Amin canım,kimseye yaşatmasın inşallah.Büyük acı.canım Allah bır daha bu acıyı yasatmasın ınsallah.
Canim benimde tansiyon dusuk normalde.kizimda dr a her gittigimde rutin olarak zaten ölculuyodu.bi keresinde 7 ye 3 cikti.bende hic bi fark yoktu ama.dr onemsemedi.demekki cok onemsencek bi durum degil.en azindan ben burdan bunu cikardimArkadaslar tansiyon dusuklugu yasayan var mi aranizda? Normalde tansiyonum dusuktur zaten-10-11/7-8. Dun aksam olctum 7/4. Hemen tuzlu ayran ictim ama yukselmedi. Sabah 8-5, az once yine 7/4, biraz daha zorlasa kucuk 3'e dusecek. Belirli bir sikintim da yok aslinda.
Amın canım..Amin canım,kimseye yaşatmasın inşallah.Büyük acı.
Cok cok normal,bu duygun Her gecen gün artacak canim benimAmın canım..
son 2-3 gundur daha farklı olmaya basladı duygularım sanırım bebek magazaarını gezdıkten sonra oldu :) sankı bebegım bı yere gıtmıs yada varmıs sonra karnıma gırmıs gıbı ozledım.. sımdıden gelse sarılsam opsem dıyorumerken mı basladı normal mı acaba dıyorm daha yolun ceyregıne vardık malum
merhaba canım daha yeni gectim bu doktora eski doktoruma da güveniyordum çünkü bana herkes enfeksiyondan kaybettin bebegini derken (5-6 doktor) hamileliğimin başından beri gittiğim doktor buji testi yaptı ve teşhisi koydu (rahim ağzı yetmezliği ) ama gel gör ki kanamam var deyince sattı beni yani hafta sonu tamam şehir dışında olabilirsin ona da tamam ama bi ara nasıl oldun kendinde arama hastaneye arat Sekreterine falan ama yok bana öyle doktor lazım sonuçta sen babamın hayrına bakmıyorsun bana özel tercih etme sebebimiz ne olursa olsun beni bırakmayacak doktor. su anki doktor manisa da ünlü bi doktor Prof faik mümtaz koyuncu ünv hastanesinde başhekim yardimcisı kadın doğum bölüm başkanı baya ünü var numarasini da verdi daha muayenesine gitmeden herhangi bir şeyde bana ulaş diye. inşallah böyle devam ederiz. tavsiyen için çok sağol canım :)tatlım merhaba.. doktorundan memnunsun ve güveniyorsun değil mi? ankara da aydainn biri var duymuşssundur koru hastanesinde, seninki gibi özel durumlara bakıyor sadece, benim de kuzenim aydan hoca ile bebeğine kavuştu, ankarada bu arada, çok bilmiyorum senin durumunu ama sadece bu bilgimi paylaşmak istedim :)
Tabiki gitmioruz canimm bende takildim olesine.. Bi arkdas demis ozaman 10 ekime kadar olanlar goder diye... Gitmicez tabiki de burda okadar sey paylasiotuz... Hrpimiz burdadogurucaz ins
canım ben o testi yaptırdım çok şükür temiz çıktı ikilinin doğruluk oranı çok düşük zaten. Ama eğer kötü sonuç gelirse aldırmayı planlamıyorsan boşuna yaptırma stres yapma üzme kendinimerhaba peki ilk gebeliğinizde amniyosentez yaptırdınız mı 2 li testten sonra...benim halamın 2. çocuğu down sendromlu ben çok korkuyorum 2 li test de ultrasonda herşey normaldi ama ben kan sonuçları çıkınca yinede şu amerikaya gönderilen %99 kusürluk doğruluk olanı olan kan testinden yaptırıcam. amniyonik bant nedir?
Kizlar ikili testte 4,07 mm cikti
Mahfoldum ben.
Arkadaslar tansiyon dusuklugu yasayan var mi aranizda? Normalde tansiyonum dusuktur zaten-10-11/7-8. Dun aksam olctum 7/4. Hemen tuzlu ayran ictim ama yukselmedi. Sabah 8-5, az once yine 7/4, biraz daha zorlasa kucuk 3'e dusecek. Belirli bir sikintim da yok aslinda.
