2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canim benimde tansiyon dusuk normalde.kizimda dr a her gittigimde rutin olarak zaten ölculuyodu.bi keresinde 7 ye 3 cikti.bende hic bi fark yoktu ama.dr onemsemedi.demekki cok onemsencek bi durum degil.en azindan ben burdan bunu cikardim

MutluBulut_ İyidir annesi hep iyi olsunlar

Amin canım,kimseye yaşatmasın inşallah.Büyük acı.
Amın canım..
son 2-3 gundur daha farklı olmaya basladı duygularım sanırım bebek magazaarını gezdıkten sonra oldu :) sankı bebegım bı yere gıtmıs yada varmıs sonra karnıma gırmıs gıbı ozledım.. sımdıden gelse sarılsam opsem dıyorum erken mı basladı normal mı acaba dıyorm daha yolun ceyregıne vardık malum

acikcay besyo_86 güzel annişer nereye yahuu biz geri kaliyoruz ya gelismelerden,hafta olarak ileri oldugumuzdan, tatli anne lysippe ondan takildi oyle olsun siz de sikilmaz,paylasirsiniz bizim sevinclerimzi insallah

Cok cok normal,bu duygun Her gecen gün artacak canim beniminsallah saglikla alalim miniklerimizi kucagimiza

A Ankaaa canım sakin ol o değer hiçbir şey ifade etmiyo ikili üçlü dörtlü her şeyi kötü gelip sapasağlam doğan o kadar çocuk var ki ki bu ikilinin doğruluk payı yüzde yüz değil hatta sana bir şey anlatayım benim bi tanıdığım hamile kaldığını öğreniyor ikili sonucu kötü geliyo göbekten sıvı aldırıyor yüzde yüz hamileliğin sonlandırılması gerekiyo cocukta yok yok deniyo kadın eve gitmeden caminin avlusuna girdim adamlar falan kimse umrumda değil bağıra bağıra nasıl ağladım ve tek dediğim Allahım bir an bile cocugumu aldırma düşüncesi verme içime demis. baya bi doktora gitmiş artık annenin elinden alınmış çocuğu doğurma hakkı bi kurum adı söyledi oraya yönlendirilmis orası sonlandırcaz demiş ve kadın 7. ayına kadar ne doktor ne hastane görmüş ama ağlamadığı gün yokmuş. 7. ayı bitiyo ünv hastanesine bi profa gidiyo doktora anlatıyor doktor bakiyo ve ben ne yapar ne eder bu hamileligi sonlandirirdim ama artık çok geç kalınmış yinede dogdugunda bir sürü ameliyata gircek yüzde doksan dokuz kaybedeceksin demiş kadın tamam onu bosverin ben 7 aydır agliyorum artık benim iyi olmam için bana bişeyler yapın vitamin verin falan demiş ve doğum zamanı geliyo kadın o kadar çok doktorla girmiş ki sezeryana bebeği alıp direk ameliyat edecekler kadın uyanıyo bebeğim diyo doktor her şey istediğin gibi bebeginde hiçbir şey yok diyo. su an 3 yaşında oğlu o kadar güzel bi cocuk ki tek sorun konuşamamasi bunun nedeni de hamileliğin stresli geçmesi. Rabbim biliyo her şeyi sen stres yapma bolca dua et güzel olacak inşallah her şey ...

merhaba canım daha yeni gectim bu doktora eski doktoruma da güveniyordum çünkü bana herkes enfeksiyondan kaybettin bebegini derken (5-6 doktor) hamileliğimin başından beri gittiğim doktor buji testi yaptı ve teşhisi koydu (rahim ağzı yetmezliği ) ama gel gör ki kanamam var deyince sattı beni yani hafta sonu tamam şehir dışında olabilirsin ona da tamam ama bi ara nasıl oldun kendinde arama hastaneye arat Sekreterine falan ama yok bana öyle doktor lazım sonuçta sen babamın hayrına bakmıyorsun bana özel tercih etme sebebimiz ne olursa olsun beni bırakmayacak doktor. su anki doktor manisa da ünlü bi doktor Prof faik mümtaz koyuncu ünv hastanesinde başhekim yardimcisı kadın doğum bölüm başkanı baya ünü var numarasini da verdi daha muayenesine gitmeden herhangi bir şeyde bana ulaş diye. inşallah böyle devam ederiz. tavsiyen için çok sağol canım :)

Tabiki gitmioruz canimm bende takildim olesine.. Bi arkdas demis ozaman 10 ekime kadar olanlar goder diye... Gitmicez tabiki de burda okadar sey paylasiotuz... Hrpimiz burdadogurucaz ins

canım ben o testi yaptırdım çok şükür temiz çıktı ikilinin doğruluk oranı çok düşük zaten. Ama eğer kötü sonuç gelirse aldırmayı planlamıyorsan boşuna yaptırma stres yapma üzme kendini

Kizlar ikili testte 4,07 mm cikti

Mahfoldum ben.

