2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Gözün aydın canım bugün güzel haberlerle coştuk masallah :) allah bugünlerimızı arattirmasin inşallah hep böyle guzel haberlerini ogreniriz bebislerimizin :)
Sağol canım...senin de gözün aydın. çok şükür, hepimiz güzel haberler alalım inşallah...
berreee 32 haftada 37'ye kadar çalışabilir raporu alıyorsun ya, o zaman 32 hafta raporunu alırken sat'ı bir hafta geç söyleyeceksin. aslında 33 olacaksın. sonra erken doğum nedeniyle kullanmadığın izinler doğum sonuna aktarılacak. anladığım bu :) bence görmüyordur devlet hastanesi oradaki bilgileri, eğer öyle bir sistem olsa sağlık ocağı düzenli olarak çağırmaz bizi. oradan çeker bilgileri.

Sesli güldüm

Ama canım biz zaten 32 de ayrılmak istemiyoruz ki o dönem zaten yaz tatili doktor illa rapor vericem mi dicek anlamadım o kısmı?
Canım biz 5 haftayı aktarabilmek için 32. Haftada calisabilir raporu almalisin almazsan aktaramazsin senin haftanda ağustos ayına denk geliyor ve bir fiil çalışmış olmuyorsun bak eğer aklına yatmadiysa milli eğitimde bu bölüme bakan memurlar var onlardan bilgi al eğer sen aktarmak istiyorsan doktora yanlış sat vermen gerekiyor ocak 21 gibi eşim milli eğitimde çalışıyor

Arkadaşlar iyi akşamlar 14. Haftadayım . Geçen hafta doktora gittik ikili teste girdik pek göstermedi ama doktorum cinsiyetini kıza benzetti :) acaba bu haftalarda cinsiyeti öğrenen var mı aranızda

Som"Sedebu, post: 45947834, member: 661311"]Can'ım boşver biz becerimicez bu işi[/QUOTE]
Sorma ya matematik hic bukadar zor gelmemisti 32. Hafta37. Hafta bi haftayi ileri atordan saglik ocagina sati degistir olmazsa devlrte git.... Allahh ...ben guya planli yaptim diodum demek ki ayrintilarda gizliymis bazi sryler

Som"Sedebu, post: 45947834, member: 661311"]Can'ım boşver biz becerimicez bu işi
Sorma ya matematik hic bukadar zor gelmemisti 32. Hafta37. Hafta bi haftayi ileri atordan saglik ocagina sati degistir olmazsa devlrte git.... Allahh ...ben guya planli yaptim diodum demek ki ayrintilarda gizliymis bazi sryler[/QUOTE]
amannn yormayin kafanızı alın doğumdan sonra 2 ay ücretsiz izin benim gibi 15 tatile kadar kapatın sezonu

[QUDönemi kalaebik, post: 45948527, member: 732141"]Sorma ya matematik hic bukadar zor gelmemisti 32. Hafta37. Hafta bi haftayi ileri atordan saglik ocagina sati de
amannn yormayin kafanızı alın doğumdan sonra 2 ay ücretsiz izin benim gibi 15 tatile kadar kapatın sezonu[/QUOTE]
1. Donemi kapariz ins sanirim canim ya

Arkadaşlar iyi akşamlar 14. Haftadayım . Geçen hafta doktora gittik ikili teste girdik pek göstermedi ama doktorum cinsiyetini kıza benzetti :) acaba bu haftalarda cinsiyeti öğrenen var mı aranızda
Ogrenenler oldu canim,ama degisebilir daha...

