- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
- 123
Cnm çok teşekkür ederim önerin için evt gerçekten az da olsa faydası oldu. Çok ama çok teşekkür ederim.Can'ım beni dinle.sağ burun deliğini kapa15 defa uzuuuuuun nefes alıp ver.burundan al ağızdan ver.sonra sol bütün deliğini kapa 15 defa da aymı şekilde hava teneffüs et.kronik ağrı değilse hemen hafifliyor sürekli yaparım ben denemeye değer!!
Hangi ürünü kullandın senBen aldım fakat beğenmedim ve gereksiz pahalı bence;(
Can'ım beni dinle.sağ burun deliğini kapa15 defa uzuuuuuun nefes alıp ver.burundan al ağızdan ver.sonra sol bütün deliğini kapa 15 defa da aymı şekilde hava teneffüs et.kronik ağrı değilse hemen hafifliyor sürekli yaparım ben denemeye değer!!Sabahtan bu saate baş ağrısı baş ağrısı baş ağrısı cildiracagim artık. Bir tane parol içtim bir saat önce ama nafile kızlar ne olur bana biri bir çözüm bulsunnn((((((
tıca ederim ne demek.her zaman uygularım.üst üste geçmezse tekrar yaparım.aklınızda bulunsun taze annelerCnm çok teşekkür ederim önerin için evt gerçekten az da olsa faydası oldu. Çok ama çok teşekkür ederim.
Genel temizlik ve lavabo için olanı.ikisine yaklaşık 50 tl para ödedim.piyasada satılan daha ucuz ürünlerden de bi farkını görmedim açıkçasıHangi ürünü kullandın sen
Can'ım hassas tartıya göre 4 kilo almışım ama bana göre 2.göbeğim çıktı belim ince olduğundan ciddi anlamda çıktı.göbeğimin fotosunu kpymam ama.interneyte atanlarında anlamam.özellikle instagramdaki çok foto dönüyor.herkesin yaşadığını yaşıyorlar bi fark yok ama ne bileyim.öncelikle eşime hürmeten yapmam böyle bişeyKızlar eylül anneleri ne şöyle bir göz attım foto koymuşlar gobekleri baya çıkmış sizde durumlar ne kaç kilo aldınız ben 4 kilo vererek 57 kiloya düşmüştüm şimdi 1 kilo almişim
Bugun 2 kere ictim ayrani ama hala ayni. Kucuk 4.1, ayran icmesem kac olacakti acaba. Okulda merdivenleri cikarken biraz donuyor basim, onun disinda bas donmem de yok. Saglik ocagi kaydimda ebe olctugunde 10/6 ciktiginda dusuk degil mi dedim, hamilelikte yuksek olmasindan iyidir dedi, onemsemedik. Ama doktora bir danissam iyi olacak galiba.
Canim ben 13 haftalik hamileyim kilo mu koruyorum ne bir gram artıyor ne eksiliyor ben anlamadım neden boyleKızlar eylül anneleri ne şöyle bir göz attım foto koymuşlar gobekleri baya çıkmış sizde durumlar ne kaç kilo aldınız ben 4 kilo vererek 57 kiloya düşmüştüm şimdi 1 kilo almişim
Ben zaten normalden kilolu hamile kaldim.baslarda 2 kilo verdim sonrasinda da almadim hic ayni kilomda duruyorum.bunun icin caba sarfediyorum.Kızlar eylül anneleri ne şöyle bir göz attım foto koymuşlar gobekleri baya çıkmış sizde durumlar ne kaç kilo aldınız ben 4 kilo vererek 57 kiloya düşmüştüm şimdi 1 kilo almişim
Benim dersim oglen 2 de.gunude yariladim sayilir benGünaydınnn kızlarrr...
Çalışan anne adayları için haftayı ortaladık darısı cuma gününe :)
Ben zaten normalden kilolu hamile kaldim.baslarda 2 kilo verdim sonrasinda da almadim hic ayni kilomda duruyorum.bunun icin caba sarfediyorum.
