- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
- 133
Can'ım sayısı var mı bilmiyorum ama doğumdan sonra şart bize. İkinci dönemi bir 20 günlük rapor ve iki heyet anca kapatıyor inş kolay alırız ya aklımda o var benim de ..Peki kızlar bu heyet raporu kolay alınabiliyor mu , bi kere de 2 aylık verebilirler mi bana ?.. Bide siz özelden mi devletten mi aldınız , ne kadar tuttu, bide 1 yılda kaç heyet raporu alabiliyoruz memur olarak ( ben öğretmenim de ).... Ayyy çok sordum galiba
Canım en dogru sonuc senin haftanda cıkıgor. Zaten sonraki sonuclar net olmuyor
Banakan testi yapmadılar. Çünkü zaten negatif sonuc cıkacagını soylediler.
Şimdilik ben onu çok düşünmüyorum , 4 ay iznimi kullandıktan sonra ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorum , onun içşn o zmn çok raporla işim olmaz heralde de , şu dönemi bi atlataydımCan'ım sayısı var mı bilmiyorum ama doğumdan sonra şart bize. İkinci dönemi bir 20 günlük rapor ve iki heyet anca kapatıyor inş kolay alırız ya aklımda o var benim de ..
Bende 3 hafta almayı düşünüyordum illa 5 mi olmalı ki ben eeylül ilk hafta 32 haftalık oluyorum 35 e kadar devam ederim diyordum bu konularda da hiç bilgim yok aydınlatır mısınızBURDAN ÖĞRETMEN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM 5 HAFTAYI ERTELEYEBİLMENİZ İÇİN EKİM 15 TEN SONRA DOGUM YAPACAK OLMANİZ LAZİM KISACA 32.HAFTADA RAPOR ALMAYA GİTTİGİNİZDE EYLÜL AYINDA OLMANIZ LAZIM MESELA BEN AKTARAMIYORUM HİÇ OKULA BAŞLIYAMIYACAM
benımde sadece b-hcg ve papp-a degerim var onlar tek başına bişey ifade etmiyo dediler bende doktora gitmeyi bekliyorum pazartesiye randevu alabildimBende simdi internetten laboratuvar sonuclarima baktim. Serbest bhcg:34.3 papp-a: 1.95 cikmis. Rapor henuz yok ama arastiriyoruz nasil diye. Yas,ense,kan degerleri hepsi etkiliyormus risk degerlerini. Tam bir sonuc cikaramadik arastirmamizdan. Bilenler_ tecrubeliler yorumlayabilir mi?
32 ile 37 arasında istediğin zaman izne ayrılabilirsin. bir öğretmen arkadaşı 34. haftada izne ayırdık, bir öğretmen doğum izninden dönecekti. onunla denk getirmek için.Bende 3 hafta almayı düşünüyordum illa 5 mi olmalı ki ben eeylül ilk hafta 32 haftalık oluyorum 35 e kadar devam ederim diyordum bu konularda da hiç bilgim yok aydınlatır mısınız
Teşekkür ederim canımmmm32 ile 37 arasında istediğin zaman izne ayrılabilirsin. bir öğretmen arkadaşı 34. haftada izne ayırdık, bir öğretmen doğum izninden dönecekti. onunla denk getirmek için.
Sen 5 hafta değilde 3 haftayı aktarmak istiyorsan 32. Haftalık olunca 5 haftayı aktarmak istiyorum dersin 2 hafta daha çalışırsın 35 haftalık olduğunda tekrar doktora gidip agrim var calisamiyacam dersiniz ve doğum iznine ayrilirsiniz bu sayede 3 haftayı aktarmış olursunuz ama bana kalsaniz eğer ogretmenseniz doğumdan sonra o 2 haftaya ihtiyacınız olacak çalışın derim ama tabi sizinde kendinize göre bir planiniz vardirBende 3 hafta almayı düşünüyordum illa 5 mi olmalı ki ben eeylül ilk hafta 32 haftalık oluyorum 35 e kadar devam ederim diyordum bu konularda da hiç bilgim yok aydınlatır mısınız
Bilmiyorum bana öyle dedi doktorum ikili testte burun kemiğinin olustuguna ve boynunun olcusune bakiyorlarmis :) çok teşekkür ederim tatlimGözün aydın canım çok sevindim. Burun kemiğini ilkkez duyuyorum doktorum öyle bişey demedi ikili test yaparken. Gidince sorucam bakalım.
İnşallah güzel haberlerle donersin bende çok heyecanlıydim bugün kalbim firlicak gibi atıyordu :)masallah hep böyle guzel alalım.
ay darısı bana inşallah. yarını iple cekıyorum. cok da tedırgınım. ınşallah bende yarın guzel haberler alırım. yazarım buraya.
İnşallah canım insallah darısı sana ve bekleyen diğer arkadaşlara :) hiç stres yapma rahat ol bebeğin de rahat olsunKocaman masallah size valla icim nese doldu sayende:))Darisi bizlere
benımde sadece b-hcg ve papp-a degerim var onlar tek başına bişey ifade etmiyo dediler bende doktora gitmeyi bekliyorum pazartesiye randevu alabildim
b-hcg 80.7 papp-a 2.18 canım b-hcg 50 üstü olunca kız altında olunca erkek deniyo ama bu teoriye çok kişi de çürütmüs bakalım bizde tutacak miSizde kac cikti bu degerler peki? Mecbur beklicez tabi ama daha pazartesiye cok var
b-hcg 80.7 papp-a 2.18 canım b-hcg 50 üstü olunca kız altında olunca erkek deniyo ama bu teoriye çok kişi de çürütmüs bakalım bizde tutacak mi
Rapor suistimale cok acik bir durum ve bunun ounune gecmeye calisiyorlar haliyle.Sen bi dr bul ona anlat durumunu canim,o zaman bir ihtimal var:)Allsh Allah niye bana vermiyoruz dediler o zmn ... Acaba telefonla sordum diye mi ?. Belki bi dokturun takibinde olsam ondan almam daha kolay olur , işin kötüsü de gebeliğin başından beri de hep farklı doktorlara gittimvermiyoruz demelerine rağmen birisine gitsem mi ben yine de ?.. Ya bnm de sebeplerim mantıklı aslında , ben prosedür olarak veremiyorlar dşye düşündüm ama telefonda da öyle demiş olabilirler dimi
Evet öğretmenim 37 ye kadar çalışırsam doğum sonrası izin birinci dönem komple kapanmış oluyor ilk hafta zaten dders tam manasıyla işlenmiyor mantıklı olur bunu yapmak teşekkür ederim canımSen 5 hafta değilde 3 haftayı aktarmak istiyorsan 32. Haftalık olunca 5 haftayı aktarmak istiyorum dersin 2 hafta daha çalışırsın 35 haftalık olduğunda tekrar doktora gidip agrim var calisamiyacam dersiniz ve doğum iznine ayrilirsiniz bu sayede 3 haftayı aktarmış olursunuz ama bana kalsaniz eğer ogretmenseniz doğumdan sonra o 2 haftaya ihtiyacınız olacak çalışın derim ama tabi sizinde kendinize göre bir planiniz vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?