Canım gözünaydın, çok şükür hep böyle mutlu güzel haberler alalım inşallah , sağlıkla kucağımıza Alıp süt arttırmayı gaz çıkarmayı konuşuruz inşallah
Kız dediler , erkek dediler şimdi yine kız dediler haa ben doktoruma sinir olmuştum tahminini söylemedi diye ama bu kadar farklı söyleyeceklerine iyi ki söylememiş o zaman
Oğluna da geçmiş olsun bu arada ,şimdi iyi mi ? anne Çalışınca da zor ya Rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşallah .ben 6.5 yıl çalıştıktan sonra emekliye ayrıldım , bazen eski Günleri , Maaş aldığım günün mutluluğunu falan özlüyorum hatta başka bi çok şeyi, ama o stresli günlere Dönmeyi de Göze alamıyorum , bankada çalışıyordum sabah 7.30 da çıkıp aksam en erken 20.30 da evde oluyordum , onun dışında gişedeyken para eksik fazla stresi, terfi Alınca Çek senet kredi stresi,üfff anlattıkça gerildim müdürü ayrı yoneticisi ayrı dert...şimdi iyiyim Elhamdülillah, size de Rabbim bol enerji , morel, motivasyon ,kolaylık versin inşallah..

2 li testte sonucu kötü olan annelere sesleniyorum , lütfen üzmeyin kendinizi testin yanılma Payı çooook Yüksek, bizzat benim ablama hem ense kalınlığından hem kan testi sonucundan kesin down sendromlu dediler , çapada kadın doğumcuların Hocası , hem akademisyen hem profesör herif dedi ki gidin aldırın,bu çocuk normal doğsun gelin yüzüme tükürün kalp problemi var +down sendromlu
Canım ablamın hamileliği burnundan geldi Ağlayarak geçti günleri ama, sabretti , şükretti veee paşam Doğdu Hamdolsun Nur topu gibi , sapasağlam çok şükür...4.5 kilo adamın ensesi tabi kalın olur, bide sonradan farkettik babasının da ensesi kalın

Bazı Şanslı anneler öğrendi , ama öğrenemeyen benim gibi beklemede olanlar da var , doktor şüpheler var dedi, şüphesini bile söylemedi cinsiyet için

Boşver canim ="Nursultani, post: 45949049, defa şimdide 732442Dior:))gari oldun şuan taslı anneler öğrendi , ama öğrenemeyen benim gibi beklemede olanlar da var , doktor şüpheler var dedi, şüphesini bile söylemedi cinsiyet için [/QUOTE]
Bosver canim bana kiz dedi tahmin dedi iki defa simdide erken dior:) garanti olsun

Kizlar bugun basima birsey geldi 12+6 haftalim hamileyim carsiya ciktim o ara 32 aylik kizim var yere dustu kuvagima aldim kaldirdim 15 kg simdi bise olmusmudur diye uyuyamiyorim biraz kramp girdi once sonra uzandim yattim ama günüm zehir oldu yarin okul var uyuyamiyorum belim bscaklarim agriyor psikolojik de olabiir zaten evhamliyim daha dun drdaydim offf nedir cektigim gecen kaza yapiyorduk arkadasla o kadar korktum ki dogru dra dr buyuk darbe gelmezse bise olmaz dedi yani bu aralar basima durmadan biseler geliyor Allah hayra cikarsin yavrum benim simdi kelebek gibi atiyor hissediyorum ama korkuyorum

Ayyy canım yaaa çok sevindim okurken heyecanını hissettim. Ben de hastaneden çıkınca hiçbirşeyin beni bu kadar mutlu etmediğini düşünmüştüm. Çok çok mutlu oldum adına. Sarılasım geldi :))))

o zaman kucak kucak kucak sana cheesecake cim :))))) ya rabbim ne güzel yaratmış onu ya maşallah kendi bebeğimi nazarlıcam allah hep iyi günleri göstertsin dün o kadar çok mutluydum ki bugünde rüyamda bebeğimi doğurmuşum cinsiyeti erkekmiş.ay sevmelere doyamıyordum ne tatlı güler yüzlü birşeydi o maşallah :) altını pisletmiş altını temizliyordum birde feyse koymak için totosunu dönük fotoğraf çekmeye çalışıyordum kuzumu

Ay o günleri de görelim inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…