Kizlarr ben alisveris yapmamak icin zor tutuyorum kendimi. Bir yandan dur diyorum bir yandan hep bakasim geliyor. Ne zaman baslamayi dusunuyorsunuz?bir dahaki kontrolum 16.haftada artik oradan sonra yavastan almali miyim? Buyukleri 24 ten sonra almaya baslicam ama kiyafettir biberondur falan almali mi bilemedim. Bir yanida korkuyor insanin
Evet cnm haklisin... insallah memnun kalirsin guzelce devam edersin tatlim.benim... kuzenim de hic bilmiyordu problemini 2 kayip yasadi sonra Aydan hocayi onermis arkadaslari ona gitmeye basladi sorunu rahim agzi yetmezligiyms ona gore duzenli kontrole gitti koru hastanesinde yapti dogumunu. Benimki sadece bilgi amacliydi cnm ankaradaysan ve maddi olarak karsilayabileck gibiyse bi dene derdim sadece:) kadin o kadar basarili ki o kadar cok para kazandi ki hastane kurdu dusun hastanenin sahibi :)merhaba canım daha yeni gectim bu doktora eski doktoruma da güveniyordum çünkü bana herkes enfeksiyondan kaybettin bebegini derken (5-6 doktor) hamileliğimin başından beri gittiğim doktor buji testi yaptı ve teşhisi koydu (rahim ağzı yetmezliği ) ama gel gör ki kanamam var deyince sattı beni yani hafta sonu tamam şehir dışında olabilirsin ona da tamam ama bi ara nasıl oldun kendinde arama hastaneye arat Sekreterine falan ama yok bana öyle doktor lazım sonuçta sen babamın hayrına bakmıyorsun bana özel tercih etme sebebimiz ne olursa olsun beni bırakmayacak doktor. su anki doktor manisa da ünlü bi doktor Prof faik mümtaz koyuncu ünv hastanesinde başhekim yardimcisı kadın doğum bölüm başkanı baya ünü var numarasini da verdi daha muayenesine gitmeden herhangi bir şeyde bana ulaş diye. inşallah böyle devam ederiz. tavsiyen için çok sağol canım :)
Ilk kalp atisi duydugumda bir lembe bir mavi corap almistim simdi bakip bakip opup kokluyorum bir kac sey daha alasim.var da bakalim artik.cnm cok almamak lazim ama yavaş yavaş basla en azindan cikarip cikarip bakicak birseyler olsun ben ceyiz gibi yikayip utuleyip bohcalamistim cikarip cikarip bakiyordum cok keyifli oluyor
Ona inanmiyorum cnim birsey kötü dusunup kotuyu cagirmak ta istemiyorum. O yuzden almamazlik etmiyorum hersey guzel olacak allahin izniyle.ben sadece alip bitirp beklemek istemiyorumCan'ım bunun bir formülü yok,içinden geldiği gibi hareket et.Ben,ilk 6 ay hiç bir şey almayacağım dedim 5.ayımda bebeğimi kaybettim geçen yıl.2aylıkken almaya başlayanlar bebeklerini kucaklarına da aldılaryani birşeyleri buna bağlamak da doğru değil bence.Sen içinden geldiği gibi hareket et,zaten kritik dönemi atlatmışsın inşallah...
