2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Can'ım sayısı var mı bilmiyorum ama doğumdan sonra şart bize. İkinci dönemi bir 20 günlük rapor ve iki heyet anca kapatıyor inş kolay alırız ya aklımda o var benim de ..

Canım en dogru sonuc senin haftanda cıkıgor. Zaten sonraki sonuclar net olmuyor

Banakan testi yapmadılar. Çünkü zaten negatif sonuc cıkacagını soylediler.

Bende simdi internetten laboratuvar sonuclarima baktim. Serbest bhcg:34.3 papp-a: 1.95 cikmis. Rapor henuz yok ama arastiriyoruz nasil diye. Yas,ense,kan degerleri hepsi etkiliyormus risk degerlerini. Tam bir sonuc cikaramadik arastirmamizdan. Bilenler_ tecrubeliler yorumlayabilir mi?

Can'ım sayısı var mı bilmiyorum ama doğumdan sonra şart bize. İkinci dönemi bir 20 günlük rapor ve iki heyet anca kapatıyor inş kolay alırız ya aklımda o var benim de ..
Şimdilik ben onu çok düşünmüyorum , 4 ay iznimi kullandıktan sonra ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorum , onun içşn o zmn çok raporla işim olmaz heralde de , şu dönemi bi atlataydım

BURDAN ÖĞRETMEN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM 5 HAFTAYI ERTELEYEBİLMENİZ İÇİN EKİM 15 TEN SONRA DOGUM YAPACAK OLMANİZ LAZİM KISACA 32.HAFTADA RAPOR ALMAYA GİTTİGİNİZDE EYLÜL AYINDA OLMANIZ LAZIM MESELA BEN AKTARAMIYORUM HİÇ OKULA BAŞLIYAMIYACAM

Bende 3 hafta almayı düşünüyordum illa 5 mi olmalı ki ben eeylül ilk hafta 32 haftalık oluyorum 35 e kadar devam ederim diyordum bu konularda da hiç bilgim yok aydınlatır mısınız

benımde sadece b-hcg ve papp-a degerim var onlar tek başına bişey ifade etmiyo dediler bende doktora gitmeyi bekliyorum pazartesiye randevu alabildim

Bende 3 hafta almayı düşünüyordum illa 5 mi olmalı ki ben eeylül ilk hafta 32 haftalık oluyorum 35 e kadar devam ederim diyordum bu konularda da hiç bilgim yok aydınlatır mısınız
32 ile 37 arasında istediğin zaman izne ayrılabilirsin. bir öğretmen arkadaşı 34. haftada izne ayırdık, bir öğretmen doğum izninden dönecekti. onunla denk getirmek için.

arkadaşlar şimdi baktım gönderdiğim evraklara doğum yardımı için bir de görev yeri belgesi ekliyorsunuz.

Sen 5 hafta değilde 3 haftayı aktarmak istiyorsan 32. Haftalık olunca 5 haftayı aktarmak istiyorum dersin 2 hafta daha çalışırsın 35 haftalık olduğunda tekrar doktora gidip agrim var calisamiyacam dersiniz ve doğum iznine ayrilirsiniz bu sayede 3 haftayı aktarmış olursunuz ama bana kalsaniz eğer ogretmenseniz doğumdan sonra o 2 haftaya ihtiyacınız olacak çalışın derim ama tabi sizinde kendinize göre bir planiniz vardir

Gözün aydın canım çok sevindim. Burun kemiğini ilkkez duyuyorum doktorum öyle bişey demedi ikili test yaparken. Gidince sorucam bakalım.
Bilmiyorum bana öyle dedi doktorum ikili testte burun kemiğinin olustuguna ve boynunun olcusune bakiyorlarmis :) çok teşekkür ederim tatlim

masallah hep böyle guzel alalım.
ay darısı bana inşallah. yarını iple cekıyorum. cok da tedırgınım. ınşallah bende yarın guzel haberler alırım. yazarım buraya.
İnşallah güzel haberlerle donersin bende çok heyecanlıydim bugün kalbim firlicak gibi atıyordu :)

Sizde kac cikti bu degerler peki? Mecbur beklicez tabi ama daha pazartesiye cok var
b-hcg 80.7 papp-a 2.18 canım b-hcg 50 üstü olunca kız altında olunca erkek deniyo ama bu teoriye çok kişi de çürütmüs bakalım bizde tutacak mi

b-hcg 80.7 papp-a 2.18 canım b-hcg 50 üstü olunca kız altında olunca erkek deniyo ama bu teoriye çok kişi de çürütmüs bakalım bizde tutacak mi

Evet canim bende okudum bunu, kardesimlere de degerlerini sordum karsilastirmak icin. onlarin bhcg 50 ustu ama bebek erkek. 7. Ayinda. Onlarda da tutmamis bu tahmin.

Rapor suistimale cok acik bir durum ve bunun ounune gecmeye calisiyorlar haliyle.Sen bi dr bul ona anlat durumunu canim,o zaman bir ihtimal var:)

Evet kkde bi forum vardı b-hcg ye göre cinsiyet tahmini diye çoğu kişinin tutmamış Rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat versin hepimize cinsiyetini öğrenmesemde olur yeter ki kalsın bizimle büyütmeyi nasip etsin Rabbim deha123

Bence git koE="muhip, post: 45945231, member: 317543"]Allsh Allah niye bana vermiyoruz dediler o zmn ... Acaba telefonla sordum diye mi ?. Belki bi dokturun takibinde olsam ondan almam daha kolay olur , işin kötüsü de gebeliğin başından beri de hep farklı doktorlara gittim vermiyoruz demelerine rağmen birisine gitsem mi ben yine de ?.. Ya bnm de sebeplerim mantıklı aslında , ben prosedür olarak veremiyorlar dşye düşündüm ama telefonda da öyle demiş olabilirler dimi [/QUOTE]
Bence git konus canim belki verir rapor

Evet öğretmenim 37 ye kadar çalışırsam doğum sonrası izin birinci dönem komple kapanmış oluyor ilk hafta zaten dders tam manasıyla işlenmiyor mantıklı olur bunu yapmak teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…