Sağol canım...senin de gözün aydın. çok şükür, hepimiz güzel haberler alalım inşallah...Gözün aydın canım bugün güzel haberlerle coştuk masallah :) allah bugünlerimızı arattirmasin inşallah hep böyle guzel haberlerini ogreniriz bebislerimizin :)
Masallah masallahh xanim:)) ozaman senle bu olayi ileride daha detayli konuscsz gibi geliyor
. saglik ocagina sen peki son adeti ne verdim? Dogrumu vverdim nazil drgistircez onu drda falan..aslimda benimde doğum yaza gelmesin diye bende planladim bebek isiniAma denin kadar daha detayli hesaplamya giremedikk
Canım biz 5 haftayı aktarabilmek için 32. Haftada calisabilir raporu almalisin almazsan aktaramazsin senin haftanda ağustos ayına denk geliyor ve bir fiil çalışmış olmuyorsun bak eğer aklına yatmadiysa milli eğitimde bu bölüme bakan memurlar var onlardan bilgi al eğer sen aktarmak istiyorsan doktora yanlış sat vermen gerekiyor ocak 21 gibi eşim milli eğitimde çalışıyorAma canım biz zaten 32 de ayrılmak istemiyoruz ki o dönem zaten yaz tatili doktor illa rapor vericem mi dicek anlamadım o kısmı?
Can'ım boşver biz becerimicez bu işiAma saglik ocagimda asilar falan var yanlislik olmasim yada oradaki drada mi durumu solicez ki grrcegi
Sesli güldüm
Sorma ya matematik hic bukadar zor gelmemisti 32. Hafta37. Hafta bi haftayi ileri atordan saglik ocagina sati degistir olmazsa devlrte git.... Allahh ...ben guya planli yaptim diodum demek ki ayrintilarda gizliymis bazi srylerSom"Sedebu, post: 45947834, member: 661311"]Can'ım boşver biz becerimicez bu işi
Ogrenenler oldu canim,ama degisebilir daha...Arkadaşlar iyi akşamlar 14. Haftadayım . Geçen hafta doktora gittik ikili teste girdik pek göstermedi ama doktorum cinsiyetini kıza benzetti :) acaba bu haftalarda cinsiyeti öğrenen var mı aranızda
Selam kızlar. Çok şükür ikili test sonucu çıktı. Doktora gösterdik, sıkıntı yok dedi. Bebeği de gördük tekrar. Burun kemiği oluşmuş. Boyunu ölçmedi kafa çevresini ölçtü, gebelik haftasını öyle tespit etti. 14+6 dedi. cinsiyet belli mi kız demiştiniz dedim, kız gibi ama 17. haftada netleştiririz dedi. 4lü tarama testini de yapalım gelince 17+ olunca gelin dedi. şimdilik herşey yolunda şükür. el salladı bize resmen. bir elini 5 parmağını gördük resmen.. :)
kızlar doğum yardımı için, devlette çalışan arkadaşlar matbu dilekçe örneğini doldurup doğum raporuyla birlikte bağlı oldukları aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne gidiyorsunuz. ya da eşiniz gidiyor. dilekçeyi verdikten bir süre sonra para PTT'ye yatıyor. İlk çocuk için 300, ikinci için 400, üçüncü ve sonrası için 600 lira bir defaya mahsus alıyorsunuz.
çocuğun üzerinize kaydolması için yani maaşınıza çocuk yardımı eklemek için de (0-6 yaş yaklaşık 39 lira şu anda) doğum raporunun bir nüshasını okula teslim ediyorsunuz, onlar gerekli işlemleri yapıyorlar. öğretmen arkadaşlar haklarınızla ilgili aklınıza takılan bir konu olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
ben de pazartesi izne ayrıldım cuma doğum yaptım, 4 gün sonra yani. 37+1 de ayrılmıştım. arkadaşın da erken doğum yapmış olabilir canım.
Bazı Şanslı anneler öğrendi , ama öğrenemeyen benim gibi beklemede olanlar da var , doktor şüpheler var dedi, şüphesini bile söylemedi cinsiyet içinArkadaşlar iyi akşamlar 14. Haftadayım . Geçen hafta doktora gittik ikili teste girdik pek göstermedi ama doktorum cinsiyetini kıza benzetti :) acaba bu haftalarda cinsiyeti öğrenen var mı aranızda
Canım kaç gündür giremiyorum pek. dün çıktı ama doktor yoktu bugün arayıp öğreneceğim hemen yazarımcheesecake30 sonuçların çıktı mı canımm?
Canın brnim doktorum 2 li de bişey çıkmazsa yapmayacağız dedi. Senin dr ne dediyse o önemli.Bende ikili yaptırdım ucluye gerek var mı?
Ayyy canım yaaa çok sevindim okurken heyecanını hissettim. Ben de hastaneden çıkınca hiçbirşeyin beni bu kadar mutlu etmediğini düşünmüştüm. Çok çok mutlu oldum adına. Sarılasım geldi :))))Kızlar merhabalar
Doktordan geliyoruuuuuumm.bebitomu gördüm çok şükür yavrimu :)
12+1 gün olmusuz maşallah bize :)
Ben heyecandan çikolata yemeyi unuttum yahugittiğimde bebeğim sırt üstü yatiyordu hareket etmiyordu hantal olucak galiba
Doktor öksür dedi oksurdukten sonra biraz elini ayağını hareket ettirdi yan döndü ne keyfimi bozuyorsunuz der gibisonra yine sırt üstü yatmaya devam etti.
Doktor ikili test icin boynunu olctu 1mm.cikti burun kemigide oluşmuş çok şükür olsun rabbime.
Bebeğim sol tarafimdaymis.
ikili test icin kan vermeye gerek var mı diye sordum doktorum Hayır istemiyorum boynunu olctuk burun kemiği oluşmuş hiç bir sıkıntı yok ama sen yaptırmak istersen yapalım dedi bende zaten istemiyordum yaptırmadim.
Bebitomun boyu 5.6 cm olmuş iki hafta sonra cinsiyet ogrenmeye çağırdı doktorum ay yuppii :))))))
Rabbim bana böyle güzel haberlerle dönmeyi nasip etti inşallah sizlerde güzel haberlerle donersiniz.
Amin cnm bnmöyle tabi cnm sevilmez mi :)) Allah sağlık versin ...
o zaman kucak kucak kucak sanaAyyy canım yaaa çok sevindim okurken heyecanını hissettim. Ben de hastaneden çıkınca hiçbirşeyin beni bu kadar mutlu etmediğini düşünmüştüm. Çok çok mutlu oldum adına. Sarılasım geldi :))))
Ay o günleri de görelim inşallah canımo zaman kucak kucak kucak sanacheesecake cim :))))) ya rabbim ne güzel yaratmış onu ya maşallah kendi bebeğimi nazarlıcam allah hep iyi günleri göstertsin dün o kadar çok mutluydum ki bugünde rüyamda bebeğimi doğurmuşum cinsiyeti erkekmiş.ay sevmelere doyamıyordum ne tatlı güler yüzlü birşeydi o maşallah :) altını pisletmiş altını temizliyordum birde feyse koymak için totosunu dönük fotoğraf çekmeye çalışıyordum kuzumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?