dur hemen panik yapma ikilinin doğruluk oranı çok düşük stres yapma hemen

benim hep 9/5 canım ama normaldede öyleydi zaten

Ben 16. Haftadan sonra başlıcam alışverişlere büyük eşyaları hazirandan sonra alacağım

Evet cnm haklisin... insallah memnun kalirsin guzelce devam edersin tatlim.benim... kuzenim de hic bilmiyordu problemini 2 kayip yasadi sonra Aydan hocayi onermis arkadaslari ona gitmeye basladi sorunu rahim agzi yetmezligiyms ona gore duzenli kontrole gitti koru hastanesinde yapti dogumunu. Benimki sadece bilgi amacliydi cnm ankaradaysan ve maddi olarak karsilayabileck gibiyse bi dene derdim sadece:) kadin o kadar basarili ki o kadar cok para kazandi ki hastane kurdu dusun hastanenin sahibi :)
Allah herkesi iyi niyetli bilgili doktorlarla karsilastirsin cnm. Her sey guzel olsun insallah....

Kizlar cok sayfa olmus hepzini okuyamadim bebegim hareket etmedi demistim 2. Dra da gittim olcumlerini falan yaptirdim cok sukur dra hersey cok guzel dedi buarada bebis 1 hafta ilerden gidiyor ama cinsiyetimiz belli degil gecen haftaki drm kiz dedi bu da buyuk ihtimalle erkek dedi kizimda da once erkek sonra kiz denmisti bu karisikliklar beni buluyor hep kizimda da 2 drum da farkli cinsiyet soylemisti simdide amannn onemli degil bugun oynuyordu eli kolu durmadan gordum ya o yeter bsns

cnm cok almamak lazim ama yavaş yavaş basla en azindan cikarip cikarip bakicak birseyler olsun ben ceyiz gibi yikayip utuleyip bohcalamistim cikarip cikarip bakiyordum cok keyifli oluyor
Ilk kalp atisi duydugumda bir lembe bir mavi corap almistim simdi bakip bakip opup kokluyorum bir kac sey daha alasim.var da bakalim artik.
Ona inanmiyorum cnim birsey kötü dusunup kotuyu cagirmak ta istemiyorum. O yuzden almamazlik etmiyorum hersey guzel olacak allahin izniyle.ben sadece alip bitirp beklemek istemiyorum
Canim bir erkek bir kiz rabbim izin verirse o yuzden baslamak istiyorum ihtiyac sizinkinin iki kati kadaren azindan hastane cikislarini alayim ama bunun icinde yine 16.hafta kontrolunu bekliyim ki cinsiyetler iyice kesin olsun. Insan ortak renkli şeylerede bakamiyor ki hep pembe mavi onlar guzel oluyor
Bende oyle yapayım sanirim canim ya biraz daha sabir ki cinsiyet iyice kesin olsun. Alirken icim daha rahat olsun. Buyuk esyalari 27 lere bile birakabilirim secimleri yapip alma isini.

Canim saglikli dogsunlar da,3 hafta sonra ogrenirsin.Ama sanki bu erkek hareket ettigini gormene sevindim.

öyle oluyo genelde canım perinotologlar biraz paraya bakiyo 350 den basliyo muayene ler Ama bebek gelsin evimize de onu görmüyo gözümüz ben izmirde yim canım yolculuk yasak ankara imkansız istanbul da arda Lembet te çok meshur her tarafta ün yapmış doktor lar var inşallah bende memnun kalırım faik beyden

Arkadaşlar ersag ürünlerini kullanmak geliş fiyatından almak ve hatta üye olmak için yardımcı olurum

Badem yağı tüylenme yapmadı canım ya kimden duyduysam tüylenme yaptı ded

ayy bende başlayım artık bu hafta kontrolde doktorumla konuşup başlayım inşallah çatlamayalım canım
Badem sütü canım yanlış yazmışım. Ben de yapmadı makyaj temizlerken de kullanıyorum yüzüme. Ama bildiğim bir şey var. Çatlayacaksa ne sürersen sür faydası olmuyor. En pahalı kremi sürüp çatlak yaşayan çok arkadaşım oldu. Genetik bir durum bence.

Sabahtan bu saate baş ağrısı baş ağrısı baş ağrısı cildiracagim artık. Bir tane parol içtim bir saat önce ama nafile kızlar ne olur bana biri bir çözüm bulsunnn ((((((

Sabahtan bu saate baş ağrısı baş ağrısı baş ağrısı cildiracagim artık. Bir tane parol içtim bir saat önce ama nafile kızlar ne olur bana biri bir çözüm bulsunnn ((((((
Can'ım beni dinle.sağ burun deliğini kapa15 defa uzuuuuuun nefes alıp ver.burundan al ağızdan ver.sonra sol bütün deliğini kapa 15 defa da aymı şekilde hava teneffüs et.kronik ağrı değilse hemen hafifliyor sürekli yaparım ben denemeye değer!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…