıcı şeylerle beslen istersen zorlanma hiç olmaz

Murat yayla süper! Ben orada yaptırdım. Evet o nerde ona göre hareket et bence
murat yayla acıbaemde değilmiydi? arkadaşımın babası çok dağınık çalışıyo takip edemiyorum artık murat amcayı ben ama ihtiyacım olursa hemen gidicem zaten :) yoğun çalışıyo diye ben başka doktoru tercih ettim ama her an fikir değiştirip geçebilirim murat amcaya :)

canım benim düşük gidiyodu aşırı uyku hali falan vardı doktorla konuştum serum takviyesi verdi sonra toparladım çok şükür

Hic bu seneki kadar istememistim okulun kapanmasini.daha ilk sinavlari bile yapmadik.okul kapanana kadar cok is var..

bende dün gece hayal kurarken uyuya kalmışım, bebeğimle konuşuyodum sonra doğduğunu falan düşündüm büyüdüğünü bi garip oldum :) kayımvalidem bi kaç tane yelek örmüş bile şimdiden, annem desen battaniyeler ağız mendilleri yaptı. cinsiyet olmadanda yapılabilir şeyler bunlar arkadaşlar bende çok inanmıyorum beklemeye gerek olduğuna. Allah korusun ama ne hazırlıklar yapıp doğuma gidip eve tek dönmek zorunda kalan anneler var, onun için biz içimizden geleni yapalım geleceği varsa hazır olsun kuzumuzun herşeyi diye düşünüyorum

Hic bu seneki kadar istememistim okulun kapanmasini.daha ilk sinavlari bile yapmadik.okul kapanana kadar cok is var..
Ay bende ilk sınavları yaptım rapordan istifade okudum internete girdim bu aralık ta ikincileri de hazırlayayım diyorum son sınava da allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…