Canim bir erkek bir kiz rabbim izin verirse o yuzden baslamak istiyorum ihtiyac sizinkinin iki kati kadaren azindan hastane cikislarini alayim ama bunun icinde yine 16.hafta kontrolunu bekliyim ki cinsiyetler iyice kesin olsun. Insan ortak renkli şeylerede bakamiyor ki hep pembe mavi onlar guzel oluyorYanlız degılsın canım bende aynıyım 10+2 yız daha ama suan bıle ınternetten bakıyorumdayanabılırsem 16/18 haftalara kadar dayanmak ıstıyorum ondan sonrada yavas ılerlemk nıyetım ama bakalım haftasonu annem bızdeydı bır parca almak ıstedı ama ortak renklı seylerden hıc bulamadık krem renge bıle kız ıcın dantel koymuslar cınsıyet kesınlesmelı o yuzden doktor bırsey soyledı mı sana ? o korku hep var canım Allah saglıkla dogurup buyutmemızı nasıp etsın ınsallah. 7 aylık oldugumuzda buyuk parcalara gecmek ıstıyorum ben ınsallah zaten agırlastıkca zor olur
ınsallah canım mınıgım ıyı olsundaanneme cekersem zor 9 ay yatmıs
Bende oyle yapayım sanirim canim ya biraz daha sabir ki cinsiyet iyice kesin olsun. Alirken icim daha rahat olsun. Buyuk esyalari 27 lere bile birakabilirim secimleri yapip alma isini.canım ben o testi yaptırdım çok şükür temiz çıktı ikilinin doğruluk oranı çok düşük zaten. Ama eğer kötü sonuç gelirse aldırmayı planlamıyorsan boşuna yaptırma stres yapma üzme kendini
dur hemen panik yapma ikilinin doğruluk oranı çok düşük stres yapma hemen
benim hep 9/5 canım ama normaldede öyleydi zaten
Ben 16. Haftadan sonra başlıcam alışverişlere büyük eşyaları hazirandan sonra alacağım
Canim saglikli dogsunlar da,3 hafta sonra ogrenirsin.Ama sanki bu erkekKizlar cok sayfa olmus hepzini okuyamadim bebegim hareket etmedi demistim 2. Dra da gittim olcumlerini falan yaptirdim cok sukur dra hersey cok guzel dedi buarada bebis 1 hafta ilerden gidiyor ama cinsiyetimiz belli degil gecen haftaki drm kiz dedi bu da buyuk ihtimalle erkek dedi kizimda da once erkek sonra kiz denmisti bu karisikliklar beni buluyor hep kizimda da 2 drum da farkli cinsiyet soylemisti simdide amannn onemli degil bugun oynuyordu eli kolu durmadan gordum ya o yeter bsns
öyle oluyo genelde canım perinotologlar biraz paraya bakiyo 350 den basliyo muayene ler Ama bebek gelsin evimize de onu görmüyo gözümüz ben izmirde yim canım yolculuk yasak ankara imkansız istanbul da arda Lembet te çok meshur her tarafta ün yapmış doktor lar var inşallah bende memnun kalırım faik beydenEvet cnm haklisin... insallah memnun kalirsin guzelce devam edersin tatlim.benim... kuzenim de hic bilmiyordu problemini 2 kayip yasadi sonra Aydan hocayi onermis arkadaslari ona gitmeye basladi sorunu rahim agzi yetmezligiyms ona gore duzenli kontrole gitti koru hastanesinde yapti dogumunu. Benimki sadece bilgi amacliydi cnm ankaradaysan ve maddi olarak karsilayabileck gibiyse bi dene derdim sadece:) kadin o kadar basarili ki o kadar cok para kazandi ki hastane kurdu dusun hastanenin sahibi :)
Allah herkesi iyi niyetli bilgili doktorlarla karsilastirsin cnm. Her sey guzel olsun insallah....
Ben aldım fakat beğenmedim ve gereksiz pahalı bence;(Arkadaşlar ersag ürünlerini kullanmak geliş fiyatından almak ve hatta üye olmak için yardımcı olurum
Badem sütü canım yanlış yazmışım. Ben de yapmadı makyaj temizlerken de kullanıyorum yüzüme. Ama bildiğim bir şey var. Çatlayacaksa ne sürersen sür faydası olmuyor. En pahalı kremi sürüp çatlak yaşayan çok arkadaşım oldu. Genetik bir durum bence.Badem yağı tüylenme yapmadı canım ya kimden duyduysam tüylenme yaptı ded
ayy bende başlayım artık bu hafta kontrolde doktorumla konuşup başlayım inşallah çatlamayalım canım
Can'ım beni dinle.sağ burun deliğini kapa15 defa uzuuuuuun nefes alıp ver.burundan al ağızdan ver.sonra sol bütün deliğini kapa 15 defa da aymı şekilde hava teneffüs et.kronik ağrı değilse hemen hafifliyor sürekli yaparım ben denemeye değer!!Sabahtan bu saate baş ağrısı baş ağrısı baş ağrısı cildiracagim artık. Bir tane parol içtim bir saat önce ama nafile kızlar ne olur bana biri bir çözüm bulsunnn((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?