Günaydın canım bu hafts raporluyum ama gelecek hafta zorlu geçecek az kaldıdönem bitiyo sonra rahatızBenim dersim oglen 2 de.gunude yariladim sayilir ben
Aynen canim yeterki saglikli olsunlar kuzular tabiki erkek deyince biraz sevindim ama inan onu hareket ederken gordum ya o kadar mutluyum ki kizim cok hareketliydi her ultrasonda kipir kipirdi yavruyu ilk kez kipirdarken gordum cok mutluyum ...yoksa senaryolar uretmeye baslamistimCanim saglikli dogsunlar da,3 hafta sonra ogrenirsin.Ama sanki bu erkekhareket ettigini gormene sevindim.
psikolog işe yarayabilir canım, fazla düşünüp kendimizi strese sokuıyoruz ister istemez. yeni doktorun sürekli takip dediyse gözden kaçırmaz sanırım. tuvalet için daha sıvı yada bağırsak çalıştırıcı şeylerle beslen istersen zorlanma hiç olmazBen ilk hamileligimde enfeksiyondan dolayı azosilin diye bi ilaç kullanmıştım dikişin tarihi belli değil canım doktor degistirdim ya sürekli ölccem serviks boyunu dedi inşallah bu doktorda dikiş içn geç kalmaz hem Prof hem perinotolog daha çok güveniyorum ama dıkıssız 16. Haftaya kadar takip etcem dedi en son 35mm di kısalma olmasını bekliyo doktor ama gel bide bana sor ilk hamileligimde su kesem afedersin büyük tuvaletimi yaparken gelmişti şimdi gelecek tuvaletim diye korkuyorum geldiğinde kendimi sıka sıka yapabiliyorum psikoloğa mi gitsem diye düşünmüyo değilim cumartesi gününe alabilirsem randevu alcam alamazsam çarşambaya alcam baktırcam herseyime
murat yayla acıbaemde değilmiydi? arkadaşımın babası çok dağınık çalışıyo takip edemiyorum artık murat amcayı ben ama ihtiyacım olursa hemen gidicem zaten :) yoğun çalışıyo diye ben başka doktoru tercih ettim ama her an fikir değiştirip geçebilirim murat amcaya :)Murat yayla süper! Ben orada yaptırdım. Evet o nerde ona göre hareket et bence
canım benim düşük gidiyodu aşırı uyku hali falan vardı doktorla konuştum serum takviyesi verdi sonra toparladım çok şükürArkadaslar tansiyon dusuklugu yasayan var mi aranizda? Normalde tansiyonum dusuktur zaten-10-11/7-8. Dun aksam olctum 7/4. Hemen tuzlu ayran ictim ama yukselmedi. Sabah 8-5, az once yine 7/4, biraz daha zorlasa kucuk 3'e dusecek. Belirli bir sikintim da yok aslinda.
Hic bu seneki kadar istememistim okulun kapanmasini.daha ilk sinavlari bile yapmadik.okul kapanana kadar cok is var..Bende normalde zayıf biriydim ama dr gebelikten önce mineral vitamin açığın kapansın diyerek vitamin mineral takviyeleri ve folik asit verdi hamile olduğumy öğrenmeden iki kilo almıştım öğrendiğim de uf çok kilo alacam bu gidişle dedim ama bulantılardan aldığım iki kiloyu verfim şu an eski kilomdayım inşallah çok şişmeden ama sağlıklı bebeklerle tamamlarız
Günaydın canım bu hafts raporluyum ama gelecek hafta zorlu geçecek az kaldıdönem bitiyo sonra rahatız
bende dün gece hayal kurarken uyuya kalmışım, bebeğimle konuşuyodum sonra doğduğunu falan düşündüm büyüdüğünü bi garip oldum :) kayımvalidem bi kaç tane yelek örmüş bile şimdiden, annem desen battaniyeler ağız mendilleri yaptı. cinsiyet olmadanda yapılabilir şeyler bunlar arkadaşlar bende çok inanmıyorum beklemeye gerek olduğuna. Allah korusun ama ne hazırlıklar yapıp doğuma gidip eve tek dönmek zorunda kalan anneler var, onun için biz içimizden geleni yapalım geleceği varsa hazır olsun kuzumuzun herşeyi diye düşünüyorumAmın canım..
son 2-3 gundur daha farklı olmaya basladı duygularım sanırım bebek magazaarını gezdıkten sonra oldu :) sankı bebegım bı yere gıtmıs yada varmıs sonra karnıma gırmıs gıbı ozledım.. sımdıden gelse sarılsam opsem dıyorumerken mı basladı normal mı acaba dıyorm daha yolun ceyregıne vardık malum
Ay bende ilk sınavları yaptım rapordan istifade okudum internete girdim bu aralık ta ikincileri de hazırlayayım diyorum son sınava da allah kerimHic bu seneki kadar istememistim okulun kapanmasini.daha ilk sinavlari bile yapmadik.okul kapanana kadar cok is var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?