2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
merhaba arkadaslar, ben de Allah nasip ederse ekim annesi olucam . bu benim ikinci cocugum olacak insallah :) bir oglum var ve daha 11 aylik :))Rabbim buyuk bir surpriz verdi bize. cok sik takip edebilir miyim bilmiyorum ama listede yer varsa bilgilerim soyle:
yas: 32 ikamet yurtdisi, ikinci cocuk be BDT: 18 ekim 2016. akademisyenim bu arada :)
Allah hepimize saglikli hamilelikler versin insallah :)

Ben zaten seminerlere gidicem eylül 12 ye denk geliyor 3 haftalik raporun ilk günü o da kurban bayramı oluyor o haftayı ileri atmam lazım işte benim

Aynen doğru cozmussun benim planı canım söyle ki şimdi benim doğum 3 ekim gözüküyor son 3 haftanın ilk haftası 12 eylül ve kurban bayramı zaten tatil boşu boşuna rapor almış oluyorum son adet tarihimi 1 hafta geç söylediğim takdirde okullarin açıldığı ilk haftaya kaydircam raporu o 1 haftayı da doğum sonrasına aktaricam tabu benim bebek planlara uyar mi bilmiyorum :)

Valla haagg ben ole okudumbos bos:))) ama akilli olmak lazim bu konularda Simdiden masallah plan bile yapmis bizimde yapmamiz lazim ... Ama ben anlamafimm
Yaa karı koca matematikçi olunca herseyi hesapladik :) zaten bu dönemde hamile kalma sebebim de ilk dönemi doğum izniyle kapatıp ikinci dönemi ücretsiz alicam haziranda seminer zamanı başlayıp yaz tatili vs derken çocuk 1 yaşına gelecek inşallah :)

Benim arkadaşlar dedi ki rapor almaya gittiğinde hiç gitmediğin bir doktora git ona direk sat i ileri tarih söyle dediler yani ben kendi doktoruma gerçeği söyledim sat da ama rapor zamanı devlet hastanesine gidip 1 hafta ileri tarih soylucem

Masallah masallahh xanim:)) ozaman senle bu olayi ileride daha detayli konuscsz gibi geliyor
. saglik ocagina sen peki son adeti ne verdim? Dogrumu vverdim nazil drgistircez onu drda falan..aslimda benimde doğum yaza gelmesin diye bende planladim bebek isini Ama denin kadar daha detayli hesaplamya giremedikk

Çok tesekkur ederim canım.benim doğum senden 3 gün sonra görünüyor.yani sen benden önce almıs olacaksın.gene sorarım o zaman inşallah :)

Ya işte benimde kafamı karıştıran kısım sağlık ocağı kısmı çünkü oraya sat i söylediğim zaman bu ileri tarih söyleme muhabbetini duymamjstim o zaman gerçek tarihi söylemiştim ama arkadaşlar dedi ebeye söyle ben yanlış hatirlamisim ileri tarih söyle dediler :) biraz zaman geçsin kendi doktorumla konuscam açık açık zaten eşi devlette kadın doğumcu ayarlarsa direk eşine gidip ondan alayım diyorum

Çok tesekkur ederim canım.benim doğum senden 3 gün sonra görünüyor.yani sen benden önce almıs olacaksın.gene sorarım o zaman inşallah :)
Tamam canım haberlesiriz tabi ki :)ben önden alırım raporu sizi de bilgilendiririm :)

Ben zaten seminerlere gidicem eylül 12 ye denk geliyor 3 haftalik raporun ilk günü o da kurban bayramı oluyor o haftayı ileri atmam lazım işte benim
Canimmmmm seninle benim tarihim aynı seninkide olmuyor ikimizinde 32.haftası ağustos ayına denk geliyor ve bir fiil çalışmış olmuyoruz

Ama saglik ocagimda asilar falan var yanlislik olmasim yada oradaki drada mi durumu solicez ki grrcegi

Ama saglik ocagimda asilar falan var yanlislik olmasim yada oradaki drada mi durumu solicez ki grrcegi
Ayy bi de o vardı dimi :) bi dk ben bi aile hekimi doktor arkadaş var ona sorayım onlara verdiğimiz bilgileri başka bir hastanedeki doktor görebiliyor muymus

Bağlan bakalim ="berreee, post: 45947116, member: 619678"]Ayy bi de o vardı dimi :) bi dk ben bi aile hekimi doktor arkadaş var ona sorayım onlara verdiğimiz bilgileri başka bir hastanedeki doktor görebiliyor muymus[/QUOTE]
Baglan bakalimm ay daha çok var ama simdidrn gerior beni ya

Bağlan bakalim ="berreee, post: 45947116, member: 619678"]Ayy bi de o vardı dimi :) bi dk ben bi aile hekimi doktor arkadaş var ona sorayım onlara verdiğimiz bilgileri başka bir hastanedeki doktor görebiliyor muymus
Baglan bakalimm ay daha çok var ama simdidrn gerior beni ya[/QUOTE]
Göremez diyor baska doktor ama eski ultrasonları ister diyor sağlık ocağı ki zaten benim istemişti şu dk dan sonra sağlık ocağını değiştiremem ama devlet hastanesini denicem

Gözün aydın canım bugün güzel haberlerle coştuk masallah :) allah bugünlerimızı arattirmasin inşallah hep böyle guzel haberlerini ogreniriz bebislerimizin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…